Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#tshirtmurahmalaysia

Posts tagged as #tshirtmurahmalaysia on Instagram

200.814 Posts

Halalkan admin ambik video korang ye😁❤️Tag rakan anda di komen👇 . Hello geng⏰🔥 . Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥 . Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥 . Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕 . Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️ . #tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah
Hello geng⏰🔥 . Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥 . Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥 . Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕 . Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️ . #tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah
Hello geng⏰🔥 . Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥 . Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥 . Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕 . Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️ . #tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah
Promosi minggu ni korang boleh dapatkan t-shirt dengan design sendiri pada harga serendah RM15 sahaja TANPA MIN ORDER bermakna sehelai pun kami terima. . . Cara untuk order: 1. Pilih design mana yg berkenan di instagram kami atau search sahaja di Google. 2. Design mesti la satu warna sahaja utk dapatkan harga seperti diatas. 3. Pilih warna t-shirt dan saiz anda 4. Kemudian whatsapp kami semua details design, warna tshirt dan saiz.  Whatsapp link ada dibio kami.  #cetaktshirtmurah #tshirtmurahmalaysia  #printtshirtmurahmalaysia  #cetaktshirtkelas  #cetaktshirtcouple  #cetaktshirtonline  #printtshirtmalaysia  #printtshirtonline
✅RM 39 /HELAI (XS-3XL) . . 🔥READY STOCK . . Baju kelas, baju sukan , baju persatuan, baju sedondon suami isteri, non-muslim pun boleh pakai juga laaa, baju untuk katering pun ada pelbagai corak dan warna tanpa corak pun ada . . ‼️Sebab anda perlu ada baju ini ✅sesuai untuk travel ✅tak perlu iron ✅tidak berat ✅serap peluh ✅sesuai untuk semua cuaca ✅boleh digayakan dengan skirt atau seluar ✅boleh digayakan sewaktu kenduri . Saiz = XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL ,4XL ,5XL, 6XL, 7XL . . Whatsapp  0138490872 🔄 Www.wasap.my/60138490872 Klik link whatsapp dekat bio 😊 . Admin tunggu tau 😉 . . #bajukelas #bajuplainmurah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahjerseycouple #tshirtmuslimahcouple #tshirtnursing #bajuplainhitam #tshirtplainhitam #bajuhitam #tshirthitam #tshirtberkolar #bajuberkolar #bajulelaki #tshirtlelaki #bajucouple #tshirtcouple #bajucouplemurah #tshirtcouplemurah  #tshirtmuslimahsedondon #tshirtmuslimahgroup #tshirtmuslimahterkini #tshirtsublimation #bajusublimation #bajureadystock #tshirtreadystock #tshirtmurahmalaysia #tshirtmuslimahmurah #tshirtmuslimahcantik #tshirtmuslimahsublimation #bajumuslimahsublimation
Promosi minggu ni korang boleh dapatkan t-shirt dengan design sendiri pada harga serendah RM15 sahaja TANPA MIN ORDER bermakna sehelai pun kami terima. . . Cara untuk order: 1. Pilih design mana yg berkenan di instagram kami atau search sahaja di Google. 2. Design mesti la satu warna sahaja utk dapatkan harga seperti diatas. 3. Pilih warna t-shirt dan saiz anda 4. Kemudian whatsapp kami semua details design, warna tshirt dan saiz.  Whatsapp link ada dibio kami.  #cetaktshirtmurah #tshirtmurahmalaysia  #printtshirtmurahmalaysia  #cetaktshirtkelas  #cetaktshirtcouple  #cetaktshirtonline  #printtshirtmalaysia  #printtshirtonline
TAG PASANGAN ANDA UNTUK BAJU COUPLE COMEL NI !! 😍😍 JOM PUJUK BF/GF ANDA UNTUK DAPATKAN BAJU COUPLE NI . TAKKAN NAK TENGOK JE . JOM ORDER SEKARANG ‼️ HARGA PUN MURAHH TAUUU 😱  2 HELAI LENGAN PENDEK + LENGAN PANJANG HANYA RM50 SAHAJAAAA 😱😱 BERMINAT???? 📲 WHATSAPP 01123087202 📲 WHATSAPP 01123087202 ATAU TEKAN LINK WHATSAPP DI BIO ☑️ #tshirtprinting #tshirt #tshirtdesign #tshirtprintingmurah #tshirtcouple #tshirtnamamurah #tshirthipster #tshirtstore #tshirtlawo #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtprinted #tshirtnama #tshirtmurahmalaysia #printingmurah #printingbaju #bajustyle #bajuinstagram #bajucouple #bajumurah #bajuberkualiti #bajucetakmurah #bajucetak #bajucouplemurah #tshirtcouplemurah #coupletshirt
Tak sempat nak snap gambar final touch. Back to back siapkan job client. Actually tshirt ni ada design QR Code. Interesting! Kitorang siap tru scan, and it works! So, kalau ada peniaga-peniaga atau persatuan kat luar sana yang nak print QR Code atas tshirt untuk tujuan pembayaran, pendaftaran, penyertaan, boleh la print atas tshirt. Curlasssss  #tshirt #printer #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #tshirtprinter #tshirtprint #tshirtprintingpuncakalam #tshirtprintingmy #tshirtprintmalaysia #tshirtprintingsetiaalam #tshirtmurahmalaysia
DM me for more information  PRICE:- 350 Catalog Name: Women's Cotton T-shirts Vol-6  Details: Package Contains:- T-shirt Fabric- Cotton Size- S-36, M-38, L-40, XL-42  Designs: 9 💥 FREE COD 💥 FREE Return & 100% Refund 🚚 Delivery: Within 7 days
Promosi minggu ni korang boleh dapatkan t-shirt dengan design sendiri pada harga serendah RM15 sahaja TANPA MIN ORDER bermakna sehelai pun kami terima. . . Cara untuk order: 1. Pilih design mana yg berkenan di instagram kami atau search sahaja di Google. 2. Design mesti la satu warna sahaja utk dapatkan harga seperti diatas. 3. Pilih warna t-shirt dan saiz anda 4. Kemudian whatsapp kami semua details design, warna tshirt dan saiz.  Whatsapp link ada dibio kami.  #cetaktshirtmurah #tshirtmurahmalaysia  #printtshirtmurahmalaysia  #cetaktshirtkelas  #cetaktshirtcouple  #cetaktshirtonline  #printtshirtmalaysia  #printtshirtonline
📣📣📣 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣Untuk Tempahan dan Pertanyaan . 📲 Whatsapp +60172801767 - Promosi RM15 roundneck sehelai sahaja 👍 - Minimum order : 10 pcs - 100% cotton - Size : xs | s | m | l | xl | 2xl | 3xl - Tempoh siap : 1 - 7 hari - Kemudahan POS LAJU disediakan - Design FOC : free of charge  Kami juga pakar dalam menyediakan : . - Baju kelas - Baju event - Baju family day - Baju rombongan - Baju branding - Baju reunion - Baju konvoi  #cetakbajumurahmalaysia #tshirtmurahmalaysia #tshirtprintmalaysia #printingtshirtmalaysia #printingtshirtmurah #silkscreenprinting #printbajumalaysia #bajumurahbanget #tshirtbatch #tshirt #anuaribrahim #pakatanharapan #roundneck #bajukelas #bajusekolah #roundneck #familyday #baseballshirt #raglan #work #print #tshirtsimple #branding #tshirtmalaysia #tshirtoftheday #zoonegara #selangor #ampang #tamanukaybistari #four #4tshirt_printing

Loading