Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#lacemurah

Posts tagged as #lacemurah on Instagram

206.833 Posts

White for Nikah.  Yang masih mencari kain untuk nikah boleh try material Linen Tompok + Set Combo terlajak laris .  Orang kata kalau terkenang kenang tu, mehh ambil nanti kempunan 😝  Borderlace cukup untuk tangan dan bawah baju depan dan belakang.  #kainpasang#kainlace#bajunikahmurah#laceminaz#lacebroked#borderlacepengantin#lacemalaysia#lacemurah#lacecantik#lacesimple#lacebajukurung#lacebaju#lacebajuraya#laceborder#bridallace#dresslace#lacesulam#lacenikah
Bismillah.......... Kode :  Bahan : Tile Lace  Harga : PROMO 65/m Lebar : 1,35 Warna :  silahkan di  order  kain tile mutiaranya say  sebelum kehabisan...harga murmer loh Menyediakan paket brokat+songket/batik  jg say....tanya2 langsung wa 081804273938  #brokatprada #lacemurah  #brokatmurah #brokat #brukatrenda #brokatmurahmeriah  #kainbrukat #bahankebaya #kainbrokat #brokatrenda #jualbrukat #jualbrukatmurah #jualbrokatrenda #jualkainonline #bahankebaya #brukatmurah #kainkebaya #jualbrokatmurah #jualbrokat #brokatmewah #kainbrokatmurah #brokatbordir #brukatmahal #brukatbagus #brokatcantik #brokatmewah #kainbrokatmutiara #brukatmutiara #broklat #kainbroklat #brokatmutiara #kainmurahonline
Bismillah.......... Kode :  Bahan : Tile Lace Harga : PROMO 65/m Lebar : 1,35 Warna :  silahkan di  order  kain tile mutiaranya say  sebelum kehabisan...harga murmer loh Menyediakan paket brokat+songket/batik  jg say....tanya2 langsung wa 081804273938  #kaintile #lacecantik #tulle3d #tullemurah  #kaintilemurah #kainlace #tile3d #juallacedress #juallace #tokokain #jualtile #tiledress  #tilemurah  #kainlace #jualkainonline #tilebordir #lacemutiara #kainkebaya #lacemurah #tullekotak #kaintilebordir #bahankebaya #tilemewah #kaintulle #jualkaintile #tilemurah #tullemutiara #jualtile #tullebordir3d #tilebordir #tilekotak  #jualtextile  #tileakar #kainmurahonline
Tara dah ada gambar untuk SET JIMAT SATIN + BORDER LACE...Sumpah korang memang akan jimat bila dapat set ini cik an tak tipu... Kaler kain satin yang cantek2 🔥🔥border lace yang kebabommmm💥💥 . Jom kite baca details dekat bawah ini baca jangan tak baca taw : . Harga SET JIMAT : RM110/set✅ Satin Valentino : 3.5m (bidang 60/spsg bj) Border Lace : 2m setiap set jimat Harga bukan set jimat : RM132.50❌ SAVE : RM22.50✅✅ Satin Valentino : RM15/m Border Lace : Victoria Lace RM40/m . Cara nak order senang je uolls klik wasap no. Dekat bawah ini pastu masukkan kod set jimat : www.wasap.my/60173128139 www.wasap.my/60173128139 www.wasap.my/60173128139 . #qasehborderlace #qblpanellace #qbllace #panellace #lace #lacemurah #sayajual #sayajualonline #sayajualborong #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #trimminglace #wedding #weddingdress #igshop #igshopmalaysia #igshopmurah #sayajual #sayajualmurah #malayawedding #malaysiawedding #lacemurah #weddinginspiration #lacekurung #sayajualaksesori #aksesoris #laceexclusive #borderlacemurah #borderlace #kainpasang #kaincomboset
Tara dah ada gambar untuk SET JIMAT SATIN + BORDER LACE...Sumpah korang memang akan jimat bila dapat set ini cik an tak tipu... Kaler kain satin yang cantek2 🔥🔥border lace yang kebabommmm💥💥 . Jom kite baca details dekat bawah ini baca jangan tak baca taw : . Harga SET JIMAT : RM110/set✅ Satin Valentino : 3.5m (bidang 60/spsg bj) Border Lace : 2m setiap set jimat Harga bukan set jimat : RM132.50❌ SAVE : RM22.50✅✅ Satin Valentino : RM15/m Border Lace : Victoria Lace RM40/m . Cara nak order senang je uolls klik wasap no. Dekat bawah ini pastu masukkan kod set jimat : www.wasap.my/60173128139 www.wasap.my/60173128139 www.wasap.my/60173128139 . #qasehborderlace #qblpanellace #qbllace #panellace #lace #lacemurah #sayajual #sayajualonline #sayajualborong #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #trimminglace #wedding #weddingdress #igshop #igshopmalaysia #igshopmurah #sayajual #sayajualmurah #malayawedding #malaysiawedding #lacemurah #weddinginspiration #lacekurung #sayajualaksesori #aksesoris #laceexclusive #borderlacemurah #borderlace #kainpasang #kaincomboset

Loading