Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#sehelaipunboleh

Posts tagged as #sehelaipunboleh on Instagram

776 Posts

Microfiber tee. Heatpress printing, depan + nama di lengan⠀ .⠀ Mencari tempat utk print tshirt yg:⠀⠀ .⠀⠀ 👍 TIADA MINIMUM ORDER⠀⠀ 👍 KUALITI TERJAMIN⠀⠀ 👍 HARGA MAMPU MILIK⠀⠀ .⠀⠀ Boleh whatsapp kami di 012-7775346 ataupun tekan link di bio utk sebarang pertanyaan⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ #vectheory #bajucompany #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Microfiber tee. Heatpress printing, depan + nama di lengan⠀ .⠀ Mencari tempat utk print tshirt yg:⠀⠀ .⠀⠀ 👍 TIADA MINIMUM ORDER⠀⠀ 👍 KUALITI TERJAMIN⠀⠀ 👍 HARGA MAMPU MILIK⠀⠀ .⠀⠀ Boleh whatsapp kami di 012-7775346 ataupun tekan link di bio utk sebarang pertanyaan⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ #vectheory #bajucompany #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Best bila mana customer bpuas hati & happy dgn hasil kerja kami. Nak gi konsert pakai tshirt tu, nnt share gambar ootd eh 😉⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #vectheory #testimonivectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #printbajumalaysia #tshirtprintingmurah #customprintingmalaysia #sehelaipunboleh #twicemalaysia #twicelightsmalaysia #tshirttwicemalaysia
Best bila mana customer bpuas hati & happy dgn hasil kerja kami. Tak dapat gi konsert TWICE pun tak pelah, dapat feel dgn baju pun dah happy 😆⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #vectheory #testimonivectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #printbajumalaysia #tshirtprintingmurah #customprintingmalaysia #sehelaipunboleh #twicemalaysia #twicelightsmalaysia #tshirttwicemalaysia
Best bila mana customer bpuas hati & happy dgn hasil kerja kami. Tak dapat gi konsert TWICE pun tak pelah, dapat feel dgn baju pun dah happy 😆⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #vectheory #testimonivectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #printbajumalaysia #tshirtprintingmurah #customprintingmalaysia #sehelaipunboleh #twicemalaysia #twicelightsmalaysia #tshirttwicemalaysia
Mencari tempat utk print tshirt yg:⠀ .⠀ 👍 TIADA MINIMUM ORDER⠀ 👍 KUALITI TERJAMIN⠀ 👍 HARGA MAMPU MILIK⠀ .⠀ Boleh whatsapp kami di 012-7775346 ataupun tekan link di bio utk sebarang pertanyaan⠀⠀ ⠀⠀ #vectheory #bajucompany #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Best bila mana customer bpuas hati & happy dgn hasil kerja kami. Terima kasih kpd semua customer yg sentiasa menyokong & memberi kepercayaan kpd Vectheory..⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #vectheory #testimonivectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #printbajumalaysia #tshirtprintingmurah #customprintingmalaysia #sehelaipunboleh #printingtshirtmurah #bajuprogram #tshirtfamilydaymalaysia #tshirtfamilydaymurah #tshirtfamilyday
Ada Kedah fans kat sini?? ⠀ Sweater pun boleh je nak print apa-apa.. Sehelai pun kami layan. Worry not, mmg sesuai utk kegunaan sendiri ataupun sbg hadiah kpd yg tersayang 😉⠀ .⠀ 📞 Whatsapp 012-7775336 atau tekan link kat bio utk direct whatsapp.⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #vectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #bajukelas #bajukelasmurah #printingbajukelas #bajurewang #printingtshirtmurah #tshirtprintingmurah #tshirtfamilyday #familydaytshirt #bajufamilyday #bajuprogram #tshirtprogram #silkscreenprinting #silkscreenmalaysia #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Ada Kedah fans kat sini?? ⠀ Sweater pun boleh je nak print apa-apa.. Sehelai pun kami layan. Worry not, mmg sesuai utk kegunaan sendiri ataupun sbg hadiah kpd yg tersayang 😉⠀ .⠀ 📞 Whatsapp 012-7775336 atau tekan link kat bio utk direct whatsapp.⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #vectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #bajukelas #bajukelasmurah #printingbajukelas #bajurewang #printingtshirtmurah #tshirtprintingmurah #tshirtfamilyday #familydaytshirt #bajufamilyday #bajuprogram #tshirtprogram #silkscreenprinting #silkscreenmalaysia #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Sweater pun boleh je nak print apa-apa.. Sehelai pun kami layan. Worry not, mmg sesuai utk kegunaan sendiri ataupun sbg hadiah kpd yg tersayang 😉⠀ .⠀ 📞 Whatsapp 012-7775336 atau tekan link kat bio utk direct whatsapp.⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #vectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #bajukelas #bajukelasmurah #printingbajukelas #bajurewang #printingtshirtmurah #tshirtprintingmurah #tshirtfamilyday #familydaytshirt #bajufamilyday #bajuprogram #tshirtprogram #silkscreenprinting #silkscreenmalaysia #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Sweater pun boleh je nak print apa-apa.. Sehelai pun kami layan. Worry not, mmg sesuai utk kegunaan sendiri ataupun sbg hadiah kpd yg tersayang 😉⠀ .⠀ 📞 Whatsapp 012-7775336 atau tekan link kat bio utk direct whatsapp.⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #vectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #bajukelas #bajukelasmurah #printingbajukelas #bajurewang #printingtshirtmurah #tshirtprintingmurah #tshirtfamilyday #familydaytshirt #bajufamilyday #bajuprogram #tshirtprogram #silkscreenprinting #silkscreenmalaysia #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Heatpress baju silat utk kegunaan personal. Bawa pergi training, ramai yg berminat..boleh bukak order pulak lepas ni katanya 😎⠀ .⠀⠀⠀ 📞 Whatsapp 012-7775336 atau tekan link kat bio utk direct whatsapp.⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ #vectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #bajukelas #bajukelasmurah #printingbajukelas #bajurewang #printingtshirtmurah #tshirtprintingmurah #tshirtfamilyday #familydaytshirt #bajufamilyday #bajuprogram #tshirtprogram #silkscreenprinting #silkscreenmalaysia #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Heatpress baju silat utk kegunaan personal. Bawa pergi training, ramai yg berminat..boleh bukak order pulak lepas ni katanya 😎⠀ .⠀⠀⠀ 📞 Whatsapp 012-7775336 atau tekan link kat bio utk direct whatsapp.⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ #vectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #bajukelas #bajukelasmurah #printingbajukelas #bajurewang #printingtshirtmurah #tshirtprintingmurah #tshirtfamilyday #familydaytshirt #bajufamilyday #bajuprogram #tshirtprogram #silkscreenprinting #silkscreenmalaysia #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Heatpress baju silat utk kegunaan personal. Bawa pergi training, ramai yg berminat..boleh bukak order pulak lepas ni katanya 😎⠀ .⠀⠀⠀ 📞 Whatsapp 012-7775336 atau tekan link kat bio utk direct whatsapp.⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ #vectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #bajukelas #bajukelasmurah #printingbajukelas #bajurewang #printingtshirtmurah #tshirtprintingmurah #tshirtfamilyday #familydaytshirt #bajufamilyday #bajuprogram #tshirtprogram #silkscreenprinting #silkscreenmalaysia #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Best bila mana customer bpuas hati & happy dgn hasil kerja kami. Terima kasih kpd semua customer yg sentiasa menyokong & memberi kepercayaan kpd Vectheory..⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ #vectheory #testimonivectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #printbajumalaysia #tshirtprintingmurah #customprintingmalaysia #sehelaipunboleh #printingtshirtmurah #bajuprogram #tshirtfamilydaymalaysia #tshirtfamilydaymurah #tshirtfamilyday
Best bila mana customer bpuas hati & happy dgn hasil kerja kami. Terima kasih kpd semua customer yg sentiasa menyokong & memberi kepercayaan kpd Vectheory..⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ #vectheory #testimonivectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #printbajumalaysia #tshirtprintingmurah #customprintingmalaysia #sehelaipunboleh #printingtshirtmurah #bajuprogram #tshirtfamilydaymalaysia #tshirtfamilydaymurah #tshirtfamilyday
Terbaik dari komuniti Liar & Angkuh 😊👍 Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan.  Like FB : R&D Printing Follow IG : @rd.tshirtprinting  NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? - Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut. http://www.wasap.my/60182135477/rd.tshirtprinting  #weddingtshirt #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare #printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen #silkscreenprinting #heatpress #embroidery #cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt #bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily #tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat #tshirtprinting #printingtshirt #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Alhamdulillah, selesai batch yg pertama. Katanya akn masuk lg yg batch kedua. Huhu. Terima kasih kepada komuniti Liar & Angkuh support @rd.tshirtprinting.  Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan.  Like FB : R&D Printing Follow IG : @rd.tshirtprinting  NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? - Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut. http://www.wasap.my/60182135477/rd.tshirtprinting  #weddingtshirt #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare #printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen #silkscreenprinting #heatpress #embroidery #cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt #bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily #tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat #tshirtprinting #printingtshirt #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Pandangan yang jelas belum pasti melihatkan sesuatu jaminan di setiap akhiran. Liar & Angkuh dituju bukan dr sifat. Tetapi hakikat nyata yg berada di setiap sudut pandangan.  Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan.  Like FB : R&D Printing Follow IG : @rd.tshirtprinting  NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? - Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut. http://www.wasap.my/60182135477/rd.tshirtprinting  #weddingtshirt #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare #printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen #silkscreenprinting #heatpress #embroidery #cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt #bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily #tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat #tshirtprinting #printingtshirt #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Bila member sendiri happy dgn kualiti yg diberikan mmg puas hati lain maciam bro! Haha Terima kasih kpd semua customer yg sentiasa menyokong & memberi kepercayaan kpd Vectheory.⠀⠀ .⠀⠀⠀ #vectheory #testimonivectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #printbajumalaysia #tshirtprintingmurah #customprintingmalaysia #sehelaipunboleh #printingtshirtmurah #bajuprogram #tshirtfamilydaymalaysia #tshirtfamilydaymurah #tshirtfamilyday #tshirtpolo
Bila member sendiri happy dgn kualiti yg diberikan mmg puas hati lain maciam bro! Haha Terima kasih kpd semua customer yg sentiasa menyokong & memberi kepercayaan kpd Vectheory.⠀⠀ .⠀⠀⠀ #vectheory #testimonivectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #printbajumalaysia #tshirtprintingmurah #customprintingmalaysia #sehelaipunboleh #printingtshirtmurah #bajuprogram #tshirtfamilydaymalaysia #tshirtfamilydaymurah #tshirtfamilyday #tshirtpolo
Bila member sendiri puas hati dgn kualiti yg diberikan mmg puas hati lain maciam bro! Haha Terima kasih kpd semua customer yg sentiasa menyokong & memberi kepercayaan kpd Vectheory.⠀⠀ .⠀⠀⠀ #vectheory #testimonivectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #printbajumalaysia #tshirtprintingmurah #customprintingmalaysia #sehelaipunboleh #printingtshirtmurah #bajuprogram #tshirtfamilydaymalaysia #tshirtfamilydaymurah #tshirtfamilyday #tshirtpolo
Mood nice, Alhamdulillah semua ok.  Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan. Like page FB : R&D Printing Follow ig: @rd.tshirtprinting  NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? - Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semoga dlm keadaan baik2 saja ya. Hendaknya segala urusan dan kerja kita dipermudahkan. Amin. Jom mkn tgh hari dulu.  Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan.  Follow @rd.tshirtprinting  NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? -  Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh
Bro ni grab 8 helai tshirt plain polo (4 helai hanya RM 100). Nice! Terima kasih kpd semua customer yg sentiasa menyokong & memberi kepercayaan kpd Vectheory.⠀ .⠀⠀ #vectheory #testimonivectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #printbajumalaysia #tshirtprintingmurah #customprintingmalaysia #sehelaipunboleh #printingtshirtmurah #bajuprogram #tshirtfamilydaymalaysia #tshirtfamilydaymurah #tshirtfamilyday #tshirtpolo
Nak baju tahan lama, kita kena lah jaga dia lebih sikit 😉Terima kasih kpd semua customer yg sentiasa menyokong & memberi kepercayaan kpd Vectheory.⠀ .⠀⠀ #vectheory #testimonivectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #printbajumalaysia #tshirtprintingmurah #customprintingmalaysia #sehelaipunboleh #printingtshirtmurah #bajuprogram #tshirtfamilydaymalaysia #tshirtfamilydaymurah #tshirtfamilyday #tipspenjagaanbaju
Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan.  Follow @rd.tshirtprinting  NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? -  Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  Silkscreen Printing, 1 warna.  RM13 Min 30helai RM15 Min 20helai  #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh #malaysiagiftsfair2019
M - Maybe this day is not O - One of your favourite, but N - Never forget that every D - Day you wake up is an A - Amazing gift and its up to Y - You to make it count.  SELAMAT BERHARI ISNIN SEMUA😊😎😉😁 MENCARI TEMPAT UNTUK PRINT BAJU? NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI?  Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh
Happy bila customer bpuas hati & happy dgn hasil kerja kami. Kitaorang pun happy bila mana orang yg korang nak bg hadiah tu happy dpt baju nya.. Terima kasih kpd semua customer yg sentiasa menyokong & memberi kepercayaan kpd Vectheory..⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ #vectheory #testimonivectheory #tshirtprintingmalaysia #printingtshirtmalaysia #printbajumalaysia #tshirtprintingmurah #customprintingmalaysia #sehelaipunboleh #printingtshirtmurah #bajuprogram #tshirtfamilydaymalaysia #tshirtfamilydaymurah #tshirtfamilyday

Loading