Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#nfhlovers

Posts tagged as #nfhlovers on Instagram

11.735 Posts

Umaira Kurung yang lawa gilos nie cuma berharga RM 99 FREE POSTAGE πŸ’–πŸ˜ .  Buat adik-adik yang tengah belajar kat universiti tu, cikgu-cikgu gojes dekat sekolah tu, gadis-gadis kerja kerajaan dan ibu-ibu menyusu tu. 😍 Jom laa 'cuba try test' order baju nie sekali. Confirm nak beli lagi dan lagi hihi πŸ˜† . Cik Wawa tak tipu, hanya menggunakan light ironing dan SARUNG! dah terus siap, mudah bukan ? 😘 🀹 . Jom ramai-ramai dapatkan Umaira Kurung melalui #nfhagent sekarang! . #njwnouracollection #nfhlovers #nfhagent#kurungmodern #kurungminimurah #kebayamurah #kebarung#kurungmurah #bajukurung2019 #bajukebaya  #bazarmurah #kurungminimurah  #kebayamurah#kebarung #kurungmurah#bajukurung2019  #bajukebaya #bazarmurah #kurungmodenplain #raya2019  #penang #nfhbutik  #seberangjaya #seberangperaitengah #penangkini #sungaibuloh  #kotadamansara #batikmodern #batik #aidiladha2019
Umaira Kurung yang lawa gilos nie cuma berharga RM 99 FREE POSTAGE πŸ’–πŸ˜ .  Buat adik-adik yang tengah belajar kat universiti tu, cikgu-cikgu gojes dekat sekolah tu, gadis-gadis kerja kerajaan dan ibu-ibu menyusu tu. 😍 Jom laa 'cuba try test' order baju nie sekali. Confirm nak beli lagi dan lagi hihi πŸ˜† . Kak Mawar tak tipu, hanya menggunakan light ironing dan SARUNG! dah terus siap, mudah bukan ? 😘 🀹 . Jom ramai-ramai dapatkan Umaira Kurung dengan KLIK www.wasap.my/60133292152/UMAIRA sekarang! . . #nfhagent #nfhlovers #umairakurung #bajukurungnursing #kurungnursing #nursingfriendlykurung #bajukurungcikgu #bajukurungmurah #bajukurungkerja #bajukenduri #bajukurungbridesmaid #bajukurungkebaya #kurungkebaya #rm99freepostage #freepostagesatumalaysia #bajukurungtrendy #newcollection2019 #kurungforestgreen #forestgreenkurung
KURUNG UMAIRA  RM99 FREE POSTAGE  MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE  COLOR: 8 COLORS AVAILABLE  SIZE: S, M L, XL, DAN XXL  CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Kurung moden ala kebaya -Direka khas untuk pemakaian office wear dan majlis kenduri -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Gabungan plain dan corak menyerlahkan seri design -Potongan yg memberi effect kurus -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah dibahagian pinggang)  KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly (mudah disinsing) -Mudah disarung -Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy pada pemakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Tampil bergaya ke pejabat, majlis makan malam atau ke kenduri kendara -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.  P/S: Postage akan dibuat dalam masa 1-3 hari BEKERJA selepas pembayaran dibuat.  Berminat whatsapp 0197375962 Telegram https://t.me/groupbajukurung  #kurungmoden #kurungraya #kurungfreesize #kebayamalaysia #kurungcotton #kebayalace #kurungsaree #bajuraya2019 #kurungfishtail #peplum #kurungpeplum #kurungpahang #kebayamoden #kebayamalaysia #kurungmodenmurahmalaysia #nfhlovers #kebayamurahmalaysia #kurunglace #kurungplain #kurungsongket #baazaronline #kurungbatik #baazarpaknil #nursingfriendlykurung
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . 🌹 UMAIRA KURUNG 🌹 . πŸ’COLOUR: DARK MAROON . πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . πŸ’CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Kurung moden ala kebaya -Direka khas untuk pemakaian office wear dan majlis kenduri -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Gabungan plain dan corak menyerlahkan seri design -Potongan yg memberi effect kurus -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah dibahagian pinggang) . | HARGA: RM99😱 | FREE POSTAGE seluruh MALAYSIA | KOMBO 3 PASANG RM289! . WHATSAPP "UMAIRA" KE 016-5550947 SEKARANG! . KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! . P/s: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio, editing & setting hp yg berbeza. . #nfh #nfhagent #terbaru #umairakurung #limitededition #hotselling #nfhlovers #bajukasual #bridesmaiddress #freepostageseluruhmalaysia #bajuraya2019 #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajusedondon #bajumurah #tunicmurah #bajubridemaids #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajucantik #meletop #bajukurungmoden #paknilbazaar #starvillion
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . 🌹 UMAIRA KURUNG 🌹 . πŸ’COLOUR: DARK BLUE . πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . πŸ’CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Kurung moden ala kebaya -Direka khas untuk pemakaian office wear dan majlis kenduri -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Gabungan plain dan corak menyerlahkan seri design -Potongan yg memberi effect kurus -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah dibahagian pinggang) . | HARGA: RM99😱 | FREE POSTAGE seluruh MALAYSIA | KOMBO 3 PASANG RM289! . WHATSAPP "UMAIRA" KE 016-5550947 SEKARANG! . KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! . P/s: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio, editing & setting hp yg berbeza. . #nfh #nfhagent #terbaru #umairakurung #limitededition #hotselling #nfhlovers #bajukasual #bridesmaiddress #freepostageseluruhmalaysia #bajuraya2019 #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajusedondon #bajumurah #tunicmurah #bajubridemaids #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajucantik #meletop #bajukurungmoden #paknilbazaar #starvillion
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . 🌹 UMAIRA KURUNG 🌹 . πŸ’COLOUR: ELEGENT BLACK . πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . πŸ’CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Kurung moden ala kebaya -Direka khas untuk pemakaian office wear dan majlis kenduri -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Gabungan plain dan corak menyerlahkan seri design -Potongan yg memberi effect kurus -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah dibahagian pinggang) . | HARGA: RM99😱 | FREE POSTAGE seluruh MALAYSIA | KOMBO 3 PASANG RM289! . WHATSAPP "UMAIRA" KE 016-5550947 SEKARANG! . KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! . P/s: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio, editing & setting hp yg berbeza. . #nfh #nfhagent #terbaru #umairakurung #limitededition #hotselling #nfhlovers #bajukasual #bridesmaiddress #freepostageseluruhmalaysia #bajuraya2019 #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajusedondon #bajumurah #tunicmurah #bajubridemaids #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajucantik #meletop #bajukurungmoden #paknilbazaar #starvillion
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . 🌹 UMAIRA KURUNG 🌹 . πŸ’COLOUR: DARK PURPLE . πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . πŸ’CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Kurung moden ala kebaya -Direka khas untuk pemakaian office wear dan majlis kenduri -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Gabungan plain dan corak menyerlahkan seri design -Potongan yg memberi effect kurus -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah dibahagian pinggang) . | HARGA: RM99😱 | FREE POSTAGE seluruh MALAYSIA | KOMBO 3 PASANG RM289! . WHATSAPP "UMAIRA" KE 016-5550947 SEKARANG! . KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! . P/s: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio, editing & setting hp yg berbeza. . #nfh #nfhagent #terbaru #umairakurung #limitededition #hotselling #nfhlovers #bajukasual #bridesmaiddress #freepostageseluruhmalaysia #bajuraya2019 #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajusedondon #bajumurah #tunicmurah #bajubridemaids #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajucantik #meletop #bajukurungmoden #paknilbazaar #starvillion
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . 🌹 UMAIRA KURUNG 🌹 . πŸ’COLOUR: DUSTY PINK . πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . πŸ’CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Kurung moden ala kebaya -Direka khas untuk pemakaian office wear dan majlis kenduri -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Gabungan plain dan corak menyerlahkan seri design -Potongan yg memberi effect kurus -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah dibahagian pinggang) . | HARGA: RM99😱 | FREE POSTAGE seluruh MALAYSIA | KOMBO 3 PASANG RM289! . WHATSAPP "UMAIRA" KE 016-5550947 SEKARANG! . KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! . P/s: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio, editing & setting hp yg berbeza. . #nfh #nfhagent #terbaru #umairakurung #limitededition #hotselling #nfhlovers #bajukasual #bridesmaiddress #freepostageseluruhmalaysia #bajuraya2019 #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajusedondon #bajumurah #tunicmurah #bajubridemaids #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajucantik #meletop #bajukurungmoden #paknilbazaar #starvillion
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . 🌹 UMAIRA KURUNG 🌹 . πŸ’COLOUR: DUSTY PURPLE . πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . πŸ’CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Kurung moden ala kebaya -Direka khas untuk pemakaian office wear dan majlis kenduri -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Gabungan plain dan corak menyerlahkan seri design -Potongan yg memberi effect kurus -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah dibahagian pinggang) . | HARGA: RM99😱 | FREE POSTAGE seluruh MALAYSIA | KOMBO 3 PASANG RM289! . WHATSAPP "UMAIRA" KE 016-5550947 SEKARANG! . KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! . P/s: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio, editing & setting hp yg berbeza. . #nfh #nfhagent #terbaru #umairakurung #limitededition #hotselling #nfhlovers #bajukasual #bridesmaiddress #freepostageseluruhmalaysia #bajuraya2019 #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajusedondon #bajumurah #tunicmurah #bajubridemaids #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajucantik #meletop #bajukurungmoden #paknilbazaar #starvillion
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . 🌹 UMAIRA KURUNG 🌹 . πŸ’COLOUR: FOREST GREEN . πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . πŸ’CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Kurung moden ala kebaya -Direka khas untuk pemakaian office wear dan majlis kenduri -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Gabungan plain dan corak menyerlahkan seri design -Potongan yg memberi effect kurus -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah dibahagian pinggang) . | HARGA: RM99😱 | FREE POSTAGE seluruh MALAYSIA | KOMBO 3 PASANG RM289! . WHATSAPP "UMAIRA" KE 016-5550947 SEKARANG! . KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! . P/s: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio, editing & setting hp yg berbeza. . #nfh #nfhagent #terbaru #umairakurung #limitededition #hotselling #nfhlovers #bajukasual #bridesmaiddress #freepostageseluruhmalaysia #bajuraya2019 #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajusedondon #bajumurah #tunicmurah #bajubridemaids #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajucantik #meletop #bajukurungmoden #paknilbazaar #starvillion
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . 🌹 UMAIRA KURUNG 🌹 . πŸ’COLOUR: NUDE BROWN . πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . πŸ’CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Kurung moden ala kebaya -Direka khas untuk pemakaian office wear dan majlis kenduri -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Gabungan plain dan corak menyerlahkan seri design -Potongan yg memberi effect kurus -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah dibahagian pinggang) . | HARGA: RM99😱 | FREE POSTAGE seluruh MALAYSIA | KOMBO 3 PASANG RM289! . WHATSAPP "UMAIRA" KE 016-5550947 SEKARANG! . KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! WHATSAPP πŸ“² 016-5550947 SEKARANG! . P/s: warna sedikit berbeza dgn warna asal atas faktor pencahayaan kamera, studio, editing & setting hp yg berbeza. . #nfh #nfhagent #terbaru #umairakurung #limitededition #hotselling #nfhlovers #bajukasual #bridesmaiddress #freepostageseluruhmalaysia #bajuraya2019 #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajusedondon #bajumurah #tunicmurah #bajubridemaids #breastfeedfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukasual #bajumurah #bajucantik #meletop #bajukurungmoden #paknilbazaar #starvillion
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct wsp 0176257715 . atau click link di bio. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct wsp 0176257715 . atau click link di bio. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct wsp 0176257715 . atau click link di bio. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2. . .
πŸ„UMAIRA KURUNGπŸ„ πŸ’°RM 99 FREE POS  MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE  CIRI-CIRI COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai  CIRI-CIRI PRINTED MOSS CREPE -Material lembut dan selesa -Stretchable -Ironless -Corak yg cantik  COLOR: 8 COLORS AVAILABLE  SIZE: S, M L, XL, DAN XXL  CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Kurung moden ala kebaya -Direka khas untuk pemakaian office wear dan majlis kenduri -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Gabungan plain dan corak menyerlahkan seri design -Potongan yg memberi effect kurus -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah dibahagian pinggang)  KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly (mudah disinsing) -Mudah disarung -Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy pada pemakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Tampil bergaya ke pejabat, majlis makan malam atau ke kenduri kendara -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. . . #njwnouracollection #nfhbutik  #nfhlovers  #batikmodern  #kurungmuslimah  #kurungminimurah  #bajukurung2019 #kebayamurah  #kebarung  #minikurung  #darkblue  #darkmaroon #darkpurplehair
πŸ„UMAIRA KURUNGπŸ„ πŸ’°RM 99 FREE POS  MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE  CIRI-CIRI COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai  CIRI-CIRI PRINTED MOSS CREPE -Material lembut dan selesa -Stretchable -Ironless -Corak yg cantik  COLOR: 8 COLORS AVAILABLE  SIZE: S, M L, XL, DAN XXL  CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Kurung moden ala kebaya -Direka khas untuk pemakaian office wear dan majlis kenduri -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Gabungan plain dan corak menyerlahkan seri design -Potongan yg memberi effect kurus -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah dibahagian pinggang)  KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly (mudah disinsing) -Mudah disarung -Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy pada pemakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Tampil bergaya ke pejabat, majlis makan malam atau ke kenduri kendara -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. . . #njwnouracollection #nfhbutik  #nfhlovers  #batikmodern  #kurungmuslimah  #kurungminimurah  #bajukurung2019 #kebayamurah  #kebarung  #minikurung  #darkblue  #darkmaroon #darkpurplehair
πŸ„UMAIRA KURUNGπŸ„ πŸ’°RM 99 FREE POS  MATERIAL COMO CREPE + PRINTED MOSS CREPE  CIRI-CIRI COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai  CIRI-CIRI PRINTED MOSS CREPE -Material lembut dan selesa -Stretchable -Ironless -Corak yg cantik  COLOR: 8 COLORS AVAILABLE  SIZE: S, M L, XL, DAN XXL  CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Kurung moden ala kebaya -Direka khas untuk pemakaian office wear dan majlis kenduri -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Gabungan plain dan corak menyerlahkan seri design -Potongan yg memberi effect kurus -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah dibahagian pinggang)  KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly (mudah disinsing) -Mudah disarung -Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy pada pemakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Tampil bergaya ke pejabat, majlis makan malam atau ke kenduri kendara -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. . . #njwnouracollection #nfhbutik  #nfhlovers  #batikmodern  #kurungmuslimah  #kurungminimurah  #bajukurung2019 #kebayamurah  #kebarung  #minikurung  #darkblue  #darkmaroon #darkpurplehair
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bioπŸ‘†πŸ˜Š . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kita akan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.  #nfhagent#nfhlovers#umaira#bajuraya#rayahaji#rayaaidiladha#bajucantik#bajukenduri#bajucantik#muslimahfashion#fesyenterkini#hijabfashion#glamour#casual#simple#bajukurungmoden#bajukurung#bajubridesmaidmurah#jubahmurah#trending#bajumurah#bajurayamurah#plussizecollection#plussize#cikgu#cikgusekolah#cikgucantik#cikgusekolahrendah#cikgucikgumalaysia#sabahsarawak
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bioπŸ‘†πŸ˜Š . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kita akan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.  #nfhagent#nfhlovers#umaira#bajuraya#rayahaji#rayaaidiladha#bajucantik#bajukenduri#bajucantik#muslimahfashion#fesyenterkini#hijabfashion#glamour#casual#simple#bajukurungmoden#bajukurung#bajubridesmaidmurah#jubahmurah#trending#bajumurah#bajurayamurah#plussizecollection#plussize#cikgu#cikgusekolah#cikgucantik#cikgusekolahrendah#cikgucikgumalaysia#sabahsarawak
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bioπŸ‘†πŸ˜Š . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kita akan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.  #nfhagent#nfhlovers#umaira#bajuraya#rayahaji#rayaaidiladha#bajucantik#bajukenduri#bajucantik#muslimahfashion#fesyenterkini#hijabfashion#glamour#casual#simple#bajukurungmoden#bajukurung#bajubridesmaidmurah#jubahmurah#trending#bajumurah#bajurayamurah#plussizecollection#plussize#cikgu#cikgusekolah#cikgucantik#cikgusekolahrendah#cikgucikgumalaysia#sabahsarawak
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bioπŸ‘†πŸ˜Š . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kita akan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.  #nfhagent#nfhlovers#umaira#bajuraya#rayahaji#rayaaidiladha#bajucantik#bajukenduri#bajucantik#muslimahfashion#fesyenterkini#hijabfashion#glamour#casual#simple#bajukurungmoden#bajukurung#bajubridesmaidmurah#jubahmurah#trending#bajumurah#bajurayamurah#plussizecollection#plussize#cikgu#cikgusekolah#cikgucantik#cikgusekolahrendah#cikgucikgumalaysia#sabahsarawak
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bioπŸ‘†πŸ˜Š . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kita akan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.  #nfhagent#nfhlovers#umaira#bajuraya#rayahaji#rayaaidiladha#bajucantik#bajukenduri#bajucantik#muslimahfashion#fesyenterkini#hijabfashion#glamour#casual#simple#bajukurungmoden#bajukurung#bajubridesmaidmurah#jubahmurah#trending#bajumurah#bajurayamurah#plussizecollection#plussize#cikgu#cikgusekolah#cikgucantik#cikgusekolahrendah#cikgucikgumalaysia#sabahsarawak
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bioπŸ‘†πŸ˜Š . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kita akan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.  #nfhagent#nfhlovers#umaira#bajuraya#rayahaji#rayaaidiladha#bajucantik#bajukenduri#bajucantik#muslimahfashion#fesyenterkini#hijabfashion#glamour#casual#simple#bajukurungmoden#bajukurung#bajubridesmaidmurah#jubahmurah#trending#bajumurah#bajurayamurah#plussizecollection#plussize#cikgu#cikgusekolah#cikgucantik#cikgusekolahrendah#cikgucikgumalaysia#sabahsarawak
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bioπŸ‘†πŸ˜Š . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kita akan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.  #nfhagent#nfhlovers#umaira#bajuraya#rayahaji#rayaaidiladha#bajucantik#bajukenduri#bajucantik#muslimahfashion#fesyenterkini#hijabfashion#glamour#casual#simple#bajukurungmoden#bajukurung#bajubridesmaidmurah#jubahmurah#trending#bajumurah#bajurayamurah#plussizecollection#plussize#cikgu#cikgusekolah#cikgucantik#cikgusekolahrendah#cikgucikgumalaysia#sabahsarawak
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bioπŸ‘†πŸ˜Š . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kita akan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.  #nfhagent#nfhlovers#umaira#bajuraya#rayahaji#rayaaidiladha#bajucantik#bajukenduri#bajucantik#muslimahfashion#fesyenterkini#hijabfashion#glamour#casual#simple#bajukurungmoden#bajukurung#bajubridesmaidmurah#jubahmurah#trending#bajumurah#bajurayamurah#plussizecollection#plussize#cikgu#cikgusekolah#cikgucantik#cikgusekolahrendah#cikgucikgumalaysia#sabahsarawak
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bioπŸ‘†πŸ˜Š . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kita akan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.  #nfhagent#nfhlovers#umaira#bajuraya#rayahaji#rayaaidiladha#bajucantik#bajukenduri#bajucantik#muslimahfashion#fesyenterkini#hijabfashion#glamour#casual#simple#bajukurungmoden#bajukurung#bajubridesmaidmurah#jubahmurah#trending#bajumurah#bajurayamurah#plussizecollection#plussize#cikgu#cikgusekolah#cikgucantik#cikgusekolahrendah#cikgucikgumalaysia#sabahsarawak
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bioπŸ‘†πŸ˜Š . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kita akan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.  #nfhagent#nfhlovers#umaira#bajuraya#rayahaji#rayaaidiladha#bajucantik#bajukenduri#bajucantik#muslimahfashion#fesyenterkini#hijabfashion#glamour#casual#simple#bajukurungmoden#bajukurung#bajubridesmaidmurah#jubahmurah#trending#bajumurah#bajurayamurah#plussizecollection#plussize#cikgu#cikgusekolah#cikgucantik#cikgusekolahrendah#cikgucikgumalaysia#sabahsarawak
#neww ! BEST NYER DPT PKAI BAJU BARU.. BUKAN SELALU NK LAWA2 GINI KAN ! 😍 . U ols yg selalu pkai baju sama je g kerja tu , meh gayakan UMAIRA ni.. Sesekali2 kena jugak pkai baju baru.. Ubah penampilan tu.. Baru confident kan ! πŸ˜„ . =========== KENAPA WAJIB GRAB UMAIRA =========== πŸŽ€ DESIGN TERBARU πŸŽ€ 8 JENIS COLOUR πŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE πŸŽ€ AVAILABLE SIZE S / M / L / XL / XXL πŸŽ€ BF FRIENDLY & WUDHUKFRIENDLY . Harga? Mesti sis tak percaya.. Berbaloi2 sgt.. Utk u olss jer tau.. .  Sepasang RM99 Free Delivery jer ! 😍 .  Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lagi meh grab UMAIRA skrg! . Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct klik link di bioπŸ‘†πŸ˜Š . atau sis komen jer 'dm'.. Nanti kita akan DM u olss lelaju.. . p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.  #nfhagent#nfhlovers#umaira#bajuraya#rayahaji#rayaaidiladha#bajucantik#bajukenduri#bajucantik#muslimahfashion#fesyenterkini#hijabfashion#glamour#casual#simple#bajukurungmoden#bajukurung#bajubridesmaidmurah#jubahmurah#trending#bajumurah#bajurayamurah#plussizecollection#plussize#cikgu#cikgusekolah#cikgucantik#cikgusekolahrendah#cikgucikgumalaysia#sabahsarawak

Loading