Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#samyang

Posts tagged as #samyang on Instagram

874.554 Posts

Macau last #day3  We take a bus to Fisherman's Wharf and Walk to Macao Cultural , Kun Iam Statue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  สุดท้ายของ มาเก๊า พวกเราเที่ยวเกือบครบ ยกเว้นบางสถานที่ ที่ปิดปรับปรุงและไปไม่ตรงเวลาปิดเปิด จ้าาาาาา  #มาเก๊ากับเรามั้ย #อาร์มทำมาก่อน #macau #macao #fishermanswharf #kuniamstatue #macaoculturalcentre #tourist #traveller #photographer #fuji #xt1 #samyang
kahluasnackstore
kahluasnackstore
Samyang Instant Noodle HALAL . . SAMYANG CUP - RM3.50 SAMYANG BOWL - RM5.00 . . Loose Pack (1pc) harga.. Original RM3.40 Cheese RM3.60 Curry RM3.50 Jjajang RM3.80 Stew RM3.50  Mala RM3.80 Carbo RM3.80 2xSpicy RM3.50 Spicy Soup RM3.90 Cheese Soup RM4.20 Buldak Topokki RM4.20 . . SILA BELI DI SHOPEE: NOMNOMALLDAY . . http://www.shopee.com.my/nomnomallday  #samyanghalal #samyang #halal #spicy #hotchicken #cheese #carbo #2xspicy #stew #doublespicy #jjajang #curry #mala  #noodles #ramen #mee #meesegera #makanankorea #samyangmurah #misamyangmurah #meesamyang #meeramen
Samyang Instant Noodle HALAL . . SAMYANG CUP - RM3.50 SAMYANG BOWL - RM5.00 . . Loose Pack (1pc) harga.. Original RM3.40 Cheese RM3.60 Curry RM3.50 Jjajang RM3.80 Stew RM3.50  Mala RM3.80 Carbo RM3.80 2xSpicy RM3.50 Spicy Soup RM3.90 Cheese Soup RM4.20 Buldak Topokki RM4.20 . . SILA BELI DI SHOPEE: NOMNOMALLDAY . . http://www.shopee.com.my/nomnomallday  #samyanghalal #samyang #halal #spicy #hotchicken #cheese #carbo #2xspicy #stew #doublespicy #jjajang #curry #mala  #noodles #ramen #mee #meesegera #makanankorea #samyangmurah #misamyangmurah #meesamyang #meeramen
. . . . . . . . . . .#fujifilm #samyang #portraitphotography #portrait #fuji #blondehair #ostrava #photoshoot #photographer
Tri mas mas. Ga punya temen tu bikin hidupmu sepi. Main lah ke neomilkbar, ajak temenmu atau cari temen disini. 🏠Neo Milkbar 💡Pelopor tempat nongkrong sehat di Jakarta 📍jl.tebet barat 1 no 10 tebet, jaksel ⏰⏰ jam buka: 11.00 siang - 23.00 malam 🍼🍼 fresh milk, milkshake, yogurt, flavored tea 🍪🍪 pancakes, waffles, roti panggang, indomie, french fries, nasi-nasian dan masih banyak lagi 🎲🎲 monopoli, uno stacko, catur, dll 💰💰 cash 🏁🏁 banyak colokan, musholla, toilet 📱📱untuk Reservasi, cari Info terbaru tentang Neo Milkbar, Promo, voucher, kritik dan saran bisa langsung add LINE kami ➡️➡️ @neomilkbar (pake @ ya) . . Jangan lupa mampir, selfie, share IG, update Path dan kasih tau teman yg lain kalo kamu lagi di @neomilk_id ya..💋💋 . . #neomilkbar #neomilk #tempatnongkrong #kulinerjakarta #jakartaselatan #tebet #goodmilkgoodlife #freshmilk #milkshakes #pancakes #frenchfries #indomie #flavoredtea #yogurt #samyang #comic #jakartaselatan
SAYA CARI 20 ORANG YANG NEKAD NAK KURUS JE⠀ .⠀ .⠀ Saya cari 20 orang yang serius nak turun berat je. Yang rasa-rasa nak kurus tu boleh dapatkan big WHY dulu kenapa nak kurus. 😂😂 Kalau jelas matlamat nak kurus baru mudah saya nak bantu. ☺️☺️⠀ .⠀ Yang memang penat bawak beban badan bertan-tan sampai kaki bengkak, lutut sakit dan asyik semput nafas, beri peluang saya bantu anda untuk turun berat secara sihat.⠀ .⠀ Saya dan team akan bantu anda turun berat 3-10 kg satu bulan dan bila dah capai je ideal weight, kami ajar teknik lock dan maintain berat supaya tak naik badan jadi tong drum balik.⠀ .⠀ Yang penat diet sendiri tak pernah berjaya tu pun saya alukan. Program kami dicipta memang untuk jadi training ground untuk anda tukar habit supaya suka makan sedap dan sihat tanpa perlu berlapar. Best kan?⠀ .⠀ Buat para ibu yang naik berat lepas bersalin, jangan risau. Kami sediakan meal plan khas untuk ibu yang menyusu badan. Susu maintain banyak dan berat badan turun secara sihat. 😁⠀ .⠀ .⠀ YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN⠀ .⠀ Whatsapp ke nom 👇🏻 atau terus click link di profile IG for details dan yuran program. ⠀ .⠀ Coach Aina - 0148376133⠀ .⠀ .⠀ #samyangnoodle #samyang #sherry_alhadad #jalanjalancarimakantv3 #kualalumpur #grabfood #foodpanda #akasiatv3 #dramatv3 #jepsepahtu #zizanrazak #lisasurihani #bubbletea #bubbletealover #y150zrmalaysia #tudungsarung #tudungariani #tudungmuslimah #dietplan #diet #makan #jubahplain #jubah  #teamnickhinhussien #khairulaming  #khaibahar  #diet #dietplan
#มาม่าเกาหลีเผ็ดชีส 🧀 หอมชีสมาก แซ่บซี้ด 50฿ | 5=230฿ . สั่งซื้อ | สอบถาม ⇨ line: nuchiimilk 📮 ส่งทุกวัน จันทร์-ศุกร์ 🚗 ❗️ รับวอลเลต ไม่บวกเพิ่ม ❗️ . #มาม่าเผ็ดเกาหลี #มาม่าเกาหลี #มาม่าไก่เผ็ด #มาม่าเผ็ด #samyang #มาม่าเกาหลีเผ็ดชีส #samyangramen #ทวิตเตอร์รีวิว #อร่อยไปแดก #อร่อยบอกต่อ #ชี้เป้าโปรถูก #ถูกสุดในไอจี #รีวิวกระจาย #รีวิวเกาหลี #มาม่าชีส
Samsung J7 (2015) . 😍1 Casing = RM30 . 😍2 Casing = RM50 . 😍5 Casing = RM110 . 🌈Phone Lain Pun Boleh . 💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order . 💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘 . 😍 Contoh Design - @janggut_caseart . . #ajil #sipitang #lundu #maeps #maepsserdang #mardi #quputehmurah #quputehmillenia #matu #belaga #tasiktambahan #awekcendol #kempas #semeling #bedong #zouk #panamadance #panamachallenge #musicallymalaysia #ramen #ramenchallenge #ramenmurah #ramennoodles #samyang #jemaluang #sijangkang #kajang #bangi #bandarbarubangi
As hot as you🔥 #samyang #koreannoodles #jkeats
Challenge #samyang carbonara Akhirnya nyerah juga😂
⭐⭐⭐⭐Another postcard from this year's holiday on the island of Rhodes in Greece🇬🇷😉 Milky Way🌌 photographed from the Tsambika hill in Kolymbia. The view of the southern sky from 36 ° geographical is something wonderful, even with so much illumination from nearby cities.⭐⭐⭐⭐ ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ 👉📸 Canon 5D mkII mod 10x 8s ISO3200 👉 Samyang 24mm f1.4 @f2.8 👉 Tripod: Genesis C5 ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ #astro #astronomy #samyang #nightsky #rhodos #canon5dmkii #travel #nature #star #night #cosmos #summer #greek #landscape #nightsky #beautiful #greece #galaxy #nebula #rodos #amazing #science #universe #best #rhodosisland #astrophotography #longexposure #astrophoto #deepsky #nightscape #milkyway @astrohog @astrography_ @_astrophotography @canonusa @astrophotography_hd @canonpolska @astronomypicturesdaily @astronomy45 @nisiglobal
삼양은 딱 삼양답게! 삼양그룹에 대한 오인지를 타파는 영상입니다! #삼양씨즈 #삼양그룹 #삼양사 #삼양씨즈3기 #samyang #samyangseeds
Hati-hati guys. Kalau anda suka sangat makanan yang fluffy, gebu, berwarna warni, toppings, itu semua banyak gula dan tinggi lemak. Itulah juga badan yang anda dapat, gebu dan orang ramai pun suka usik anda. 🤧🤧⠀ .⠀ Sebaiknya kalau anda teringin makan benda manis, tukar je ambil buah-buahan segar. Kalori jauh lebih rendah dan khasiat jauh lebih tinggi.⠀ .⠀ Buahan2 tinggi fiber bantu anda kenyang lama, lebih puas, dan bantu untuk turun berat. 😁⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #samyangnoodle #samyang #sherry_alhadad #jalanjalancarimakantv3 #kualalumpur #grabfood #foodpanda #akasiatv3 #dramatv3 #jepsepahtu #zizanrazak #lisasurihani #bubbletea #bubbletealover #y150zrmalaysia #tudungsarung #tudungariani #tudungmuslimah #dietplan #diet #makan #jubahplain #jubah  #teamuswahhasanah  #teamnickhinhussien  #teamsyuhadaamran  #khairulaming  #khaibahar  #diet #dietplan
Мануальный объектив Bower 35mm F1.4 (он же для разных рынков Rokinon или Samyang) с байонетом для Sony A и переходником под Сони E FE = 15'000 рублей.  Объектив одинаково хорошо встанет как на Sony A99, A77, так и на бесзеркальные Sony A7, 7M2, 7M3, A9 и A6000, A6300, A6400 и A6500). Полный комплект с коробкой, крышками и чехлом.  Возможен обмен на фототехнику Sony с доплатой в любую сторону и пересылка.  #sony #bower #bower35mm #f1.4 #rokinon #samyang #rokinon35mm #samyang35mm #sonyseller
Мануальный объектив Bower 35mm F1.4 (он же для разных рынков Rokinon или Samyang) с байонетом для Sony A и переходником под Сони E FE = 15'000 рублей.  Объектив одинаково хорошо встанет как на Sony A99, A77, так и на бесзеркальные Sony A7, 7M2, 7M3, A9 и A6000, A6300, A6400 и A6500). Полный комплект с коробкой, крышками и чехлом.  Возможен обмен на фототехнику Sony с доплатой в любую сторону и пересылка.  #sony #bower #bower35mm #f1.4 #rokinon #samyang #rokinon35mm #samyang35mm #sonyseller
Мануальный объектив Bower 35mm F1.4 (он же для разных рынков Rokinon или Samyang) с байонетом для Sony A и переходником под Сони E FE = 15'000 рублей.  Объектив одинаково хорошо встанет как на Sony A99, A77, так и на бесзеркальные Sony A7, 7M2, 7M3, A9 и A6000, A6300, A6400 и A6500). Полный комплект с коробкой, крышками и чехлом.  Возможен обмен на фототехнику Sony с доплатой в любую сторону и пересылка.  #sony #bower #bower35mm #f1.4 #rokinon #samyang #rokinon35mm #samyang35mm #sonyseller
billiesnackhaus
billiesnackhaus
Wir waren gestern statt 2.75h ganze 4.5h mit dem Zug (falsch: Den Zügen) unterwegs & ich bin so so so geschlaucht 🥴  Also gibt es heute einen entspannten Tag. Bilder vom Wochenende bearbeiten, Tee trinken, nichts tun 😊 • • • #kleinerfeinerfeed #alltagsdinge #alltag #diewocheaufinstagram #sony #sonya99 #samyang #samyang50mm #fensterlicht #chasingthelight #availablelight #availablelightfoto #fensterlicht
❤ cr @mgain83 - - --#mukbang#eating#eatingshow#asian#samgyeopsal#asmr#eat#food#asmr#Chinesenoodles#noodles#asianfood#korean#yummy#frychicken #kimchi#ramen#koreanfood#ramyeon#mukbangvideo#glassnoodle#radish#pasta#spicy#chicken#samyang #chicken#fishcake#cheese#먹방
🌱삼양씨즈 3기 4차 정기모임🌱 드디어 마지막 정기모임!! 마지막 기념 멘토링 기념 네트워크 데이에 세븐 스프링스에 갔다😆😆 맛있는 음식 너뮤 많고❣️❣️ . . . #삼양 #삼양씨즈 #삼양씨즈3기 #삼양그룹 #삼양그룹서포터즈 #samyang #samyangseeds #samyangseeds3기 #삼양사 #세븐스프링스 #세븐스프링스광화문점 #대외활동
❤ Cr . Youtube channel : 먹동이 - - --#mukbang#eating#eatingshow#mukbangvideo#samyang#asmr#mandu#food#asian#asianfood#noodles#pickledradish #porkbelly#samyang#beef#kimchi#ramen#koreanfood#ramyeon#jjajangmyeon #eat#dumplings #spicykimchi#blackbeannoodles #pickles #yummy#먹방
❤Cr.  @youtube_pooh - --#mukbang#eating#eatingshow#asian#asianfood#asmr#eat#food#firenoodles #noodles #asmr#noodles #kimbap #kimchi#ramen#koreanfood#ramyeon#onion#noodle#korean#mukbangvideo#tteokbokki #gimbap #samyang #crunchy#ham#spicy #먹방

Loading