Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#terlajaksales

Posts tagged as #terlajaksales on Instagram

9 Posts

iPhone 7 warna BLACK 😍😍😍😍😍😍 admin nak tunjuk ni gambar live Iphone, uollsss jgn cuci mata je tau!! Whatsapp link di insta bio untuk order!! #iphonesonsale #trustedseller #terlajaksales #warrantyavailable
Iphone 7 + ROSE GOLD KEGILAAN RAMAI! Admin pun kena order stock lebih Sebab Customer suka sangat dengan kalerrrrr rose gold ni. Admin pun minat rose gold awmmmmm. Hehe, dahlah ada warranty, condition pun TIP-TOP! 🤩🤩 Harga bermula dari RM 2590!! whatsapp di link bio untuk ORDER! #iphone7plus #refurbished #sayajualmurah #warrantyavailable #sisjualiphone #terlajaksales
IPhone 8 Plus ke 7 plus? Dua2 pun available dengan kami! 😍😍😍😍 warranty pun check💯, condition pun tip-top, tapi nak bagitau ni stock limited je ada!!! Yelah Customer asyik order je 🙈🙈🙈🙈 Jom whatsapp di link bio sementara Masih ada. Harga Iphone 7plus bermula dari RM2590 dan harga Iphone 8plus bermula dari RM 4020 !! 🤩🤩🤩 #sisjual#murah #sayajualiphone #terlajaksales #originalset
Cantiknye.Items dalam set pakej you all, Jom dapatkan sekarang. Dijamin tersenyum sengeh. #tempatletakcoin #alaalakeychain #terlajaksales #genuineleather
Daripada dulu2 lagi mak mak kita dok bgitau lepas bersalin hampa kena makan jamu, kalau tak dalaman tak elok, luka luka kat dalam tu taknampak kena jaga bagi elok balik... Bila mak beletiaq awai tak ambik kesah,  bila dah rasa ada yg xkena baru nak pulun makan ... Dalam surimanja buah manjakani bahan utama sbagai buah ajaib untuk kecantikkan hampa tau... ✔Menstabilkan hormon ✔Menyembuh luka luka dalaman ✔Mengetatkan ✔Mencantikkan kulit wajah ✔Melancarkan peredaran darah ✔Merapatkan vagina ✔Membunuh bakteria dibahagian sulit ✔membantu memberikan tenaga ✔badan tak letih dan sihat ✔kalsium didalam manjakani dapat menguatkan tulang. ,gigi serta rambut ✔menyelesaikan masalah keputihan ✔Mencegah pertumbuhan jerawat  Dan banyak lagi khasiat buah ajaib ni...adunan manjakani didalam surimanja memang mencantikkan dalaman dan luaran anda... 🍭Dua botol rm50/exc post 🍭free gift utk anda 🍭Agent jualan diperlukan 🍭Whatsapp sue 0164020540  #jamularis #jamusurimanja #juskunyit #terbaikk #terlajaksales #kamisokong #wanitakampung #wanitacekal #wanitaterakhir #home #homemade #100% #bahan #semulajadi #terlajaklaris #saleslaju #hebat #dropshipwanted
Daripada dulu2 lagi mak mak kita dok bgitau lepas bersalin hampa kena makan jamu, kalau tak dalaman tak elok, luka luka kat dalam tu taknampak kena jaga bagi elok balik... Bila mak beletiaq awai tak ambik kesah,  bila dah rasa ada yg xkena baru nak pulun makan ... Dalam surimanja buah manjakani bahan utama sbagai buah ajaib untuk kecantikkan hampa tau... ✔Menstabilkan hormon ✔Menyembuh luka luka dalaman ✔Mengetatkan ✔Mencantikkan kulit wajah ✔Melancarkan peredaran darah ✔Merapatkan vagina ✔Membunuh bakteria dibahagian sulit ✔membantu memberikan tenaga ✔badan tak letih dan sihat ✔kalsium didalam manjakani dapat menguatkan tulang. ,gigi serta rambut ✔menyelesaikan masalah keputihan ✔Mencegah pertumbuhan jerawat  Dan banyak lagi khasiat buah ajaib ni...adunan manjakani didalam surimanja memang mencantikkan dalaman dan luaran anda... 🍭Dua botol rm50/exc post 🍭free gift utk anda 🍭Agent jualan diperlukan 🍭Whatsapp sue 0164020540  #juskunyitterbaik #manjakanimerapatkan #pilihanhati #wanitaterakhir #terbaik #terkini #meletops #jomcantik #jamusurimanja #terlajaksales #saleslaju #agentwanted #agentdiperlukan
#makbisingtakmaudengar  Daripada dulu2 lagi mak mak kita dok bgitau lepas bersalin hampa kena makan jamu, kalau tak dalaman tak elok, luka luka kat dalam tu taknampak kena jaga bagi elok balik... Bila mak beletiaq awai tak ambik kesah,  bila dah rasa ada yg xkena baru nak pulun makan ... Dalam surimanja buah manjakani bahan utama sbagai buah ajaib untuk kecantikkan hampa tau... "Mak selalu kata nanti laki cari lain" 😜😜 ✔Menstabilkan hormon ✔Menyembuh luka luka dalaman ✔Mengetatkan ✔Mencantikkan kulit wajah ✔Melancarkan peredaran darah ✔Merapatkan vagina ✔Membunuh bakteria dibahagian sulit ✔membantu memberikan tenaga ✔badan tak letih dan sihat ✔kalsium didalam manjakani dapat menguatkan tulang. ,gigi serta rambut ✔menyelesaikan masalah keputihan ✔Mencegah pertumbuhan jerawat  Dan banyak lagi khasiat buah ajaib ni...adunan manjakani didalam surimanja memang mencantikkan dalaman dan luaran anda... 🍭Dua botol rm50/exc post 🍭free gift utk anda 🍭Agent jualan diperlukan 🍭Whatsapp sue 0164020540  #letscantik #jomberjamu #juskunyit #surimanja #manjakani #sayangabang #suamimelekat #makincantik #geramtengok #awetmuda #wanitaterakhir #jamularis #terlajaksales #meletops
Haaaa.. Confius Kan.. Sekali Pandang Macam Dato' @aliffsyukriterlajaklaris kan?? Ni Nak Habaq Mai.. Abg Baru Lepas Buat Facial Kt D'Herbs Kota Damansara. Maklumlah Esok Ada Photoshoot Kan.. Fuhhhh!! Muka Fresh Weiiii.. Terus Rasa Terlajak Hensem😂😂😂😂. Lepas Ni Sales Abg Pun Terlajak Laju La Kan Macam Dato' Aliff 😃😃. Nanti Nak Repeat Lagi La☺️. Yang Mana Belum Try Wajib Try. ✅Harga Berpatutan ✅Staff Yang Peramah Boleh Contact Number Ni Kalau Nak Set Appointment 0123261242 .. #terlajaklaris #terlajaksales #terjalakhensem #izzatizmir