Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kurungtakpayahgosok

Posts tagged as #kurungtakpayahgosok on Instagram

2.913 Posts

[SALE] KURUNG ANTIKEDUT TERLARIS ❗❗ KURUNG XPAYAH GOSOK YG TGH TRENDING SIS😍😍😍 KURUNG PENYELESAI MASALAH UOLS 😘😘😘 . πŸ“Œ Xperlu termenung pagi2 nk pakai baju apa g keje sbb ada kurung husna yg xperlu iron ni. Sarung terus siap! πŸ“Œ Xperlu leceh2 cari blouse lain bila boleh pakai dgn seluar juga ..dah jadik blouse gaisss πŸ“Œ Pakai skirt ni dgn blouse plain...kan dh dpt 1 lg fesyen baru? Jimat duit poket πŸ“Œ tgh2 bln ni nk jimat? Jom order dpt free je postage. Sis payunggg ! πŸ“Œ Upss! Nak bercuti nnt? Xperlu beli byk baju kalau kurung husna dah mencukupi gaiss! Beli 1 dpt gayakan dgn 3 cara. Berbaloiii!  Nak beli , wasap sis cpt. Stok ready! Sis xdpt simpan utk booking ya. Fast selling utk semua item😊😊😊 . Klik link kt bio. Sis ada uolss 😘  Oh ya..check measurement kt bawah  dulu ya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ KURUNG HUSNA PRINTED RM 135 sepsg  Material : High quality lycra . #kurungxperlugosok . Size available XS - XL . Measurement: . XS Top:  Shoulder 13.5-14.5 Bust 34-36 Armhole 19 Sleeve 23 Hip 42 Length 35 Skirt: Waist 25 (strech up to +8 inch) Length 40  S  Top: Shoulder 14-15  Bust 38-40 Armhole 21 Sleeve 23 Hip 44 Length 35 Skirt : Waist 27 (stretch up to +10inch) Length 40  M Top: Shoulder 15-16 Bust 42-44 Armhole 22 Sleeve 23 Hip 48 Length 35 Skirt: Waist 30 (stretch up to +10inch) Length 40  L Top: Shoulder 16-17 Bust 46-48-50 Armhole 24 Sleeve 23 Hip 52 Length 36 Skirt: Waist 32 (stretch up to +10inch) Length 40  XL Top:  Shoulder 18-19 Bust 52-54 Armhole 25 Sleeve 23 Hip 56 Length 37 Skirt: Waist 35 (stretch up to +10inch) Length 40  #kurunghusna #kurunghusnaprinted #kurungmoden #kurungpahang #kurungpastel #kurungxperlugosok #ironless #kurungcikgu #kurungtakpayahgosok #kurungantikedut #bajukurungmoden #bajuxperlugosok #bajukenduri #kurungmosscrepe #kurungmosscrepekorea #kurunglycra
[SALE] KURUNG ANTIKEDUT TERLARIS ❗❗ KURUNG XPAYAH GOSOK YG TGH TRENDING SIS😍😍😍 KURUNG PENYELESAI MASALAH UOLS 😘😘😘 . πŸ“Œ Xperlu termenung pagi2 nk pakai baju apa g keje sbb ada kurung husna yg xperlu iron ni. Sarung terus siap! πŸ“Œ Xperlu leceh2 cari blouse lain bila boleh pakai dgn seluar juga ..dah jadik blouse gaisss πŸ“Œ Pakai skirt ni dgn blouse plain...kan dh dpt 1 lg fesyen baru? Jimat duit poket πŸ“Œ tgh2 bln ni nk jimat? Jom order dpt free je postage. Sis payunggg ! πŸ“Œ Upss! Nak bercuti nnt? Xperlu beli byk baju kalau kurung husna dah mencukupi gaiss! Beli 1 dpt gayakan dgn 3 cara. Berbaloiii!  Nak beli , wasap sis cpt. Stok ready! Sis xdpt simpan utk booking ya. Fast selling utk semua item😊😊😊 . Klik link kt bio. Sis ada uolss 😘  Oh ya..check measurement kt bawah  dulu ya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ KURUNG HUSNA PRINTED RM 135 sepsg  Material : High quality lycra . #kurungxperlugosok . Size available XS - XL . Measurement: . XS Top:  Shoulder 13.5-14.5 Bust 34-36 Armhole 19 Sleeve 23 Hip 42 Length 35 Skirt: Waist 25 (strech up to +8 inch) Length 40  S  Top: Shoulder 14-15  Bust 38-40 Armhole 21 Sleeve 23 Hip 44 Length 35 Skirt : Waist 27 (stretch up to +10inch) Length 40  M Top: Shoulder 15-16 Bust 42-44 Armhole 22 Sleeve 23 Hip 48 Length 35 Skirt: Waist 30 (stretch up to +10inch) Length 40  L Top: Shoulder 16-17 Bust 46-48-50 Armhole 24 Sleeve 23 Hip 52 Length 36 Skirt: Waist 32 (stretch up to +10inch) Length 40  XL Top:  Shoulder 18-19 Bust 52-54 Armhole 25 Sleeve 23 Hip 56 Length 37 Skirt: Waist 35 (stretch up to +10inch) Length 40  #kurunghusna #kurunghusnaprinted #kurungmoden #kurungpahang #kurungpastel #kurungxperlugosok #ironless #kurungcikgu #kurungtakpayahgosok #kurungantikedut #bajukurungmoden #bajuxperlugosok #bajukenduri #kurungmosscrepe #kurungmosscrepekorea #kurunglycra
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong 🌸 Nursing Friendly (zip depan 13inci) 🌸 Poket sebelah kanan 🌸 Baju potongan polos 🌸 Kain cutting duyung 🌸 Pinggang kain separuh getah 🌸 Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea πŸ¦‹ Tak melekat kat badan πŸ¦‹ Ironless! πŸ¦‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM 🐞 Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . πŸ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . πŸ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong 🌸 Nursing Friendly (zip depan 13inci) 🌸 Poket sebelah kanan 🌸 Baju potongan polos 🌸 Kain cutting duyung 🌸 Pinggang kain separuh getah 🌸 Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea πŸ¦‹ Tak melekat kat badan πŸ¦‹ Ironless! πŸ¦‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM 🐞 Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . πŸ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . πŸ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong 🌸 Nursing Friendly (zip depan 13inci) 🌸 Poket sebelah kanan 🌸 Baju potongan polos 🌸 Kain cutting duyung 🌸 Pinggang kain separuh getah 🌸 Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea πŸ¦‹ Tak melekat kat badan πŸ¦‹ Ironless! πŸ¦‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM 🐞 Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . πŸ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . πŸ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong 🌸 Nursing Friendly (zip depan 13inci) 🌸 Poket sebelah kanan 🌸 Baju potongan polos 🌸 Kain cutting duyung 🌸 Pinggang kain separuh getah 🌸 Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea πŸ¦‹ Tak melekat kat badan πŸ¦‹ Ironless! πŸ¦‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM 🐞 Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . πŸ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . πŸ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong 🌸 Nursing Friendly (zip depan 13inci) 🌸 Poket sebelah kanan 🌸 Baju potongan polos 🌸 Kain cutting duyung 🌸 Pinggang kain separuh getah 🌸 Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea πŸ¦‹ Tak melekat kat badan πŸ¦‹ Ironless! πŸ¦‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM 🐞 Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . πŸ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . πŸ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong 🌸 Nursing Friendly (zip depan 13inci) 🌸 Poket sebelah kanan 🌸 Baju potongan polos 🌸 Kain cutting duyung 🌸 Pinggang kain separuh getah 🌸 Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea πŸ¦‹ Tak melekat kat badan πŸ¦‹ Ironless! πŸ¦‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM 🐞 Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . πŸ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . πŸ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong 🌸 Nursing Friendly (zip depan 13inci) 🌸 Poket sebelah kanan 🌸 Baju potongan polos 🌸 Kain cutting duyung 🌸 Pinggang kain separuh getah 🌸 Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea πŸ¦‹ Tak melekat kat badan πŸ¦‹ Ironless! πŸ¦‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM 🐞 Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . πŸ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . πŸ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong 🌸 Nursing Friendly (zip depan 13inci) 🌸 Poket sebelah kanan 🌸 Baju potongan polos 🌸 Kain cutting duyung 🌸 Pinggang kain separuh getah 🌸 Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea πŸ¦‹ Tak melekat kat badan πŸ¦‹ Ironless! πŸ¦‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM 🐞 Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . πŸ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . πŸ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong 🌸 Nursing Friendly (zip depan 13inci) 🌸 Poket sebelah kanan 🌸 Baju potongan polos 🌸 Kain cutting duyung 🌸 Pinggang kain separuh getah 🌸 Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea πŸ¦‹ Tak melekat kat badan πŸ¦‹ Ironless! πŸ¦‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM 🐞 Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . πŸ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . πŸ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong 🌸 Nursing Friendly (zip depan 13inci) 🌸 Poket sebelah kanan 🌸 Baju potongan polos 🌸 Kain cutting duyung 🌸 Pinggang kain separuh getah 🌸 Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea πŸ¦‹ Tak melekat kat badan πŸ¦‹ Ironless! πŸ¦‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM 🐞 Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . πŸ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . πŸ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
[MERDEKA SALE] KURUNG ANTIKEDUT TERLARIS ❗❗ KURUNG XPAYAH GOSOK YG TGH TRENDING SIS😍😍😍 PENYELESAI MASALAH UOLS 😘😘😘 3 IN 1 . πŸ“Œ Xperlu termenung pagi2 nk pakai baju apa g keje sbb ada kurung husna yg xperlu iron ni. Sarung terus siap! πŸ“Œ Xperlu leceh2 cari blouse lain bila boleh pakai dgn seluar juga ..dah jadik blouse gaisss πŸ“Œ Pakai skirt ni dgn blouse plain...kan dh dpt 1 lg fesyen baru? Jimat duit poket πŸ“Œ tgh2 bln ni nk jimat? Jom order dpt free je postage. Sis payunggg ! πŸ“Œ Upss! Nak bercuti nnt? Xperlu beli byk baju kalau kurung husna dah mencukupi gaiss! Beli 1 dpt gayakan dgn 3 cara. Berbaloiii!  Nak beli , wasap sis cpt. Stok ready! Sis xdpt simpan utk booking ya. Fast selling utk semua item😊😊😊 . Klik link kt bio. Sis ada uolss 😘  Oh ya..check measurement kt bawah  dulu ya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . KURUNG HUSNA PRINTED RM 135 sepsg  Material : High quality lycra [premium collections] . #kurungxperlugosok . Size available XS - XL . Measurement: . XS Top:  Shoulder 13.5-14.5 Bust 34-36 Armhole 19 Sleeve 23 Hip 42 Length 35 Skirt: Waist 25 (strech up to +8 inch) Length 40  S  Top: Shoulder 14-15  Bust 38-40 Armhole 21 Sleeve 23 Hip 44 Length 35 Skirt : Waist 27 (stretch up to +10inch) Length 40  M Top: Shoulder 15-16 Bust 42-44 Armhole 22 Sleeve 23 Hip 48 Length 35 Skirt: Waist 30 (stretch up to +10inch) Length 40  L Top: Shoulder 16-17 Bust 46-48-50 Armhole 24 Sleeve 23 Hip 52 Length 36 Skirt: Waist 32 (stretch up to +10inch) Length 40  XL Top:  Shoulder 18-19 Bust 52-54 Armhole 25 Sleeve 23 Hip 56 Length 37 Skirt: Waist 35 (stretch up to +10inch) Length 40  #kurunghusna #kurunghusnaprinted #kurungmoden #kurungpahang #kurungpastel #kurungxperlugosok #ironless #kurungcikgu #kurungtakpayahgosok #kurungantikedut #bajukurungmoden #bajuxperlugosok #bajukenduri #kurungheavylycra #kurunglycra #kurunglycrapremium
. Husband call “Sayang cepat siap-siap. Abang otw dah. Balik nanti kita keluar makan” . Zasssss. #blouse TAKPAYAH GOSOK LA JADI PILIHAN . πŸ“Œ Material lycra tidak nipis dan tidak jarang πŸ“Œ Tahan lasak & sifatnya materialnya yg tidak renyuk πŸ“Œ Nursing friendly ada zip di tengah πŸ“Œ Tangan cuff memudahkan berwuduk dihiasi kedut di bahagian siku. πŸ“Œ Cutting loose πŸ“Œ Ada poket sebelah kanan mudah menyimpan barang πŸ“Œ Ada belahan kiri dan kanan sebagai hiasan πŸ“Œ 5 design yg menarik πŸ“Œ Available size S-3XL . . RM65  Harga termasuk pos ke SM & SS . #bajukurungmurah #kurungmoden  #bajukurungmoden #kurungtakpayahgosok #kurungironless #bajukurungmosscrepe #mosscrepe #blousetakpayahgosok #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #bajuhajiumrah  #suithaji  #suitumrah #bajutakpayahgosok #bajuterkini #bajubridemaid #kurungplain #bajubridemaidcantik #kurungsedondon #kurungmuslimahcantik #kebarung #kebarungcantik #kebarungmalaysia #bajukurungmalaysia
Peminat biruu, dah ada ke belum warna navy blue nih ? . Kalau belum WAJIB grab okeh ? Bukan apa #lorezkurung ni salah satu koleksi #bajukurungtakpayahgosok tauu. . Dengar cite kali ni limited edition punyerr. Siapa cepat dia dapat. Yeay ! ♥ . . #bajukurungplain #kurungplain #kurungtakpayahgosok #bajukurungnavyblue #bajutanpagosok #ironlesskurung #kurungironless #wangsamaju #klang #bangi #kajang #shahalam #melaka #kuantan #ajimaura #surirumah #student #oum #um
Code : ADENIUM FUSHIA PINK [SALE] KURUNG ANTIKEDUT TERLARIS ❗❗ . KURUNG HUSNA PRINTED RM 135 sepsg  Material : High quality lycra . #kurungxperlugosok . Size available XS - XL . Measurement: . XS Top:  Shoulder 13.5-14.5 Bust 34-36 Armhole 19 Sleeve 23 Hip 42 Length 35 Skirt: Waist 25 (strech up to +8 inch) Length 40  S  Top: Shoulder 14-15  Bust 38-40 Armhole 21 Sleeve 23 Hip 44 Length 35 Skirt : Waist 27 (stretch up to +10inch) Length 40  M Top: Shoulder 15-16 Bust 42-44 Armhole 22 Sleeve 23 Hip 48 Length 35 Skirt: Waist 30 (stretch up to +10inch) Length 40  L Top: Shoulder 16-17 Bust 46-48-50 Armhole 24 Sleeve 23 Hip 52 Length 36 Skirt: Waist 32 (stretch up to +10inch) Length 40  XL Top:  Shoulder 18-19 Bust 52-54 Armhole 25 Sleeve 23 Hip 56 Length 37 Skirt: Waist 35 (stretch up to +10inch) Length 40  #kurunghusna #kurunghusnaprinted #kurungmoden #kurungpahang #kurungpastel #kurungxperlugosok #ironless #kurungcikgu #kurungtakpayahgosok #kurungantikedut #bajukurungmoden #bajuxperlugosok #bajukenduri #kurungmosscrepe #kurungmosscrepekorea #kurunglycra
Code : ADENIUM BLUE [SALE] KURUNG ANTIKEDUT TERLARIS ❗❗ . KURUNG HUSNA PRINTED RM 135 sepsg  Material : High quality lycra . #kurungxperlugosok . Size available XS - XL . Measurement: . XS Top:  Shoulder 13.5-14.5 Bust 34-36 Armhole 19 Sleeve 23 Hip 42 Length 35 Skirt: Waist 25 (strech up to +8 inch) Length 40  S  Top: Shoulder 14-15  Bust 38-40 Armhole 21 Sleeve 23 Hip 44 Length 35 Skirt : Waist 27 (stretch up to +10inch) Length 40  M Top: Shoulder 15-16 Bust 42-44 Armhole 22 Sleeve 23 Hip 48 Length 35 Skirt: Waist 30 (stretch up to +10inch) Length 40  L Top: Shoulder 16-17 Bust 46-48-50 Armhole 24 Sleeve 23 Hip 52 Length 36 Skirt: Waist 32 (stretch up to +10inch) Length 40  XL Top:  Shoulder 18-19 Bust 52-54 Armhole 25 Sleeve 23 Hip 56 Length 37 Skirt: Waist 35 (stretch up to +10inch) Length 40  #kurunghusna #kurunghusnaprinted #kurungmoden #kurungpahang #kurungpastel #kurungxperlugosok #ironless #kurungcikgu #kurungtakpayahgosok #kurungantikedut #bajukurungmoden #bajuxperlugosok #bajukenduri #kurungmosscrepe #kurungmosscrepekorea #kurunglycra
Code : ADENIUM SALMON / PEACH [SALE] KURUNG ANTIKEDUT TERLARIS ❗❗ . KURUNG HUSNA PRINTED RM 135 sepsg  Material : High quality lycra . #kurungxperlugosok . Size available XS - XL . Measurement: . XS Top:  Shoulder 13.5-14.5 Bust 34-36 Armhole 19 Sleeve 23 Hip 42 Length 35 Skirt: Waist 25 (strech up to +8 inch) Length 40  S  Top: Shoulder 14-15  Bust 38-40 Armhole 21 Sleeve 23 Hip 44 Length 35 Skirt : Waist 27 (stretch up to +10inch) Length 40  M Top: Shoulder 15-16 Bust 42-44 Armhole 22 Sleeve 23 Hip 48 Length 35 Skirt: Waist 30 (stretch up to +10inch) Length 40  L Top: Shoulder 16-17 Bust 46-48-50 Armhole 24 Sleeve 23 Hip 52 Length 36 Skirt: Waist 32 (stretch up to +10inch) Length 40  XL Top:  Shoulder 18-19 Bust 52-54 Armhole 25 Sleeve 23 Hip 56 Length 37 Skirt: Waist 35 (stretch up to +10inch) Length 40  #kurunghusna #kurunghusnaprinted #kurungmoden #kurungpahang #kurungpastel #kurungxperlugosok #ironless #kurungcikgu #kurungtakpayahgosok #kurungantikedut #bajukurungmoden #bajuxperlugosok #bajukenduri #kurungmosscrepe #kurungmosscrepekorea #kurunglycra
Code : ADENIUM BROWN [SALE] KURUNG ANTIKEDUT TERLARIS ❗❗ . KURUNG HUSNA PRINTED RM 135 sepsg  Material : High quality lycra . #kurungxperlugosok . Size available XS - XL . Measurement: . XS Top:  Shoulder 13.5-14.5 Bust 34-36 Armhole 19 Sleeve 23 Hip 42 Length 35 Skirt: Waist 25 (strech up to +8 inch) Length 40  S  Top: Shoulder 14-15  Bust 38-40 Armhole 21 Sleeve 23 Hip 44 Length 35 Skirt : Waist 27 (stretch up to +10inch) Length 40  M Top: Shoulder 15-16 Bust 42-44 Armhole 22 Sleeve 23 Hip 48 Length 35 Skirt: Waist 30 (stretch up to +10inch) Length 40  L Top: Shoulder 16-17 Bust 46-48-50 Armhole 24 Sleeve 23 Hip 52 Length 36 Skirt: Waist 32 (stretch up to +10inch) Length 40  XL Top:  Shoulder 18-19 Bust 52-54 Armhole 25 Sleeve 23 Hip 56 Length 37 Skirt: Waist 35 (stretch up to +10inch) Length 40  #kurunghusna #kurunghusnaprinted #kurungmoden #kurungpahang #kurungpastel #kurungxperlugosok #ironless #kurungcikgu #kurungtakpayahgosok #kurungantikedut #bajukurungmoden #bajuxperlugosok #bajukenduri #kurungmosscrepe #kurungmosscrepekorea #kurunglycra
Code : ADENIUM GREEN [SALE] KURUNG ANTIKEDUT TERLARIS ❗❗ . KURUNG HUSNA PRINTED RM 135 sepsg  Material : High quality lycra . #kurungxperlugosok . Size available XS - XL . Measurement: . XS Top:  Shoulder 13.5-14.5 Bust 34-36 Armhole 19 Sleeve 23 Hip 42 Length 35 Skirt: Waist 25 (strech up to +8 inch) Length 40  S  Top: Shoulder 14-15  Bust 38-40 Armhole 21 Sleeve 23 Hip 44 Length 35 Skirt : Waist 27 (stretch up to +10inch) Length 40  M Top: Shoulder 15-16 Bust 42-44 Armhole 22 Sleeve 23 Hip 48 Length 35 Skirt: Waist 30 (stretch up to +10inch) Length 40  L Top: Shoulder 16-17 Bust 46-48-50 Armhole 24 Sleeve 23 Hip 52 Length 36 Skirt: Waist 32 (stretch up to +10inch) Length 40  XL Top:  Shoulder 18-19 Bust 52-54 Armhole 25 Sleeve 23 Hip 56 Length 37 Skirt: Waist 35 (stretch up to +10inch) Length 40  #kurunghusna #kurunghusnaprinted #kurungmoden #kurungpahang #kurungpastel #kurungxperlugosok #ironless #kurungcikgu #kurungtakpayahgosok #kurungantikedut #bajukurungmoden #bajuxperlugosok #bajukenduri #kurungmosscrepe #kurungmosscrepekorea #kurunglycra
Code : CEMPAKA PEACH [SALE] KURUNG ANTIKEDUT TERLARIS ❗❗ . KURUNG HUSNA PRINTED RM 135 sepsg  Material : High quality lycra . #kurungxperlugosok . Size available XS - XL . Measurement: . XS Top:  Shoulder 13.5-14.5 Bust 34-36 Armhole 19 Sleeve 23 Hip 42 Length 35 Skirt: Waist 25 (strech up to +8 inch) Length 40  S  Top: Shoulder 14-15  Bust 38-40 Armhole 21 Sleeve 23 Hip 44 Length 35 Skirt : Waist 27 (stretch up to +10inch) Length 40  M Top: Shoulder 15-16 Bust 42-44 Armhole 22 Sleeve 23 Hip 48 Length 35 Skirt: Waist 30 (stretch up to +10inch) Length 40  L Top: Shoulder 16-17 Bust 46-48-50 Armhole 24 Sleeve 23 Hip 52 Length 36 Skirt: Waist 32 (stretch up to +10inch) Length 40  XL Top:  Shoulder 18-19 Bust 52-54 Armhole 25 Sleeve 23 Hip 56 Length 37 Skirt: Waist 35 (stretch up to +10inch) Length 40  #kurunghusna #kurunghusnaprinted #kurungmoden #kurungpahang #kurungpastel #kurungxperlugosok #ironless #kurungcikgu #kurungtakpayahgosok #kurungantikedut #bajukurungmoden #bajuxperlugosok #bajukenduri #kurungmosscrepe #kurungmosscrepekorea #kurunglycra
Code : CEMPAKA DUSTY GREEN [SALE] KURUNG ANTIKEDUT TERLARIS ❗❗ . KURUNG HUSNA PRINTED RM 135 sepsg  Material : High quality lycra . #kurungxperlugosok . Size available XS - XL . Measurement: . XS Top:  Shoulder 13.5-14.5 Bust 34-36 Armhole 19 Sleeve 23 Hip 42 Length 35 Skirt: Waist 25 (strech up to +8 inch) Length 40  S  Top: Shoulder 14-15  Bust 38-40 Armhole 21 Sleeve 23 Hip 44 Length 35 Skirt : Waist 27 (stretch up to +10inch) Length 40  M Top: Shoulder 15-16 Bust 42-44 Armhole 22 Sleeve 23 Hip 48 Length 35 Skirt: Waist 30 (stretch up to +10inch) Length 40  L Top: Shoulder 16-17 Bust 46-48-50 Armhole 24 Sleeve 23 Hip 52 Length 36 Skirt: Waist 32 (stretch up to +10inch) Length 40  XL Top:  Shoulder 18-19 Bust 52-54 Armhole 25 Sleeve 23 Hip 56 Length 37 Skirt: Waist 35 (stretch up to +10inch) Length 40  #kurunghusna #kurunghusnaprinted #kurungmoden #kurungpahang #kurungpastel #kurungxperlugosok #ironless #kurungcikgu #kurungtakpayahgosok #kurungantikedut #bajukurungmoden #bajuxperlugosok #bajukenduri #kurungmosscrepe #kurungmosscrepekorea #kurunglycra
Code : CEMPAKA GREY [SALE] KURUNG ANTIKEDUT TERLARIS ❗❗ . KURUNG HUSNA PRINTED RM 135 sepsg  Material : High quality lycra . #kurungxperlugosok . Size available XS - XL . Measurement: . XS Top:  Shoulder 13.5-14.5 Bust 34-36 Armhole 19 Sleeve 23 Hip 42 Length 35 Skirt: Waist 25 (strech up to +8 inch) Length 40  S  Top: Shoulder 14-15  Bust 38-40 Armhole 21 Sleeve 23 Hip 44 Length 35 Skirt : Waist 27 (stretch up to +10inch) Length 40  M Top: Shoulder 15-16 Bust 42-44 Armhole 22 Sleeve 23 Hip 48 Length 35 Skirt: Waist 30 (stretch up to +10inch) Length 40  L Top: Shoulder 16-17 Bust 46-48-50 Armhole 24 Sleeve 23 Hip 52 Length 36 Skirt: Waist 32 (stretch up to +10inch) Length 40  XL Top:  Shoulder 18-19 Bust 52-54 Armhole 25 Sleeve 23 Hip 56 Length 37 Skirt: Waist 35 (stretch up to +10inch) Length 40  #kurunghusna #kurunghusnaprinted #kurungmoden #kurungpahang #kurungpastel #kurungxperlugosok #ironless #kurungcikgu #kurungtakpayahgosok #kurungantikedut #bajukurungmoden #bajuxperlugosok #bajukenduri #kurungmosscrepe #kurungmosscrepekorea #kurunglycra

Loading