Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kurungironless

Posts tagged as #kurungironless on Instagram

22.094 Posts

Assalammualaikum ๐Ÿฅฐ Happy Monday ๐Ÿ˜Ž . Lorez batch tengah clearance sales. Size dan colour limited tau ๐Ÿ˜‚ . Hanya RM59/pasang Kalau beli 2 pasang dan ke atas RM54/pasang ๐Ÿฅฐ 4-5xl add RM5 sepasang Harga tak termasuk pos ๐Ÿ˜Š www.wasap.my/60193170107 . #bajukurungmoden #bajubridemaidsmurahmalaysia  #bridesmaids  #bridesmaidmurah  #kurungmosscrepeprinted #bajukurungplussize #mosscrepeprinted #mosscrepe #bajumosscrepe  #bajurayatakpayahiron #kurungironless #bajubridesmaidplussize  #plussize  #bajubridesmaidmurah #bajukurungkenduri #bajukurungmosscrepe #suitumrah #mosscrepebercorak #plussizekurung #bajubridesmaidcantik #bajupengapitmurah  #bajudulanggirls #dulanggirls  #bajukurungmurah #bridesmaidmalaysia #suitmuslimahmurahmalaysia #printedmosscrepe #bajutakperluiron #bajukurungtravel
Sentuhan warna pastel yang menyejukkan pandanga mata ♥ . Psttt. Kalau nak GRAB #arissakurung ni inShaaAllah masih ada tawaran harga #flashsale tau. Yang penting uolls kena cepat sebab stok tak banyak dahhhh. . Nak tengok full colour ? Jom singgah @bussainasyarie_catalog . . #sahabat_bs #bussaina_syarie #bajukurungmosscrepe #bajukurungplain #bajukurungtakpayahgosok #bajukurungtanpagosok #kurungironless #ironlesabajukurung
Estella 2.0 (CLEARANCE STOCK)  Material : Moss Crepe (Memeri) ๐ŸŽ€ Kurung Tanpa Iron ๐ŸŽ€ Mudah Untuk Breastfeeding, hanya perlu selak ๐ŸŽ€ Mudah Untuk Ambil Wudhu, tarik je bahagian lengan ke atas ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŽ€ Padanan dengan Kain Duyung Full Getah  Harga Jual:  Beli 1 helai, RM59/sepsg Beli 2 helai & ke atas, RM54/sepsg *plussize 4XL dan 5XL add RM5/psg *postage fee add seperti biasa *order 2 psg keatas TIDAK BOLEH MIX dengan design lain. Sila order berasingan. โš ๏ธ tiada pertukaran saiz, warna dan design dibenarkan selepas pelanggan menerima barang melainkan defect atau kekhilafan pihak HQ  #sabella #estella #clearancesale #clearancestock #bajutanpagosok #kurungironless #borong
KURUNG ISABELLA โœจBeads menggunakan jahitan tangan โœจBeads xmudah tanggal kerana dijahit โœจBeads Exclusive yg berkilauan โœจBaju akan kelihatan sangat mewah _ RM139 free postage seluruh malaysia . . . . . . #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #kurunglace #bajukurunglace #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #kurungbeads #kurungbeads #kurungmanik #mustard #kurungplain #bajukurungplain #kurungplainplussize #kurungironless #bajukurungironless #bajuplussize
Nak tau kain como crepe printed tu macamana? Como crepe material susah kedut. Senang cakap, tak perlu iron pun takpe. Serius. ๐Ÿค— Batik kecik-kecik tak sakit mata memandang. Hihi. . . Oh ya, kurung ni loose di bahagian bahu/lengan. Sangat selesa macam baju Opah. Siap ada zip nursing dan span bahu. ๐Ÿคฉ Ada 4 kaler tau. Swipe left nak tengok lebih dekat. . . ๐Ÿ˜‚ Harga RM55 je sehelai. Free postage seluruh MALAYSIA. Beli 2 RM100. Dan 3 RM135. Yesss. Free postage! . . #bajukurungkedah #kurungkedah #batikkurung #kurungbatik #kurungnursing #kurungmenyusu #bajukurungcomocrepe #kurungironless #likes #likesforlikes #doubletap #love #malaysiabajukurung #diarynasyifa #nextproject #kurungminiuntukkuliah #kurungstudent #kurungtakyahiron
Harga "early bird" memang berbaloi2.. dgn harga tu je dah siap dapat : . โœ…1 baju kurung โœ…FREE 1 cardigan โœ…FREE 1 tali ala scarf โœ…FREE 1 shawl labuh macam model pakai . Super complete! . InsyaAllah fareena akan jd the best ever baju kurung pelbagai style nt . . *Promosi Early Bird* Buy 1 RM 129 include postage  Buy 3 RM 109/pcs include postage ** add on RM 10 for 2xl and above . HARGA PROMOSI EARLY BIRD SAH PADA 20-27 ogos 2019 shj . P/S : Tarikh launching 20 ogos, postage start 26 ogos . . #jelitawardrobeofficialreseller #jelitawardrobe #jwteamjelita #kurungfareena #kurungironless #kurungplussize #kurung5xl #kurungbffriendly #kurungwudhufriendly #cardiganchiffon #kurungkosong #wanyhasrita #icsyvmy2 #mirafilzahโœจ #kurungmalaysia #muslimahfashion #muslimahwear
Harga "early bird" memang berbaloi2.. dgn harga tu je dah siap dapat : . โœ…1 baju kurung โœ…FREE 1 cardigan โœ…FREE 1 tali ala scarf โœ…FREE 1 shawl labuh macam model pakai . Super complete! . InsyaAllah fareena akan jd the best ever baju kurung pelbagai style nt . . *Promosi Early Bird* Buy 1 RM 129 include postage  Buy 3 RM 109/pcs include postage ** add on RM 10 for 2xl and above . HARGA PROMOSI EARLY BIRD SAH PADA 20-27 ogos 2019 shj . P/S : Tarikh launching 20 ogos, postage start 26 ogos . . #jelitawardrobeofficialreseller #jelitawardrobe #jwteamjelita #kurungfareena #kurungironless #kurungplussize #kurung5xl #kurungbffriendly #kurungwudhufriendly #cardiganchiffon #kurungkosong #wanyhasrita #icsyvmy2 #mirafilzahโœจ #kurungmalaysia #muslimahfashion #muslimahwear
Harga "early bird" memang berbaloi2.. dgn harga tu je dah siap dapat : . โœ…1 baju kurung โœ…FREE 1 cardigan โœ…FREE 1 tali ala scarf โœ…FREE 1 shawl labuh macam model pakai . Super complete! . InsyaAllah fareena akan jd the best ever baju kurung pelbagai style nt . . *Promosi Early Bird* Buy 1 RM 129 include postage  Buy 3 RM 109/pcs include postage ** add on RM 10 for 2xl and above . HARGA PROMOSI EARLY BIRD SAH PADA 20-27 ogos 2019 shj . P/S : Tarikh launching 20 ogos, postage start 26 ogos . . #jelitawardrobeofficialreseller #jelitawardrobe #jwteamjelita #kurungfareena #kurungironless #kurungplussize #kurung5xl #kurungbffriendly #kurungwudhufriendly #cardiganchiffon #kurungkosong #wanyhasrita #icsyvmy2 #mirafilzahโœจ #kurungmalaysia #muslimahfashion #muslimahwear
Harga "early bird" memang berbaloi2.. dgn harga tu je dah siap dapat : . โœ…1 baju kurung โœ…FREE 1 cardigan โœ…FREE 1 tali ala scarf โœ…FREE 1 shawl labuh macam model pakai . Super complete! . InsyaAllah fareena akan jd the best ever baju kurung pelbagai style nt . . *Promosi Early Bird* Buy 1 RM 129 include postage  Buy 3 RM 109/pcs include postage ** add on RM 10 for 2xl and above . HARGA PROMOSI EARLY BIRD SAH PADA 20-27 ogos 2019 shj . P/S : Tarikh launching 20 ogos, postage start 26 ogos . . #jelitawardrobeofficialreseller #jelitawardrobe #jwteamjelita #kurungfareena #kurungironless #kurungplussize #kurung5xl #kurungbffriendly #kurungwudhufriendly #cardiganchiffon #kurungkosong #wanyhasrita #icsyvmy2 #mirafilzahโœจ #kurungmalaysia #muslimahfashion #muslimahwear
Harga "early bird" memang berbaloi2.. dgn harga tu je dah siap dapat : . โœ…1 baju kurung โœ…FREE 1 cardigan โœ…FREE 1 tali ala scarf โœ…FREE 1 shawl labuh macam model pakai . Super complete! . InsyaAllah fareena akan jd the best ever baju kurung pelbagai style nt . . *Promosi Early Bird* Buy 1 RM 129 include postage  Buy 3 RM 109/pcs include postage ** add on RM 10 for 2xl and above . HARGA PROMOSI EARLY BIRD SAH PADA 20-27 ogos 2019 shj . P/S : Tarikh launching 20 ogos, postage start 26 ogos . . #jelitawardrobeofficialreseller #jelitawardrobe #jwteamjelita #kurungfareena #kurungironless #kurungplussize #kurung5xl #kurungbffriendly #kurungwudhufriendly #cardiganchiffon #kurungkosong #wanyhasrita #icsyvmy2 #mirafilzahโœจ #kurungmalaysia #muslimahfashion #muslimahwear
Harga "early bird" memang berbaloi2.. dgn harga tu je dah siap dapat : . โœ…1 baju kurung โœ…FREE 1 cardigan โœ…FREE 1 tali ala scarf โœ…FREE 1 shawl labuh macam model pakai . Super complete! . InsyaAllah fareena akan jd the best ever baju kurung pelbagai style nt . . *Promosi Early Bird* Buy 1 RM 129 include postage  Buy 3 RM 109/pcs include postage ** add on RM 10 for 2xl and above . HARGA PROMOSI EARLY BIRD SAH PADA 20-27 ogos 2019 shj . P/S : Tarikh launching 20 ogos, postage start 26 ogos . . #jelitawardrobeofficialreseller #jelitawardrobe #jwteamjelita #kurungfareena #kurungironless #kurungplussize #kurung5xl #kurungbffriendly #kurungwudhufriendly #cardiganchiffon #kurungkosong #wanyhasrita #icsyvmy2 #mirafilzahโœจ #kurungmalaysia #muslimahfashion #muslimahwear
Harga "early bird" memang berbaloi2.. dgn harga tu je dah siap dapat : . โœ…1 baju kurung โœ…FREE 1 cardigan โœ…FREE 1 tali ala scarf โœ…FREE 1 shawl labuh macam model pakai . Super complete! . InsyaAllah fareena akan jd the best ever baju kurung pelbagai style nt . . *Promosi Early Bird* Buy 1 RM 129 include postage  Buy 3 RM 109/pcs include postage ** add on RM 10 for 2xl and above . HARGA PROMOSI EARLY BIRD SAH PADA 20-27 ogos 2019 shj . P/S : Tarikh launching 20 ogos, postage start 26 ogos . . #jelitawardrobeofficialreseller #jelitawardrobe #jwteamjelita #kurungfareena #kurungironless #kurungplussize #kurung5xl #kurungbffriendly #kurungwudhufriendly #cardiganchiffon #kurungkosong #wanyhasrita #icsyvmy2 #mirafilzahโœจ #kurungmalaysia #muslimahfashion #muslimahwear
Harga "early bird" memang berbaloi2.. dgn harga tu je dah siap dapat : . โœ…1 baju kurung โœ…FREE 1 cardigan โœ…FREE 1 tali ala scarf โœ…FREE 1 shawl labuh macam model pakai . Super complete! . InsyaAllah fareena akan jd the best ever baju kurung pelbagai style nt . . *Promosi Early Bird* Buy 1 RM 129 include postage  Buy 3 RM 109/pcs include postage ** add on RM 10 for 2xl and above . HARGA PROMOSI EARLY BIRD SAH PADA 20-27 ogos 2019 shj . P/S : Tarikh launching 20 ogos, postage start 26 ogos . . #jelitawardrobeofficialreseller #jelitawardrobe #jwteamjelita #kurungfareena #kurungironless #kurungplussize #kurung5xl #kurungbffriendly #kurungwudhufriendly #cardiganchiffon #kurungkosong #wanyhasrita #icsyvmy2 #mirafilzahโœจ #kurungmalaysia #muslimahfashion #muslimahwear
Harga "early bird" memang berbaloi2.. dgn harga tu je dah siap dapat : . โœ…1 baju kurung โœ…FREE 1 cardigan โœ…FREE 1 tali ala scarf โœ…FREE 1 shawl labuh macam model pakai . Super complete! . InsyaAllah fareena akan jd the best ever baju kurung pelbagai style nt . . *Promosi Early Bird* Buy 1 RM 129 include postage  Buy 3 RM 109/pcs include postage ** add on RM 10 for 2xl and above . HARGA PROMOSI EARLY BIRD SAH PADA 20-27 ogos 2019 shj . P/S : Tarikh launching 20 ogos, postage start 26 ogos . . #jelitawardrobeofficialreseller #jelitawardrobe #jwteamjelita #kurungfareena #kurungironless #kurungplussize #kurung5xl #kurungbffriendly #kurungwudhufriendly #cardiganchiffon #kurungkosong #wanyhasrita #icsyvmy2 #mirafilzahโœจ #kurungmalaysia #muslimahfashion #muslimahwear
Describe Azalea Kurung??? ๐Ÿ˜ฑ . โœ… Breezy โœ… Cheerful โœ… Minimal Ironing โœ… Stretchable . โœ… Super Soft - So apa yang anda perlu lakukan ialah pick which colour and purchase. ๐Ÿ›’ - ๐Ÿ“ธ by @imanabdulrahim who looking really attractive. ๐Ÿ’œ - CARA ORDER?? WhatsApp/Telegram/Dm ๐Ÿ“ฒ +60149719597 . - Nak WhatsApp Teah tanpa simpan no Teah? Lecehlah nak simpan-simpan number ni.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Boleh tekan link di bio Teah ye! ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . - #bymi171 #misisters #bymawaddahizzati #mawaddahizzati #mawaddahizzatiagent #mawaddahizzatiformuslimah  #terlajakmenarik #terlajaklaku  #terlajaklaris #terlajakmurah #terlajaklabuh #terlajakcantik  #tudungmurah #tudunglabuh #tudungcantik #modesty #thebeautywithinmodesty #instashawl #instamurah #woman #hijab #salegempak #sale #misale #kurungironless #ironless #miazaleakurung #mibawalhelena #bajukurungironless
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong ๐ŸŒธ Nursing Friendly (zip depan 13inci) ๐ŸŒธ Poket sebelah kanan ๐ŸŒธ Baju potongan polos ๐ŸŒธ Kain cutting duyung ๐ŸŒธ Pinggang kain separuh getah ๐ŸŒธ Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea ๐Ÿฆ‹ Tak melekat kat badan ๐Ÿฆ‹ Ironless! ๐Ÿฆ‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM ๐Ÿž Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . ๐Ÿ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . ๐Ÿ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong ๐ŸŒธ Nursing Friendly (zip depan 13inci) ๐ŸŒธ Poket sebelah kanan ๐ŸŒธ Baju potongan polos ๐ŸŒธ Kain cutting duyung ๐ŸŒธ Pinggang kain separuh getah ๐ŸŒธ Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea ๐Ÿฆ‹ Tak melekat kat badan ๐Ÿฆ‹ Ironless! ๐Ÿฆ‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM ๐Ÿž Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . ๐Ÿ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . ๐Ÿ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong ๐ŸŒธ Nursing Friendly (zip depan 13inci) ๐ŸŒธ Poket sebelah kanan ๐ŸŒธ Baju potongan polos ๐ŸŒธ Kain cutting duyung ๐ŸŒธ Pinggang kain separuh getah ๐ŸŒธ Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea ๐Ÿฆ‹ Tak melekat kat badan ๐Ÿฆ‹ Ironless! ๐Ÿฆ‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM ๐Ÿž Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . ๐Ÿ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . ๐Ÿ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong ๐ŸŒธ Nursing Friendly (zip depan 13inci) ๐ŸŒธ Poket sebelah kanan ๐ŸŒธ Baju potongan polos ๐ŸŒธ Kain cutting duyung ๐ŸŒธ Pinggang kain separuh getah ๐ŸŒธ Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea ๐Ÿฆ‹ Tak melekat kat badan ๐Ÿฆ‹ Ironless! ๐Ÿฆ‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM ๐Ÿž Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . ๐Ÿ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . ๐Ÿ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong ๐ŸŒธ Nursing Friendly (zip depan 13inci) ๐ŸŒธ Poket sebelah kanan ๐ŸŒธ Baju potongan polos ๐ŸŒธ Kain cutting duyung ๐ŸŒธ Pinggang kain separuh getah ๐ŸŒธ Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea ๐Ÿฆ‹ Tak melekat kat badan ๐Ÿฆ‹ Ironless! ๐Ÿฆ‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM ๐Ÿž Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . ๐Ÿ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . ๐Ÿ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong ๐ŸŒธ Nursing Friendly (zip depan 13inci) ๐ŸŒธ Poket sebelah kanan ๐ŸŒธ Baju potongan polos ๐ŸŒธ Kain cutting duyung ๐ŸŒธ Pinggang kain separuh getah ๐ŸŒธ Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea ๐Ÿฆ‹ Tak melekat kat badan ๐Ÿฆ‹ Ironless! ๐Ÿฆ‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM ๐Ÿž Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . ๐Ÿ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . ๐Ÿ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong ๐ŸŒธ Nursing Friendly (zip depan 13inci) ๐ŸŒธ Poket sebelah kanan ๐ŸŒธ Baju potongan polos ๐ŸŒธ Kain cutting duyung ๐ŸŒธ Pinggang kain separuh getah ๐ŸŒธ Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea ๐Ÿฆ‹ Tak melekat kat badan ๐Ÿฆ‹ Ironless! ๐Ÿฆ‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM ๐Ÿž Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . ๐Ÿ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . ๐Ÿ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong ๐ŸŒธ Nursing Friendly (zip depan 13inci) ๐ŸŒธ Poket sebelah kanan ๐ŸŒธ Baju potongan polos ๐ŸŒธ Kain cutting duyung ๐ŸŒธ Pinggang kain separuh getah ๐ŸŒธ Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea ๐Ÿฆ‹ Tak melekat kat badan ๐Ÿฆ‹ Ironless! ๐Ÿฆ‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM ๐Ÿž Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . ๐Ÿ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . ๐Ÿ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong ๐ŸŒธ Nursing Friendly (zip depan 13inci) ๐ŸŒธ Poket sebelah kanan ๐ŸŒธ Baju potongan polos ๐ŸŒธ Kain cutting duyung ๐ŸŒธ Pinggang kain separuh getah ๐ŸŒธ Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea ๐Ÿฆ‹ Tak melekat kat badan ๐Ÿฆ‹ Ironless! ๐Ÿฆ‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM ๐Ÿž Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . ๐Ÿ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . ๐Ÿ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…  Kebarung kain lycra..Haa..Macam best sangat ni. Rugi kalau tak cuba. Cepat order takot habis licin nanti . Kebarung Saadong ๐ŸŒธ Nursing Friendly (zip depan 13inci) ๐ŸŒธ Poket sebelah kanan ๐ŸŒธ Baju potongan polos ๐ŸŒธ Kain cutting duyung ๐ŸŒธ Pinggang kain separuh getah ๐ŸŒธ Pilihan saiz S hingga 3XL . Material: Lycra Korea ๐Ÿฆ‹ Tak melekat kat badan ๐Ÿฆ‹ Ironless! ๐Ÿฆ‹ Sejuk dan sangat selesa  Ukuran diupload dalam gambar berasingan . Harga: RM109 FREE POSTAGE SM ๐Ÿž Add RM8 SS . Mana satu pilihan hati? Nak order whatsapp laju2 . ๐Ÿ’˜Whatsapp / Telegram: 0132889354 . ----------atau----------- . ๐Ÿ“Œ Klik link whatsapp 'www.wasap.my/60132889354' di info profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan  #kebarung #kebarungmurah #kebarunglycramurah #kebarunglycra #kebarungtakpayahgosok #kebarungmalaysia #ironlesskebarung #kebarungironless #kebarungironlessmurah #kebarungsaadong #saadong #kebarungsaadongmurah #kebayamurah #kebarungmalaysiamurah #kebaya #kebayamalaysia #kebayalycra #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungironless #kurungtakpayahgosok
KURUNG ISABELLA โœจBeads menggunakan jahitan tangan โœจBeads xmudah tanggal kerana dijahit โœจBeads Exclusive yg berkilauan โœจBaju akan kelihatan sangat mewah _ RM139 free postage seluruh malaysia . . . . . . #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #kurunglace #bajukurunglace #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #kurungbeads #kurungbeads #kurungmanik #mustard #kurungplain #bajukurungplain #kurungplainplussize #kurungironless #bajukurungironless #bajuplussize
#ootd Ina Calisya . Tudiaaa sis Ashikin kita berootd tampil menawan & bergaya bersama Zahra Kurung Ina Calisya. Sesuai sgt kalau uolls pakai time raya ke, kenduri ke, pergi ofis ke, nak ootd pun takde masalah ๐Ÿ˜ฑ Mmg uolls palingg deboomm ๐Ÿ”ฅ lah! ๐Ÿ˜Tq our lovely customer ๐ŸŒท๐Ÿ˜ƒ . Jom sharekan gambar ootd anda dengan kami ๐Ÿ•บ . #inacalisya #amnababydollkids #kurungalana #zahrakurung #jubahcalisyaglitter #jubahmuslimah #ekslusifmuslimahmoden #antigosok #setibuanak #kurungironless #kurungantigosok #takperlugosok #bajusedondon
#ootd Ina Calisya . Tudiaaa sis Ashikin kita berootd tampil menawan & bergaya bersama Zahra Kurung Ina Calisya. Sesuai sgt kalau uolls pakai time raya ke, kenduri ke, pergi ofis ke, nak ootd pun takde masalah ๐Ÿ˜ฑ Mmg uolls palingg deboomm ๐Ÿ”ฅ lah! ๐Ÿ˜Tq our lovely customer ๐ŸŒท๐Ÿ˜ƒ . Jom sharekan gambar ootd anda dengan kami ๐Ÿ•บ . #inacalisya #amnababydollkids #kurungalana #zahrakurung #jubahcalisyaglitter #jubahmuslimah #ekslusifmuslimahmoden #antigosok #setibuanak #kurungironless #kurungantigosok #takperlugosok #bajusedondon

Loading