Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#printbaju

Posts tagged as #printbaju on Instagram

74.962 Posts

πŸ’ Couple Tshirt . Berminat nak tempah baju couple? . Kalau berminat wasap cepat ke 017-9472475 atau klik je link wasap dekat bawahπŸ‘‡. . πŸ‘‰  https://wa.me/60179472475/Tcouple . β˜‘οΈTerdapat saiz baby, kanak2 & dewasa sehingga 5XL. β˜‘οΈTerpadat pelbagai pilihan warna. β˜‘οΈTerdapat tshirt roundneck lengan pendek & panjang, romper baby, baju berkolar, muslimah & raglan. β˜‘οΈπŸ’― cotton, sejuk & selesa dipakai. β˜‘οΈ Terdapat pelbagai design menarik. β˜‘οΈ Design anda pun kami terima. β˜‘οΈ Takde minimum order, sehelai pun boleh. . Tenkiu πŸ˜‰ . #unixshirt #kayuchetaq #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #printing #tshirtprinting #printbaju #bajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakbajukelas #printtshirt #printingtshirt #bajufamily #familytshirt #bajufamilyday #bajubirthday #tshirtfamily #printingmurah #bajustyle #bajugroup #bajukelas #bajurewang #bajucouple #bajusukan #silkscreen #heatpress #bajumurahbagus
Gaming Shirt Custom full print tanpa minimum order  Bahan dryfit polyester premium  Pemesanan via WA link di Bio atau ke outlet PLANO di jl. Sisaljufri No.70 Palu  #bajulari #sablonbaju #sablonpalu #jerseypalu #konveksipalu #kaospolospalu #printdtgpalu #sablonplastisol #kaosoblongpalu #printbajupalu #printbaju #printdtg #soalpalu #likepalu #ayolari #bajuolahragapalu
Ada laa job printing sikit. 😊 Cetak baju? www.wasap.my/601112909359  #cetakbaju #cetakjersi #cetakbajubekwoh #jersey #cotton #cetakbajutanahmerah #cetakbajukelantan #silkscreen #heatpress #printlife #printbaju
Gaming Shirt Custom full print tanpa minimum order  Bahan dryfit polyester premium  Pemesanan via WA link di Bio atau ke outlet PLANO di jl. Sisaljufri No.70 Palu  #bajulari #sablonbaju #sablonpalu #jerseypalu #konveksipalu #kaospolospalu #printdtgpalu #sablonplastisol #kaosoblongpalu #printbajupalu #printbaju #printdtg #soalpalu #likepalu #ayolari #bajuolahragapalu
Football Shirt  Custom full print tanpa minimum order  Bahan dryfit polyester premium  Pemesanan via WA link di Bio atau ke outlet PLANO di jl. Sisaljufri No.70 Palu  #bajulari #sablonbaju #sablonpalu #jerseypalu #konveksipalu #kaospolospalu #printdtgpalu #sablonplastisol #kaosoblongpalu #printbajupalu #printbaju #printdtg #soalpalu #likepalu #ayolari #bajuolahragapalu
Kami menyediakan servis cetak baju dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang mantop. . . Harga serendah RM10 untuk 1 spot color termasuk TSHIRT!! . . Harga serendah RM1.70 sekaki untuk bunting/banner . .  Antara servis kami ialah: . . - Silkscreen - Embroidery - Sublimation Jersey - Heatpress - Banner / Bunting - Rubber Stamp - PVC ID Card - Sticker Doorgift - Business Card . . Untuk tempahan atau pertanyaan: . . 011-40024385 011-40024385 . . Atau tekan link ni untuk whatsapp terus tanpa save nombor kami . . http://stickerdistrict.wasap.my http://stickerdistrict.wasap.my . . #cetakbaju #tshirt #pencetak #tukangcetak #igers #igmalaysia #onxon #printbaju #bajukosong #bajumurah #bajuviral #banner #bunting #rubberstamp #sublimation #jersey
Kami menyediakan servis cetak baju dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang mantop. . . Harga serendah RM10 untuk 1 spot color termasuk TSHIRT!! . . Harga serendah RM1.70 sekaki untuk bunting/banner . .  Antara servis kami ialah: . . - Silkscreen - Embroidery - Sublimation Jersey - Heatpress - Banner / Bunting - Rubber Stamp - PVC ID Card - Sticker Doorgift - Business Card . . Untuk tempahan atau pertanyaan: . . 011-40024385 011-40024385 . . Atau tekan link ni untuk whatsapp terus tanpa save nombor kami . . http://stickerdistrict.wasap.my http://stickerdistrict.wasap.my . . #cetakbaju #tshirt #pencetak #tukangcetak #igers #igmalaysia #onxon #printbaju #bajukosong #bajumurah #bajuviral #banner #bunting #rubberstamp #sublimation #jersey
Kami menyediakan servis cetak baju dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang mantop. . . Harga serendah RM10 untuk 1 spot color termasuk TSHIRT!! . . Harga serendah RM1.70 sekaki untuk bunting/banner . .  Antara servis kami ialah: . . - Silkscreen - Embroidery - Sublimation Jersey - Heatpress - Banner / Bunting - Rubber Stamp - PVC ID Card - Sticker Doorgift - Business Card . . Untuk tempahan atau pertanyaan: . . 011-40024385 011-40024385 . . Atau tekan link ni untuk whatsapp terus tanpa save nombor kami . . http://stickerdistrict.wasap.my http://stickerdistrict.wasap.my . . #cetakbaju #tshirt #pencetak #tukangcetak #igers #igmalaysia #onxon #printbaju #bajukosong #bajumurah #bajuviral #banner #bunting #rubberstamp #sublimation #jersey
Kami menyediakan servis cetak baju dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang mantop. . . Harga serendah RM10 untuk 1 spot color termasuk TSHIRT!! . . Harga serendah RM1.70 sekaki untuk bunting/banner . .  Antara servis kami ialah: . . - Silkscreen - Embroidery - Sublimation Jersey - Heatpress - Banner / Bunting - Rubber Stamp - PVC ID Card - Sticker Doorgift - Business Card . . Untuk tempahan atau pertanyaan: . . 011-40024385 011-40024385 . . Atau tekan link ni untuk whatsapp terus tanpa save nombor kami . . http://stickerdistrict.wasap.my http://stickerdistrict.wasap.my . . #cetakbaju #tshirt #pencetak #tukangcetak #igers #igmalaysia #onxon #printbaju #bajukosong #bajumurah #bajuviral #banner #bunting #rubberstamp #sublimation #jersey
Kami menyediakan servis cetak baju dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang mantop. . . Harga serendah RM10 untuk 1 spot color termasuk TSHIRT!! . . Harga serendah RM1.70 sekaki untuk bunting/banner . .  Antara servis kami ialah: . . - Silkscreen - Embroidery - Sublimation Jersey - Heatpress - Banner / Bunting - Rubber Stamp - PVC ID Card - Sticker Doorgift - Business Card . . Untuk tempahan atau pertanyaan: . . 011-40024385 011-40024385 . . Atau tekan link ni untuk whatsapp terus tanpa save nombor kami . . http://stickerdistrict.wasap.my http://stickerdistrict.wasap.my . . #cetakbaju #tshirt #pencetak #tukangcetak #igers #igmalaysia #onxon #printbaju #bajukosong #bajumurah #bajuviral #banner #bunting #rubberstamp #sublimation #jersey
. πŸ‘ͺ Family Tshirt . Berminat nak buat baju sedondon 1 family? . Kalau berminat πŸ“±wasap laju2 ke 0135241241 atau klik je link wasap kat bio utk lg cepat. . πŸ‘‰  https://wa.me/60135241241 . βœ” harga promo 4 helai RM100; βœ” ada saiz baby, kanak2 & dewasa; βœ” ada mcm2 warna sedondon; βœ” ada tshirt roundneck lengan pendek & pjg, romper baby, baju berkolar, muslimah & raglan; βœ”πŸ’― cotton, sejuk & selesa dipakai; βœ” design sedia ada atau design sendiri pun boleh; βœ” xde minimum order, sehelai pun boleh. . Tenkiu πŸ˜‰ . #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #printing #tshirtprinting #printbaju #bajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakbajukelas #printtshirt #printingtshirt #bajufamily #familytshirt #bajufamilyday #bajubirthday #tshirtfamily #printingmurah #bajucouple #hadiahbirthday #bajustyle #bajugroup #tshirtcustom #bajucustommurah
Jom tempah baju korang kat @krprintmy and dapatkan special price untuk bulan September ni. WhatsApp untuk details +60176453727 atau click je link dekat bio @krprintmy senang kerja! . . #vsco #vscom #igers #igdaily #regrann #design #designer #ootd #printbaju #hiking #printbajumurah #bikers #klia #airport #rewang #kenduri #kahwin #konvoi #yamaha #ride #rxz #familyday #negerisembilan #malaysia #murah #retro #september #butterfxstudio #sayajualmurah #krprint
Print Kaos tanpa minimum order di studio printing @tuesdaythefifteen πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ» — Direct to Garment Printing merupakan teknologi printing yang hasil printing nya menyatu dengan baju πŸ“  -- Dengan DTG Printing kita dapat mencetak baju dengan hasil kualitas terbaik dan sangat nyaman digunakan sehari hari. Kita dapat mencetak foto dengan full warna gradasi maupun warna yang solid. -- Print and Cut merupakan hasil teknologi canggih yang dapat menghasilkan hasil gambar full color, gold, silver, spectrum maupun glow in the dark yang timbul dengan kualitas gambar yang tajam dan pengerjaan yang sangat cepat ⏰πŸ’ͺ🏻 -- Selain kaos, kalian juga dapat mencetak bantal dengan foto maupun logo dengan hasil cetak yang bagus. Kita menggunakan bahan dasar katun jepang yang lembut dan semua diproduksi sendiri -- Di @tuesdaythefifteen kalian bisa memilih model baju dengan hasil printing sesuai keinginan. Kalian tinggal kirim design, di proses cetak dengan pengerjaan hanya 15 menit 😁⏰ -- Untuk info pemesanan bisa langsung contact di bawah ini ya: πŸ“: @tuesdaythefifteen WA : 08122880615 Email : tuesdaythefifteen@gmail.com Alamat : Jl. Sei Kera No. 117 A (di sebelah Ayam Geprek Mak Judes) --- #custombaju #expressprinting #printbaju #bajuseragam #dtgprinting #jualbantalcustom #printandcut #jualbantal #jualbantalfoto #seragam #bajukaryawan #bajukomunitas #buatbaju #custombantal #custombantalmurah #hadiahulangtahun #hadiahpernikahan #weddingsouvenir #cuttingpolyflex #hadiahulangtahunpernikahan #birthdaygift #anniversarygift #hadiahanniversary #hadiahwisuda #hadiahunik #hadiahlucu #bantaltidur #bantalunik #tuesdaythefifteen
. πŸ‘ͺ Family Tshirt . Berminat nak buat baju sedondon 1 family? . Kalau berminat πŸ“±wasap laju2 ke 0135241241 atau klik je link wasap kat bio utk lg cepat. . πŸ‘‰  https://wa.me/60135241241 . βœ” harga promo 4 helai RM100; βœ” ada saiz baby, kanak2 & dewasa; βœ” ada mcm2 warna sedondon; βœ” ada tshirt roundneck lengan pendek & pjg, romper baby, baju berkolar, muslimah & raglan; βœ”πŸ’― cotton, sejuk & selesa dipakai; βœ” design sedia ada atau design sendiri pun boleh; βœ” xde minimum order, sehelai pun boleh. . Tenkiu πŸ˜‰ . #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #printing #tshirtprinting #printbaju #bajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakbajukelas #printtshirt #printingtshirt #bajufamily #familytshirt #bajufamilyday #bajubirthday #tshirtfamily #printingmurah #bajucouple #hadiahbirthday #bajustyle #bajugroup #tshirtcustom #bajucustommurah
. πŸ‘ͺ Family Tshirt . Berminat nak buat baju sedondon 1 family? . Kalau berminat πŸ“±wasap laju2 ke 0135241241 atau klik je link wasap kat bio utk lg cepat. . πŸ‘‰  https://wa.me/60135241241 . βœ” harga promo 4 helai RM100; βœ” ada saiz baby, kanak2 & dewasa; βœ” ada mcm2 warna sedondon; βœ” ada tshirt roundneck lengan pendek & pjg, romper baby, baju berkolar, muslimah & raglan; βœ”πŸ’― cotton, sejuk & selesa dipakai; βœ” design sedia ada atau design sendiri pun boleh; βœ” xde minimum order, sehelai pun boleh. . Tenkiu πŸ˜‰ . #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #printing #tshirtprinting #printbaju #bajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakbajukelas #printtshirt #printingtshirt #bajufamily #familytshirt #bajufamilyday #bajubirthday #tshirtfamily #printingmurah #bajucouple #hadiahbirthday #bajustyle #bajugroup #tshirtcustom #bajucustommurah
baru ini lecturer dari uitm tapah mintak pendapat tuk baju yg sesuai time program . . 3 ciri pilihan yg dyorg nak; selesa , x panas n ikut tema kemerdekaan n hari malaysia . . so,pilihan yg sesuai prefer ODEEN..& FEEDBACK SGT POSITIF dgn kualiti material . . lebih 20 design keluaran JENAMA ODEEN. nak katalog? boleh klik link pd bio . #tempahbaju #cetakbaju #printbaju  #bajureadymade  #nazrultshirt
Kita print bermacam design, mengikut design yang awak inginkan pun boleh. Awak bagi kami contoh design, kami print dan terus postage. #printbaju #printbajumurah #blackbeaststudios
Kita print bermacam design, mengikut design yang awak inginkan pun boleh. Awak bagi kami contoh design, kami print dan terus postage. #printbaju #printbajumurah #blackbeaststudios
Kita print bermacam design, mengikut design yang awak inginkan pun boleh. Awak bagi kami contoh design, kami print dan terus postage. #printbaju #printbajumurah #blackbeaststudios
Tshirt pusat wanita at taqwa siap πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 .  Nak print baju Wasap lelaju nombor kat bawah ni : . Whtsapp - 01125570746 Email - tshirtchef@gmail.com Web - www.tshirtchef.com.my .  #tshirtprintingmurah #tshirtprinting #printtshirt #tshirtiam #tshirtiammurah #tshirtmurah #printingmurah #clothing #lokal #silkscreen #tshirtkelas #tempatanfest #tshirtkonvoi #konvoi #bajukonvoi #bajukelas #tshirtmuslimah #bajurewang #kenduri #printingampang #bajuampang #ampang #tshirtprintingampang #codampang #ampang #tshirtampang #bajuampang #bajukelas #bajukelasmurah #printbaju #printbajumurah
Kita print bermacam design, mengikut design yang awak inginkan pun boleh. Awak bagi kami contoh design, kami print dan terus postage. #printbaju #printbajumurah #blackbeaststudios
Kita print bermacam design, mengikut design yang awak inginkan pun boleh. Awak bagi kami contoh design, kami print dan terus postage. #printbaju #printbajumurah #blackbeaststudios
Kita print bermacam design, mengikut design yang awak inginkan pun boleh. Awak bagi kami contoh design, kami print dan terus postage. #printbaju #printbajumurah #blackbeaststudios
TIADA MINIMUM ORDER  HARGA BERGANTUNG PADA DESIGN DAN QUANTITY . We are specialist for: Heatpress Silkscreen printing CMYK printing Embroidery Sublimation Direct to garment (DTG) Customade Tshirt Premiumgift ( @we_premiumgift ) . ❌ DM tidak dilayan. Whatsapp dan call sahaja. +6016 931 2267 +6019 795 2728 (ALI) . www.wasap.my/60197952728 www.wasap.my/60169312267 . #cetakbaju #bajumurah #printmurah #printbaju #bajukelas #bajufamily #familyday #printshirt #baju #designshirt #designsendiri #powercetakbaju #wovenbag #rompersbabymurah #uitm #unikl #sekolah #politeknik #sulam #bajukoporat #bajuf1 #bajusulam #mug #sticker #cbe #cetakbajuenterprise #custommade #cap
Menjadi bagian dari tim yang dimimpikan banyak orang akan memberikan kebanggaan yang tak ternilai.  Menjadikan tim anda kebanggaan, perlu #seragamkeren  Follow kami: @eimo.konfeksi @eimo.konfeksi  @eimo.konfeksi  Save juga nomor WhatsApp kami 0821-6289-8898  #eimokonfeksi #custombaju #expressprinting #printbaju #bajuseragam #seragam #bajukaryawan #bajukomunitas #buatbaju #customuniform #seragammedan #buatseragammurah #seragammurahmedan #medan #sunplaza #centrepoint #medantalk #kulinermedan #medankia #inimedanbung #inimedanbungg #infoanda #indonesia
Alhamdulillah mockup dah siap tinggal nak print je.. tunggu siap print kita tengok hasil.. #thewolf #printbaju #sarikei
contoh baju korporat yang boleh didapati di jebat printing . anda boleh mereka dan mendesain corak anda sendiri . keselesaan anda adalah keutamaan kami  sebarang tempahan atau pertanyaan boleh hubungi  0172586848(qair)  #usahawanmuda #ikmkl #jebatprinting7  #printbaju #jebatdurhaka
contoh baju jenis round neck yang boleh didapati di jebat printing . anda boleh mereka dan mendesain corak anda sendiri . keselesaan anda adalah keutamaan kami  sebarang tempahan atau pertanyaan boleh hubungi  0172586848(qair)  #usahawanmuda #ikmkl #jebatprinting7  #printbaju #jebatdurhaka

Loading