Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#printingbaju

Posts tagged as #printingbaju on Instagram

83.825 Posts

Setting design ikut original size bendera, standard size bendera 3 x 6 kaki . . . Pelbagai jenis perkhidmatan yang terdapat di MF Planet Enterprise, antaranya percetakan baju seperti baju rewang, baju sukan, baju kerja, baju korporat, baju jersi futsal dan bola . . Selain tu ada juga perkhidmatan seperti mencetak business card, banner, bunting, sampul duit raya, sticker dan lain-lain . . Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi MF di talian seperti dibawah . . . . "Ingat baju ingat MF" . . . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . wasap.my/60122779803 . . . . #mfplanet #mfplanetenterprise #mfsuccess2019 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #cetakbajuonline #cetakbajumurah #printingbaju #printingbajumurah #bajufamilyday #bajufamily #bajurewang #bajukerja #bajukorporat #bajucouple #bajucouplemurah #businesscardmurah #bannerbuntingmurah #serikembangan #balakong #lelongbaju #bajumuslimah #malaysia #percetakanmurah #percetakanbaju #apronmurah #supportmfje
🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵 Nak ride tapi nak seragam, nak baju semua geng2 dan membe2  sama, tp nak quality shantik! Kami boleh bantu anda! Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design 💥cetak dan print 💥design dan cetak baju 💥quality cotton 💥ready stock utk semua size #printcetakbaju #bajubudakcetak #cetakbaju #printcetakbaju #printingbaju #shirtreadystocksize #cetakbajuteam #cetakpritnbaju #bajucompany #bajudepartment #y15  #y15malaysia  #y15official  #y15malaya_official  #rs150  #rs150malaysia  #rs150malaysia_official
🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵 Nak ride tapi nak seragam, nak baju semua geng2 dan membe2  sama, tp nak quality shantik! Kami boleh bantu anda! Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design 💥cetak dan print 💥design dan cetak baju 💥quality cotton 💥ready stock utk semua size #printcetakbaju #bajubudakcetak #cetakbaju #printcetakbaju #printingbaju #shirtreadystocksize #cetakbajuteam #cetakpritnbaju #bajucompany #bajudepartment #y15  #y15malaysia  #y15official  #y15malaya_official  #rs150  #rs150malaysia  #rs150malaysia_official
👕👕👕👕👕👕👕👕👕👕 Anda ada company? 🤵🏼 Anda ada kedai?🕵🏼 Anda pegawai kerajaan?👮🏻 Anda pekerja swasta?👷🏻 👕 Nak buat baju opis, company, department anda? Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design 💥cetak dan print 💥design dan cetak baju 💥quality cotton 💥ready stock utk semua size #printcetakbaju #bajubudakcetak #cetakbaju #printcetakbaju #printingbaju #shirtreadystocksize #cetakbajuteam #cetakpritnbaju #bajucompany #bajudepartment
👕👕👕👕👕👕👕👕👕👕 Anda ada company? 🤵🏼 Anda ada kedai?🕵🏼 Anda pegawai kerajaan?👮🏻 Anda pekerja swasta?👷🏻 👕 Nak buat baju opis, company, department anda? Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design 💥cetak dan print 💥design dan cetak baju 💥quality cotton 💥ready stock utk semua size #printcetakbaju #bajubudakcetak #cetakbaju #printcetakbaju #printingbaju #shirtreadystocksize #cetakbajuteam #cetakpritnbaju #bajucompany #bajudepartment
👕👕👕👕👕👕👕👕👕👕 Anda ada company? 🤵🏼 Anda ada kedai?🕵🏼 Anda pegawai kerajaan?👮🏻 Anda pekerja swasta?👷🏻 👕 Nak buat baju opis, company, department anda? Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design 💥cetak dan print 💥design dan cetak baju 💥quality cotton 💥ready stock utk semua size #printcetakbaju #bajubudakcetak #cetakbaju #printcetakbaju #printingbaju #shirtreadystocksize #cetakbajuteam #cetakpritnbaju #bajucompany #bajudepartment
451pcs cetakan SILKSCREEN CMYK siap dicetak💪 ditempah oleh PUSAT PERUBATAN UNIVERSITI MALAYA(PPUM)😊 Sempena Program "Rehab Race Run and Ride"😉 Terima kasih kerana percayakan servis kami☺️ @cetakbajumurahmalayautara  Jom cetak baju #hargakilangnaktutup WhatsApp 👇👇👇 www.wasap.my/60132825881 www.wasap.my/60132825881 www.wasap.my/60132825881  #cetakbajumurahmalayautara #cetakbajumurah #printingmurahkedah #printmurah #heatpress #heatpressmalaysia #printingbaju #sulammurah #sulam3d #sublimationmalaya #sublimationmurah #sublimationkedah #silkscreenmalaysia #customade #bajukorporatmurah #stickermurah #bajufamilyday #bajufamilydaymurah #globalwiraresources #alorsetar #sungaipetani #jitra #perlis #perak #penang #kedahpulunkedah
Kami ad menyediakan khidmat design dan print canvas frame, design kita bagi cun cun punyaa..anda berminat untuk mendapatkan hiasan dinding trend terkini?? Hubungi kami, harga kita bicang baik punyaa 😆😆 .  Material Canvas art / tarpaulin ikut budget cust 🤪  Alhamdulillah pelanggan sangat berpuas hati 🥰🥰 .  #design #art #printing #bajumurah #printingbajumurah #printingbaju #bajucouple #merchandising #sublimationprinting #banner #bunting #framecanvas #designjb #printmurahjb #photography #photographyjb #namecardprinting #creativephotography #mural #bmf #buymuslimfirst #jbdesigner #framecanvas
JOM! buat tshirt (Design sendiri)❤Baju group/class/persatuan/event/FamilyDay/Rewang/ Jersey dll.. . Min 10 helai . Harga muroh2😊Kami pos 1 M`sia . Ws : 019-7079 428 atau klick link di bio.. . #bajuprinting #bajuprint #bajuprintingjohor #bajuprintingmurah #printingbaju #bajuprintmurah #uniszapastitahu #unisel #uitmsegamat #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpp #uitmjengka #uitmlendu #unikl #uitmpg #uitmpasirgudang #uniklmitec #uitmseriiskandar #kolejkomuniti #uitmmelaka
JOM! buat tshirt (Design sendiri)❤Baju group/class/persatuan/event/FamilyDay/Rewang/ Jersey dll.. . Min 10 helai . Harga muroh2😊Kami pos 1 M`sia . Ws : 019-7079 428 atau klick link di bio.. . #bajuprinting #bajuprint #bajuprintingjohor #bajuprintingmurah #printingbaju #bajuprintmurah #uniszapastitahu #printingjb
TSHIRT & APRON THE CHEESE STIX @thecheesestixhq @jajanterliorhq 😋 ! Haha korang kena try sbb mmg sedappppp 💯 . . . #khogar #khogarcustom #printing #design #apron #customapron #printingapron #tshirt #jersey #cap #nonwovenbag #lanyard #buatbaju #printingbaju #printingmurah #sublimation #jersi #bajuevent #bajufamilyday #jerseyfutsal #uitm #politeknik #mrsm #sbp #hiking
Ahad pun kerja ka? Asalkan korang dpt pakai baju kelas 😁😁 . TAKDE DESIGN? JANGAN RISAU,KAMI ADE SEDIAKAN PELBAGAI DESIGN CUN2! . Boleh terus wssap sy utk pertanyaan :) . 📱01125570746 📱01125570746 . ✔️Tshirt 160gsm - cotton ✔️Tshirt kualiti import lembut sedap pakai ✔️Boleh print nombor ✔️Boleh print nama sorang2 --------------- Kami pakar dalam menyediakan : ✔️Baju kelas ✔️Baju batch ✔️Baju kolej ✔️Baju universiti ✔️Baju reunion ✔️Baju konvoi .  #tshirtkelas #bajukelas #bajukelasmurah #tshirtkelasmurah #tshirtprinting #printingbaju #printingbajumurah #tshirtprintingmurah #bajusekolah #uitm #printingtshirt #printtshirtmurah #bajukelasmuslimah #bajubatch #tshirtbatch #tshirtmuslimah  #bajubatch #bajumurah#ampang #tshirtprintingampang #codampang #cod
Jersey Team ✨✨✨ . RM25/PCS (FREE PRINTING NAME & NO.) . Minimum order: 7 pcs . FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. SABAH/SARAWAK +RM2/PCS 📮 . Call/whatsapp to 0109012868 📲 . ATAU . Tekan link whatsapp di profile. . #mhmsports #jersimurah #jersionline #jersifutsal #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersipasukan #jersiteam #jersirare #jersiragbi #jersisukan #jersibajet #jersiberkualiti #jersibaru #printjersey #printbaju #printbajumurah #printingmurah #printingbaju #bajukelas #bajuevent #bajufamilyday #bajucustom #jersicustom #kakibola #ligaipt #ligafutsal #masiswa #sukanantarafakulti
Long Sleeve Jersey 🔥🔥🔥 . Price: RM28/pcs . Minimum order: 8pcs . Size: S, M, L & XL . FREE Printing Name & Number ✅✅✅ FREE Postage Semenanjung Malaysia. Sabah/Sarawak +RM2/pcs ✈️ . Call/whatsapp to 0109012868 📲 . Atau tekan link di profile.  #jersimurah #jersiborong #jersiberkualiti #jerseyteam #jersirare #jerseybola #jerseyfutsal #printingjersey #printjerseymurah #printingbaju #bajukelas #jersisukan #ligaipt #uitm #utm #upsi #jdt #terengganu #sabah #sarawak #perak #kakibola #bangsabola #ligaipt #masiswa #jersibaru #jersicun #bolasepak #jersiclub #sukanrakyat
Thank you for trusting us Place your order now! . Dewasa (unisex) XS - 4XL Anak 0 - 3 Bahan cotton combed 20s Tersedia: o neck • v neck • longsleeve . Harga: Dewasa IDR 69.000 • Anak IDR 59.000 Harga untuk kaos putih print 1 sisi Kaos warna +IDR 20.000/kaos . FREE CUSTOM DESIGN / TAMBAH NAMA
ARIL THE CHAMPION 🔥  TENGOK adik Aril ni Segak Bergaya. Straight from KL to Samarahan , Sarawak. REPRESENT SAMARAHAN BRIGADE , ADIK ARIL JUARA PUSH BIKE. Kain Selesa, ADIK ARIL terus berkeyakinan Untuk terus Focus dlm minatnya.  0108278790  KEPAKARAN Schort Printing dalam mencetak pakaian yang CANTIK, MURAH , SELESA dapat membuat anda rasa seperti SEORANG JUARA👍🏻 Pelbagai jenis material kita ada , MINI EYELET , EYELET , INTERLOCK , HEXAGON EYELET , MINI MESH dan macam macam lagi.  KUALITI 200% dijamin puas hati.  Lagi BANYAK pcs LAGI murah kita bagi. Apa yang PENTING KUALITI DAN KESELESAAN KITA selalu jaga untuk pastikan customer kita berpuas hati SEPERTI SAMARAHAN BRIGADE.  #schortprinting #sublimationprint  #sublimationkl #sublimationtransfer #sublimationjersey #sublimationshirt #klsublimation #printingbaju #printingbajumurah #silkscreen #printing #bajubatch #bajuevent #sublimationprinting tion #cetakbajumurah #jiwaduaroda #kapcai #uitm #uum #unimap #unimas #ukm #futsal #ootd #kapcaijahat #teamkurakura #gengtayarbesar #pelesitrayaumalaysia_ #ysukushuib
Didi & Friends Birthday Tshirt 🎉🎂 . Nama & nombor boleh tukar. Tshirt material cotton. Boleh tukar warna tshirt juga 😊 . Saiz kanak² & dewasa. Lengan pendek ada, lengan panjang ada. . Design macam ni Rm28/pcs. Wasap kami untuk tempahan www.wasap.my/60135924794 . #jairaprinting #tshirtprinting #printingtshirt #printingbaju  #cetakbaju #birthdaytshirt #bajubirthday  #hadiahbirthday #surprisebirthday  #shahalam  #kl #putrajaya
Rasa puas hati bila customer puas hati.. tq so much 😊😊😊 #printing #printingbajumurah #printingbaju #printingcompany #printingmurah #leqiudesign #leqiudesignprinting
💥Custom made Jersey💥 ✅RM 38.00 ✔️Minimum quantity 5 pcs; ✔️Individual Name,Number,Logo; ✔️Available for all size; ✔️Eyelet,Interlock,Diamond fabric; ✔️Good quality,fast &affordable. MA-04 —————— Contact us: 📱+601128012878 📱+60125770528 🌎http://fb.me/EasyT.supply 🌍instagram: @easyT.Catalog ✉️easyT.supply@gmail.com —————————— #fullsublimation  #heatpress , #silkscreen  #embroidery , #customjersey  #customtshirt , #sport #footballjersey  #designtshirt #soccerjersey #tshirtsupply #malaysia #bajufutsal  #cooldesign #bajubola #malaysiamarket #gymjersey #wow #easytsupply #cetakbaju #bajukelas  #cetakbajumurah #printingbaju #bajukelasmurah #tshirtprintingmurah #bajufamilyday #bajugroup
💥Custom made Jersey💥 ✅RM 38.00 ✔️Minimum quantity 5 pcs; ✔️Individual Name,Number,Logo; ✔️Available for all size; ✔️Eyelet,Interlock,Diamond fabric; ✔️Good quality,fast &affordable. MA-04 —————— Contact us: 📱+601128012878 📱+60125770528 🌎http://fb.me/EasyT.supply 🌍instagram: @easyT.Catalog ✉️easyT.supply@gmail.com —————————— #fullsublimation  #heatpress , #silkscreen  #embroidery , #customjersey  #customtshirt , #sport #footballjersey  #designtshirt #soccerjersey #tshirtsupply #malaysia #bajufutsal  #cooldesign #bajubola #malaysiamarket #gymjersey #wow #easytsupply #cetakbaju #bajukelas  #cetakbajumurah #printingbaju #bajukelasmurah #tshirtprintingmurah #bajufamilyday #bajugroup
💥Custom made Jersey💥 ✅RM 38.00 ✔️Minimum quantity 5 pcs; ✔️Individual Name,Number,Logo; ✔️Available for all size; ✔️Eyelet,Interlock,Diamond fabric; ✔️Good quality,fast &affordable. MA-04 —————— Contact us: 📱+601128012878 📱+60125770528 🌎http://fb.me/EasyT.supply 🌍instagram: @easyT.Catalog ✉️easyT.supply@gmail.com —————————— #fullsublimation  #heatpress , #silkscreen  #embroidery , #customjersey  #customtshirt , #sport #footballjersey  #designtshirt #soccerjersey #tshirtsupply #malaysia #bajufutsal  #cooldesign #bajubola #malaysiamarket #gymjersey #wow #easytsupply #cetakbaju #bajukelas  #cetakbajumurah #printingbaju #bajukelasmurah #tshirtprintingmurah #bajufamilyday #bajugroup
💥Custom made Jersey💥 ✅RM 38.00 ✔️Minimum quantity 5 pcs; ✔️Individual Name,Number,Logo; ✔️Available for all size; ✔️Eyelet,Interlock,Diamond fabric; ✔️Good quality,fast &affordable. MA-04 —————— Contact us: 📱+601128012878 📱+60125770528 🌎http://fb.me/EasyT.supply 🌍instagram: @easyT.Catalog ✉️easyT.supply@gmail.com —————————— #fullsublimation  #heatpress , #silkscreen  #embroidery , #customjersey  #customtshirt , #sport #footballjersey  #designtshirt #soccerjersey #tshirtsupply #malaysia #bajufutsal  #cooldesign #bajubola #malaysiamarket #gymjersey #wow #easytsupply #cetakbaju #bajukelas  #cetakbajumurah #printingbaju #bajukelasmurah #tshirtprintingmurah #bajufamilyday #bajugroup
💥Custom made Jersey💥 ✅RM 38.00 ✔️Minimum quantity 5 pcs; ✔️Individual Name,Number,Logo; ✔️Available for all size; ✔️Eyelet,Interlock,Diamond fabric; ✔️Good quality,fast &affordable. MA-04 —————— Contact us: 📱+601128012878 📱+60125770528 🌎http://fb.me/EasyT.supply 🌍instagram: @easyT.Catalog ✉️easyT.supply@gmail.com —————————— #fullsublimation  #heatpress , #silkscreen  #embroidery , #customjersey  #customtshirt , #sport #footballjersey  #designtshirt #soccerjersey #tshirtsupply #malaysia #bajufutsal  #cooldesign #bajubola #malaysiamarket #gymjersey #wow #easytsupply #cetakbaju #bajukelas  #cetakbajumurah #printingbaju #bajukelasmurah #tshirtprintingmurah #bajufamilyday #bajugroup
💥Custom made Jersey💥 ✅RM 38.00 ✔️Minimum quantity 5 pcs; ✔️Individual Name,Number,Logo; ✔️Available for all size; ✔️Eyelet,Interlock,Diamond fabric; ✔️Good quality,fast &affordable. MA-04 —————— Contact us: 📱+601128012878 📱+60125770528 🌎http://fb.me/EasyT.supply 🌍instagram: @easyT.Catalog ✉️easyT.supply@gmail.com —————————— #fullsublimation  #heatpress , #silkscreen  #embroidery , #customjersey  #customtshirt , #sport #footballjersey  #designtshirt #soccerjersey #tshirtsupply #malaysia #bajufutsal  #cooldesign #bajubola #malaysiamarket #gymjersey #wow #easytsupply #cetakbaju #bajukelas  #cetakbajumurah #printingbaju #bajukelasmurah #tshirtprintingmurah #bajufamilyday #bajugroup
💥Custom made Jersey💥 ✅RM 38.00 ✔️Minimum quantity 5 pcs; ✔️Individual Name,Number,Logo; ✔️Available for all size; ✔️Eyelet,Interlock,Diamond fabric; ✔️Good quality,fast &affordable. MA-04 —————— Contact us: 📱+601128012878 📱+60125770528 🌎http://fb.me/EasyT.supply 🌍instagram: @easyT.Catalog ✉️easyT.supply@gmail.com —————————— #fullsublimation  #heatpress , #silkscreen  #embroidery , #customjersey  #customtshirt , #sport #footballjersey  #designtshirt #soccerjersey #tshirtsupply #malaysia #bajufutsal  #cooldesign #bajubola #malaysiamarket #gymjersey #wow #easytsupply #cetakbaju #bajukelas  #cetakbajumurah #printingbaju #bajukelasmurah #tshirtprintingmurah #bajufamilyday #bajugroup
💥Custom made Jersey💥 ✅RM 38.00 ✔️Minimum quantity 5 pcs; ✔️Individual Name,Number,Logo; ✔️Available for all size; ✔️Eyelet,Interlock,Diamond fabric; ✔️Good quality,fast &affordable. MA-04 —————— Contact us: 📱+601128012878 📱+60125770528 🌎http://fb.me/EasyT.supply 🌍instagram: @easyT.Catalog ✉️easyT.supply@gmail.com —————————— #fullsublimation  #heatpress , #silkscreen  #embroidery , #customjersey  #customtshirt , #sport #footballjersey  #designtshirt #soccerjersey #tshirtsupply #malaysia #bajufutsal  #cooldesign #bajubola #malaysiamarket #gymjersey #wow #easytsupply #cetakbaju #bajukelas  #cetakbajumurah #printingbaju #bajukelasmurah #tshirtprintingmurah #bajufamilyday #bajugroup
💥Custom made Jersey💥 ✅RM 38.00 ✔️Minimum quantity 5 pcs; ✔️Individual Name,Number,Logo; ✔️Available for all size; ✔️Eyelet,Interlock,Diamond fabric; ✔️Good quality,fast &affordable. MA-04 —————— Contact us: 📱+601128012878 📱+60125770528 🌎http://fb.me/EasyT.supply 🌍instagram: @easyT.Catalog ✉️easyT.supply@gmail.com —————————— #fullsublimation  #heatpress , #silkscreen  #embroidery , #customjersey  #customtshirt , #sport #footballjersey  #designtshirt #soccerjersey #tshirtsupply #malaysia #bajufutsal  #cooldesign #bajubola #malaysiamarket #gymjersey #wow #easytsupply #cetakbaju #bajukelas  #cetakbajumurah #printingbaju #bajukelasmurah #tshirtprintingmurah #bajufamilyday #bajugroup
Nak kami designkan baju Anda?? Boleh tiada masaalah, design sampai Anda puas hati😁👍 Ini adalah cetakan CMYK SILKSCREEN😊  WhatsApp 👇 👇👇 www.wasap.my/60132825881 www.wasap.my/60132825881 www.wasap.my/60132825881  #cetakbajumurahmalayautara #cetakbajumurah #printingmurahkedah #printmurah #heatpress #heatpressmalaysia #printingbaju #sulammurah #sulam3d #sublimationmalaya #sublimationmurah #sublimationkedah #silkscreenmalaysia #customade #bajukorporatmurah #stickermurah #bajufamilyday #bajufamilydaymurah #globalwiraresources #alorsetar #sungaipetani #jitra #perlis #perak #penang #kedahpulunkedah

Loading