Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#toyotagazooracingmalaysia

Posts tagged as #toyotagazooracingmalaysia on Instagram

24.433 Posts

Hi semua jom datang beramai ramai di Pavillion KL , 20 September ini ! Korang boleh try racing simulator and win a prizes !✨ . Also there will be a Toyota GR Supra on display. The Grand Finale will be on 21st and 22nd September. Malaysia’s best e-Racers will be competing for RM70,000 prize pool. Save the date guys ! 😍 . #toyotamy  #toyotagazooracingmalaysia  #allaboutthedrive  #drive❗️
Reposted from @khaibahar94 (@get_regrann) -  hi semua 😘 . Toyoya GR Supra yang legend tu dah tiba setelah hampir 20 tahun model yang sebelum ni 🏎... lain macam kereta ni sgt sexy, power & sangat laju!!! best sangat kalau Khai dapat drive sendiri ☺... ni lah model racing yg pertama dalam sejarah Toyota. saksikan sendiri kereta ini di Pavilion KL semasa Velocity eSports Championships . #toyotagazooracingmalaysia  #pushingthelimits #drive❗  #allaboutthedrive #toyotamy  #khaibahar #khaibahar94 @toyotamy - #regrann
Rindu kat ‘bf’ yang telah koma, takpa kita ushaa @jannanick punya ‘boyfriend’ 💨 🤪 . #vroomvroom  #toyotagazooracingmalaysia  #allaboutthedrive #patience
MyFav Racer No 18🚗🔥🔥🔥🔥🔥mommyj! @jannanick 💓💕🌹 @missyt_ynz @leeyanatalha  #ytshoot📸 #phoneje #hobikita #happygoodday #photooftheday #2018 #ytjnfc812 #ytedit #jannanicker812 #season2 #maepsserdang #toyotagazooracingmalaysia #toyotagazooracingfestival  #allaboutthedrive
Wow🔥🔥🔥 #repost @toyotamy • • • • • The legend continues with the A60 Celica Supra. Its iconic headlights and sporty side fenders made it movie magic. If you’ve seen movies from the 80s, you will know the pure performative power of this legend. Can you name one movie the Supra appears in?  #a60 #drivesupra #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗#allaboutthedrive #toyotamy
The legend continues with the A60 Celica Supra. Its iconic headlights and sporty side fenders made it movie magic. If you’ve seen movies from the 80s, you will know the pure performative power of this legend. Can you name one movie the Supra appears in?  #a60 #drivesupra #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗#allaboutthedrive #toyotamy
#repost @syafiqkylez (with @report.for.insta) waaahhhh...nmpk mcm menarik kn.....ap kte kite pakat serbu  nk???? @syafiqkylez ... What if kalau Capik kata korang boleh experience sendiri macam mana Capik drive masa race? Kalau nak tau, boleh datang ke Pavilion KL pada 20 September untuk cuba simulator yang ada kat sana. ⠀ And then, on 21st and 22nd September, Malaysia’s best e-Racers will be competing for RM7,000! And kalau you guys datang, there will be Toyota GR Supra on display. Jom! ⠀ #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗#allaboutthedrive #toyotamy
What if kalau Capik kata korang boleh experience sendiri macam mana Capik drive masa race? Kalau nak tau, boleh datang ke Pavilion KL pada 20 September untuk cuba simulator yang ada kat sana. ⠀ And then, on 21st and 22nd September, Malaysia’s best e-Racers will be competing for RM7,000! And kalau you guys datang, there will be Toyota GR Supra on display. Jom! ⠀ #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗#allaboutthedrive #toyotamy . Repost from @syafiqkylez
Reposted from @syafiqkylez (@get_regrann) -  What if kalau Capik kata korang boleh experience sendiri macam mana Capik drive masa race? Kalau nak tau, boleh datang ke Pavilion KL pada 20 September untuk cuba simulator yang ada kat sana. ⠀ And then, on 21st and 22nd September, Malaysia’s best e-Racers will be competing for RM7,000! And kalau you guys datang, there will be Toyota GR Supra on display. Jom! ⠀ #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗#allaboutthedrive #toyotamy - #regrann
What if kalau Capik kata korang boleh experience sendiri macam mana Capik drive masa race? Kalau nak tau, boleh datang ke Pavilion KL pada 20 September untuk cuba simulator yang ada kat sana. ⠀ And then, on 21st and 22nd September, Malaysia’s best e-Racers will be competing for RM7,000! And kalau you guys datang, there will be Toyota GR Supra on display. Jom! ⠀ #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗#allaboutthedrive #toyotamy . Repostby @syafiqkylez tQ💚 . #syafiqkyle  #skyloversfc  #sk7team  #luaskankuasamusyafiqkylez
In preparation for the Toyota Gazoo Racing Esports Championship, our racing sims will be temporarily offline for the week.  However, fret not peeps because we will be at Pavillion Mall Centre Court, Kuala Lumpur on 21 & 22 September for the Main Event of the championship where the final 40 racers go full throttle for the main prize of RM70,000!  Make sure to mark your calendars and drop by the venue this weekend for some speed demon actions and to take on our simulator challenges!  We'll see you there!  #tvec #toyotagrvelocity #tvec2019 #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗️ #allaboutthedrive #toyotamy
What if kalau Capik kata korang boleh experience sendiri macam mana Capik drive masa race? Kalau nak tau, boleh datang ke Pavilion KL pada 20 September untuk cuba simulator yang ada kat sana. ⠀ And then, on 21st and 22nd September, Malaysia’s best e-Racers will be competing for RM7,000! And kalau you guys datang, there will be Toyota GR Supra on display. Jom! ⠀ #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗#allaboutthedrive #toyotamy
#repost @khaibahar94 • • • • • • hi semua 😘 . Toyoya GR Supra yang legend tu dah tiba setelah hampir 20 tahun model yang sebelum ni 🏎... lain macam kereta ni sgt sexy, power & sangat laju!!! best sangat kalau Khai dapat drive sendiri ☺... ni lah model racing yg pertama dalam sejarah Toyota. saksikan sendiri kereta ini di Pavilion KL semasa Velocity eSports Championships . #toyotagazooracingmalaysia  #pushingthelimits #drive❗  #allaboutthedrive #toyotamy  #khaibahar #khaibahar94 @toyotamy
hi semua 😘 . Toyoya GR Supra yang legend tu dah tiba setelah hampir 20 tahun model yang sebelum ni 🏎... lain macam kereta ni sgt sexy, power & sangat laju!!! best sangat kalau Khai dapat drive sendiri ☺... ni lah model racing yg pertama dalam sejarah Toyota. saksikan sendiri kereta ini di Pavilion KL semasa Velocity eSports Championships . #toyotagazooracingmalaysia  #pushingthelimits #drive❗  #allaboutthedrive #toyotamy  #khaibahar #khaibahar94 @toyotamy
Hold on to your seats, Supra fans! We’re only 5 days away from the return of the long-awaited Supra, so strap yourselves in and get ready for the feeling of a pure racing experience.  #drivesupra #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗#allaboutthedrive #toyotamy #primapearlauto
#repost @khaibahar94 • • • • • • assalamualaikum 😁 . jom ramai2 ke Velocity Event di Pavillion KL pada 20 September. activiti menarik seperti race simulator & hadiah yang menarik disediakan. grand finale utk race simulator pula pada 21 & 22 September & anda berpeluang memenangi hadiah sehingga RM70,000. semua juga berpeluang menyaksikan Toyoya GR Supra disana. swipe ke kiri untuk melihat poster rasmi 🏎 . #toyotagazooracingmalaysia  #pushingthelimits #drive❗  #allaboutthedrive #toyotamy  #khaibahar #khaibahar94 @toyotamy
Jom gi tengok.... 🤩😁 #racing  Follow @drheartmall  #grvelocity #toyotagazooracingmalaysia #toyotagazooracing  #toyotagazoo
Jom gi tengok.... 🤩😁 #racing  Follow @liyamaisarah99  #grvelocity #toyotagazooracingmalaysia
throwback mse kt ganu...😅😅 . . @syafiqkylez  #ourkesayangan  #ourdambae  #luaskankuasamusyafiqkylez  #ourtimetogether  #pawanaisabella  #kekandaadinda  #pelakontvlelakipopular  #abpbh32forsyafiqkyle  #toyotagazooracingmalaysia  #pushingthelimits 📽️igs @_m.hilmie_ tq dik..😎😎
#repost @syafiqkylez • • • • • There will be a first time for anything. And to be honest, experience kali ni memang paling best yang saya pernah rasa. Will be perfecting my driving for the next time. Thanks @toyotamy for the opportunity! ⠀ #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗#allaboutthedrive #toyotamy
#86gt  #frs86 #ft86 #toyota86 #toyota86trd #trd#gazoo#gazooracing #gazooracingmalaysia #toyotagazooracingmalaysia #japan#zn6 #toyota86gts #tokyo#愛車#スポーツカー#ファインダー越しの私の世界 #いいね返し #ハチロク
The pop-icon A80 Supra brought us the 2JZ engine. 25 years later and people are still talking about this legendary engine. It could get you to 97 km/h in as low as 4.6 seconds. Is the A80 your favourite Supra?  #a80 #supra #drivesupra #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗ #allaboutthedrive #toyotamy
mcm2 la capik nie kn.... . . @syafiqkylez  #ourtimetogether  #ourdambae  #ourkesayangan  #longweekendvibes  #luaskankuasamusyafiqkylez  #pawanaisabella  #kekandaadinda  #pelakontvlelakipopular  #abpbh32forsyafiqkyle  #toyotagazooracingmalaysia  #pushingthelimits . .😅😅 Reposted from @manisfm (@get_regrann) -  Sedap jugak suara @syafiqkylez & @shukriyahaya ni 😍😍 Sebelum ni asyikkk tengok mereka berlakon je kan, kali ni kita kasi dia karoks 🎤🎤 . SYAFIQ Vs Shukri agak agak siapa yang kaki karoks ni 🤪 ...Video penuh di Youtube Manis FM #selebritimanis - #regrann 📽️igs @_norhidayah90 tq😘
A longer version of the Toyota Celica liftback, the A40 featured an inline-6 engine for a more powerful drive. This classic car is the first generation of what would become an iconic name in racing and pop culture—the Supra.  #a40 #drivesupra #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗ #allaboutthedrive #toyotamy
Throwback bila convoy pegi PASARNITA. Crowd Kuala mmg HAPPENING!!!! Thank you Terengganu sebab mmberi sambutan yg sangat meriah kat kiteorg @toyotamy . LOVE KORANG sgt lah ❤️✨❤️ Music credit by @swimmingtapes - SET THE FIRE  #toyotagazooracingmalaysia #pushingthelimits #drive❗#allaboutthedrive #toyotamy

Loading