Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#plussizefashionmalaysia

Posts tagged as #plussizefashionmalaysia on Instagram

26.354 Posts

Mencari blouse Formal Casual? Mahu sedondon untuk majlis2 rasmi? Perlukan blouse seragam utk pelbagai saiz?  Meh la dekat nak bagitahu ❤❤ Saiz yang datang mengikut pilihan anda 😊 Harga yang mampu milik pastinya untuk anda 😊  Harga : RM 49 ( tak termasuk postage )  Nak order? www.wasap.my/60142267344 ( link on bio ⬆⬆ ) . #plussizefashion #plussizedresses #plussizelife #plussizeboutique #plussizeproblems #plussizemalaysiaonline #plussizefashionmalaysia #plussizegirls #bajurayaaidiladha #bajurayaaidiladhaplussize  #bajurayaplussize #plussizebajuraya #aidiladha #blouseplussize #blousemurah #blousesimple #saleraya #salesale #saleharigaji #bajukelawar #kaftanmoden #originalpremium #cantikdanlawa #bajukaftan
Mencari Blouse style Smart Casual? Pergi shopping / wayang pon xdeer hal.. Pergi meeting / jumpa klien lagi cun 😘  Meh la dekat nak bagitahu ❤❤ Saiz yang datang mengikut pilihan anda 😊 Harga yang mampu milik pastinya untuk anda 😊  Harga : RM 49 (harga tak termasuk postage)  Nak order? www.wasap.my/60142267344 ( link on bio ⬆⬆ ) . #plussizefashion #plussizedresses #plussizelife #plussizeboutique #plussizeproblems #plussizemalaysiaonline #plussizefashionmalaysia #plussizegirls #bajurayaaidiladha #bajurayaaidiladhaplussize  #bajurayaplussize #plussizebajuraya #aidiladha #blouseplussize #blousemurah #blousesimple #saleraya #salesale #saleharigaji #bajukelawar #kaftanmoden #originalpremium #cantikdanlawa #bajukaftan
Kepakaran #seluarbakarlemakbebeauty ialah untuk mmbakar lemak2 di bahagian peha dan punggung taw!SEKALI PAKAI,TERUS SLIM!😁 0165069546 FUNGSI #seluarkurusbebeauty 💎Tak nak punggung menggeleber 💎Menaikkn punggung ketempat asal 💎 Memantap kan punggung 💎Mengecilkan punggung 💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang 💎Menguruskan peha gelebeh 💎Melentikkan punggung (lifting) 💎Membentuk low waist (curvy cutting) 💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar). 💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak .  Ok nk order ?  Join order 📲📲Direct whatsapp to order/purchase . 👇 order KLIK 👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty RM 50 ONLY❤❤ #kurus #perutbuncit #plussizefashion #corset #girdle #slimming#shaping #waisttrainer #hightwaistslimmingpants #corsetmurah #pinggangramping #slimming #seluarkurus #pehakecik #bajubesar #plussizefashionmalaysia #plussizemalaysia #seluarkurusbebeauty #slimzybeauty #curvy #seluarbakarlemak #plussize  #bigsizemalaysia #bumpants  #corset #korsetpelangsingan #bodysuit #lingerie #brasport #slimmingset
Kepakaran #seluarbakarlemakbebeauty ialah untuk mmbakar lemak2 di bahagian peha dan punggung taw!SEKALI PAKAI,TERUS SLIM!😁 0165069546 FUNGSI #seluarkurusbebeauty 💎Tak nak punggung menggeleber 💎Menaikkn punggung ketempat asal 💎 Memantap kan punggung 💎Mengecilkan punggung 💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang 💎Menguruskan peha gelebeh 💎Melentikkan punggung (lifting) 💎Membentuk low waist (curvy cutting) 💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar). 💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak .  Ok nk order ?  Join order 📲📲Direct whatsapp to order/purchase . 👇 order KLIK 👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty RM 50 ONLY❤❤ #kurus #perutbuncit #plussizefashion #corset #girdle #slimming#shaping #waisttrainer #hightwaistslimmingpants #corsetmurah #pinggangramping #slimming #seluarkurus #pehakecik #bajubesar #plussizefashionmalaysia #plussizemalaysia #seluarkurusbebeauty #slimzybeauty #curvy #seluarbakarlemak #plussize  #bigsizemalaysia #bumpants  #corset #korsetpelangsingan #bodysuit #lingerie #brasport #slimmingset
Kepakaran #seluarbakarlemakbebeauty ialah untuk mmbakar lemak2 di bahagian peha dan punggung taw!SEKALI PAKAI,TERUS SLIM!😁 0165069546 FUNGSI #seluarkurusbebeauty 💎Tak nak punggung menggeleber 💎Menaikkn punggung ketempat asal 💎 Memantap kan punggung 💎Mengecilkan punggung 💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang 💎Menguruskan peha gelebeh 💎Melentikkan punggung (lifting) 💎Membentuk low waist (curvy cutting) 💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar). 💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak .  Ok nk order ?  Join order 📲📲Direct whatsapp to order/purchase . 👇 order KLIK 👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty RM 50 ONLY❤❤ #kurus #perutbuncit #plussizefashion #corset #girdle #slimming#shaping #waisttrainer #hightwaistslimmingpants #corsetmurah #pinggangramping #slimming #seluarkurus #pehakecik #bajubesar #plussizefashionmalaysia #plussizemalaysia #seluarkurusbebeauty #slimzybeauty #curvy #seluarbakarlemak #plussize  #bigsizemalaysia #bumpants  #corset #korsetpelangsingan #bodysuit #lingerie #brasport #slimmingset
Kepakaran #seluarbakarlemakbebeauty ialah untuk mmbakar lemak2 di bahagian peha dan punggung taw!SEKALI PAKAI,TERUS SLIM!😁 0165069546 FUNGSI #seluarkurusbebeauty 💎Tak nak punggung menggeleber 💎Menaikkn punggung ketempat asal 💎 Memantap kan punggung 💎Mengecilkan punggung 💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang 💎Menguruskan peha gelebeh 💎Melentikkan punggung (lifting) 💎Membentuk low waist (curvy cutting) 💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar). 💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak .  Ok nk order ?  Join order 📲📲Direct whatsapp to order/purchase . 👇 order KLIK 👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty RM 50 ONLY❤❤ #kurus #perutbuncit #plussizefashion #corset #girdle #slimming#shaping #waisttrainer #hightwaistslimmingpants #corsetmurah #pinggangramping #slimming #seluarkurus #pehakecik #bajubesar #plussizefashionmalaysia #plussizemalaysia #seluarkurusbebeauty #slimzybeauty #curvy #seluarbakarlemak #plussize  #bigsizemalaysia #bumpants  #corset #korsetpelangsingan #bodysuit #lingerie #brasport #slimmingset
Kepakaran #seluarbakarlemakbebeauty ialah untuk mmbakar lemak2 di bahagian peha dan punggung taw!SEKALI PAKAI,TERUS SLIM!😁 0165069546 FUNGSI #seluarkurusbebeauty 💎Tak nak punggung menggeleber 💎Menaikkn punggung ketempat asal 💎 Memantap kan punggung 💎Mengecilkan punggung 💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang 💎Menguruskan peha gelebeh 💎Melentikkan punggung (lifting) 💎Membentuk low waist (curvy cutting) 💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar). 💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak .  Ok nk order ?  Join order 📲📲Direct whatsapp to order/purchase . 👇 order KLIK 👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty RM 50 ONLY❤❤ #kurus #perutbuncit #plussizefashion #corset #girdle #slimming#shaping #waisttrainer #hightwaistslimmingpants #corsetmurah #pinggangramping #slimming #seluarkurus #pehakecik #bajubesar #plussizefashionmalaysia #plussizemalaysia #seluarkurusbebeauty #slimzybeauty #curvy #seluarbakarlemak #plussize  #bigsizemalaysia #bumpants  #corset #korsetpelangsingan #bodysuit #lingerie #brasport #slimmingset
Kepakaran #seluarbakarlemakbebeauty ialah untuk mmbakar lemak2 di bahagian peha dan punggung taw!SEKALI PAKAI,TERUS SLIM!😁 0165069546 FUNGSI #seluarkurusbebeauty 💎Tak nak punggung menggeleber 💎Menaikkn punggung ketempat asal 💎 Memantap kan punggung 💎Mengecilkan punggung 💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang 💎Menguruskan peha gelebeh 💎Melentikkan punggung (lifting) 💎Membentuk low waist (curvy cutting) 💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar). 💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak .  Ok nk order ?  Join order 📲📲Direct whatsapp to order/purchase . 👇 order KLIK 👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+seluar+bebeauty RM 50 ONLY❤❤ #kurus #perutbuncit #plussizefashion #corset #girdle #slimming#shaping #waisttrainer #hightwaistslimmingpants #corsetmurah #pinggangramping #slimming #seluarkurus #pehakecik #bajubesar #plussizefashionmalaysia #plussizemalaysia #seluarkurusbebeauty #slimzybeauty #curvy #seluarbakarlemak #plussize  #bigsizemalaysia #bumpants  #corset #korsetpelangsingan #bodysuit #lingerie #brasport #slimmingset
Starting the day in flowers 🌺 💋 @hopikas.inc 👆Click and 🔍Search "22644665" 🎁 20% OFF code "SUMMER20" #plussizedress #plussize #plussizefashion #plussizeboutique #plussizeclothing #plussizeswimwear #plussizemodel #dress #plussizeclothes #plussizemurah #plusstyle #sabahcity #plussizefashionmalaysia #sabah #plussizeootd #plussizelingerie #affordable #xxxl
Mencari kain pasang untuk kenduri? Mencari kain pasang untuk marhaban? Mencari kain pasang untuk keluarga? Mencari kain pasang untuk sedondon? . . 🔸Kain :  Santino Silk  Jenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti, Warna Tekstur Sekata, Lebih Tebal, Sederhana Kilat, Tekstur Lembut, Tak Panas,  Tak Jarang & Senang Iron 🔸Bidang : 46" (Cukup Bidang) 🔸Panjang : 4 meters (Cukup Meter) 🔸Berat :  600 +/- # Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan ataupun berlainan setting screen dan monitor.  Harga : RM 39.00 ( tak termasuk postage )  Nak order? www.wasap.my/60142267344 ( link on bio ⬆⬆ ) . #plussizefashion #plussizedresses #plussizelife #plussizeboutique #plussizeproblems #plussizemalaysiaonline #plussizefashionmalaysia #plussizegirls #bajurayaaidiladha #bajurayaaidiladhaplussize  #bajurayaplussize #plussizebajuraya #aidiladha #blouseplussize #blousemurah #blousesimple #saleraya #salesale #saleharigaji #bajukelawar #kaftanmoden #originalpremium #cantikdanlawa #bajukaftan
Mencari kain pasang untuk kenduri? Mencari kain pasang untuk marhaban? Mencari kain pasang untuk keluarga? Mencari kain pasang untuk sedondon? . . 🔸Kain :  Santino Silk  Jenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti, Warna Tekstur Sekata, Lebih Tebal, Sederhana Kilat, Tekstur Lembut, Tak Panas,  Tak Jarang & Senang Iron 🔸Bidang : 46" (Cukup Bidang) 🔸Panjang : 4 meters (Cukup Meter) 🔸Berat :  600 +/- # Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan ataupun berlainan setting screen dan monitor.  Harga : RM 39.00 ( tak termasuk postage )  Nak order? www.wasap.my/60142267344 ( link on bio ⬆⬆ ) . #plussizefashion #plussizedresses #plussizelife #plussizeboutique #plussizeproblems #plussizemalaysiaonline #plussizefashionmalaysia #plussizegirls #bajurayaaidiladha #bajurayaaidiladhaplussize  #bajurayaplussize #plussizebajuraya #aidiladha #blouseplussize #blousemurah #blousesimple #saleraya #salesale #saleharigaji #bajukelawar #kaftanmoden #originalpremium #cantikdanlawa #bajukaftan
Mencari kain pasang untuk kenduri? Mencari kain pasang untuk marhaban? Mencari kain pasang untuk keluarga? Mencari kain pasang untuk sedondon? . . 🔸Kain :  Santino Silk  Jenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti, Warna Tekstur Sekata, Lebih Tebal, Sederhana Kilat, Tekstur Lembut, Tak Panas,  Tak Jarang & Senang Iron 🔸Bidang : 46" (Cukup Bidang) 🔸Panjang : 4 meters (Cukup Meter) 🔸Berat :  600 +/- # Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan ataupun berlainan setting screen dan monitor.  Harga : RM 39.00 ( tak termasuk postage )  Nak order? www.wasap.my/60142267344 ( link on bio ⬆⬆ ) . #plussizefashion #plussizedresses #plussizelife #plussizeboutique #plussizeproblems #plussizemalaysiaonline #plussizefashionmalaysia #plussizegirls #bajurayaaidiladha #bajurayaaidiladhaplussize  #bajurayaplussize #plussizebajuraya #aidiladha #blouseplussize #blousemurah #blousesimple #saleraya #salesale #saleharigaji #bajukelawar #kaftanmoden #originalpremium #cantikdanlawa #bajukaftan
Assalammualaikum wbt . 10 hari ini (21.08.2019 - 31.08.2019) saya nak buat promo sempena kemerdekaan kita yg ke 62. . Baju dah elok2 murah2 RM40, saya bagi lagi diskaun = RM62 UNTUK MANA-MANA 2 PASANG DIATAS! . Harga tak termasuk postage & stok sangat terhad. Mungkin habis sebelum merdeka. Ajak member kongsi, berbaloi sangat dah ni. . #plussize #plussizemalaysia #plussizefashion #plussizefashionmalaysia #bajuplussize #bajubesar #sayajualplussize #sayajualbajuplussize #sayajualseluarplussize #sayajualbajubesar #sayajualseluarbesar #bajusaizbesar #bajusaizbesarmalaysia #bfshirt #talipinggangplussize #ootd #plussizeootd #plussizelelaki
Assalammualaikum wbt . 10 hari ini (21.08.2019 - 31.08.2019) saya nak buat promo sempena kemerdekaan kita yg ke 62. . Baju dah elok2 murah2 RM40, saya bagi lagi diskaun = RM62 UNTUK MANA-MANA 2 PASANG DIATAS! . Harga tak termasuk postage & stok sangat terhad. Mungkin habis sebelum merdeka. Ajak member kongsi, berbaloi sangat dah ni. . #plussize #plussizemalaysia #plussizefashion #plussizefashionmalaysia #bajuplussize #bajubesar #sayajualplussize #sayajualbajuplussize #sayajualseluarplussize #sayajualbajubesar #sayajualseluarbesar #bajusaizbesar #bajusaizbesarmalaysia #bfshirt #talipinggangplussize #ootd #plussizeootd #plussizelelaki
Assalammualaikum wbt . 10 hari ini (21.08.2019 - 31.08.2019) saya nak buat promo sempena kemerdekaan kita yg ke 62. . Baju dah elok2 murah2 RM40, saya bagi lagi diskaun = RM62 UNTUK MANA-MANA 2 PASANG DIATAS! . Harga tak termasuk postage & stok sangat terhad. Mungkin habis sebelum merdeka. Ajak member kongsi, berbaloi sangat dah ni. . #plussize #plussizemalaysia #plussizefashion #plussizefashionmalaysia #bajuplussize #bajubesar #sayajualplussize #sayajualbajuplussize #sayajualseluarplussize #sayajualbajubesar #sayajualseluarbesar #bajusaizbesar #bajusaizbesarmalaysia #bfshirt #talipinggangplussize #ootd #plussizeootd #plussizelelaki
Meal plate bakar lemak badan😍😍😍 . Lemak badan? Apa tu? Cuba check bahagian lengan, perut, peha dan pipi. Ada rasa lembut and melambai2 atau bergegar tak? Tu maksudnya lemak badan masih tinggi. . Cuba amalkan tips berikut untuk 'tone'kan badan anda: . 1. Banyakkan complex carbohydrate dalam makanan. Fokus untuk banyakkan sayur&sayuran dan buah-buahan. . 2. Kurangkan makanan bergoreng. Elakkan dululah KFC ke, McD ke atau apa-apa yang goreng2. Focus cara masakan sihat - bake, grill dan rebus. . 3. Tukar air manis kepada air kosong. Berjinak2 dengan air putih banyak kebaikannya. Bukan sahaja weightloss. . 4. Tukar nasi kepada sweet potato. Kalau nak makan nasi juga, pilih beras perang dan pastikan makan ikut portion yang betul. . 5. Jangan skip sarapan sebab bila skip sarapan, badan akan kumpul lemak. . Nak kurus perlukan hard work. Sebab tu perlu enjoy dan relaks sepanjang journey anda. Nak maintain pun perlu ilmu juga sebab bila tiada ilmu pemakanan, berat yang hilang akan bounced back berganda-ganda. . Kalau dah cuba semua cara tapi tak jalan, maksudnya perlukan bimbingan dan pemantauan coach. . So intake New season program Ideal Body Challenge dibuka untuk pendaftaran. . ✓meal plan lengkap ✓nutrisi sihat ✓resepi sihat mudah ✓grocery list ✓fitness plan ✓personal coaching ✓group coaching . Sila visit ig @mizza.martina dan klik di link di bio ig. . Coach Martina 📲0168792386  #weightlloss #weightlosschallenge #onlinecoaching #onlineboutique #onlineweightloss #jomkurus #nakdiet #nakslim #sweetdreams #plussizefashionmalaysia #wanitadewasa #wanitabekerja #guru #guruwanita
Stripe Jeans Pant For Plus Size . . SIZE XL TO 9XL (30''-54'') . material strechy denim jeans, good quality (denim jeans) . . RM38 EXC POSTAGE . . #plussizefashionmalaysia #bajuplussaizmurah #plussizemurahmalaysia #plussizemalaysia #plussizeboutique

Loading