Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kurungmustard

Posts tagged as #kurungmustard on Instagram

2.359 Posts

LATEEFA RIAU  Rm 119 Postage rm8/12  Material: ROYAL COTTON .  Saiz : || XS || S || M || L || XL || XXL _ 🌹Wudhuk friendly 🌹Material kain yang  selesa 🌹Pinggang kain bergetah 🌹 Kain Lipat Batik PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _ .  Note: Color slightly different due to lighting effect.  #bajukurung #kurungmustard #kurungsongket #bajukurungroyalblue #kurta #bajukurungolivegreen #sale #pink #kurungbabyblue #songket #emeraldgreen #kurungplussize #bajukurungplussize #jubahmustard #bajukurungmurah #kurungmurah #kurungmoden #bajukurungmoden #kemejabatik #bajuraya #songketmoden #bajucouple #bajuibuanak #bajumurah #bajubriedmaids #kebayamurah #bajutunang #bajukebayamurah #kebayabatik #bajukurunglace
LATEEFA RIAU  Rm 119 Postage rm8/12  Material: ROYAL COTTON .  Saiz : || XS || S || M || L || XL || XXL _ 🌹Wudhuk friendly 🌹Material kain yang  selesa 🌹Pinggang kain bergetah 🌹 Kain Lipat Batik PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _ .  Note: Color slightly different due to lighting effect.  #bajukurung #kurungmustard #kurungsongket #bajukurungroyalblue #kurta #bajukurungolivegreen #sale #pink #kurungbabyblue #songket #emeraldgreen #kurungplussize #bajukurungplussize #jubahmustard #bajukurungmurah #kurungmurah #kurungmoden #bajukurungmoden #kemejabatik #bajuraya #songketmoden #bajucouple #bajuibuanak #bajumurah #bajubriedmaids #kebayamurah #bajutunang #bajukebayamurah #kebayabatik #bajukurunglace
#lateefariau ( Lateefa Riau) . . RM 124 excluding pos Postage rm8sm/ rm12ss . Material: ROYAL COTTON . . Saiz : || XS || S || M || L || XL || XXL _ 🌹Wudhuk friendly 🌹Material kain yang  selesa 🌹Pinggang kain bergetah 🌹 Kain Lipat Batik PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _ . . Note: Color slightly different due to lighting effect . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #bajukurung #kurungsimple  #bajukurungmurah #bajukenduri #kurungplain #bajukurungplain #kurungriaymurah #kurungriau #bajucikgu #bajuoffice #kurungmurah  #bajukurungsedondon #bazarpaknil #bajukonvo #bajudinner #bajubridesmaid #wudhufriendly #nursingfriendly  #bajukurungmustard #kurungmustard #kurungriaumustard #bajubridesmaidmustard #bajumustard #bajucantikazmustard
"ASTAGFIRULLAHALAZIM....APENIII SEMUA CECANTIK NIII. #tanpagosok PULAK TUUU..SAYANG NAKKK NI BANGGG!" . . Haaa ni lah pengganti Katana yang ramai tgh tunggu tuuu. Serius bergetar urat mata bila tengok Arissa ni melintas.. . Simple tapi eye catcher gituuuu mat salleh kata. Bila pakai pun terserlah keayuan dan ade effect slim tauu sebab material best sangat..berat dan terletak. So takde lah orang tanya kita “dah berapa bulan tu sis?” . .  #fakta pasal Arissa Kurung ni yang korang wajib tahu! 🌹Design simple dan manis. Tak terlalu over. Khas untuk mereka yang ingin tampil sopan dan anggun. 🌹Material sedapp, moss crepe #ironless dan tak nipis. Serius tak panas pun. Nyaman je bila pakai. 🌹Skirt full getah. So, tak perlu lah nak ambil baju saiz lain, skirt saiz lain. Senang kan? 🌹Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just tarik je lengan baju ke atas. Material memeri kot. 🌹sesuai sangat kalau nak gayakan dengan seluar. dijadikan blause 🥳 🌹Pilihan warna yang menarik. Rasa macam nak grab semua warna je! 🌹Pilihan saiz kecik sampai lah ke plussize. Size available : XS-5XL  Harga sepasang: RM69 (XS - 3XL)  4XL/5XL ADD RM5  POSTAGE :  1pcs : RM8 SM/12 SS  Tambahan seterusnya SM add rm3/pcs SS add rm10/pcs . 📌PROSES ORDER 3-8 HARI BEKERJA . 📲 www.wasap.my/601112919593 (klik link wasap di bio ig) . Klik #ks_arissakurungsabella . #bajuplussize #kurungviral #kurungtakpayahgosok #arissakurung #kurungplussize #bajutakpayahgosok #bajulessironing #sabella #arissabysabella #kurungmaroon #kurungpurple #kurunghijau #bajugrey #kurungnavyblue #kurungmustard #kurungpeach #kurungkelabu #kurungpink #kurungturqoise #keranadiamanusiabiasa #kauyangpertama
"ASTAGFIRULLAHALAZIM....APENIII SEMUA CECANTIK NIII. #tanpagosok PULAK TUUU..SAYANG NAKKK NI BANGGG!" . . Haaa ni lah pengganti Katana yang ramai tgh tunggu tuuu. Serius bergetar urat mata bila tengok Arissa ni melintas.. . Simple tapi eye catcher gituuuu mat salleh kata. Bila pakai pun terserlah keayuan dan ade effect slim tauu sebab material best sangat..berat dan terletak. So takde lah orang tanya kita “dah berapa bulan tu sis?” . .  #fakta pasal Arissa Kurung ni yang korang wajib tahu! 🌹Design simple dan manis. Tak terlalu over. Khas untuk mereka yang ingin tampil sopan dan anggun. 🌹Material sedapp, moss crepe #ironless dan tak nipis. Serius tak panas pun. Nyaman je bila pakai. 🌹Skirt full getah. So, tak perlu lah nak ambil baju saiz lain, skirt saiz lain. Senang kan? 🌹Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just tarik je lengan baju ke atas. Material memeri kot. 🌹sesuai sangat kalau nak gayakan dengan seluar. dijadikan blause 🥳 🌹Pilihan warna yang menarik. Rasa macam nak grab semua warna je! 🌹Pilihan saiz kecik sampai lah ke plussize. Size available : XS-5XL  Harga sepasang: RM69 (XS - 3XL)  4XL/5XL ADD RM5  POSTAGE :  1pcs : RM8 SM/12 SS  Tambahan seterusnya SM add rm3/pcs SS add rm10/pcs . 📌PROSES ORDER 3-8 HARI BEKERJA . 📲 www.wasap.my/601112919593 (klik link wasap di bio ig) . Klik #ks_arissakurungsabella . #bajuplussize #kurungviral #kurungtakpayahgosok #arissakurung #kurungplussize #bajutakpayahgosok #bajulessironing #sabella #arissabysabella #kurungmaroon #kurungpurple #kurunghijau #bajugrey #kurungnavyblue #kurungmustard #kurungpeach #kurungkelabu #kurungpink #kurungturqoise #keranadiamanusiabiasa #kauyangpertama
HANAN KURUNG . HARGA : RM 95.00  TIDAK TERMASUK POSTAGE POS RM8 SEM / RM11 SS . SIZE : S M L XL XXL COLOUR : 8 COLOURS . DETAILS : - material : moss crepe - baju : round neck, zip belakang, hiasan di atas baju (jahit), ada span dibahu - kain : pinggang separuh getah, ada zip tepi, kain tidak terbelah . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #bajukurung #kurungsimple  #bajukurungmurah #bajukenduri #kurungplain #bajukurungplain #kurungmodenmurah #kurungmoden #bajucikgu #bajuoffice #kurungmurah  #bajukurungsedondon #bazarpaknil #bajukonvo #bajudinner #bajubridesmaid  #bajukurungmustard #kurungmustard #bajubridemaidsmustard #bajumustard #bajucantikazmustard
VIRAL SET DOLLY  KURUNG PEARL FREE SAIZ  Harga: rm65 Pos rm10sm/rm15ss  MATERIAL: COTTON SPANDEX  FREE SIZE .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 15" BUST 42" ARMPIT 20" SLEEVE 23" LENGTH 27"  SKIRT WAIST 30"  HIP 40" LENGTH 39"  #kurungmoden #setdolly #kurungpearl #kurungpearlmustard #kurungmustard
❤️ MONICA KURUNG ❤️ . . RM 100.00 SM / RM 105.00 SS HARGA TERMASUK POSTAGE . DETAILS : Materials : Soft moss crepe (kain lembut, serap peluh, mudah iron) Baju : Round Neck, Butang leher baju, Tiada zip belakang @ depan, Cutting loose, Ada dart belakang baju Kain : Straight Cut, Kain belah depan (lipat) tapi tidak terbelah, Pinggang separuh getah, Hidden zip, No cangkuk coz use hidden zip . SIZE : 💟 Available size S to XXL 💟 Ukuran sila refer jadual ukuran (+- 1inci setiap ukuran) 💟 Warna ada 8 warna . ❤️ Model pakai size S ❤️ Warna mungkin lari sedikit atas faktor lighting studio . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #bajukurung #kurungsimple  #bajukurungmurah #bajukenduri #kurungplain #bajukurungplain #kurungmodenmurah #kurungmoden #bajucikgu #bajuoffice #kurungmurah  #bajukurungsedondon #bazarpaknil #bajukonvo #bajudinner #bajubridesmaid  #bajukurungmustard #kurungmustard #bajumustard #bajucantikazmustard
❤️ EMBOSS PEPLUM ❤️ . RM 89 .00 SM / RM 94.00 SS HARGA TERMASUK POSTAGE . DETAILS : ❤️ Material : emboss(corak timbul dipermukaan kain), serap peluh dan selesa dipakai ❤️ Baju : ada zip di depan, slim cutting, ❤️ Skirt : hidden zip tepi skirt, no cangkuk coz use hidden zip, mermaid cut, PINGGANG SEPARUH GETAH (dewasa), PINGGANG FULL GETAH (kids) . . P/S : Warna mungkin sedikit berbeza kesan faktor pencahayaan . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #bajukurung #peplum #kurungpeplum #kurungemboss #peplumemboss #bajutunangmurah #bajukenduri #bajugrand #bajupeplum #bajudinner #bajukonvo #bazarpaknil #peplummurah #peplumcantik #peplumplain #peplumsimple  #bajukurungmustard #kurungmustard #peplummustard #bajumustard #bajucantikazmustard
💐NEW ARRIVAL💐 . 🌸BAJU SERONA🌸 🌸CODE 078🌸 . 📌material premium Comocrep 📌5warna HOT 📌size S M L XL 📌ukuran dlm inci. 📌pinggang bergetah 📌skirt potongan payung ❎ tak jarang ❎ tak kecut ❎ tak berbulu selepas dibasuh ❎ tak luntur warna ✅ mudah digosok ✅ sejuk dan selesa dipakai ✅ CONFIRM repeat order . TAKE NOTE‼️ 📍NO booking 📍proceed selepas pembayaran 📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian 📍sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera . RM 70  included postage . .  Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #bajukurung #kurungsimple  #bajukurungmurah #bajukenduri #kurungplain #bajukurungplain #kurungmodenmurah #kurungmoden #bajucikgu #bajuoffice #kurungmurah  #bajukurungsedondon #bazarpaknil #bajukonvo #bajudinner #bajubridesmaid  #bajukurungmustard #kurungmustard #bajumustard #bajucantikazmustard
KURUNG ARISYA  MATERIAL: Crystal Silk Printed  POTONGAN: Kurung Moden  SAIZ: 36, 38, 40, 42, 44, 46  CIRI-CIRI: Hiasan pleated di bahagian bawah baju Hiasan reben (pin) di atas bahu Zip belakang baju Zip tangan baju Kain 'A' cut Selesa Mudah digosok Tidak mudah kedut  WARNA: 01 Soft Yellow 02 Mustard Yellow 03 Emerald Green 04 Light Red 05 Maroon 06 Grey 07 Black  HARGA:  RM150 FREE POS  FOR MORE DETAILS & ORDER: ✔WHATSAPP: 017-9877384 / klik link whatsapp di profile detail di atas ✔DM  #kurungmoden #kurungreben #kurungrebendibahu #kurungarisya #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #kurungmurah #bajucikgu #kurungcikgu #bazaarpaknil #kedaiig #butikig #butikmuslimah #kurungyellow #kurungkuning #kurungsongket #kurungmodensongket #kurungsongketmoden #kurungmodensongketkuning #kurungmodensongketyellow #kurungsongketmodenkuning #kurungsongketmodenyellow #kurungsongketyellow #kurungsongketkuning #kurungmustardyellow #kurungmustard
KURUNG ARISYA  MATERIAL: Crystal Silk Printed  POTONGAN: Kurung Moden  SAIZ: 36, 38, 40, 42, 44, 46  CIRI-CIRI: Hiasan pleated di bahagian bawah baju Hiasan reben (pin) di atas bahu Zip belakang baju Zip tangan baju Kain 'A' cut Selesa Mudah digosok Tidak mudah kedut  WARNA: 01 Soft Yellow 02 Mustard Yellow 03 Emerald Green 04 Light Red 05 Maroon 06 Grey 07 Black  HARGA:  RM150 FREE POS  FOR MORE DETAILS & ORDER: ✔WHATSAPP: 017-9877384 / klik link whatsapp di profile detail di atas ✔DM  #kurungmoden #kurungreben #kurungrebendibahu #kurungarisya #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #kurungmurah #bajucikgu #kurungcikgu #bazaarpaknil #kedaiig #butikig #butikmuslimah #kurungyellow #kurungkuning #kurungmustard #kurungemeraldgreen #kurunghijau #kurunggreen #kurungred #kurungmerah #kurunglightred #kurungmaroon #kurunggrey #kurungkelabu #kurungblack #kurunghitam
Tengah bayangkan ootd kat bendang kampung. Mesti lawo warna mustard berlatar berlakangkan bendang menghijaukan. 😍  #salamaidiladha #kurungmustard #kurungmoden #teammustard
DETAIL BATEK NIEDA . 🌸Material (BAJU) SOFT COTTON BATEK 🌸Material (KAIN) PLATINUM PEARL SKIN 🌸 Potongan Mini Kurung moden. 🌸 Cutting loose dengan jahitan dutt dibelakang baju. 🌸 Saiz Dari XS hingga 3XL 🌸Potongan kain mermaid 🌸 Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan 🌸 Zip kain Sebelah Kiri . ❤️BATEK NIEDA❤️ . RM 95 sm / RM 100 ss *Add RM10 2XL 3XL . Harga termasuk postage❤️ . Procedd order 2-4 hari . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #bajukurung #kurungsimple #kurungbatik  #bajukurungmurah #bajukenduri #minikurung #bajusedondon #kurungcotton #minikurungcotton #bajukurungcotton #kurungprinted #batikprinted #bajucikgu #bajuoffice #kurungmurah  #bajukurungsedondon #bazarpaknil #kurungplussize  #bajukurungmustard #kurungmustard #bajumustard #bajucantikazmustard
KURUNG AIRIN . .  RM199 POMOSI UNTUK 50oren terawal RM150 . *MATERIAL PRINTED CRYSTAL SILK *HIASAN PLEATED DIBAHAGIAN HUJUNG BAJU *TERDAPAT HIASAN RABEN (PIN) DIATAS BAHU *KAIN CUT ‘A’ *ZIP DIBAHAGIAN BELAKANG DAN DIHUJUNG TANGAN . SAIZ 36 38 40 42 44 46 . UKURAN . . SAIZ 36 BAHU 14.5' DADA 36’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 27’ PUNGGUNG 40' L.KAIN 41’ . . SAIZ 38 BAHU 15' DADA 38’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 29’ PUNGGUNG 40’ L.KAIN 41’ . . SAIZ 40 BAHU 15.5' DADA 40’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 31’ PUNGGUNG 42’ L.KAIN 41’ . . SAIZ 42 BAHU 16' DADA 42’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 33’ PUNGGUNG 44 L.KAIN 41’ . . SAIZ 44 BAHU 16.5’ DADA 44' L.TANGAN 23’ L.BAJU 25’ PINGGANG KAIN 35’ PUNGGUNG 46' L.KAIN 41’ . . SAIZ 46 BAHU 17’ DADA 46’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 37’ PUNGGUNG 48’ L.KAIN 41’ . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #bajukurung #kurungsimple #kurungplain  #bajukurungmurah #bajukenduri  #kurungmodenmurah #kurungmoden #kurungprinted  #bajucikgu #bajuoffice #kurungmurah  #bajukurungsedondon #bazarpaknil #bajukonvo #bajudinner  #bajukurungmustard #kurungmustard #bajumustard #bajucantikazmustard
SALE 🎉 .  KURUNG JANAE . .  Sepasang dewasa *RM 95 FREE POSTAGE/RM8ss* . .  Set Ibu & Anak (saiz 2 & 4) *RM135 free postage / RM12ss* . .  Set ibu & Anak (saiz 6, 8, 10) *RM145 free postage / RM12ss* . .  Budak saiz 2 & 4 *RM55 Postage RM8 (sm/ss)* . .  Budak saiz 6,8,10 *RM 65 postage RM8 (sm/ss)* . . . . 💠Details Kurung Ja'nae💠 ✅Material como crepe ✅Butang boleh bukak ✅Zip bahagian tangan ✅Skirt zip dan getah boleh tarik 5 6" lagi ✅sesuai untuk semua majlis ✅sangat sesuai untuk ibu mengandung. . 📞 +60175810395 . #bajuraya #bajupengapit #bajubridemaid #bajurayamalaysia #bajurayamurah #bajumurah #ootdraya #ootd #dressmurah #dressrayamalaysia #kebayamoden #kurungmoden #bajucantikmurah #bajulawa #dresslabuh  #bajukepokkepok #bajuorganza  #dresstunangmurah #dresslace #koleksiraya #raya2019 #kurungsaree #kurungsale #kurungmustard #bajukurungbudak #kurungbudakmustard
SALE 🎉 .  KURUNG JANAE . .  Sepasang dewasa *RM 95 FREE POSTAGE/RM8ss* . .  Set Ibu & Anak (saiz 2 & 4) *RM135 free postage / RM12ss* . .  Set ibu & Anak (saiz 6, 8, 10) *RM145 free postage / RM12ss* . .  Budak saiz 2 & 4 *RM55 Postage RM8 (sm/ss)* . .  Budak saiz 6,8,10 *RM 65 postage RM8 (sm/ss)* . . . . 💠Details Kurung Ja'nae💠 ✅Material como crepe ✅Butang boleh bukak ✅Zip bahagian tangan ✅Skirt zip dan getah boleh tarik 5 6" lagi ✅sesuai untuk semua majlis ✅sangat sesuai untuk ibu mengandung. . 📞 +60175810395 . #bajuraya #bajupengapit #bajubridemaid #bajurayamalaysia #bajurayamurah #bajumurah #ootdraya #ootd #dressmurah #dressrayamalaysia #kebayamoden #kurungmoden #bajucantikmurah #bajulawa #dresslabuh  #bajukepokkepok #bajuorganza #bajuviral #bajutunangmurah #dresstunangmurah #dresslace #koleksiraya #raya2019 #kurungsaree #kurungsale #kurunghijaulumut #kurungmustard
🔥🔥NEW COLLECTION  RAYA 2K19 🔥🔥 . 🔥HOT ITEM🔥 . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 CARLINA  KURUNG 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 10  warna yang menarik untuk di rebut . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌷material como crepe 🌷warna yang menawan dan memukau 🌷design kurung fishtial 🌷cutting  princes loose dan  berdutt berlakang 🌷jenis kain kembang payung 🌷pinggang bergetah 🌷saiz  XS  S M L XL XXL  XXXL 🌷ade zip belakang baju . . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk  dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . READY STOCK . 2xl 3xl add rm 10 RM  100 SM / RM 105 SS . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungsimple #bajukurungcantik #bajukurungsedondon #bajukurungplain  #kurungfishtail #bffriendly #bajukurungcomocrepe #bazarpaknil #sayajualbajukurung #bajukurungplussize  #bajukurungmustard #kurungmustard #kurungfishtailmustard #bajumustard #bajucantikazmustard
EVERLYN KURUNG #hsxdnr  RM118 sm/RM125 ss  Klik #hseverlyn utk pilihan warna  Material: Moss Crepe + Dubai Silk Size: XS - XL . - material italian moss creepe (baju) dan digital dubai silk (skirt) - Kurung modern fishtail - berdutt belakang kiri dan kanan - hidden zip dibahagian belakang - kain kembang duyung - bergetah kiri dan kanan - wudhuk friendly - cutting loose . *rantai dokoh sekadar hiasan sahaja*  #hsfishtail #bajukurungmini #minikurung #kurungmini #bajukurungmurah #bajucantikmurah #kurungmoden #kurungcantikmurah #bajukurungcantik #kurungmoden #bajukurungfishtail #kurungfishtail #kurungmoden #bajumustard #bajugold #bajukurunggold #bajukurungmustard #kurunggold #kurungmustard #kurungmodenmustard #kurungmodengold #hskuning #hsxgold
MELODY KURUNG . HARGA : RM 110.00 SM / RM115.00 SS HARGA TERMASUK POSTAGE . SIZE : S M L XL XXL COLOUR : 6 colours . DETAILS : 💟 Material : soft moss crepe 💟 Baju : Round neck, ada zip belakang, span di bahu, ada hiasan beads atas baju, ada dart belakang baju 💟 Kain : Pinggang getah sepenuhnya, tiada zip, cutting kembang dan flowy . ps : model pakai size S . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #bajukurung #kurungsimple #kurungplain  #bajukurungmurah #bajukenduri #bajucikgu #bajuoffice #kurungmurah  #bajukurungsedondon #bazarpaknil  #bajukurungmustard #kurungmustard #bajumustard #bajucantikazmustard
MELODY KURUNG BY NCC  SIZE : S M L XL XXL COLOUR : 6 colours  DETAILS : . 💟 Material : soft moss crepe 💟 Baju : Round neck, ada zip belakang, span di bahu, ada hiasan beads atas baju, ada dart belakang baju 💟 Kain : Pinggang getah sepenuhnya, tiada zip, cutting kembang dan flowy  ps : model pakai size S . . ❤️ HARGA : RM99 SM / RM104 SS FREE POSTAGE . . Whatsapp / Telegram : 019-6699374 . Klik link utk order: www.wasap.my/60196699374 . #bajukurung #kurunguznashoppe #kurungmoden #kurungmurah #sayajualbajukurung #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurung2019 #kurungterbaru #kurungterkini #kurungseragam #kurungbridesmaid #kurungsaizbesar #kurungplussize #kurungsale #kurungmodenterkini #kurungsedondon #kurungmodenmalaysia #kurungonline  #bazaarpaknil #bajuraya #bajuraya2019 #sayajualbajuraya #kurungemeraldgreen #kurungmaroon #kurungmustard #kurungpurple #kurungdarkblue
VIVY SALE 💕 RM105 sm/RM110 ss (NORMAL RM130) 3XL - 4XL + RM10 5XL +RM15  Klik #hsvivy utk pilihan warn  Material: PEARL SKIN PLATINUM GRED A+ Size: XS - 5XL . ✅ Design mini kurung TERKINI, cutting loose dan berdutt blkg ✅ ZIP DEPAN (Nursing FRIENDLY) ✅ Dihiasi DIAMOND 💎 ditgn TAMPAK EXCLUSIVE DAN MEWAH ✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai ✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan  #hsplussize #bajunursingfriendly #bajukurungnursing #kurungplussize #bajubridesmaid #bajukurungmurah #kurungplain #bajuplussize #bajuborong #bajukurungmurah #bajukurungplussize #bajucantikmurah #baju5xl #bajukurung3xl #bajukurung4xl #bajukurungxxl #bajumurahmalaysia #bajukuning #bajumustard #bajukurungkuning #bajukurungmustard #kurungmustard #kurungkuning #kurungmodenkuning  #kurungmodenmustard #bajukuningplussize #kurungkuningplussize #bajukuningplain #kurungkuningplain #hskuning
🌸 AZALEA KURUNG 🌸 . HARGA SEPASANG BAJU RM99SM/RM107SS FREE POSTAGE . CIRI-CIRI COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai . COLOR: 9 COLORS AVAILABLE . SIZE: S, M L, XL, DAN XXL . CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Direka khas sempena sambutan kemerdekaan Malaysia -Pattern kurung moden -Kombinasi pelbagai warna menambah element elegen pada design -Hiasan butang balut pada sisi baju menambah seri design -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang) . KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Sesuai digayakan oleh cikgu-cikgu sempena bulan kemerdekaan -Terdapat pelbagai pilihan warna lain utk pemakaian harian -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 ke tempat kerja . #azaleakurung  #augustkurung #kurungmerdeka #bffkurung  #bffkurungpahang  #kurungmodern  #warnamerdeka  #merdekakurung #augustkurung #harikemerdekaan #sedondonmerdeka #merdekaraya  #kurung2xl #kurungmurah #kurungterbaik  #bajukurungpenang #kurungmustard
NAFEESA AURA KURUNG . LIMITED STOCK . Material: AAA Comocrepe . 💟Wudhu friendly 💟6pcs -cut (Top) 💟6pcs -cut (Bottom) 💟Tidak luntur 💟Tidak mengecut 💟Ironless 💟Zip at the back . Nota: . Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. . Model memakai baju saiz S dan tinggi model ialah 160cm..L . Tiada zip dihadapan . . RM 85 SM / RM 88 SS . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #bajukurung #kurungsimple #kurungplain  #wudhufriendly #bajukurungmurah #bajukenduri #bajucikgu #bajuoffice #kurungmurah  #bajukurungsedondon #bazarpaknil #bajukurungironless #kurungironless  #bajukurungmustard #kurungmustard #bajumustard #bajucantikazmustard
RIAU ROSELLA CODE E #hsxscf RM110 sm/RM115 ss XXL +RM10  Klik #hsrosee utk pilihan warna  Material: Sutera Jacquard Size: S - XXL . ✔️ Material Sutera jacquard high quality dan tahan lasak ✔️ Cutting loose dan selesa dipakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak ✔️ Design Kurung Riau moden ✔️ Ada butang di depan baju ✔️ Whuduk friendly ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur . ☑️Ukur dahulu sebelum membuat  Pembelian . Please Take Note ☑️Contoh Model Pakai Saiz S ☑️Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ☑️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc  #hsriau #bajukurungriau #kurungriau #kurungmodenriau #bajucantikmurah #bajukurungmurah #kurungcantikmurah #bajukurungcantik #bajubunga #bajukurungbunga #kurungmoden #kurungmodenmurah #bajumurah #bajugold #bajukuning #bajumustard #bajukurungkuning #bajukurunggold #bajukurungmustard #kurungkuning #kurunggold #kurungmustard #kurungmodengold #kurungmodenmustard #hskuning #hsxgold
SONGKET BUNGA TERATAI #hsxltc RM110 sm/RM115 ss XXL +RM10  Klik #hsteratai utk pilihan warna  Material: SB Line Size: S - XXL . 🌸Design Kurung Modern 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain Duyung Loose Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Sila Rujuk Panduan Ukur yg diberikan 📍Ada Sedikit perbezaan Warna  5-10 % faktor Cahaya Kamera 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc  #hssongket #bajukurung #bajukurungmurah #bajucantikmurah #bajukurungsongket #kurungsongket #kurungmodensongket #bajucantikmurah #kurungcantikmurah #bajukurungcantik #kurungmoden #bajukurungsbline #kurungmurah #bajumustard #bajukuning #bajukurunggold #bajukurungmustard #bajukurungkuning #kurungkuning #kurunggold #kurungmustard #kurungmodenmustard #kurungmodenkunig #bajusongketkuning #kurungsongketkuning #hskuning #hsxgold
🎉Sale combo raya haji 🎉 . Sara peplum kurung + kurta hafiz . Warna: purple . Harga= sara peplum kurung saiz: 0-6m rm59 2y, 3y rm65 . hafiz kurta: harga set baju&seluar Ss rm 59 L rm65 . Harga combo -peplum saiz 0-6m +kurta saiz ss/L : rm 115/120 -peplum saiz 2-3y +kurta saiz ss/ L: rm 120/125  Free postage 🎊🎊🎊🎊 . For order click link di bio 🤗
🎉Sale combo raya haji 🎉 . Sara peplum kurung + kurta hafiz . Warna: mustard . Harga= sara peplum kurung saiz: 0-6m hingga 6-12m rm59 1y, 3y rm65 . hafiz kurta: harga set baju&seluar m&L rm65 . Harga combo -peplum saiz 0-12m +kurta : rm 120 -peplum saiz 1-3y +kurta : rm 125  Free postage 🎊🎊🎊🎊 . For order click link di bio 🤗
. . ❤️MINI FELIYSIA❤️ . KOLEKSI DEESYA RAYA 2019 . (✔) DESIGN- DESIGN TRBARU 2019 (✔) MATERIAL HIGH KUALITI...PEARL SKIN (✔) KAIN YANG LEMBUT, BERKUALITI, SELESA (✔) WARNA HOT SELLING (✔) SESUAI UNTUK KE OFIS, KULIAH, JALAN2 (✔) TAK  PANAS, TAK JARANG, JATUH & FLOWY (✔) LIGHT IRONING, TIDAK MUDAH KEDUT (✔) DIHIASI TABURAN MUTIARA YANG EXCLUSIVE (✔) AVAILABLE SAIZ S - XXXL... (✔️PINGGANG GETAH KIRI KANAN (✔️)ITEM READY STOCK..❌PRE ODER .  STOK LIMITED, FIRST COME FIRST SERVE . . . 📲Whatsapp 018-2968003 📲Whatsapp 018-2968003 📲Whatsapp 018-2968003 . . #bajukenduri #bajubridesmaid #kenduri #bridesmaids #bajumakanmalam #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #kurungplain  #bajukurungmurah #kurungmodenmurah  #kurungcantik #kurungsimple #bajusongket #bajusedondon  #kurungdiamond #bajudiamond #bajuberlian #kurunglabuh  #kurungfishtail #kurungsaloma #bajusaloma #bajusedondon #kurungsedondon #kurungkerja #bajugold #kurunggold  #bajukurunggold #bajumustard #kurungmustard #bajukurungmustard

Loading