Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#quotesoftheday

Posts tagged as #quotesoftheday on Instagram

5.985.368 Posts

See the bigger picture! 😊  LEAVE A BIG “YES” if you agree!👇🏼 #the_positivequote
you are my whole world 🌍 ❤️ #quotesoftheday#familyfirst#motherhood#motherandson#alleinerziehend#momliferocks#lifewithkids#momlife#bestlife#happy#happykid#happymom#strongertogether#thankful#happiness#lifequotes#picture#picoftheday#streetlife#streetstyle#streetphotography#love#liebe#laughing#ootd#summer#summervibes#mutterliebe#momlove
हल्की सी झलक पर्दो से, नज़र आये न वो कई अर्सो से। वो मेरे ज़ुबां की वो दुआ है, जिसे मांगु मे हर नमाज़ फर्ज़ो मे। . @tofik_khan_tk @tk.creation . #quotes #love #quote #motivation #quoteoftheday#life #like #follow #lovequotes #motivationalquotes#instagram #quotestoliveby #inspiration #poetry#inspirationalquotes #instagood #quotesindonesia#lifequotes #quotesoftheday #quotesdaily #art#quotesaboutlife #writersofinstagram #sad#photography #writer #success #happy#quotestagram #bhfyp
Parfois les âmes se croisent, parfois elles se rencontrent, et d'autres fois encore elles se cognent l'une contre l'autre. Je crois que mon âme s'est cognée contre la tienne. J'ai l'impression d'avoir 15 ans et un chagrin d'amour bien trop gros pour moi. J'aurais voulu t'aimer tout entière, avec chaque morceau de moi. Tout ce que j'ai de toi ce sont des poussières de souvenirs dans ma tête et dans mon cœur, et c'est à la fois fort et fragile, et je crois que ça aussi, ça me fait peur. J'ai peur de ne plus savoir si c'était vrai ou pas tellement c'était beau. 🖤 #sunset #sunsetlovers #sunset_pics #sunsettime #sunsetbeach #beach #beachvibes #beachy #saltescape #saltlife #love #sunshinetherapy #unlimitedparadise #vitaminsea #whitesand #agameoftones #colorfullife #colormehappy #happycolors #dailydoseofcolor #quotes #quotesoftheday #quotestoinspire #voyageursdumonde #voyageurfrancais #instatravel #instatraveler #beautedelanature #cieldefeu #mothernature
Ships do not sink because of the water around them. Instead, they sink because of the water that gets into them. Likewise, we should not let what is happening around us get into us, weigh us down and affect us in any way. We should let go of what is bringing us down, and surround ourselves with what that can bring the best out of us! Do have a wonderful weekend ahead! :) #positivequotes #dailyquotes #quotesaboutlife #motivationalquotes #life #quotesoftheday #inspiration #quotesforlife #quotegram #lifequotes #inspirationalquotes #positivethoughts #quoteoftheday #instaquotes #quotestagram #quotes #instaquote #quotesgram #saturdaymotivation #ships #sink #water #weekend #surround #nicequotes  @edzfy
We spend so much time sweating the small stuff;worrying, complaining, gossiping, camparing, wishing and  waiting for something bigger and better instead of focusing on all the simple blessings that around us everyday. Life is so fragile and all it takes is a simple moment to change everything you take for granted, focus on what's important be grateful. YOU ARE BLESSED! BELIEVE IT! LIVE YOUR LIFE AND LEAVE NO REGRETS. (McLain koulouris)  Makeup DEATS _______________ @thecliniclahore sunscreen  @beautifybyamna_ Bb cream and glow serum @glamgirlzbymahwish Setting powder @essence_cosmetics Bronzing powder @miss_rose_cosmetics liner #medoralipstick @lusciouscosmetics angel eyes primer @hudabeauty highlighter  #blogofhousewife #quotesoftheday #motivation #thoughtoftheday #pakistanimakeupartists #lusciouscosmeticspakistan #hudabeauty #anastasia #fotd #eotd#fashion
"Do whatever you love & do it such a way that can inspire millions and billions to do that"- Arijit Hajra. Do you love to do what are you doing?🤔🤔 Then this will help you to motivate your work.  #thinkagainlab #motivators #motivation #motivationalquotes #bestquote #askarijit  #quotesoftheday
#quote #quotesoftheday
I am my heart‘s undertaker. Daily I go and retrieve its tattered remains, place them delicately into its little coffin, and bury it in the depths of my memory, only to have to do it all again tomorrow. - Emilie Autumn, The Asylum for Wayward Victorian Girls  #lost #lostinthoughts #thoughtful #quote #quotes #quotesoftheday #heartbreakquotes #heartbroken #brokenheart #explore #heart #💔 #pain #restless #sad #zitate #herzschmerz #painting #girl #lady #delicate #bythesea #soul #melancholy #relationship #traurig #zitateundsprüche #tranquility
Huft . . .  Bantu follow ya ke 200 follower jangan lupa like tanpa kalian admin tidak bisa apa- apa . . BUDAYAKAN BACA DESKRIPSI 👇👇 🔼Tonton sampai habis 🎥 🔼Tiap hari ada video terbaru💣 🔼Repost tag sumbernya juga 📌 🔼Jangan lupa Like❤️& Follow 👥 🔼akun polosan..✔ : @polosan_kuu . . . .  Editing: android Apk:kinemaster,inshoot,PixelLabe/Picsay Pro,zoetropic,vimage by:muhammadnurwindo6 📌tag seseorang /temanmu 🔵jika anda suka dengan quotes ini bantu ❤follow dan like . . . 🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛 🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭 Kumpulan kata kata ! 🌁I'M FROM Indonesian 🏢depok(kp.kebon), JawaBarat, indonesia ♻Repots?? Silahkan ✔ 👨Tag teman kalian✔ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . ➖🔶➖🔶➖🔶➖🔶➖ . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #bajingankalem #bajingan #bajinganberkelas #bangsatterhormat #bangsatberkelas #katamutiara #katakata #katabijak #quotesoftheday #berkaryaaja #quotesbaper #quotesindonesia #quotes #admin_quotes #quotesbijak #bajinganterhormat #bacotanberkelas #katakatabijak #bangsatberkelas #bangsatterhormat #bangsatberkarya #bangsatbermoral #quotesbajingan  #katasikeren #moduskeras #sindirhalus #alunankata #premankalem #hantutimeline #quoteskeren#musk#bajinganterhormat🔥
"Keep your face always toward the sunshine - and shadows will fall behind you."🌞❤️✨ -------------------------- Besinnt euch immer darauf, dass jeder neue Tag eine neue Chance ist, euer Leben zu verbessern, wenn ihr unzufrieden seid, oder wenn alles schwarz zu sein scheint!  Fühlt euch gedrückt und damit einen schönen Abend ihr Lieben! 😝😇❤️ #fashioninfluencer #fashioninspo #fashion #fashionista #model #motivate #moodygrams #quotesoftheday #quotes #inspo #inspiration #bloggerstyle #blogger #outfit #outfitinspiration #anajohnson #anajohnsonpreset #carmushka #franziskaelea #photograpy #naturalbeauty #photography #landscape
Hello Friday💞 =========================================== Masih lanjutann nih... yang belum baca trip pertama di foto sebelah yah 👉🏻 〰️〰️〰️ Masih tentang topik tadi “Don’t judge people by cover” 〰️〰️〰️ Selain tidak boleh menilai orang lain dari covernya saja. Kita juga tidak boleh menilai orang lain dari apa yang dia lakukan. Ha? Maksudnya???? Begini guys, jangan menilai orang lain hanya dari suatu tindakan yang dia lakukan. Nah ni ku kasih contoh, btw ini sering ku alami sendiri nih.. Misal, ketika kita di bank lagi antri, tiba-tiba kita lihat ada orang datang tanpa antri langsung ke teller. Pasti kita kesel dan mikir, ini orang kok gak tau antri sih, benar ga? Dalam keadaan kita uda antri lama banget. Nah, siapa bilang dia tidak antri? Dia sdh antri kok sebelum kita antri, hanya saja ada hal yang membuat dia harus ke tempat lain dulu baru bisa melanjutkan transaksinya. Sebab itu teller meminta dia untuk tidak antri lagi. But, hal itu tidak terpikir oleh kita. Kita hanya melihati dia datang dan tiba-tiba nyelondong ke meja teller. Padahal yang kita lihat itu hanya part akhir dari kejadian. Part awalnya bagian dia antri kita bahkan tak tau sama sekali. 〰️〰️〰️ Just sharing guys, ini kejadian simple. Maybe masih banyak kejadian lainnya yang kita alami di dalam kehidupan kita sehari-hari🤔 =========================================== So, selalu ingat ya, jangan menilai orang lain dari part akhir kejadian (kejadian singkat yang kita lihat)😜 Good night guys😴 Sweet dream🎐 . #fridayquotes #fridays #fridaynight #fridaynightlights #fridaymood #fridaynights #quotes #quotes🖋 #quotess #quotestag #lovequotes #quoteslover #quotesoftheday #quotestagram #quotestoinspire #inspirationalquotes #quotesaboutlife #positivityquotes #lifequotes #quotesdaily #quotesforlife #quotesofinstagram #night #nightnight #nightlife #goodnight #ootd #simpleootd #ootdsimple #simple
Do a good thing today! ❣ - Comment YES letter by letter below if you did something good today! - Double tap & save ❤️ - Share this with someone by tagging them! - Follow @insp1r | @insp1r | @insp1r - Repost for a free shoutout! - Have a great day and keep hustling!

Loading