Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kualaterengganu

Posts tagged as #kualaterengganu on Instagram

702.060 Posts

πŸ“1145 D Jalan Kampung Bukit 21080, Kuala Terengganu - Hadapan SK Kampung Bukit βœ‚οΈ 2-11PM ☎️ +60139990690 #barber #barbershop #kualaterengganu #hardsnip
Every great love starts with a great story.. .  Solemnization of @cdinzainal and @ika_syatika big conggrats guys.. . Special thanks to @syedluqmanshafiq , he learned within this couple months of how to shooting, how to direct how to edit. Goodjob @syedluqmanshafiq πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» and not forget @mohdfakhrullah that always teach him how to roll. Thank you guyys.. . Dont forget to follow @af.artmotion @af.artmotion @af.artmotion for more video this kind of wedding vibes. . Operation camera - @syedluqmanshafiq  Editing - @afhamapang  Colour grading - @mohdfakhrullah @yoe_parey . . . .  #kahwin #pakejkahwin #jurugambar #jurugambarperkahwinan #perkahwinan #pakejperkahwinan #prewedding #preweddingphoto #postwedding #instagood #photooftheday #bruneiwedding #indonesiawedding #beautiful #gambarcantik #awesome #brides #bridetobe #videokawin #beautifulterengganu #kualaterengganu #kahwinmurah #kawinmurah #malayguidewedding
Mini Chicken Chop...Harga Doh Laaa Murah, Portion Besar Pulok πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ ============= 5:30 PTG - 12:30 MALAM (REHAT JAM 7:00-8.00MALAM) . #roger  https://wa.me/60145152932 (Caw. WAKAF BERUAS) https://wa.me/60105677487 (Caw. DURIAN BURUNG)  #arrizqkitchen#arrizq#wakafberuas#durianburung#kedaiterengganu#western #jjcm#kedaimakansedap#makananwestern#ganukite#makananterengganu#foodporn#instafood#tasty#yummy#terengganu#terengganudrawbridge#westernterengganu#kualaterengganu#terengganudaruliman#malaysia
[TAK PERLU INJECT PUN BOLEH PUTIH] . Ramai yg pm tanya boleh pakai dekat muka ke? #demicawhiteninglotion boleh pakai kat seluruh badan termasuk muka. Dan ianya selamat sebab ada LAS TEST dan KKM dan bahan2nya selamat. . . So yg mana nak cantik putih gebu tanpa inject tu boleh try DemicaLotion , konsisten hari2 kulit akan lebih cantik dan berseri2 gitu . . Cod Kuala Terengganu  Postage Seluruh Malaysia . . http://www.wasap.my/601116518138 http://www.wasap.my/601116518138 . . .  #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #provitaminb3 #putihbakawekkorea #postageseluruhmalaysia @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
YES. STRESSED. Everybody has this experiences. You. Me. At  work, family, friends, problemo, hutang, kereta, exam, rejection, worry about future, worry about loves, tgh broken, etc etc you name it.. Everyone has this dang things.. Stress can lead to severe illnesses. . Ceh ckp english. . Betul boh.. . Bila kita stress, badan kita banyak pakai energy. Sebab brain kita guna tenaga untuk proses banyak maklumat. Saluran darah di leher busy supply darah ke kepala. Lama kelamaan kepala jadi berat, sakit dan pembuluh darah jadi tegang. Sebab tu ada setengah budaya mengamalkan meditation. Supaya kepala kurang  memikir dan stress pun hilang. . Kita bukan nak cakap pasal meditasi. Kita nak mention pasal stress boleh dielakkan. Tapi memang susah, sebab fikiran kita tersangkut pada topik dalam kepala. Jadi salah satu terapi dari beribu tahun dulu ialah apa lagi...urut lah.. Huhu promote. Kenapa saya kata salah satu terapi terbaik? Kerana urut tidak menggunakan apa-apa ubat utuk dimakan, tiada kesan sampingan dan selamat. Betoi dak? . . .  Ok done kuliah maghrib. Wallahuallam. . Roger me wasap sapo nak ngurut dehhh 😁 . #0183924353 #terengganu #kualaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Hamparan biru membaluti cinta❀️❀️❀️ . . Reception Aini+Faris . Lokasi : Kg Jeram . For any enquiry contact us: 018-3564302 . Email : info.fotokahwin@gmail.com . . #fotokahwinterengganu #malaywedding #jurugambarkahwin #jumkahwin #gambarkahwin #terengganu #kualaterengganu #pakejkahwin #malaysia #fotografer #weddingphotographer #photographerterengganu #weddingterengganu #photographerpantaitimur #pakejperkahwinan #pakejgambarkahwin #pakejkahwinterengganu #weddingphoto #weddingganu #fotograferterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Feedback 😍 . #demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan . . . #demicaterengganu #demicawhiteninglotion #cod #kualaterengganu #postageseluruhmalaysia #provitaminb3 #putihbakawekkorea #kulitsihat @demicaterengganu
Alhamdulillah Allahuma Ya Bari Ya Shakur AIA PUBLIC TAKAFUL EAST COAST (KELANTAN TERENGANU PAHANG) . βœ…Top Life Planner East Coast Takaful Category Ogos 2019. (Untuk kali Ketiga Tahun 2019 ) . βœ… Second Runner Up Life and Takaful Category August 2019. . Tahniah Juga Kepada My Leader Harnizafauzi Harniza . βœ…Top Unit Manager (Direct Team) East Coast Takaful Category Ogos 2019  Dan Tahniah Kepada My Partner Al Fatas Yasmi βœ…Top New Lifeplanner East Coast Ogos 2019  Terima kasih Kepada seluruh Klien atas kepercayaan anda melantik saya sebgai PERUNDING RISIKO ANDA. . #khalifahempireconsultancy #khalifahgroupmalaysia #aazempiregroup #aazriskconsultancy #aiapublictakaful #eastcoast #careerwithus #savemorelife #giveopportunity  #beourpartner #eliteacademy #peluangkerjaya #aiacareer #hibah #kotabharu #kualaterengganu #kadperubatan #aiaelite #incomeprotection #keymanprotectian #perundingrisikoperniagaan #perundingrisikokeluarga  www.wasap.my/60139684699 www.wasap.my/60139684699
Annona Bird’s Nest adalah sediaan tradisional dan berada di dalam pengkelasan Makanan.  Tiada pengawet, pewarna dan perisa tambahan di dalamnya.  Walau bagaimanapun, individu yang alah terhadap cecair protein seperti susu dan telur tidak digalakkan mengamalkan minuman sarang burung.
KECANTIKAN BUKAN ANUGERAH, TETAPI SATU PENEMUAN - Dato' @rizalman71 . . T’Neeq adalah suplemen kesihatan yang diformulasikan daripada kombinasi bahan – bahan berkualiti tinggi dari luar negara dan dikeluarkan dari kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice ) dan berdaftar dengan NPRA (National Pharmaceutical Regulatory Agency ) . . Berminat nk try #tneeq? Whatsapp sis Aida 019 9132337 πŸ’‍♀️atau boleh click terus kat bio sis @rinetwork.aidatrg , zass kita whatsapp je tau 😍 . . #rinetwork #aidadstrg  #sayajual  #kualaterengganu #terengganu #bazaarpaknil  #healthandbeauty
Terhibur tengok keletah kanak-kanak ni...kreatif juga movement diorang kan? . Sometimes mommies dan daddies bagi alasan tak boleh nak aktif sebab ada anak-anak kan. Why not libatkan diorang sekali dalam aktiviti fizikal macam ni? . Badan sihat, bonding dengan anak-anak pun lebih rapat kan? . . Coach Shue πŸ“ž019-9835738 Klik link di bio untuk dapatkan detail program YCLWFH, program turun berat secara online dari rumah di mana anda boleh turun 3-10kg dalam satu musim. . #teamrafiqrazali#naelofarhijab #adhwardell #resepisihat #eatclean #mfmirafilzah #benamir #teamnickhinhussien #hotfm #mediaprima #ctdk #keto #ariani #singapore #kualaterengganu #irmahasmie #hotfm #intermittentfasting #tvalhijrah #jerebu #sinarfm #tunmahathir #beritaterkini #sweetdreams #healthylifestyle#herbalifenutrition #rizmanruzainicreation
Welcome PFJ πŸ˜˜πŸ™πŸ» “TakBoh Kering TeKok Mari Laaa Sinim” . πŸ’ Jom mari mari mari belake hok mane rase kering tekok tu mari basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem .2Branch kamiπŸ˜ƒβœŒοΈ : πŸ“PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king Pokkem Fruits&JuiceπŸ“πŸ₯‘πŸ‹πŸŽπŸπŸ‰πŸ’πŸ‹πŸ₯‘ πŸ•°10pg-10mlm(Everyday)(Jumaat 3ptg-10.30mlm) . πŸ“Mayang Palace Batu Burok πŸ•°4ptg-12mlm (Selasa tutup)  FB:Pokkem Fruits&Juice IG:PokkemFruitsJuice πŸ“ž013-8161606 πŸ’ 1% Jualan bulanan setiap bulan akan di sumbangkan ke Maahad@Anak yatim🀲 . πŸ’ Pakat mari try belake makan di kaki 5 rase International dan makan sambil ditemani angin angin bayu pantai batu burok dan hok paling utame pentingnyeeee harga murah xdok GST xdok SST πŸ’ͺKeluaran Anok Jati Terengganu 😊✌️ ‘Be Healthy Everyday’ #pokkemfruitsjuice#foodblogger  #terengganu #anoktranung  #amazingterengganu  #beautifulterengganu #bingsupokkem#jjcm  #bingsuterengganu #bingsu #jalanjalancarimakan #ohmyganung  #makangmakangganu #sekmung #foodphotography #foodpornmalaysia  #foodporn #malaysia#batuburuk  #kualaterengganu#terengganufood  #terengganucafe #manggocheesecake #terengganukite  #kapasisland #perhentianisland #redangisland TQ for coming n Suport Pokkem😍✌️
Antara kedai sup yang best kat Bandar KT. Kedai Warung Al-Saif tepi jalan depan Dataran Shahbandar. Buleh tryteh kali. Menu femes mee hun sup, nasi air, colek perut  #amazingterengganu #amazingfood #foods #food #makan #sup #soup #kualaterengganu #igmakan

Loading