Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#melakariver

Posts tagged as #melakariver on Instagram

61.061 Posts

Repost @xaarafella_concept . . Foundation SCHATZS, it comes in 3 shades Light Beige, Medium Beige and Beige. Formula memainkan peranan utama apabila uolss pilih foundation yang betul. So this foundation sesuai untuk semua kondisi kulit. Lepas ni tiada masalah cakey lagi. Foundation ni sangat wangi, bau Rose petal off coz akan naik seri wajah uolss dan ada SPF40 . Foundation ini juga bertindak sebagai anti anging untuk menegangkan kulit dan melambatkan penuaan, hanya sekali sapuan boleh menutup cela, jerawat dan jeragat . Ia dapat kelulusan KKM, nak cantik-cantik kene fikir selamat untuk kulit kita uolss. So don’t harming your skin with unknown products and worsen the situation for your skin. This foundation It's really lightweight and really works to play up your natural skin and let it shine. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #schatzfoundationmelaka #melakaschatzfoundation
. . Kat farmasi susah nak cari sunblock yg ada UVA atau UVB. Tapi dengan Honey Bee UV Sun Protector SPF50 dah cukup untuk bertahan selama 8jam. Start la guna sunblock untuk prevent dari UVA atau UVB. Tahu tak Jeragat, bintik hitam, redness, burn, penuaan, berkedut dan kusam, semua ni akan ada bila uolss tak pakai sunblock . Kepentingan memakai sunblock ialah untuk melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB, melindungi protein di bawah permukaan kulit seperti keratin, elastin, kolagen, melindungi kulit daripada penyakit lain seperti katarak atau kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kanser kulit dan melambatkan proses penuaan. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nafuramelaka #melakanafura
. . Kat farmasi susah nak cari sunblock yg ada UVA atau UVB. Tapi dengan Honey Bee UV Sun Protector SPF50 dah cukup untuk bertahan selama 8jam. Start la guna sunblock untuk prevent dari UVA atau UVB. Tahu tak Jeragat, bintik hitam, redness, burn, penuaan, berkedut dan kusam, semua ni akan ada bila uolss tak pakai sunblock . Kepentingan memakai sunblock ialah untuk melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB, melindungi protein di bawah permukaan kulit seperti keratin, elastin, kolagen, melindungi kulit daripada penyakit lain seperti katarak atau kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kanser kulit dan melambatkan proses penuaan. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nafuramelaka #melakanafura
. . Riffa Concealer, concealer ni yang sangat versatile sebagai item makeup yang mampu milik. Concealer ni jenis cream yang sangat sempurna untuk menutupi kelemahan kulit, seperti bintik atau tanda hitam serta lingkaran gelap bawah mata. Concealer juga memiliki fungsi tersendiri yang di antaranya tidak dapat digantikan oleh produk makeup lain . Mempunyai satu warna sahaja, yang sesuai untuk warna kulit wanita Asia. Uolls juga boleh gunakan concealer ini untuk merapikan bentuk kening, so boleh lah tutup bulu-bulu halus dibawah Kening yang berlebihan, baru la kening tu elok je bentuknya . Cara terbaik untuk sapu concealer pada kulit adalah dengan gerakan menekap menggunakan jari atau sponge lembab. Jangan guna berus kerana ia tidak akan bantu menutup parut sampai hilang. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #riffaaconcealermelaka #melakariffaaconcealer
. . Riffa Concealer, concealer ni yang sangat versatile sebagai item makeup yang mampu milik. Concealer ni jenis cream yang sangat sempurna untuk menutupi kelemahan kulit, seperti bintik atau tanda hitam serta lingkaran gelap bawah mata. Concealer juga memiliki fungsi tersendiri yang di antaranya tidak dapat digantikan oleh produk makeup lain . Mempunyai satu warna sahaja, yang sesuai untuk warna kulit wanita Asia. Uolls juga boleh gunakan concealer ini untuk merapikan bentuk kening, so boleh lah tutup bulu-bulu halus dibawah Kening yang berlebihan, baru la kening tu elok je bentuknya . Cara terbaik untuk sapu concealer pada kulit adalah dengan gerakan menekap menggunakan jari atau sponge lembab. Jangan guna berus kerana ia tidak akan bantu menutup parut sampai hilang. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #riffaaconcealermelaka #melakariffaaconcealer
. . CC Cream Rosetyara sesuai untuk semua jenis warna kulit. Dijadikan sebagai primer atau asas kepada sebarang makeup dan sunblock sebelum apply foundation. Menaikkan seri wajah dan nampak cerah instant. Bau strawberry sweet yang pasti memikat hati . Diperkaya dengan ekstrak Aloe Vera, Vitamin B dan SPF50. Penggunaan yang berterusan mampu memperbaiki tekstur kulit. Boleh menjadikan kulit lebih anjal dan lembut. Menghilangkan jerawat-jerawat ringan dan garis-garis halus di wajah. Tak berminyak dan mudah dipakai. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #rosetyaramelaka #melakarosetyara
. . CC Cream Rosetyara sesuai untuk semua jenis warna kulit. Dijadikan sebagai primer atau asas kepada sebarang makeup dan sunblock sebelum apply foundation. Menaikkan seri wajah dan nampak cerah instant. Bau strawberry sweet yang pasti memikat hati . Diperkaya dengan ekstrak Aloe Vera, Vitamin B dan SPF50. Penggunaan yang berterusan mampu memperbaiki tekstur kulit. Boleh menjadikan kulit lebih anjal dan lembut. Menghilangkan jerawat-jerawat ringan dan garis-garis halus di wajah. Tak berminyak dan mudah dipakai. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #rosetyaramelaka #melakarosetyara
. . True Island Centella Soothing Solution Cream, dirumuskan untuk melegakan kesan-kesan akibat kulit bermasalah, terutama bahagian tumit kaki, siku dan tangan. Terdapat 71.5% pati Pegaga dicampur bersama Green Tea, Camomille Extract dan herba-herba lain . Anyone yang mengalami gatal-gatal, gigitan nyamuk, kulit merekah, eczema, kudis boleh cuba ini. Yang mana skin terlalu sensitif dan jerawat bernanah, pakai ni esok terus jerawat bernanah kecut tau. Boleh pakai sebagai moisturizer sebelum mekap. Bayi dan dewasa semua boleh guna . Pengunaan konsistent selama 1-2 bulan disarankan untuk kesan yang ketara disebabkan cream ni mengunakan pati herba semulajadi yang tak dicampur dengan steroid untuk kesan baik pulih berpanjangan. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nafuramelaka #melakanafura
. . True Island Centella Soothing Solution Cream, dirumuskan untuk melegakan kesan-kesan akibat kulit bermasalah, terutama bahagian tumit kaki, siku dan tangan. Terdapat 71.5% pati Pegaga dicampur bersama Green Tea, Camomille Extract dan herba-herba lain . Anyone yang mengalami gatal-gatal, gigitan nyamuk, kulit merekah, eczema, kudis boleh cuba ini. Yang mana skin terlalu sensitif dan jerawat bernanah, pakai ni esok terus jerawat bernanah kecut tau. Boleh pakai sebagai moisturizer sebelum mekap. Bayi dan dewasa semua boleh guna . Pengunaan konsistent selama 1-2 bulan disarankan untuk kesan yang ketara disebabkan cream ni mengunakan pati herba semulajadi yang tak dicampur dengan steroid untuk kesan baik pulih berpanjangan. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nafuramelaka #melakanafura
. . Foundation SCHATZS, it comes in 3 shades Light Beige, Medium Beige and Beige. Formula memainkan peranan utama apabila uolss pilih foundation yang betul. So this foundation sesuai untuk semua kondisi kulit. Lepas ni tiada masalah cakey lagi. Foundation ni sangat wangi, bau Rose petal off coz akan naik seri wajah uolss dan ada SPF40 . Foundation ini juga bertindak sebagai anti anging untuk menegangkan kulit dan melambatkan penuaan, hanya sekali sapuan boleh menutup cela, jerawat dan jeragat . Ia dapat kelulusan KKM, nak cantik-cantik kene fikir selamat untuk kulit kita uolss. So don’t harming your skin with unknown products and worsen the situation for your skin. This foundation It's really lightweight and really works to play up your natural skin and let it shine. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #schatzfoundationmelaka #melakaschatzfoundation
. . Foundation SCHATZS, it comes in 3 shades Light Beige, Medium Beige and Beige. Formula memainkan peranan utama apabila uolss pilih foundation yang betul. So this foundation sesuai untuk semua kondisi kulit. Lepas ni tiada masalah cakey lagi. Foundation ni sangat wangi, bau Rose petal off coz akan naik seri wajah uolss dan ada SPF40 . Foundation ini juga bertindak sebagai anti anging untuk menegangkan kulit dan melambatkan penuaan, hanya sekali sapuan boleh menutup cela, jerawat dan jeragat . Ia dapat kelulusan KKM, nak cantik-cantik kene fikir selamat untuk kulit kita uolss. So don’t harming your skin with unknown products and worsen the situation for your skin. This foundation It's really lightweight and really works to play up your natural skin and let it shine. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #schatzfoundationmelaka #melakaschatzfoundation
. . DYXY Green Tea Facemist, Semburan wajah yang semulajadi dan fresh, bau teh hijau yang wangi dan segar, serta memberi effect glowing pada wajah serta merta. Boleh dijadikan makeup based atau toner muka. Mampu mengekalkan makeup tahan lebih 8 jam. Ekstrak green tea dan vitamin E boleh merawat kulit muka uolss, dan facemist ini juga mengandungi zat mineral. Nak guna pada bila-bila masa pon tak da masalah, so kulit muka uolss akan sentiasa rasa lembab, lepas ni tak da lah masalah kulit kering. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #dyxycosmeticsmelaka #melakadyxycosmetics
. . DYXY Green Tea Facemist, Semburan wajah yang semulajadi dan fresh, bau teh hijau yang wangi dan segar, serta memberi effect glowing pada wajah serta merta. Boleh dijadikan makeup based atau toner muka. Mampu mengekalkan makeup tahan lebih 8 jam. Ekstrak green tea dan vitamin E boleh merawat kulit muka uolss, dan facemist ini juga mengandungi zat mineral. Nak guna pada bila-bila masa pon tak da masalah, so kulit muka uolss akan sentiasa rasa lembab, lepas ni tak da lah masalah kulit kering. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #dyxycosmeticsmelaka #melakadyxycosmetics
. . Alaska Aqua Energy Serum, serum yang mengukuhkan skin barriers bersama-sama dengan mengisi lembapan, sambil menyesuaikan imbangan oil-water dengan delivering asid hyaluronic bersama 12 ingredients botani yang dipatenkan. Penghidratan yang menyegarkan membuat kulit rasa dewy and lembut. Alaska Glacier water menyerap ke dalam kulit yang letih dan kusam, terdapat 2 ingredients botani yang boleh membantu menenangkan penjagaan kulit dan pore, dan juga 6 white flower complex, membantu membersihkan kulit dan melembapkan kulit dengan tiga lapisan asid hyaluronic. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nafuramelaka #melakanafura
. . Alaska Aqua Energy Serum, serum yang mengukuhkan skin barriers bersama-sama dengan mengisi lembapan, sambil menyesuaikan imbangan oil-water dengan delivering asid hyaluronic bersama 12 ingredients botani yang dipatenkan. Penghidratan yang menyegarkan membuat kulit rasa dewy and lembut. Alaska Glacier water menyerap ke dalam kulit yang letih dan kusam, terdapat 2 ingredients botani yang boleh membantu menenangkan penjagaan kulit dan pore, dan juga 6 white flower complex, membantu membersihkan kulit dan melembapkan kulit dengan tiga lapisan asid hyaluronic. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nafuramelaka #melakanafura
. . Bougas Face Scrub, mempunyai tekstur yang halus dan lembut serta mempunyai campuran bahan yang sempurna untuk membuang sel-sel kulit mati yang ada di muka dan menjadikan kulit muka menjadi cerah dan nampak segar. Juga Bougas Face Scrub ini mampu membersihkan muka dengan lembut dan menghilangkan segala kekotoran di muka serta menjadikan kulit lebih halus dan sihat . Kelebihan scrub ni mampu, membuang bintik-bintik hitam, membantu memudarkan parut jerawat, membantu masalah pori-pori besar dan membantu mencerahkan kulit yang kusam. Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #bougasbeautymelaka #melakabougasbeauty
. . Bougas Face Scrub, mempunyai tekstur yang halus dan lembut serta mempunyai campuran bahan yang sempurna untuk membuang sel-sel kulit mati yang ada di muka dan menjadikan kulit muka menjadi cerah dan nampak segar. Juga Bougas Face Scrub ini mampu membersihkan muka dengan lembut dan menghilangkan segala kekotoran di muka serta menjadikan kulit lebih halus dan sihat . Kelebihan scrub ni mampu, membuang bintik-bintik hitam, membantu memudarkan parut jerawat, membantu masalah pori-pori besar dan membantu mencerahkan kulit yang kusam. Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #bougasbeautymelaka #melakabougasbeauty
. . Glow Glitter, untuk finishing makeup supaya nampak kilat atau shimmer. Mempunyai mutiara halus yang memberikan effect glowing. Formula primer spray ni ada tumeric dan pitera, ia boleh matikan sel jerawat dan sangat bagus untuk kulit berjerawat. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #alhaalfacosmeticsmelaka #melakaalhaalfacosmetics
. . Glow Glitter, untuk finishing makeup supaya nampak kilat atau shimmer. Mempunyai mutiara halus yang memberikan effect glowing. Formula primer spray ni ada tumeric dan pitera, ia boleh matikan sel jerawat dan sangat bagus untuk kulit berjerawat. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #alhaalfacosmeticsmelaka #melakaalhaalfacosmetics
. . Magic Primer by Nafura, Warna merah jambu menjadikan kulit kelihatan lebih semula jadi dan berseri. Sistorr points out that primer prepares skin untuk pelembap atau foundation, so giving it something to hold onto so it lasts throughout the day . 1. Menjadikan Kulit licin secara semula jadi dan meliputi tekstur kulit tidak sekata, liang roma dan garis-garis halus 2. Mengawal sebum dan membuat solekan anda tahan lebih lama dan memastikan ia kelihatan kemas, lembut dan matte dengan berkesan mengawal sebum berlebihan 3. Fungsi primer Mata, apabila ia digunakan untuk kelopak mata, ia menghalang kelopak mata dari Kusut atau caking dan merawat kulit kusam di sekitar mata 4. Perlindungan kulit, minyak Jojoba dan vitamin E melindungi kulit. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #melakaprimernafura #primernafuramelaka
. . Magic Primer by Nafura, Warna merah jambu menjadikan kulit kelihatan lebih semula jadi dan berseri. Sistorr points out that primer prepares skin untuk pelembap atau foundation, so giving it something to hold onto so it lasts throughout the day . 1. Menjadikan Kulit licin secara semula jadi dan meliputi tekstur kulit tidak sekata, liang roma dan garis-garis halus 2. Mengawal sebum dan membuat solekan anda tahan lebih lama dan memastikan ia kelihatan kemas, lembut dan matte dengan berkesan mengawal sebum berlebihan 3. Fungsi primer Mata, apabila ia digunakan untuk kelopak mata, ia menghalang kelopak mata dari Kusut atau caking dan merawat kulit kusam di sekitar mata 4. Perlindungan kulit, minyak Jojoba dan vitamin E melindungi kulit. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #melakaprimernafura #primernafuramelaka
. . Boleh digunakan as base make up. Jadi ingredients di dalam make up yang tidak mesra dengan kulit uolss, tak kan serap masuk ke dalam kulit, nanti kulit tak kan breakout, tak kan naik jerawat walaupun pakai make up. Juga memudahkan uolss untuk mengaplikasikan foundation dan makeup lebih tahan sehingga ke malam. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #bettybeautymelaka #melakabettybeauty
. . Boleh digunakan as base make up. Jadi ingredients di dalam make up yang tidak mesra dengan kulit uolss, tak kan serap masuk ke dalam kulit, nanti kulit tak kan breakout, tak kan naik jerawat walaupun pakai make up. Juga memudahkan uolss untuk mengaplikasikan foundation dan makeup lebih tahan sehingga ke malam. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #bettybeautymelaka #melakabettybeauty
. . Syok mascara, kini dengan formula dan packaging yang baru, bau mascara semerbak rose seolah membangkitkan keaktifan dan kesegaran semula jadi. Dengan hanya sekali pemakaian, bulu mata uolss akan lebat, panjang dan hitam lentik menawan. Sangat mudah nak pakai sebab berusnya yang berbentuk sikat, sekali calit jee terus melentik bulu mata tu. Love betullah. Diperbuat dari fiber yang halus langsung tidak menjadikan mascara nie berketul. Mudah sangat nak cuci hanya guna air biasa dan tarik sahaja. Design berus yang halus so senang laa uolss nak pakai untuk bulu mata bawah sekali. Seronoknya mascara nie. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #melakasyokcosmetics #syokcosmeticsmelaka
. . Syok mascara, kini dengan formula dan packaging yang baru, bau mascara semerbak rose seolah membangkitkan keaktifan dan kesegaran semula jadi. Dengan hanya sekali pemakaian, bulu mata uolss akan lebat, panjang dan hitam lentik menawan. Sangat mudah nak pakai sebab berusnya yang berbentuk sikat, sekali calit jee terus melentik bulu mata tu. Love betullah. Diperbuat dari fiber yang halus langsung tidak menjadikan mascara nie berketul. Mudah sangat nak cuci hanya guna air biasa dan tarik sahaja. Design berus yang halus so senang laa uolss nak pakai untuk bulu mata bawah sekali. Seronoknya mascara nie. Ready stock kat butik Xaara Fella Concept . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO πŸ‘†πŸ» for order online . Walk in :  Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #caryacosmeticsmelaka #ainaabeautyofficial #melakaainaabeautyofficial #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #melakasyokcosmetics #syokcosmeticsmelaka

Loading