Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#printingbajumurah

Posts tagged as #printingbajumurah on Instagram

30.754 Posts

Create Custom Design for @shrf.food - Baju Korporat - T-Shirt Berkolar - Apron  Printing - Sulam  Tekan link whatsApp untuk tempahan! WhatsApp link >> http://www.wasap.my/60172495984/orderMSjersey WhatsApp link >> http://www.wasap.my/60172495984/orderMSjersey WhatsApp link >> http://www.wasap.my/60172495984/orderMSjersey 👉 FOLLOW INSTAGRAM KAMI:- https://www.instagram.com/million_story_jersey  #ohtshirt #tshirtprinting #screenprinting #millionstory #design #rescuezing #bajumurah #printingbajumurah #printingbaju #jerseymurah #silkscreen #printingsilkscreen #jersimurah #jersimurah #jersionline #jersibudget #jersiultrasmalaya #jersiborong #jersiteam #jersimuroh #ukm #usm #upsi #uitm #uia #unimas #jersibola #jersifutsal #kedah
Inilah hasil memotong tadi, da siap packing cantik-cantik nak bagi kat customer . . . Pelbagai jenis perkhidmatan yang terdapat di MF Planet Enterprise, antaranya percetakan baju seperti baju rewang, baju sukan, baju kerja, baju korporat, baju jersi futsal dan bola . . Selain tu ada juga perkhidmatan seperti mencetak business card, banner, bunting, sampul duit raya, sticker dan lain-lain . . Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi MF di talian seperti dibawah . . . . "Ingat baju ingat MF" . . . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . . . . #mfplanet #mfplanetenterprise #mfsuccess2019 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #cetakbajuonline #cetakbajumurah #printingbaju #printingbajumurah #bajufamilyday #bajufamily #bajurewang #bajukerja #bajukorporat #bajucouple #bajucouplemurah #businesscardmurah #bannerbuntingmurah #serikembangan #balakong #lelongbaju #bajumuslimah #malaysia #percetakanmurah #percetakanbaju #apronmurah #supportmfje
Ada ni ha tengah potong sticker, MF layan manual je tu lebih jimat . . . Pelbagai jenis perkhidmatan yang terdapat di MF Planet Enterprise, antaranya percetakan baju seperti baju rewang, baju sukan, baju kerja, baju korporat, baju jersi futsal dan bola . . Selain tu ada juga perkhidmatan seperti mencetak business card, banner, bunting, sampul duit raya, sticker dan lain-lain . . Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi MF di talian seperti dibawah . . . . "Ingat baju ingat MF" . . . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . . . . #mfplanet #mfplanetenterprise #mfsuccess2019 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #cetakbajuonline #cetakbajumurah #printingbaju #printingbajumurah #bajufamilyday #bajufamily #bajurewang #bajukerja #bajukorporat #bajucouple #bajucouplemurah #businesscardmurah #bannerbuntingmurah #serikembangan #balakong #lelongbaju #bajumuslimah #malaysia #percetakanmurah #percetakanbaju #apronmurah #supportmfje
Hibratul Izzar. Cun kan adik2 ni. Terima kasih tempah dengan kami. 👍😊 #tajirbarakah #printingbajumurah #cetakbajumurah
Handball SRAI 19. Terima kasih tempah dengan kami. 😊👍 #tajirbarakah #printingbajumurah #cetakbajumurah
Adik2 upm. Terima kasih tempah dengan kami. 😊👍 #tajirbarakah #printingbajumurah #cetakbajumurah
Lets strive for Jannah. 😊Terima kasih tempah dengan kami.  #tajirbarakah #printingbajumurah #cetakbajumurah
HOODIES ======== . HDprint. Minimum order printing hoodies 10helai sahaja. Kami boleh berikan harga terbaik untuk anda. . . ☎ Untuk pertanyaan, boleh tekan link whastapp dibawah ============= www.wasap.my/601116333390 www.wasap.my/601116333390 ============= . ANDA JUGA DI ALU ALUKAN UNTUK BERKUNJUNG KE SINI . No32-1,32-2 Jalan kasuarina 3, Bandar Botanic, 41200 Klang, Selangor. . #printing #printingbaju #printingbajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetaktshirt #cetaktshirtmurah #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #printingtshirt #printingtshirtmurah #bajufamilyday #bajurewang #bajukelas #tshirtfamilyday #tshirtrewang #tshirtkelas #toksiakprint #toksiakprinting #toksiakprintingshirt #toksiakshirt #toksiakprinttshirtmurah #toksiakshirtmurat #toksiakprintviralshirtmurah #toksiaktshirtviralmurah
Banyak lagi design baju sublimation lepas ni korang yg nak buat Baju sublimation tu jgn ketinggalan hokayy 📲👇🏼 . TAKDE DESIGN? JANGAN RISAU,KAMI ADE SEDIAKAN PELBAGAI DESIGN CUN2! . Boleh terus wssap sy utk pertanyaan :) . 📱01125570746 📱01125570746 . ✔️Tshirt 160gsm - cotton ✔️Tshirt kualiti import lembut sedap pakai ✔️Boleh print nombor ✔️Boleh print nama sorang2 --------------- Kami pakar dalam menyediakan : ✔️Baju kelas ✔️Baju batch ✔️Baju kolej ✔️Baju universiti ✔️Baju reunion ✔️Baju konvoi .  #tshirtkelas #bajukelas #bajukelasmurah #tshirtkelasmurah #tshirtprinting #printingbaju #printingbajumurah #tshirtprintingmurah #bajusekolah #uitm #printingtshirt #printtshirtmurah #bajukelasmuslimah #bajubatch #tshirtbatch #tshirtmuslimah  #bajubatch #bajumurah#ampang #tshirtprintingampang #codampang #cod
Setting kedudukan design atas baju sebelum proses buat blok . . . Pelbagai jenis perkhidmatan yang terdapat di MF Planet Enterprise, antaranya percetakan baju seperti baju rewang, baju sukan, baju kerja, baju korporat, baju jersi futsal dan bola . . Selain tu ada juga perkhidmatan seperti mencetak business card, banner, bunting, sampul duit raya, sticker dan lain-lain . . Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi MF di talian seperti dibawah . . . . "Ingat baju ingat MF" . . . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . . . . #mfplanet #mfplanetenterprise #mfsuccess2019 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #cetakbajuonline #cetakbajumurah #printingbaju #printingbajumurah #bajufamilyday #bajufamily #bajurewang #bajukerja #bajukorporat #bajucouple #bajucouplemurah #businesscardmurah #bannerbuntingmurah #serikembangan #balakong #lelongbaju #bajumuslimah #malaysia #percetakanmurah #percetakanbaju #apronmurah #supportmfje
Alhamdulillah siap bendera untuk risda.  #printingmurah #printingbaju #printingbajumurah #printingbajukelasmurah #yrgsolutions
Logo untuk baju kerja, kerja seorang diri pun nak kena ada baju kerja juga. Macam kawan MF ni nak buat baju kerja untuk 4 helai je, tiada masalah . . . Pelbagai jenis perkhidmatan yang terdapat di MF Planet Enterprise, antaranya percetakan baju seperti baju rewang, baju sukan, baju kerja, baju korporat, baju jersi futsal dan bola . . Selain tu ada juga perkhidmatan seperti mencetak business card, banner, bunting, sampul duit raya, sticker dan lain-lain . . Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi MF di talian seperti dibawah . . . . "Ingat baju ingat MF" . . . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . . . . #mfplanet #mfplanetenterprise #mfsuccess2019 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #cetakbajuonline #cetakbajumurah #printingbaju #printingbajumurah #bajufamilyday #bajufamily #bajurewang #bajukerja #bajukorporat #bajucouple #bajucouplemurah #businesscardmurah #bannerbuntingmurah #serikembangan #balakong #lelongbaju #bajumuslimah #malaysia #percetakanmurah #percetakanbaju #apronmurah #supportmfje
Salam jumaat semua. Cuti2 jerebu ni meh layan design abam kat highlights. Pilih je mana minat. Nak tgk byk lagi wasap abam ok 👌🏻💪🏻😊 . TAKDE DESIGN? JANGAN RISAU,KAMI ADE SEDIAKAN PELBAGAI DESIGN CUN2! . Boleh terus wssap sy utk pertanyaan :) . 📱01125570746 📱01125570746 . ✔️Tshirt 160gsm - cotton ✔️Tshirt kualiti import lembut sedap pakai ✔️Boleh print nombor ✔️Boleh print nama sorang2 --------------- Kami pakar dalam menyediakan : ✔️Baju kelas ✔️Baju batch ✔️Baju kolej ✔️Baju universiti ✔️Baju reunion ✔️Baju konvoi .  #tshirtkelas #bajukelas #bajukelasmurah #tshirtkelasmurah #tshirtprinting #printingbaju #printingbajumurah #tshirtprintingmurah #bajusekolah #uitm #printingtshirt #printtshirtmurah #bajukelasmuslimah #bajubatch #tshirtbatch #tshirtmuslimah  #bajubatch #bajumurah#ampang #tshirtprintingampang #codampang #cod
Tempahan team bola dari Keningau. Thank you bossku tempah baju di HF trading💪  Nak order boleh whatsapp 👇 https://wa.me/60146855502  #jerseymurah#jerseymurahsabah#jersimurah#jersimurahonline#bajumalaysiamurah#bajuonlinemalaysia#cetakbajumurah#cetakbajumurahsabah#cetakbajumurahmalaysia#printingbajumurah#printinggoodiesbag
JERSI🔥🔥🔥 CETAK BAJU TEAM!! JERSI + NAMA + NOMBOR (0-99)  Nak order boleh whatsapp 👇 https://wa.me/60146855502  #jerseymurah#jerseymurahsabah#jersimurah#jersimurahonline#bajumalaysiamurah#bajuonlinemalaysia#cetakbajumurah#cetakbajumurahsabah#cetakbajumurahmalaysia#printingbajumurah#printinggoodiesbag
JERSI🔥🔥🔥 CETAK BAJU TEAM!! JERSI + NAMA + NOMBOR (0-99)  Nak order boleh whatsapp 👇 https://wa.me/60146855502  #jerseymurah#jerseymurahsabah#jersimurah#jersimurahonline#bajumalaysiamurah#bajuonlinemalaysia#cetakbajumurah#cetakbajumurahsabah#cetakbajumurahmalaysia#printingbajumurah#printinggoodiesbag
JERSI🔥🔥🔥 CETAK BAJU TEAM!! JERSI + NAMA + NOMBOR (0-99)  Nak order boleh whatsapp 👇 https://wa.me/60146855502  #jerseymurah#jerseymurahsabah#jersimurah#jersimurahonline#bajumalaysiamurah#bajuonlinemalaysia#cetakbajumurah#cetakbajumurahsabah#cetakbajumurahmalaysia#printingbajumurah#printinggoodiesbag
JERSI🔥🔥🔥 CETAK BAJU TEAM!! JERSI + NAMA + NOMBOR (0-99)  Nak order boleh whatsapp 👇 https://wa.me/60146855502  #jerseymurah#jerseymurahsabah#jersimurah#jersimurahonline#bajumalaysiamurah#bajuonlinemalaysia#cetakbajumurah#cetakbajumurahsabah#cetakbajumurahmalaysia#printingbajumurah#printinggoodiesbag
JERSI🔥🔥🔥 CETAK BAJU TEAM!! JERSI + NAMA + NOMBOR (0-99)  Nak order boleh whatsapp 👇 https://wa.me/60146855502  #jerseymurah#jerseymurahsabah#jersimurah#jersimurahonline#bajumalaysiamurah#bajuonlinemalaysia#cetakbajumurah#cetakbajumurahsabah#cetakbajumurahmalaysia#printingbajumurah#printinggoodiesbag
Bekas ahli kumpulan Nasyid tapi zaman sekolah rendah & menengah la 😂 . . . Pelbagai jenis perkhidmatan yang terdapat di MF Planet Enterprise, antaranya percetakan baju seperti baju rewang, baju sukan, baju kerja, baju korporat, baju jersi futsal dan bola . . Selain tu ada juga perkhidmatan seperti mencetak business card, banner, bunting, sampul duit raya, sticker dan lain-lain . . Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi MF di talian seperti dibawah . . . . "Ingat baju ingat MF" . . . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . . . . #mfplanet #mfplanetenterprise #mfsuccess2019 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #cetakbajuonline #cetakbajumurah #printingbaju #printingbajumurah #bajufamilyday #bajufamily #bajurewang #bajukerja #bajukorporat #bajucouple #bajucouplemurah #businesscardmurah #bannerbuntingmurah #serikembangan #balakong #lelongbaju #bajumuslimah #malaysia #percetakanmurah #percetakanbaju #apronmurah #supportmfje
🔥KENAPA WAJIB BELI DENGAN KAMI?🔥 [TAK PERLU SEMBANG, KORANG TENGOK SENDIRI]  Dapatkan tshirt dengan hanya RM28 sahaja di @printingfy !  Apa komen mereka? -QUALITY TERBAIK -HARGA MURAH -PUAS HATI -SERVICE TIPTOP -NAK REPEAT ORDER -MEMBER2 PUJI -MEMBER2 PUN NAK BELI -NAK BUAT UNTUK GROUP PULAK  Anda bila lagi? Pilih baju sekarang di @printingfy & whatsapp nombor di bio ye!  #baju #bajuprintingmurah #printingbaju #bajuprintingmalaysia #printingbajumurah #shortsleeve #tshirtprinting #tshirtprintingmurah
🔥BARANG PALING MURAH DI INSTAGRAM🔥  Trending Tshirt >>Short Sleeve RM28>Long Sleeve RM38
🔥BARANG PALING MURAH DI INSTAGRAM🔥  Trending Tshirt >>Short Sleeve RM28>Long Sleeve RM38
🔥BARANG PALING MURAH DI INSTAGRAM🔥  Trending Tshirt >>Short Sleeve RM28>Long Sleeve RM38
Usahawan amat memerlukan business card macam ni, mana tahu tengah melepak jumpa kawan-kawan boleh bertukar-tukar business. Untung ada rezeki mana nak tahu kan . . . Pelbagai jenis perkhidmatan yang terdapat di MF Planet Enterprise, antaranya percetakan baju seperti baju rewang, baju sukan, baju kerja, baju korporat, baju jersi futsal dan bola . . Selain tu ada juga perkhidmatan seperti mencetak business card, banner, bunting, sampul duit raya, sticker dan lain-lain . . Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi MF di talian seperti dibawah . . . . "Ingat baju ingat MF" . . . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . . . . #mfplanet #mfplanetenterprise #mfsuccess2019 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #cetakbajuonline #cetakbajumurah #printingbaju #printingbajumurah #bajufamilyday #bajufamily #bajurewang #bajukerja #bajukorporat #bajucouple #bajucouplemurah #businesscardmurah #bannerbuntingmurah #serikembangan #balakong #lelongbaju #bajumuslimah #malaysia #percetakanmurah #percetakanbaju #apronmurah #supportmfje
JERSI🔥 CETAK BAJU TEAM!! JERSI + NAMA + NOMBOR (0-99)  Nak order boleh whatsapp 👇 https://wa.me/60146855502  #jerseymurah#jerseymurahsabah#jersimurah#jersimurahonline#bajumalaysiamurah#bajuonlinemalaysia#cetakbajumurah#cetakbajumurahsabah#cetakbajumurahmalaysia#printingbajumurah#printinggoodiesbag

Loading