Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@ulto_winssen_ewijk

Koninklijke Fanfare ULTO

ulto_winssen_ewijk

 • 106 Total Likes
 • 6 Tot. Comments
"Eerste proefles bij ULTO op een blaasinstrument". Wil jij dit ook komen proberen? Lijkt het je leuk om muziek te maken op bijvoorbeeld trompet, cornet, bugel of saxofoon? Stuur dan een berichtje naar Jeugdcoordinator@ulto.nl
Met de beierende klokken van de Winssense H. Antonius van Padua Kerk op de achtergrond startte Koninklijke Fanfare ULTO olv. Britt van den Dungen stipt om 20.00 uur haar zomerse tour door Ewijk en Winssen. In de trots van de vereniging, de nog te renoveren muziekkoepel, bracht het orkest een prachtig en afwisselend muziekprogramma ten gehore. Ondanks de tropische warmte was het gezellig in en rondom de muziekkoepel en genoten de aanwezigen van het concert door ULTO.
Vanavond, op deze prachtige zomerdag (18 juni), speelt de Koninklijke Fanfare ULTO een gevarieerd zomers muziekprogramma thv de Stofwolk, Julianastraat 30 in Ewijk. Kom gezellig langs, we starten rond 19.45 uur!
ULTO Jeugduitje: Op een zon overgoten dag zijn de jeugdleden van de Koninklijke Fanfare ULTO een dagje uit geweest naar het groot speel en thema attractiepark "Irrland" in Duitsland, over de grens bij Kevelaer. Met o.a. (water)glijbanen, een maiszwembad (!), bonte springkussens, klimtoestellen of in grote vliegtuigen klimmend hebben de kids ontzettend genoten van dit geweldige dagje uit. 's Avonds keerde de hele groep dan ook zeer tevreden en ook heel erg moe terug in Winssen.
Na afloop van het concert op zondag 19 mei door de Koninklijke Fanfare ULTO waren de jeugdige slagwerkers @lies.t_10_ en @bartvanbeuningen niet te vinden aan de bar... maar juist druk in de weer met het uitzoeken van de muziek voor de eerstvolgende repetitie.
De slagwerkers repeteren buiten i.v.m de avondvierdaagse. Muziek om vast in een wandelritme te komen!
Koninklijke Fanfare ULTO viert samen met de kinderen en hun (groot)ouders een muzikaal Koningsdag feest tijdens de versierde optocht door Winssen.
De slagwerkers oefenden vorige week met marcheren #koningsdag
De oudste slagwerkers beginnen aan een nieuw stuk en op een ander instrument. Dit gaat nog niet zo gemakkelijk. Oefening baart kunst.
8 leden van ULTO spelen in april in 8 voorstellingen van toneelvereniging Plankenkoorts mee met de voorstelling Dorp in verzet. Gebaseerd op het levensverhaal van Winssenaar Jan Litjens. Er zijn nog kaarten beschikbaar via de toneelvereniging om de veelzijdigheid van onze leden en deze geweldige samenwerking te bewonderen.
Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen-Ewijk doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne! De inschrijving van de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen-Ewijk voor de Rabobank Clubkas Campagne 2019 is positief beoordeeld. #rcc2019 #fanfare #muziek #winssen #ewijk #beuningen #weurt #rabobank #rabobankclubkascampagne #rabobankclubkasactie #rabobankclubkascampagne2019 #rabobankclubactie #rabobankleden #stemmen
Na Prins Olivier in Ewijk zijn er nu ook nog twee jeugdleden van ULTO page geworden! Eva van Beuningen en Eva Janssen! Gefeliciteerd dames! Dat wordt een muzikaal carnaval! De jeugdslagwerkgroep en saxofonisten uit de raad/senaat in Winssen hebben hiervoor een mooi optreden gegeven! CV de Dorstvlegels, bedankt voor deze geweldige middag! #ulto #muziek #muziekvereniging #fanfare #slagwerk #slagwerkgroep #blaasinstrument #saxofoon #beuningen #ewijk #winssen #weurt #dorstvlegels #carnaval
Heb jij zin om een blaasinstrument te leren spelen? Leuk als je het komt uitproberen tijdens 3 proeflessen bij ULTO! Je kunt je inschrijven via Sjors Sportief! #ulto #muziek #muziekvereniging #fanfare #blaasinstrument #saxofoon #bugel #trompet #piston #hoorn #trombone #sjorssportief #beuningen #ewijk #winssen #weurt