Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#sharera

Posts tagged as #sharera on Instagram

4.834 Posts

swipe left to 🎧 our talented smuler πŸ₯° . Smule ID: 24K_JimmyApache_ Instagram: @aidilnajmieee . #smulemalaysia #smulesingapore #smuleindonesia #verifiedapache #apachetribes #ladiesofapache #apachesmulers #smule #sharera
swipe left to 🎧 our talented smuler πŸ₯° . Smule ID: 24K_ShieApache_ Instagram: @shieraasharuddin .  #smulemalaysia #smulesingapore #smuleindonesia #verifiedapache #apachetribes #ladiesofapache #apachesmulers #smule #sharera
swipe left to 🎧 our talented smuler πŸ₯° . Smule ID: 24KQushApache Instagram: @qushairy.ariff .  #smulemalaysia #smulesingapore #smuleindonesia #verifiedapache #apachetribes #ladiesofapache #apachesmulers #smule #sharera
Tahniah skuad muay thai negara yang menyertai Kejuaraan Muay Thai Asia Timur 2019 di Hong Kong.  3 atlet Malaysia berjaya meraih pingat emas iaitu Mohamed 'Jordan Boy' Mahmoud (lelaki 67kg), Mohamad Rifdean Masdor (lelaki 48kg) dan Nur Amisha Azrilrizal (wanita 51kg). Malaysia turut menambah koleksi satu perak menerusi Zulhelmi Rosli dan satu gangsa dari Nurul Tasha Amira. Tahniah kepada semua atlet Malaysia.  Kredit Foto: Jordan Boy & Muay Thai East Asian Championship #sharera sumber : @duniasukan
Dalam adik beradik kan, mesti serba sedikit kita ada rasa tercabar dengan dia. Korang ada tak ? #sharera #joharapagier
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ πŸ”° Autolight Function πŸ”° Cermin kaca πŸ”° World Time, 4 Alarm πŸ”° Led Light πŸ”° Copy 1:1 Original πŸ”° Fully Function πŸ”° Stopwatch πŸ”° Dual time 24 hours sistem πŸ”° Kalis air & sangat tahan lasak πŸ”° No siri di stripe, Buckle Casio Japan πŸ”° Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch πŸ”° Water Resistant (No Warantty Cover) πŸ”° Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top INCLUDE FULL SET : βœ… Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE) βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ…  2Month Warranty (Engine) βœ…  Cermin Kaca βœ…  Stopwacth, Timer Function βœ…  Exclusive Outlook βœ…  Diameter (40mm) βœ…  Analog Function βœ…  Copy 1:1 Original βœ…  Rubber Strap βœ…  Stainless Steel Case βœ…  Sesuai untuk lelaki Bergaya βœ…  Automatic Movement (Nadi) βœ…  FREE Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ…  2Month Warranty (Engine) βœ…  Cermin Kaca βœ…  Stopwacth, Timer Function βœ…  Exclusive Outlook βœ…  Diameter (40mm) βœ…  Analog Function βœ…  Copy 1:1 Original βœ…  Rubber Strap βœ…  Stainless Steel Case βœ…  Sesuai untuk lelaki Bergaya βœ…  Automatic Movement (Nadi) βœ…  FREE Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ…  2Month Warranty (Engine) βœ…  Cermin Kaca βœ…  Stopwacth, Timer Function βœ…  Exclusive Outlook βœ…  Diameter (40mm) βœ…  Analog Function βœ…  Copy 1:1 Original βœ…  Rubber Strap βœ…  Stainless Steel Case βœ…  Sesuai untuk lelaki Bergaya βœ…  Automatic Movement (Nadi) βœ…  FREE Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ…  2Month Warranty (Engine) βœ…  Cermin Kaca βœ…  Stopwacth, Timer Function βœ…  Exclusive Outlook βœ…  Diameter (40mm) βœ…  Analog Function βœ…  Copy 1:1 Original βœ…  Rubber Strap βœ…  Stainless Steel Case βœ…  Sesuai untuk lelaki Bergaya βœ…  Automatic Movement (Nadi) βœ…  FREE Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ πŸ”° Autolight πŸ”° 2 month warannty (ENGINE) πŸ”° Cermin kaca πŸ”° 4 Alarm, Snooze πŸ”° Led Light πŸ”° Copy 1:1 Original πŸ”° World Time, Single Alarm πŸ”° Dual time 24 hours sistem πŸ”° Kalis air (No Warrantty) & sangat tahan lasak πŸ”° No siri di stripe, Buckle Casio Japan πŸ”° Regular time, Timer, Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top πŸ”° INCLUDE, Paper Bag, Manual Book, Cover Box G-Shock, Tin G-Shock, Tag G-Shock. βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM190 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ…  1 Month Warranty (Engine) βœ…  Cermin Kaca βœ…  EXCLUSIVE Outlook βœ…  Diameter (43mm) βœ…  High Gred βœ…  Stopwatch Function βœ…  Analog Type βœ…  Steel Strap βœ…  Sesuai utk Lelaki βœ…  Date Showing βœ…  Semua Jarum berfungsi βœ…  Parker Clip Tissot βœ…  Battery Movement βœ…  FREE Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ…  1 Month Warranty (Engine) βœ…  Cermin Kaca βœ…  EXCLUSIVE Outlook βœ…  Diameter (43mm) βœ…  High Gred βœ…  Stopwatch Function βœ…  Analog Type βœ…  Steel Strap βœ…  Sesuai utk Lelaki βœ…  Date Showing βœ…  Semua Jarum berfungsi βœ…  Parker Clip Tissot βœ…  Battery Movement βœ…  FREE Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .
Tengok betul-betul dan teka mana satu kuaci yang dilukis. Ada 3 dalam video ni. Hehe #sharera
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ…  1 Month Warranty (Engine) βœ…  Cermin Kaca βœ…  EXCLUSIVE Outlook βœ…  Diameter (43mm) βœ…  High Gred βœ…  Stopwatch Function βœ…  Analog Type βœ…  Steel Strap βœ…  Sesuai utk Lelaki βœ…  Date Showing βœ…  Semua Jarum berfungsi βœ…  Parker Clip Tissot βœ…  Battery Movement βœ…  FREE Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ…  1 Month Warranty (Engine) βœ…  Cermin Kaca βœ…  EXCLUSIVE Outlook βœ…  Diameter (43mm) βœ…  High Gred βœ…  Stopwatch Function βœ…  Analog Type βœ…  Steel Strap βœ…  Sesuai utk Lelaki βœ…  Date Showing βœ…  Semua Jarum berfungsi βœ…  Parker Clip Tissot βœ…  Battery Movement βœ…  FREE Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ…  1 Month Warranty (Engine) βœ…  Cermin Kaca βœ…  EXCLUSIVE Outlook βœ…  Diameter (43mm) βœ…  High Gred βœ…  Stopwatch Function βœ…  Analog Type βœ…  Steel Strap βœ…  Sesuai utk Lelaki βœ…  Date Showing βœ…  Semua Jarum berfungsi βœ…  Parker Clip Tissot βœ…  Battery Movement βœ…  FREE Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .
dah tak ada hak nak rindu πŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺ . Follow @perempuan.belike . ♥️LIKE πŸ’¬COMMENT🏷TAGπŸ“€SHARE . #motifviral #cakapmanis #pesanan #takpanaske #kodahkenapa #janganmarah #himpunanlawakmalays #sharera #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #apaapajerr #singgahsekejap #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #mudahterhibur #perempuanbelike #quote #igersmalaysia
Pecah tv tu bruhhπŸ˜‚ dilarang komen kau pecahkan tv aku rakamπŸ˜‚ . βœ…Tag member korang, biar sama2 terhibur😊 . Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘 . . ________________________________________ #himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ…  1 Month Warranty (Engine) βœ…  Cermin Kaca βœ…  EXCLUSIVE Outlook βœ…  Diameter (43mm) βœ…  High Gred βœ…  Stopwatch Function βœ…  Analog Type βœ…  Steel Strap βœ…  Sesuai utk Lelaki βœ…  Date Showing βœ…  Semua Jarum berfungsi βœ…  Parker Clip Tissot βœ…  Battery Movement βœ…  FREE Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ…  1 Month Warranty (Engine) βœ…  Cermin Kaca βœ…  EXCLUSIVE Outlook βœ…  Diameter (43mm) βœ…  High Gred βœ…  Stopwatch Function βœ…  Analog Type βœ…  Steel Strap βœ…  Sesuai utk Lelaki βœ…  Date Showing βœ…  Semua Jarum berfungsi βœ…  Parker Clip Tissot βœ…  Battery Movement βœ…  FREE Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ…  1 Month Warranty (Engine) βœ…  Cermin Kaca βœ…  EXCLUSIVE Outlook βœ…  Diameter (43mm) βœ…  High Gred βœ…  Stopwatch Function βœ…  Analog Type βœ…  Steel Strap βœ…  Sesuai utk Lelaki βœ…  Date Showing βœ…  Semua Jarum berfungsi βœ…  Parker Clip Tissot βœ…  Battery Movement βœ…  FREE Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM160 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ… Jam permintaan Ramai βœ… Semua Function βœ… Analog Type βœ… 2 Month warranty (Engine) βœ… Jarum dalam bulatan kecil kanan menunjukkan Date βœ… Jarum dalam bulatan kecil bawah menunjukkan pergerakkan sistem 24Jam βœ… Jarum dalam bulatan kecil kiri menujukkan pergerakkan Day βœ… Cermin Kaca βœ… High Gred βœ… Ada Stopwatch βœ… Diameter (42mm) βœ… Softy Rubber Strap βœ… Battery Movement βœ… Sesuai untuk lelaki βœ… Free Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM140 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios
Aduhai ! Kesian member tu weh. Bila Live kan macam-macam benda boleh jadi ye tak ? Harap diorang masih berkawan lah 🀣#SharERA
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊 ⌚ Spek Terbaik : ⌚ βœ… Jam permintaan Ramai βœ… Semua Function βœ… Analog Type βœ… 2 Month warranty (Engine) βœ… Jarum dalam bulatan kecil kanan menunjukkan Date βœ… Jarum dalam bulatan kecil bawah menunjukkan pergerakkan sistem 24Jam βœ… Jarum dalam bulatan kecil kiri menujukkan pergerakkan Day βœ… Cermin Kaca βœ… High Gred βœ… Ada Stopwatch βœ… Diameter (42mm) βœ… Softy Rubber Strap βœ… Battery Movement βœ… Sesuai untuk lelaki βœ… Free Box βž• βœ”οΈ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚ Harga : RM140 ⌚ FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIAπŸ‡²πŸ‡Ύ ⌚ Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚ #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharera #alhamdulillah #gengpagihot #lawak #ikutcarakita #kitamerdekawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #gelakpecahperut #sumpah #berserah #thinkerstudios

Loading