Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#printingtshirt

Posts tagged as #printingtshirt on Instagram

53.421 Posts

Grand riverview hotel name tag epoxy.. Esok tuang epoxy.. ❝HABISKAN DUIT KT MINYAK, TOL & MASA...SEMATA2 NAK CARI KEDAI BUAT 1 UNIT NAMETAG JER? BERAPA BYK KOS DAH MELAYANG TU..HARI NI BARU SY TAU BOLEH ORDER ONLINE JER ..❞ . . . Betul tu... 😎😎.. Nape la susah2 nk hbis kan duit semua tu semata-mata untuk sekeping NAMETAG je.... πŸ˜‰πŸ˜‰ . Kami SRIMAS SOLUTION sedia membantu anda.... . . TRADEMARK kami "PESANAN DI HUJUNG JARI ANDA, WHATSAP JE PADA KAMI" . . . KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN TEMPAHAN NAMETAG SECARA ONLINE. ANDA ORDER DARI RUMAH, KAMI YG BUAT KERJA DISINI . . --------------------------- [ JENIS NAMETAG ] --------------------------- . . [βœ”] COLOR NAMETAG [βœ”] EXPOXY NAMETAG [βœ”] METAL NAMETAG [βœ”] PIN NAMETAG [βœ”] MAGNET NAMETAG . . [ ----------------------------------------------------------- [ KENAPA BEST TEMPAH DENGAN KAMI ] ----------------------------------------------------------- [βœ”] Respon yang CEPAT kepada pelanggan [βœ”] Membantu dalam membuat PILIHAN design [βœ”] Harga berpatutan dengan KUALITI yang terbaik [βœ”] Tempahan hanya melalui WHATSAPP sahaja [βœ”] Pembayaran hanya melalui ONLINE PAYMENT sahaja [βœ”] Tempahan yg dah siap akan terus POS ke rumah anda . . Best kan kenapa anda kena PILIH buat dengan kami ? . . PALING PENTING .. Anda dah tak perlu nak serabutkan kepala untuk fikirkan design & nak keluar rumah cari kedai buat nametag (lagi2 tak tahu nak cari kat mana) .. Biar kami yang uruskan masalah anda . . . . . Jangan banyak lagi berfikir. Biar kami uruskan segalanya. Hubungi kami untuk dapatkan perkhidmatan kami dengan PANTAS & BERKUALITI .. . . Like, Komen atau Share jika posting ini memberi MANFAAT kepada anda dan orang lain . . . πŸ“± : http://srimassolution.wasap.my (012.964.4254) πŸ“± : http://cetakbajusrimassolution.wasap.my (010.314.4254) πŸ“©πŸ“© srimas.solution@gmail.com  ################################################ . **LIKE & SHARE** https://www.facebook.com/srimassolution/ . #srimassolution
Мой Π»ΡŽΠ±ΠΈΠΌΡ‹ΠΉ Π·Π°ΠΊΠ°Ρ‚)
RAIKAN CINTA thanks for orderπŸ₯° #printingmurah #printingtshirt #vynilprinting #tshirtrewang
Ahad pun kerja ka? Asalkan korang dpt pakai baju kelas 😁😁 . TAKDE DESIGN? JANGAN RISAU,KAMI ADE SEDIAKAN PELBAGAI DESIGN CUN2! . Boleh terus wssap sy utk pertanyaan :) . πŸ“±01125570746 πŸ“±01125570746 . βœ”οΈTshirt 160gsm - cotton βœ”οΈTshirt kualiti import lembut sedap pakai βœ”οΈBoleh print nombor βœ”οΈBoleh print nama sorang2 --------------- Kami pakar dalam menyediakan : βœ”οΈBaju kelas βœ”οΈBaju batch βœ”οΈBaju kolej βœ”οΈBaju universiti βœ”οΈBaju reunion βœ”οΈBaju konvoi .  #tshirtkelas #bajukelas #bajukelasmurah #tshirtkelasmurah #tshirtprinting #printingbaju #printingbajumurah #tshirtprintingmurah #bajusekolah #uitm #printingtshirt #printtshirtmurah #bajukelasmuslimah #bajubatch #tshirtbatch #tshirtmuslimah  #bajubatch #bajumurah#ampang #tshirtprintingampang #codampang #cod
Didi & Friends Birthday Tshirt πŸŽ‰πŸŽ‚ . Nama & nombor boleh tukar. Tshirt material cotton. Boleh tukar warna tshirt juga 😊 . Saiz kanak² & dewasa. Lengan pendek ada, lengan panjang ada. . Design macam ni Rm28/pcs. Wasap kami untuk tempahan www.wasap.my/60135924794 . #jairaprinting #tshirtprinting #printingtshirt #printingbaju  #cetakbaju #birthdaytshirt #bajubirthday  #hadiahbirthday #surprisebirthday  #shahalam  #kl #putrajaya
Mencari rezeki halal dan keberkatan berniaga βœ”οΈ Cust payment done βœ”οΈTrusted ❌ Scammer  Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada RB Printing πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» πŸ“² WHATSAPP 014-6792100/ πŸ“¨ DM instagram @rb.printing untuk sebarang pertanyaan lanjut Permintaan anda akan kami penuhi 😁 #rbprinting #customshirt #printbajumurah #sublimation #designtshirtmurah #printingtshirt #kualitiprinting #designbajumurah #printing #shirtprintingservice #printbajumurahmalaysia #microfibermurah #silkscreen #silkscreenmalaysia #silkscreenmurah #coverallmurah #coverall #coverallmalaysia #kotakinabalusabah #sabahan  #malaysian
. πŸ‘ͺ Family Tshirt . Berminat nak buat baju sedondon 1 family? . Kalau berminat πŸ“±wasap laju2 ke 0135241241 atau klik je link wasap kat bio utk lg cepat. . πŸ‘‰  https://wa.me/60135241241 . βœ” harga promo 4 helai RM100; βœ” ada saiz baby, kanak2 & dewasa; βœ” ada mcm2 warna sedondon; βœ” ada tshirt roundneck lengan pendek & pjg, romper baby, baju berkolar, muslimah & raglan; βœ”πŸ’― cotton, sejuk & selesa dipakai; βœ” design sedia ada atau design sendiri pun boleh; βœ” xde minimum order, sehelai pun boleh. . Tenkiu πŸ˜‰ . #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #printing #tshirtprinting #printbaju #bajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakbajukelas #printtshirt #printingtshirt #bajufamily #familytshirt #bajufamilyday #bajubirthday #tshirtfamily #printingmurah #bajucouple #hadiahbirthday #bajustyle #bajugroup #tshirtcustom #bajucustommurah
Tuuu dia share cust sarung baju LCPT sungguh puas hati dorg  Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada RB Printing πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» πŸ“² WHATSAPP 014-6792100/ πŸ“¨ DM instagram @rb.printing untuk sebarang pertanyaan lanjut Permintaan anda akan kami penuhi 😁 #rbprinting #customshirt #printbajumurah #sublimation #designtshirtmurah #printingtshirt #kualitiprinting #designbajumurah #printing #shirtprintingservice #printbajumurahmalaysia #usm #ums #sabah #politekniksabah #penang #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmshahalamstudents #jersimurah #jersifutsal #pantaitimur #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #microfibermurah #motoryamaha #lcgroup #sublimationprinting #sublimationmalaysia #sublimationmurah
Sambung update.. Thanks for order 😘 #tshirtrewang #printingtshirt
Printing kami sangat berkualiti 🌟🌟🌟🌟 Untuk tempahan boleh klik link dibawah  www.wasap.my/60133557144  www.wasap.my/60189565233  #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia  #printing  #tshirtprinting  #printbaju  #bajumurah  #cetakbaju  #cetakbajumurah  #cetakbajukelas  #printtshirt  #printingtshirt  #bajufamily  #familytshirt  #bajufamilyday  #bajubirthday  #tshirtfamily  #printingmurah  #bajucouple  #hadiahbirthday  #bajustyle #tshirtcustom  #bajucustom
KAOS MOTIF - LENGAN PANJANG . 1PCS 35K 3 PCS 100K 1 LUSIN 370K . πŸ€ ALL SIZE πŸ€ LD +-100 cm πŸ€ bahan katun printing πŸ€ adem dan melar . πŸ“πŸ“FORMAT :  NAMA : ALAMAT LENGKAP : NO HP : ORDERAN : (SCREEN SHOOT/TULIS KODE)  WA : 081906382654 . πŸ“Œ FREE ONGKIR TANPA MINIMUM ORDER HANYA DI SHOPEEπŸ“Œ  shopee.co.id/diannarahma . . #printingtshirt #kaosmotif #kaosmotifmurah #kaosmotifpanjang #kaosmotifpendek #kaosmotifwanita #kaosmotifpria #kaosmotifprinting #kaospolosmurah #kaospolos #kaospoloswarna #kaoscewekmurah #kaospanjangcewek
KAOS MOTIF - LENGAN PANJANG . 1PCS 35K 3 PCS 100K 1 LUSIN 370K . πŸ€ ALL SIZE πŸ€ LD +-100 cm πŸ€ bahan katun printing πŸ€ adem dan melar . πŸ“πŸ“FORMAT :  NAMA : ALAMAT LENGKAP : NO HP : ORDERAN : (SCREEN SHOOT/TULIS KODE)  WA : 081906382654 . πŸ“Œ FREE ONGKIR TANPA MINIMUM ORDER HANYA DI SHOPEEπŸ“Œ  shopee.co.id/diannarahma . . #printingtshirt #kaosmotif #kaosmotifmurah #kaosmotifpanjang #kaosmotifpendek #kaosmotifwanita #kaosmotifpria #kaosmotifprinting #kaospolosmurah #kaospolos #kaospoloswarna #kaoscewekmurah #kaospanjangcewek
KAOS MOTIF - LENGAN PANJANG . 1PCS 35K 3 PCS 100K 1 LUSIN 370K . πŸ€ ALL SIZE πŸ€ LD +-100 cm πŸ€ bahan katun printing πŸ€ adem dan melar . πŸ“πŸ“FORMAT :  NAMA : ALAMAT LENGKAP : NO HP : ORDERAN : (SCREEN SHOOT/TULIS KODE)  WA : 081906382654 . πŸ“Œ FREE ONGKIR TANPA MINIMUM ORDER HANYA DI SHOPEEπŸ“Œ  shopee.co.id/diannarahma . . #printingtshirt #kaosmotif #kaosmotifmurah #kaosmotifpanjang #kaosmotifpendek #kaosmotifwanita #kaosmotifpria #kaosmotifprinting #kaospolosmurah #kaospolos #kaospoloswarna #kaoscewekmurah #kaospanjangcewek
KAOS MOTIF - LENGAN PANJANG . 1PCS 35K 3 PCS 100K 1 LUSIN 370K . πŸ€ ALL SIZE πŸ€ LD +-100 cm πŸ€ bahan katun printing πŸ€ adem dan melar . πŸ“πŸ“FORMAT :  NAMA : ALAMAT LENGKAP : NO HP : ORDERAN : (SCREEN SHOOT/TULIS KODE)  WA : 081906382654 . πŸ“Œ FREE ONGKIR TANPA MINIMUM ORDER HANYA DI SHOPEEπŸ“Œ  shopee.co.id/diannarahma . . #printingtshirt #kaosmotif #kaosmotifmurah #kaosmotifpanjang #kaosmotifpendek #kaosmotifwanita #kaosmotifpria #kaosmotifprinting #kaospolosmurah #kaospolos #kaospoloswarna #kaoscewekmurah #kaospanjangcewek
TEAM ORDER AVAILABLE Baju : Crossrunner microfibre Printing : High quality silkscreen Team : Baju rewang majlis Ain & Ayie  Nak buat baju persatuan,kelab,reunion,kelas?  Whatsapp +6012-450 6572  #printingtshirt #printingbaju #printingtshirtmurah #printingbajumurah #tshirt #tshirtmurah #tshirtkosong #baju #bajumurah #tshirtplain #sayajualbaju #sayajualtshirt #customdesign #cetaktshirt #cetakbaju #printtshirt #printbaju #customtshirt #gildan #tshirtrewang #tshirtprinting #heatpress #tempahtshirt #tshirtkelas #tshirtgroup #jersimurahberkualiti #tshirtkahwin
Anda nak buat baju dengan design gempak2?  Nak banyak warna dan macam2 corak, tapi buat silkscreen mahal bila byk warna πŸ˜₯, nak buat Heat Press tak lawa pulak sebab macam tampal stiker kat baju... Macam mana ni??? . . Jangan risau, usah pening2 kepala, mari kami perkenalkan cara printing yang terbaru dan viral sekarang ni... . iaitu SUBLIMATION PRINTING... . Kaedah Printing yang terus masuk ke dalam kain bosskurr. Basuh banyak kali pun takkan pudar dan rosak baju . Nak design macam2 pun takde masalah, nak warna warni baju macam pelangi pun boleh buat, memang puas hati bosskurr... . Nanti Design macam mana pulak Bosskurr? Kami sediakan ke??? Mana kami pandai design Boskurr πŸ˜… . Takde masalah, kami dah sediakan 100++ template ready made untuk dipilih, FREE OF CHARGE untuk REDESIGN boleh tukar warna, masukkan logo dan tambah tulisan, nak buat nama masing2 pun boleh 😍 Boleh usya2 design yang ada dekat IG atau FB kami πŸ‘ . Kami MOQ hanya 5 helai sahaja, boleh lah kalau nak pakat2 buat baju geng2 rapat je dulu... harga macam mana?  Tak ada masalah boleh bincang boskurr, kita adjust boek2 punya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . PM kami terus tak perlu pikir2 lagi di jamin kualiti terbaik dan pilihan bijak... Terus tekan link ni, nanti akan wasap kami automatic tak perlu dah save2 nombor... . www.wasap.my/601120713463/FDXClothing . www.wasap.my/601120713463/FDXClothing . www.wasap.my/601120713463/FDXClothing . #fdxsublimationexpert #fdxclothing #fdx #fdxexwear #sublimation #sublimationmurah #sublimationprinting #sublimationjersey #sublimationmalaysia #sublimationdesign #sublimationsupplier  #kilangsublimation #agentsublimation #printingmurah #printingtshirt #printingsublimation #sublimationfactory
Ada yg nak order #wobbler ?  Boleh wassap kami  0196500210 #printingmelaka #murah #melaka #printingtshirt #marketing
KAOS MOTIF - LENGAN PANJANG . 1PCS 35K 3 PCS 100K 1 LUSIN 370K . πŸ€ ALL SIZE πŸ€ LD +-100 cm πŸ€ bahan katun printing πŸ€ adem dan melar . πŸ“πŸ“FORMAT :  NAMA : ALAMAT LENGKAP : NO HP : ORDERAN : (SCREEN SHOOT/TULIS KODE)  WA : 081906382654 . πŸ“Œ FREE ONGKIR TANPA MINIMUM ORDER HANYA DI SHOPEEπŸ“Œ  shopee.co.id/diannarahma . . #printingtshirt #kaosmotif #kaosmotifmurah #kaosmotifpanjang #kaosmotifpendek #kaosmotifwanita #kaosmotifpria #kaosmotifprinting #kaospolosmurah #kaospolos #kaospoloswarna #kaoscewekmurah #kaospanjangcewek
KAOS MOTIF - LENGAN PANJANG . 1PCS 35K 3 PCS 100K 1 LUSIN 370K . πŸ€ ALL SIZE πŸ€ LD +-100 cm πŸ€ bahan katun printing πŸ€ adem dan melar . πŸ“πŸ“FORMAT :  NAMA : ALAMAT LENGKAP : NO HP : ORDERAN : (SCREEN SHOOT/TULIS KODE)  WA : 081906382654 . πŸ“Œ FREE ONGKIR TANPA MINIMUM ORDER HANYA DI SHOPEEπŸ“Œ  shopee.co.id/diannarahma . . #printingtshirt #kaosmotif #kaosmotifmurah #kaosmotifpanjang #kaosmotifpendek #kaosmotifwanita #kaosmotifpria #kaosmotifprinting #kaospolosmurah #kaospolos #kaospoloswarna #kaoscewekmurah #kaospanjangcewek

Loading