Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#mosscrepe

Posts tagged as #mosscrepe on Instagram

130.679 Posts

Promotion Blouse Arina RM89 Freepos seluruh Malaysia masih berlansungg.. Jangan lepaskan peluang 😍😍😍 . #blouselabuh #blouseironless #mosscrepe #blousetravel #takperlugosok #raya2019 #bajubridesmaid #blousetakpayahgosok #blousemosscrepe #zeesya #blousemuslimah #blousemurah
Promotion Blouse Arina RM89 Freepos seluruh Malaysia masih berlansungg.. Jangan lepaskan peluang 😍😍😍 . #blouselabuh #blouseironless #mosscrepe #blousetravel #takperlugosok #raya2019 #bajubridesmaid #blousetakpayahgosok #blousemosscrepe #zeesya #blousemuslimah #blousemurah
Siapa cakap raudhah sesuai untuk bawa pi umrah dan haji?  Korang nak santai santai..nak jalan jalan tepi pantai ke,nak pi shopping mall pun sesuai sangat la.. Lagi lagi dengan cuaca malaysia yang panas..memang sesuai sangat la pakai RAUDHAH ni sebab kainnya sejuk & selesa..tak da la korang rasa rimas..😊 Kalau rasa berminat..boleh klik link di bio yea..✌ #aurainstabatch28 #aurainsta #bajukurungviraltanpagosok  #bajukurungplain #bajubridesmaid #bajukurung #sabella #raudhah #estella #katana #lorez #bajuraya #bajuraya2019 #bajukenduri #koleksiraya2019 #kurungonline #kurungmurah #bajukurungmoden #pakaianwanita #bajukurungcantik #mosscrepe #koreanmosscrepe #kurung2019 #palazo #bajukurungkembang #bajukurungmalaysia #ootd #style
πŸŽ€ (CLEARANCE STOCK) πŸŽ€  LOREZ 6.0  RM59/Sepasang RM54 (utk pembelian 2psg dan keatas) 🧑Material moss crepe (memeri) 🧑Kain duyung (getah penuh) 🧑 Tak perlu gosok 🧑Mudah untuk ambil whuduk 🧑Kain sejuk (4XL dan 5XL + RM5)  Postage RM8 / 1pcs (SM)  RM12 / 1pcs (SS)  Whatsapp 0103654983 atau Terus klik link di bio πŸ‘†  #lorez #lorez6 #mosscrepe #tanpagosok #bajutanpagosok #sabella #lorezbysabella
BAWAL CHIFFON OWNING SKUBA (MATERIAL: CHIFFON) (SAIZ : BIDANG 55) (CODE : 10) . *BAWAL CHIFFON OWNING SKUBA (BIDANG 55)*πŸ§•πŸ» . πŸ§•πŸ»1 helai RM20 πŸ§•πŸ»2 helai RM38 πŸ§•πŸ»3 helai RM55 *price exclude postage ‼️ . Borong 10pcs = RM175 Borong 20pcs = RM240 (FREE POSTAGE Bagi pembelian ‼️) . Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh klik link di bio atau dm @nhscarvesbydyana Atau whatsappπŸ“±011 1964 1197 . #nhahmedscarves #nhahmedshawl #borongtudung #tudungmurah #tudungpeople #tudungariani #borongmurah #borongmalaysia #tudungbawal #tudungsarung #shawl #shawlmurah #bridalshower #shawltutorial #tudungtutorial #bawalovers #bawal #bawalsarung #bawalprinted #bawalprintedmurah #ironless #tudungborong #owningskuba #mosscrepe #tudungmosscrepe #dropship #neelofa #alhumaira #bokittahijab #sugarscarf
BAWAL CHIFFON OWNING SKUBA (MATERIAL: CHIFFON) (SAIZ : BIDANG 55) (CODE : 10) . *BAWAL CHIFFON OWNING SKUBA (BIDANG 55)*πŸ§•πŸ» . πŸ§•πŸ»1 helai RM20 πŸ§•πŸ»2 helai RM38 πŸ§•πŸ»3 helai RM55 *price exclude postage ‼️ . Borong 10pcs = RM175 Borong 20pcs = RM240 (FREE POSTAGE Bagi pembelian ‼️) . Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh klik link di bio atau dm @nhscarvesbydyana Atau whatsappπŸ“±011 1964 1197 . #nhahmedscarves #nhahmedshawl #borongtudung #tudungmurah #tudungpeople #tudungariani #borongmurah #borongmalaysia #tudungbawal #tudungsarung #shawl #shawlmurah #bridalshower #shawltutorial #tudungtutorial #bawalovers #bawal #bawalsarung #bawalprinted #bawalprintedmurah #ironless #tudungborong #owningskuba #mosscrepe #tudungmosscrepe #dropship #neelofa #alhumaira #bokittahijab #sugarscarf
BAWAL CHIFFON OWNING SKUBA (MATERIAL: CHIFFON) (SAIZ : BIDANG 55) (CODE : 10) . *BAWAL CHIFFON OWNING SKUBA (BIDANG 55)*πŸ§•πŸ» . πŸ§•πŸ»1 helai RM20 πŸ§•πŸ»2 helai RM38 πŸ§•πŸ»3 helai RM55 *price exclude postage ‼️ . Borong 10pcs = RM175 Borong 20pcs = RM240 (FREE POSTAGE Bagi pembelian ‼️) . Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh klik link di bio atau dm @nhscarvesbydyana Atau whatsappπŸ“±011 1964 1197 . #nhahmedscarves #nhahmedshawl #borongtudung #tudungmurah #tudungpeople #tudungariani #borongmurah #borongmalaysia #tudungbawal #tudungsarung #shawl #shawlmurah #bridalshower #shawltutorial #tudungtutorial #bawalovers #bawal #bawalsarung #bawalprinted #bawalprintedmurah #ironless #tudungborong #owningskuba #mosscrepe #tudungmosscrepe #dropship #neelofa #alhumaira #bokittahijab #sugarscarf
BARU RELEASE  BLOUSE NYSA  Material mosscrepe yang berat ,jatuh dan beralun  Xperlu iron pun  Bf friendly  Memang cantik dipakai ke mana2 shj  Harga Rm60 exc pos Postage rm8sm/rm12ss πŸ“ŒTake note cutting baju ni memeri ye ,die jd longgar bila dah sarung
FEELING PRINCESS ☺️ Dah macam baju princess πŸ‘Έ kan.. Dress nI tengah on process tau, akan launching dalam 7 warna: maroon, pink, grey, gold, potato, green, Dan blue. Dress nice sesuai sangat untuk majelis bertunang, bersanding, bridesmaids, acara kenduri, untuk photo shoot pon OK.  Harga mampu milik, x yah sewa terus dapat baju tu.  Boleh order seragam sesuai untuk bridesmaids  Any questions please wassap us +601111989701  #syari #syariset #mosscrepe #gamisset #khimar #busuifriendly #gamis #gamissetrenda #gamisrenda #syarirenda #gamiscantik #simpleset #gamissimple #syarisimple #gamismurah #mosscrepe #gamissyari gamis #gamiskids gamiskids #bajuanak bajuanak #frenchkhimar frenchkhi #purdahmalaysia #modernkurung kurungmodern #weddingdressideas #bridesmaidsmalaysia #princess #gown
FEELING PRINCESS ☺️ Dah macam baju princess πŸ‘Έ kan.. Dress nI tengah on process tau, akan launching dalam 7 warna: maroon, pink, grey, gold, potato, green, Dan blue. Dress nice sesuai sangat untuk majelis bertunang, bersanding, bridesmaids, acara kenduri, untuk photo shoot pon OK.  Harga mampu milik, x yah sewa terus dapat baju tu.  Boleh order seragam sesuai untuk bridesmaids  Any questions please wassap us +601111989701  #syari #syariset #mosscrepe #gamisset #khimar #busuifriendly #gamis #gamissetrenda #gamisrenda #syarirenda #gamiscantik #simpleset #gamissimple #syarisimple #gamismurah #mosscrepe #gamissyari gamis #gamiskids gamiskids #bajuanak bajuanak #frenchkhimar frenchkhi #purdahmalaysia #modernkurung kurungmodern #weddingdressideas #bridesmaidsmalaysia #princess #gown
Dah macam baju princess πŸ‘Έ kan.. Dress nI tengah on process tau, akan launching dalam 7 warna: maroon, pink, grey, gold, potato, green, Dan blue. Dress nice sesuai sangat untuk majelis bertunang, bersanding, bridesmaid, acara kenduri, untuk photo shoot pon OK.  Boleh order seragam sesuai untuk bridesmaids  Any questions please wassap us +601111989701  #syari #syariset #mosscrepe #gamisset #khimar #busuifriendly #gamis #gamissetrenda #gamisrenda #syarirenda #gamiscantik #simpleset #gamissimple #syarisimple #gamismurah #mosscrepe #gamissyari gamis #gamiskids gamiskids #bajuanak bajuanak #frenchkhimar frenchkhi #purdahmalaysia #modernkurung kurungmodern #weddingdressideas #bridesmaidsmalaysia #princess #gown
Bahagian atas material jersey Bahagian bawah material monalisa combi ceruty model variasi bag. Depan Ld 105-110cm (bisa melar lagi) pb 138-140 klok 3m Busui Tali samping  Khimar ceruty double layer *harga* 1 Rm150 3lebih Rm140/@  Boleh order seragam sesuai untuk bridesmaids  Any questions please wassap us +601111989701  #syari #syariset #mosscrepe #gamisset #khimar #busuifriendly #gamis #gamissetrenda #gamisrenda #syarirenda #gamiscantik #simpleset #gamissimple #syarisimple #gamismurah #mosscrepe #gamissyari gamis #gamiskids gamiskids #bajuanak bajuanak #frenchkhimar frenchkhi #purdahmalaysia #modernkurung kurungmodern #weddingdressideas #bridesmaids
Bahagian atas material jersey Bahagian bawah material monalisa combi ceruty model variasi bag. Depan Ld 105-110cm (bisa melar lagi) pb 138-140 klok 3m Busui Tali samping  Khimar ceruty double layer *harga* 1 Rm150 3lebih Rm140/@  Boleh order seragam sesuai untuk bridesmaids  Any questions please wassap us +601111989701  #syari #syariset #mosscrepe #gamisset #khimar #busuifriendly #gamis #gamissetrenda #gamisrenda #syarirenda #gamiscantik #simpleset #gamissimple #syarisimple #gamismurah #mosscrepe #gamissyari gamis #gamiskids gamiskids #bajuanak bajuanak #frenchkhimar frenchkhi #purdahmalaysia #modernkurung kurungmodern #weddingdressideas #bridesmaids
Meriahnya kenduri dapat sedondon dengan family & kawan². . . Bila tiba cuti sekolah akan ada majlis kenduri kan. Korang nak cari baju kurung bawah harga RM60?? . . Lorez kurung hanya RM59 sepasang. Nak sedondon ke taknak ke. Harga mampu milik, material yang selesa memang jadi pilihan ramai. Pelbagai warna pilihan untuk korang. Saiz pon xjadi masalah. Available dari XS sampai 5XL. . . . Untuk tempahan sila klik link whatsapp di bio. 😘 . . #sedondon #bajukurungsedondon #kurungmurah #kurungcantik #kurungmurahcantik #hargamampumilik #hargaborong #bajuplussize #sabella #mosscrepe #tanpagosok #bajutanpagosok #takpayahgosok #kurungmoden #minikurung #kurungmalaysia #lorez #kurunglorez #estella #kurungestella #bridesmaiddress  #bridesmaids #sedondonkenduri #bajukenduri #bajubridesmaid #teamafviral08906 #majliskahwin #bajufamily
Bahagian atas material jersey Bahagian bawah material monalisa combi ceruty model variasi bag. Depan Ld 105-110cm (bisa melar lagi) pb 138-140 klok 3m Busui Tali samping  Khimar ceruty double layer *harga* 1 Rm150 3lebih Rm140/@  Boleh order seragam sesuai untuk bridesmaids  Any questions please wassap us +601111989701  #syari #syariset #mosscrepe #gamisset #khimar #busuifriendly #gamis #gamissetrenda #gamisrenda #syarirenda #gamiscantik #simpleset #gamissimple #syarisimple #gamismurah #mosscrepe #gamissyari gamis #gamiskids gamiskids #bajuanak bajuanak #frenchkhimar frenchkhi #purdahmalaysia #modernkurung kurungmodern #weddingdressideas #bridesmaids
Bahan ini hampir sama dengan ladyzara, bahannya stretch (melar), halus n jatuh saat dipakai.. Bisa digunakan untuk gamis, kerudung, khimar atau pun cadar. Dijamin pada suka deh sm kualitasnya... ayoo buruan diorder 😍  Bahan : Angelica Lebar : 1.50 m Harga : Rp 32.000/meter  Hubungi WA kami di 0818.0300.0318  #mosscrepe #kainmosscrepe #bahangamis #bahanbajukoko #bahansyari #mosscrepemurah #bahanabaya #supplierkain #suplier #suplierkain #jualkainroll  #grosirkain  #bahangamis #khimar #bahankhimar #grosirkainrollan #gamissyarii #kainsyari #kainkhimar #kerudung #gamis #mosscrepeimport #ladyzara  #bahanseragaman #kainangelica #jualkainbandung #kainbandung #bahankhimar #bahanhijab #bahanladyzara #bahanladies #ladyzaraimport
Bahagian atas material jersey Bahagian bawah material monalisa combi ceruty model variasi bag. Depan Ld 105-110cm (bisa melar lagi) pb 138-140 klok 3m Busui Tali samping  Khimar ceruty double layer *harga* 1 Rm150 3lebih Rm140/@  Boleh order seragam sesuai untuk bridesmaids  Any questions please wassap us +601111989701  #syari #syariset #mosscrepe #gamisset #khimar #busuifriendly #gamis #gamissetrenda #gamisrenda #syarirenda #gamiscantik #simpleset #gamissimple #syarisimple #gamismurah #mosscrepe #gamissyari gamis #gamiskids gamiskids #bajuanak bajuanak #frenchkhimar frenchkhi #purdahmalaysia #modernkurung kurungmodern #weddingdressideas #bridesmaids
Tengah cari handsock yang selesa & tak melorot bila pakai? Boleh try handsock ruffle ni❀️ Ada lebih dari 10 pilihan color. Material #mosscrepe stretchable . Sepasang RM10 exclude postage. Order WhatsApp 0132170927 atau klik link di bio . . . . . . #handsock #handsockmurah #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #handsocks #handsockmuslimah #stongan #sarunglengan
Tengah cari handsock yang selesa & tak melorot bila pakai? Boleh try handsock ruffle ni❀️ Ada lebih dari 10 pilihan color. Material #mosscrepe stretchable . Sepasang RM10 exclude postage. Order WhatsApp 0132170927 atau klik link di bio . . . . . . #handsock #handsockmurah #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #handsocks #handsockmuslimah #stongan #sarunglengan
Tengah cari handsock yang selesa & tak melorot bila pakai? Boleh try handsock ruffle ni❀️ Ada lebih dari 10 pilihan color. Material #mosscrepe stretchable . Sepasang RM10 exclude postage. Order WhatsApp 0132170927 atau klik link di bio . . . . . . #handsock #handsockmurah #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #handsocks #handsockmuslimah #stongan #sarunglengan
5 PASANG RM270!! 5 PASANG RM270 SHJ!! Wah murahnya harga ni untuk baju bridesmaids 😍 mana nak dapat harga murah mcm ni. Hanya dari #sabella  Hanya RM54 sahaja sepasang, dapat set baju kurung moden yang #takperlugosok pulak ni 😱😱 Material #mosscrepe buatkan baju tu #flowy je dan tak ikut bentuk badan !  Nak beli untuk pakai satu family pun boleh, nak pakai dgn geng cikgu2 pun boleh, nak beli sepasang untk ke ofis/ kelas pun boleh ok πŸ˜‰πŸ˜‰ Ini CLEARANCE SALES tau! Stok terhad, sapa nak kena cepat2 follow @thenada.co 😝😝 Follow @thenada.co @thenada.co @thenada.co skrg dan klik link di bio untuk order ❀️ . . #salesbajukurung #salesraya2019 #mosscrepe #bajuraya2019 #promoraya2019 #bajukurungsales #bajukurung #bajumuslimah #bajucantik #clerancestock #jualanpenghabisanstok #sayajualbaju #sayajual #sabella #kurungmoden #lorezsabella #sabellakurung #sabellatanpagosok #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
Bahagian atas material jersey Bahagian bawah material monalisa combi ceruty model variasi bag. Depan Ld 105-110cm (bisa melar lagi) pb 138-140 klok 3m Busui Tali samping  Khimar ceruty double layer *harga* 1 Rm150 3lebih Rm140/@  Boleh order seragam sesuai untuk bridesmaids  Any questions please wassap us +601111989701  #syari #syariset #mosscrepe #gamisset #khimar #busuifriendly #gamis #gamissetrenda #gamisrenda #syarirenda #gamiscantik #simpleset #gamissimple #syarisimple #gamismurah #mosscrepe #gamissyari gamis #gamiskids gamiskids #bajuanak bajuanak #frenchkhimar frenchkhi #purdahmalaysia #modernkurung kurungmodern #weddingdressideas #bridesmaids

Loading