Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#nakcantik

Posts tagged as #nakcantik on Instagram

1.247.612 Posts

BAWAL GOLDEN CORNSKIN - KOD 1003 . . 💐 Material - Cotton 100% Cornskin 💐 Tak jarang / Tak Panas /Shining 💐 Anti - Pekak 💐 High Quality 💯 💐 Bidang 45 💐 20 colours  Harga : RM 15/pcs  #bawalovers #murahmeriah #murahbelaka #bawalplain #bawalbidang48 #bawalcottonplain #bawalselangor #bawal #bawalbidang60 #bawalbidang50 #nakcantik #bergaya #awekcun #cantikselalu
BAWAL CORNSKIN - 1002  Harga: RM 12/pcs . Beli borong lagi murah. . . 💐 Material - Cotton 100% Cornskin 💐 Tak jarang / Tak Panas 💐 Anti - Pekak 💐 High Quality 💯 💐 Bidang 45 💐 20 colours  #bawalovers #murahmeriah #murahbelaka #bawalplain #bawalbidang48 #bawalcottonplain #bawalselangor #bawal #bawalbidang60 #bawalbidang50 #nakcantik #bergaya #awekcun #cantikselalu
BAWAL STITCH COTTON  #10011  Harga : RM 10/pcs Beli borong lagi murah. . 💐 Material - Cotton 100% 💐 Tak jarang / Tak Panas 💐 Anti - Pekak 💐 High Quality 💯 💐 Bidang 45 💐 20 colours  #bawalovers #murahmeriah #murahbelaka #bawalplain #bawalbidang48 #bawalcottonplain #bawalselangor #bawal #bawalbidang60 #bawalbidang50 #nakcantik #bergaya #awekcun #cantikselalu
Dengan pembelian 1 set klubna laleh akan dapat percuma shaker+random.gift dari hq.. cepat korang grab sementara stok.masih ade.  #kopikurusviral#kopimurah#kopiuntuksemua#turunkankolestrol#turunkandarahtinggi#kopitambahsusubadan#hargamurahmeriah#nakusussihat#nakcantik#ipoh#codfreekualakangsar#opendropship#agentdropshipwanted
Bihun sup ketika diet. Boleh ke??? Bolehhh. Tapi mesti kena dengan caranya.  Pastikan bahan dalam bihun : portion nasi 1 senduk, ayam jangan terlalu besar kena size tapak tangan. Jangan kurang. Bila kurang protein tak cukup berat susah nak turun. Dan sayur pastikan ambil extra.  Pastikan bahan karbo, protein dan fiber mesti cukup.  #teamsurikurus #onlinecoaching #herbalifemalaysia #menusihat #kurus
JENIS CEPAT LAPAR?  Jangan salahkan jenis badan dulu. Check pengambilan makanan dulu.  Tips lebih kenyang  1. Fiber & protein packed food  2. Low GI Fiber  3. Avoid additional sugar  4. Makanlah. Kalau tak makan memang la lapar! 😆  Semua poin 123 ada dalam Herbalife Shake 🥰  START HERBALIFE HERE 📲 0136280524  Dapat sekali semua terus 👇🏻 ( inclusive with products purchase ) ✔️Personalize Mealplan ✔️Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda ✔️Coaching group yang awesome ✔️Intense Coaching ! ✔️HomeWork ✔️Food Dairy Checking 📝 ✔️Reward & Recognitions 🎁  #teamsurikurus  #programkurus30hari  #coachingkurusonline  #herbalifemalaysia  #herbalifecoachmalaysia
Lately ramai yang tanya saya, "kalau nak kurus dgn SuriKurus ni, kena minum shake je ke? Boleh makan nasi? Kena berlapar tak ikut program ni?" Of course boleh.👍🏻 Makan nasi hari-hari. Sepanjang turun 30kg, makan nasi putih biasa je, takde beras canggih-canggih. Lepas tu je baru cuba-cuba brown rice. Tak eat clean hari-hari. Ada hari masak kicap. Ada hari masak sambal. Ada hari masak tempoyak. Yang penting sambal tak tinggal 😆  Ini antara menu peserta sedap & kenyang kan? Memang ada DILARANG tahan lapar utk kurus dalam program ni!  So sekarang dah tahu kan? Tak perlu strict diet & eat clean hari-hari pun dgn SuriKurus Coaching ni. Boleh kurus tanpa berlapar pulak tu. Yg penting terbukti MUDAH & BERKESAN.  JOIN US!! #teamsurikurus #herbalifecoachmalaysia #herbalifemalaysia
Tok jenero mano tido sekat2 #maaezbeauty wak tubik bare beratu nih😌😌 . . Duk mikir”bilolah nok bui stock ni, bilolah buleh wak netup nok g ketuk pintu rumoh sore-sore nih” 😁😁ikutkan yaya nok laluh weh, xsedak duk kelih alik jauh sajo, nok g pine 💋 . . Nasiblah keimanan kuat lagih, 😂minggu depan yaya start cod deh bare 👻👻👻. Sepmu kulit pahnih putih jelepok lebih dari ponder lah 😚 . Tokseh kecek banyok, marih booking. Yaya nok bui hargo pecoh kotok maaez 😎 . Whatsapp yaya deh 👉🏻 http://www.wasap.my/60179485191/ . #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #10saatdahbolehcerah#putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit#maaezcollagenkotabharu#maaezcollagenpasirmas#sabunmaaez#codareakotabharu#maaezbeauty
Kalau yaya nak bagi gift untuk korang, korang nak pilih yang mana? Bukan gift jer dapat yuolls, harga combo jimat pun korang dapat tau♥️ . . Tekan link whatsapp yaya sekarang . . #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #10saatdahbolehcerah#putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit#maaezcollagenkotabharu#maaezcollagenpasirmas#sabunmaaez#codareakotabharu#maaezbeauty
NAK CANTIK and GANTENG😘😘 MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍 . Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱 . Kenapa spirulina? Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚 . 📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene 📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam 📌Membersihkan kulit secara mendalam. 📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup. 📌Mengecilkan pori-pori wajah. 📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit. 📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata. 📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan. 📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit. 📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat,  hubungi hotline kami : Whatsapp:+60132938151 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ---------------------------------------------------------- #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia  #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut
Nak tak kalau noor bagi 5 RAHSIA basic routine yang sorang makeup artis ni buat everyday untuk kulit dia flawless gebu & lembut? . Kulit 10 tahun lebih mudah dari usia u tau!! Kalah anak dara zaman now ni beb. . Kalau korang nak rahsia ni keep follow okay. Baru semangat noor nak share. . #nakcantik #naklawa #tipskulit #tipsmukacantik #piterasoap #skincareroutine #facial #facialcleanser #serum #10tahunlebihmuda #tipsskincare #tipsnakcantik #awetmuda #skincare #glowingskin #kulitkusam #jerawat #jeragat #skins #acne #kulitberminyak #masalahkulit #sunburn #skincareviral #masalahkulitkusam  #masalahjerawat
Mungkin ada yg belum tahu... . Tips penyimpanan makanan dalam peti sejuk.. . Apa pon mmg perlu ilmu.. siapa setuju??? .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. 👉 KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. 👉 Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya💪🔥 @Ruzanna_razip Coach ANNA📲+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Nak dapat kulit cantik mcm sis ni haruslah consume maaez whitening soap😍😍😍 .  Dlm maaez whitening soap bnyk sngt bahan yg boleh cerahkan kulit tau 😊😊😊 .  Klik je link wasap di bio utk order dan pertanyaan lanjut okayy💕💕💕 .  #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #maaezwhiteningsoap #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat  #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #mirafilzah #dramasweetdreams #neelofa
Kulit makin berseri-seri dengan MAAEZ WHITENING SOAP😍🤩 Haa.. jangan lupa tau gosok2 setiap hari, untuk kulit cerah gebu letopss😘😘 like king and queen 🤴🏻👸🏻 Sabun utk putih ni boleh menghakis daki2 yg degil!, boleh melembutkan & menghaluskan kulit.. Yang paling penting! Boleh mencerahkan kulit, yang mana ada sunburn tu min memang suggested #maaezwhiteningsoap  Cepat2 ws, nak bagi banyak free gift ni 😍🎁🎁🎁🎁🎁🎁 . Klik je link wasap di bio utk order dan pertanyaan lanjut okayy💕💕💕 . .  tekan di link bio👆  SEKARANG ! . MAAEZ WHITENING SOAP = 0166703009 . follow ig @maaez.zaera . TQ GAISS 😘 😘 #susumaaez #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maeezwhitecoffee #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #malaysia #mirafilzah #dramasweetdreams #neelofa #kelantan #tiktok
Pencuci wanita JSD bukan pencuci biasa-biasa.  Pencuci yang merawat masalah keputihan, kegatalan dan bauan yang kurang enak.  Bukan sekadar bau yang wangi tapi mempunyai tekstur yang pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan.  Sangat-sangat jimat..👍 Dapatkan sebotol FEMININE WASH JSD sekarang dan untuk hasil yg terbaik gabungkan dengan  MASKER VAGINA. *Sentiasa segar,kering dan wangi. *Tiada lagi gatal-gatal. . Harga asal fw rm68 Promo rm48 sahaja Jimat rm20 Banyakkk tuuu  Harga promosi masker vagina rm17 sahaja Rege asal rm25 . Whatsapp cepat Link at bio Tekan je . #femininewashjsd #jsd #jamususukdara #sayajualjamususukdara #jsdputrajaya #putrajaya #keputihan #farajlonggar #nakcantik #likeforlikes #bazaarpaknil #malaysiaonlineshop #farajgatal #herba #ubatketat
💯% di jamin selamat kerana  Bakira adalah diformulasi daripada bahan premium istimewa daripada Kacip Fatimah, Manjakani, Serapat dan juga Ekstrak Air Mawar & mendapat kelulusan KKM.  Manfaat BAKIRA : 💋 Mengetatkan faraj dalam masa 5 minit 💋 Faraj menjadi ketat sebanyak 300% 💋 Menjadikan anda “pengantin baru” secara automatik 💋 Menjadi dara semula tanpa perlu bersusahpayah 💋 Menjadi dara tanpa perlu menunggu lama 💋 Penyelamat ketika suami memberikan signal “kecemasan” 💋 Pulihdara setelah melahirkan 💋 Merawat keputihan 💋 Menghilangkan bauan kurang enak 💋 Merawat kegatalan 💋 Membaiki tisu2 dinding vagina. 💋 Menjadikan vagina lebih sensitif 💋 Menguatkan otot-otot vagina. 💋 Mengemaskan ruang faraj 💋 Tidak berminyak 💋 Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat 💋 Suami anda tidak akan mengetahui yang anda telah memakai serum ini.  Product Local setanding Global  Nak tahu lebih lanjut klik 👇 http://www.wasap.my/+60185750473/bakira  #bakiramalaysia #bakiralover #sayajualonlinemalaysia  #luluskkm  #serumherbal  #serum  #igshopmalaysia  #sabahsarawak  #igshopmurah  #freepostageseluruhmalaysia  #igshopbrunei  #ubattahanlama  #trustedsellermalaysia  #kembalidara #nakcantik  #pakejberpantang  #perawan  #rahsiawanita  #organicserum  #pakejbersalin  #sihatdalamancantikluaran  #istericantiksuamisayang  #pakejberpantang  #kedaionlinemalaysia
Kulit makin berseri-seri dengan MAAEZ WHITE COFFEE😍🤩 Haa.. jangan lupa tau satu sachet sehari, untuk kulit cerah gebu letopss😘😘 like king and queen 🤴🏻👸🏻 . Klik je link wasap di bio utk order dan pertanyaan lanjut okayy💕💕💕 . .  tekan di link bio👆  SEKARANG ! . MAAEZ WHITE COFFEE = 0166703009 . follow ig @maaez.zaera . TQ GAISS 😘 😘 #susumaaez #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maeezwhitecoffee #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #malaysia #mirafilzah #dramasweetdreams #neelofa #kelantan #tiktok
Kita daa Ada beribu testimoni dear.. mmg Tak cakap kosong Susu maaez mmg khusus merawat masalah kulitt!! Juz minum susu maaez utk dapatkan kulit yang cantikk serta dapat  mencerahkn kulit kusam.. kulit mkin licin glowing putih.. susu maaez jugk byak bhan brkhasiat antaranya #buahtin #delima 🤗 siapa brminat? . JANGAN PM DIBAWAH ! . . WASAP TERUS  SEKARANG ! . SUSU MAAEZ = 0166703009 SUSU MAAEZ = 0166703009 SUSU MAAEZ = 0166703009 . follow ig @maaez.zaera . TQ GAISS 😘 😘 #susumaaez #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maeezwhitecoffee #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #malaysia #dramasweetdreams #mirafilzah #neelofa #shahalam
sedapnya...salmon..yg penuh dgn omega 3...salad...lemon..capers..woow sedapnya.. . nak tak resepi nih saya boleh ajar..senang jew..balas NAK!! saya dm anda .. . jika ilmu ada macam macam kita boleh buat dari apa yg ada!!! . ❌bukan ubat kurus ya. ✔saya dh hilang 30kg. . #dietmudah #buangpenyakit #buanglemak #makansihat #dietsihat #abpbh32 #remyishak #ctdk #bossku #badancantik #kurustanpaubat #apanakmalubossku #tudung #jubah #malaysia #sihatdancantik #muslimah #akuyangkuruskauyangpanas #nakkaya  #makeupartist #quotestoliveby #nakcantik #aliffsyukri #inspirationalquote #igersmalaya #thamalaya_ig1
Nampak Wooow takk niii😍😍😍 Fuhhh Makeup nampk gelowing memancar mancar bila Di panah mentari pinkish gegebussss giteew.  Ekceli sis ni pakai #primerbase Dan #blushercushion by LL jurr.  Fuhhh memang meletopp berkilauuuu kilau wajah 😍😍 Primer base ni kita apply sebelum kita pakai Foundation.  Skin pun jdi lembut lembap jurr tau,  Psstt Jomm risik2 Di kotak Biru hakak, lg 10hari berbaki promo Raya Merdeka.. #llkuantanofficial #primerbase #nakcantik #kulitglowing  #makeupmalaysia #makeuplover #bazarpaknil #kulitcerah #sayapakaisayajual
With a lightweight texture, Meeracle Facial Serum easily absorbed by skin. It will treat and moisturise your skin at the same time. When you apply it on your face it will give you a natural glow.  Www.wasap.my/60197919132  COD area Johor Bahru/Postage also available  #meeracle #meeraclekedah #meeracleutara #meeraclejitra #meeraclepenang #meeraclemelaka #meeraclesabah #meeraclejohor #meeracleteamsarjan #teamcikguwan #meeraclepokoksena #meeraclekulim #meeraclesungaipetani #meeracleface #cleansingmilk #foundation #jeragat #parut #nakcantik #meeraclexrcw #meeraclejelutong #meeraclelangkawi #meeraclepahang #meeraclesarawak #meeracleperlis #meeraclekajang #meeraclebangi #meeraclealorsetar #meeraclekualakedah #meeraclegeorgetown
First step to a clear skin is to make sure your skin is clean from any make up or dirts especially before you go to sleep, so your skin can absorb and any skin care you put on your skin can be more effective.  Www.wasap.my/60197919132  COD area Johor Bahru/Postage also available  #meeracle #meeraclekedah #meeracleutara #meeraclejitra #meeraclepenang #meeraclemelaka #meeraclesabah #meeraclejohor #meeracleteamsarjan #teamcikguwan #meeraclepokoksena #meeraclekulim #meeraclesungaipetani #meeracleface #cleansingmilk #foundation #jeragat #parut #nakcantik #meeraclexrcw #meeraclejelutong #meeraclelangkawi #meeraclepahang #meeraclesarawak #meeracleperlis #meeraclekajang #meeraclebangi #meeraclealorsetar #meeraclekualakedah #meeraclegeorgetown
KEBAIKKAN BREAKOUT CREAM 🍏 🌷Melembabkan wajah . 🌷Mencerahkan kulit . 🌷Menghilangkan parut dan jerawat . 🌷Melembutkan kulit muka . 🌷Membuat wajah lebih glowing . 🌷Melambatkan proses penuaan . 🌷Menghapuskan minyak pada kulit . 🌷Menyamakan tona kulit . 🌷Menghilangkan biji-biji kecil diwajah .  #breakoutcream #breakoutsoap #jerawat #jeragat #flawless #hilangkanjerawat #hilangkanparut #nakcantik #naklawa #nightcream #krimmalam #blackheadremoval #whitehead

Loading