Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#viosasneverb4

Posts tagged as #viosasneverb4 on Instagram

391 Posts

Untuk wanita Yang berkerjaya atau Yang mempunyai keluarga..Yaris hanya serendah 6++/bulan..klik link WhatsApp Yang diberi untuk booking Dan bawa pulang untuk merasai keseronokan Toyota YARIS https://wa.me/60187612278?text=beli%20Yaris%20online%20TJNaZ  #merdeka✊ #merdeka #merdekasale #merdeka62  #drivetoyota #yaris #vios #hilux #altis #camry #chr #innova #avanza #sienta #fortuner #harrier #alphard #vellfire #drivevios #drive❗ #allaboutthedrive #toyotamy #viosasneverb4
Proud to be Malaysian! Selamat Hari Merdeka kriks! @shukriyahaya  #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
Walaupun Shuk & @shawnleebeatbox berlainan agama dan bangsa, we are ‘brothers’... warna keretapun x sama 🤣.. Tapi inilah kecantikan MALAYSIA.. sbb perpaduan inilah kite semua hidup bebas harmoni & chhiiillll.. So, tanamkan rasa cinta kita pd NEGARAKU dan laungkan MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!  Selamat Hari Kemerdekaan..... #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
50 tahun berevolusi...perubahan Demi perubahan..sentiasa menjadi kepercayaan peminat 4x4...Hilux Dari dulu sehingga kini memang menjadi pilihan rakyat Malaysia...sempena Kemerdekaan Yang ke 62..Sayangi Malaysiaku..Hilux pilihan 4x4 rakyat Malaysia... Jom miliki Hilux terbaru yang penuh dengan ciri2 keselamatan terkini...klik link WhatsApp dibawah untuk mengetahui lebih lanjut 4x4 rakyat Malaysia https://wa.me/60187612278?text=beli%20Hilux%20online%20TJNaZ  #merdeka #sayangimalaysiaku #merdeka62 #merdeka✊#merdekasale #drivetoyota #yaris #vios #hilux #altis #camry #chr #innova #avanza #sienta #fortuner #harrier #alphard #vellfire #drivevios #drive❗ #allaboutthedrive #toyotamy #viosasneverb4
Strap on kriks! How many SRS airbags do you think is in the All-New Vios? #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
Our Hero ni memang gediksss sejak azali ea? 🤣🤣😜😜😜 Jangan lupa undi our hero guyss di ABPBH 32 untuk KATEGORI ONLINE TOP 5 PELAKON WATAK ANTAGONIS 🙏🙏😍😍 TEKAN LINK DIBAWAH 👇👇 https://www.abpbh.com.my/undian/online/pelakon-watak-antagonis  #shukriyahaya  #shukrinatics  #abpbh32  #repost @shukriyahaya • • • • • • “Gaya.. sebergaya panahan cahaya LED  di matanya”.. 😎 #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
“Gaya.. sebergaya panahan cahaya LED  di matanya”.. 😎 #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
Miliki Fortuner Dan Innova Yang telah diperbaharui Dan dipertingkatkan keselamatannya  Nak tahu apa Yang baharu meh pm NaZ  https://wa.me/60187612278?text=beli%20kereta%20online%20TJNaZ  #drivetoyota #yaris #vios #hilux #altis #camry #chr #innova #avanza #sienta #fortuner #harrier #alphard #vellfire #drivevios #drive❗ #allaboutthedrive #toyotamy #viosasneverb4
Miliki Corolla Altis dengan rebat sebanyak RM 10,710 dengan aksesori...Jom pm NaZ sekarang untuk memiliki kenderaan keluarga Dan keselesaan  https://wa.me/60187612278?text=beli%20kereta%20online%20TJNaZ  #drivetoyota #yaris #vios #hilux #altis #camry #chr #innova #avanza #sienta #fortuner #harrier #alphard #vellfire #drivevios #drive❗ #allaboutthedrive #toyotamy #viosasneverb4
Both hands always on the wheel with the all new feature - Paddle Shifters in the All-New-Vios. #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
*BEAUTIFUL MONSTER!!!* Own it now and tame it for yourself... *2.5V CAMRY*.. ☑️SUPERIOR STYLING ☑️CONFIDENTLY ASSURED (TSS) ☑️ LUXURIOUS SOPHISTICATION ☑️ PERFORMANCE PRECISION (TNGA & DUAL VVTi with ACIS) ☑️ ADVANCED UTILITY  https://wa.me/60187612278?text=beli%20kereta%20online%20naz  #drivetoyota #yaris #vios #hilux #altis #camry #chr #innova #avanza #sienta #fortuner #harrier #alphard #vellfire #drivevios #drive❗ #allaboutthedrive #toyotamy #viosasneverb4
Okay Our Hero.. Kita org tggu daging kurban sampai 🤣🤣😜😜 Sebab min dri tadi x mkn lgi ni 🤭🤭 #repost @shukriyahaya • • • • • • Ok, da standby nk clear kan bonet nak bawak blk daging qurban dr kampung! So pd seluruh muslimin Shuk ucapkan “Selamat Hari Raya Aidil Adha” dan selamat mengerjakan ibadah qurban... Mcm biasa, sentiasa berhati2 ketika memandu dan selamat tiba ke destinasi korg... agak2 sekor lembu boleh muat tak dalam bonet kereta ni? 🤪 #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
Repost by @shukriyahaya 🧡🧡 Ok, da standby nk clear kan bonet nak bawak blk daging qurban dr kampung! So pd seluruh muslimin Shuk ucapkan “Selamat Hari Raya Aidil Adha” dan selamat mengerjakan ibadah qurban... Mcm biasa, sentiasa berhati2 ketika memandu dan selamat tiba ke destinasi korg... agak2 sekor lembu boleh muat tak dalam bonet kereta ni? 🤪 #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive #shukrinatics
Ok, da standby nk clear kan bonet nak bawak blk daging qurban dr kampung! So pd seluruh muslimin Shuk ucapkan “Selamat Hari Raya Aidil Adha” dan selamat mengerjakan ibadah qurban... Mcm biasa, sentiasa berhati2 ketika memandu dan selamat tiba ke destinasi korg... agak2 sekor lembu boleh muat tak dalam bonet kereta ni? 🤪 #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
#repost @shukriyahaya • • • • • 🤔korang nampak x apa yg Shuk nampak? Mcm seorang entiti yg dikenali...🤣 Yg pasti, video recorder digital VIOS ni memang cool...jelas mcm camera yg hi-tech.  #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
🤔korang nampak x apa yg Shuk nampak? Mcm seorang entiti yg dikenali...🤣 Yg pasti, video recorder digital VIOS ni memang cool...jelas mcm camera yg hi-tech.  #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
Nikmati 6 tahun pertama bayaran bulanan Yang rendah...hanya dengan pinjaman dari Toyota...Jom call NaZ ☎️ 0187612278 Atau Klik link WhatsApp https://wa.me/60187612278?text=beli%20kereta%20naz  #drivetoyota #yaris #vios #hilux #altis #camry #chr #innova #avanza #sienta #fortuner #harrier #alphard #vellfire #drivevios #drive❗ #allaboutthedrive #toyotamy #viosasneverb4
It's never too late to have a happy childhood. #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
Easy, worry-less driving with the All New Vios. It's all about your driving pleasure.  #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
Amazing. 😍😍😍 #shukriyahaya #shukrinatics  #repost @shukriyahaya • • • • • • Ini safety feature paling 'WIN' yang ada dekat VIOS baru ni.. Follow-Me-Home function. Especially utk 'the ladies' and bila kita dgn family berada di kawasan yang gelap atau waktu malam, takyah susah payah nak cari lampu suloh.. function ni akan tolong terangi laluan & langkah kita kat tempat gelap.. GEMPAK kan?! #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
Ini safety feature paling 'WIN' yang ada dekat VIOS baru ni.. Follow-Me-Home function. Especially utk 'the ladies' and bila kita dgn family berada di kawasan yang gelap atau waktu malam, takyah susah payah nak cari lampu suloh.. function ni akan tolong terangi laluan & langkah kita kat tempat gelap.. GEMPAK kan?! #viosasneverb4 #toyotamy #drive❗ #drivevios #allaboutthedrive
#repost @shukriyahaya • • • • • Apa yang seronok sangat tu? 🤣 sebab hari minggu bosku!  #viosasneverb4 #allaboutthedrive #drive❗ #toyotamy #drivevios
" Awak janganlah senyum macam tu dekat saya " " Eh.. Kenapa pulak? " " Takut senyuman tu melekat dekat hati saya " 😆😆😍😍😍😂😂 Ciaaa... Ciaa.... 😜😜 Pickupline ni Izman Syah lah yg ajar min ni 😁😁😁 #repost @shukriyahaya • • • • • • Apa yang seronok sangat tu? 🤣 sebab hari minggu bosku!  #viosasneverb4 #allaboutthedrive #drive❗ #toyotamy #drivevios
Apa yang seronok sangat tu? 🤣 sebab hari minggu bosku!  #viosasneverb4 #allaboutthedrive #drive❗ #toyotamy #drivevios
‘Cool’ je drive VIOS ni walaupun dgn cuaca di Malaysia.. terasa tenang & selesa walau jln jam.. No rush.. ccchhhiiiillll...... #viosasneverb4 #allaboutthedrive #drive❗ #toyotamy #drivevios
Get up close and personal with me at ‘The Culture’ and win exclusive autographed merchandise. You’ll even get a chance to snap a selfie with me too, so drop by Bukit Jalil Stadium from 5 to 7 July, 11 a.m. to 10 p.m.  Find out more at www.theculture.my!  #viosasneverb4 #drive❗ #allaboutthedrive #toyotamy

Loading