Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#komikmalaysia

Posts tagged as #komikmalaysia on Instagram

101.148 Posts

x de idea lh korang.jerebu je aku tengok benyak komen,nk tegur sikit.😋😉 #gengkomik #komik #komiklucu #komikbiasa #komikhambar #komikmalaysia #komiklawak #komikmeme #komiksentap #komikmelayu #koleksikomikmalaysia #koleksikomik 😘💕 like,komen n share korang 💕
KEJAM.ACT 7:AKU INGIN BERSAMAMU.(BAHAGIAN 3). Mungkin ramai yang fikir Arman dan Ariana takkan diganggu lagi ketika di hospital.Tapi,korang kena baca apa yang terjadi kat diorang sebenarnya. (WAJIB BACA SAMPAI PAGE AKHIR) MALAYSIA:🚨[AMARAN]🚨(KATEGORI KHAS UNTUK PEMBACA DEWASA.)PEMBACA BAWAH UMUR 18 TAHUN DILARANG BACA NOVEL INI KERANA BANYAK UNSUR KEGANASAN MELAMPAU DAN DI LUAR NORMA MANUSIA. INDONESIA:🚨[AMARAN]🚨(KATEGORI D)DEWASA.PENUH DENGAN UNSUR BERDARAH, KEGANASAN SECARA NYATA,SADISME,DAN KEKEJAMAN DI LUAR NORMA MANUSIA. #jenayah #novelmelayu #novelmalaysia #novelthriller #kejam #psikopat #komikmalaysia #komikmania #gengkomikmalaysia #komikaksi #pencurikomik @abstrakim @komik_abamspek_theseries_ @armored_role_eye_shield @hazim_hazmi @anizachersele @fujiwaraacepilot18
Remastered comic. Jangan sangka yang Hafiz dulu seekor kambing yang skema, sekarang dia sudah berbadan sado. #kambingputih #kambingkoko #sheep #lawaktaklawak #lawakhambar #komikmalaysia #komikdigital #komiklawak #comics #funny
Coming soon Siapa yang nak masuk  Boleh comment  #ayatomeme#gengkomikmalaysia#webcomic#memedaily#comics#comic#gengkomik#meme#comic#komikmalaysia#memes#memecomic
Wujud lg ke bnda ni? 😂😂😂 Credit: @khaimikz #hiburanmalaysia #lawak #komikmalaysia
Sebenarnya nak post dekat hari Merdeka, pastu kena tunda pergi Hari Malaysia, pastu kena tunda lagi sampai hari ni, jadi inilah hasil kolaborasi dengan @white_dwarf72 (follow dia) ;v . Saya buat orang dengan background, @white_dwarf72 pula buat kereta kebal, kapal terbang dengan Countryball Malaysia dan bintang kerdil putih tu. . #komik #comic #malaysia #komikmalaysia #comicmalaysia #gengkomik #gengkomikmalaysia #countryball #countryballs #countryballsmalaysia #whitedwarft #star #sayangimalaysiakumalaysiabersih #sayangimalaysiaku #mohdhairel
👈👈👏👏 👏👏👏,👉👉#komik #komikvideolar #komiksözler #komikresimler #komikaze #komiksahneler #komikmalaysia#komikpaylasimlar #komikvideolar#komikkarikatür #komedi#komedia#baby#bebek#harika#super#süper#komedian#güldürgüldür#comedia#comedy#bebe#komikpaylasim#komedipaylasim#vinetürkiye#mizahtürkiye #mizah #dugun #düğün #eglence
Maju lu...(isi tempat kosong)  #komik #komikmalaysia #gengkomik #animasi #galaxynote10plus
Sorry silap eja .malas nk betul kan ..😂😂 . @mrcat_komik . . #gengkomik #komikmalaysia #gengkomikmalaysia  #lawakkomik #komikkomik #malaysia #isnin #selasa #2019 #komik2019 #comics #comicstrip
#repost @imuranzo_comic ・・・ -BILA STALK IG AWEKS-👩👀 Mata laki gatal bila dok bukak IG...huhuhu apalagi tengok aweks la kan😏😏😏. Tapi yg spoilnye bila die post sekali gambar boipren 😆😆😆. . . . Tag skit member yang camni punya perangai 😁😁😁 . . . 👉Follow @imuranzo_comic for more !🍫 . . . #imuranzo @imuranzo_comic . . . . ➖➖➖➖➖ 🎌HASHTAGS🎌➖➖➖➖➖ #komik #komikmalaysia #koleksikomikmalaysia  #komikstrip #gengkomik #komikharian  #drawing #mangadrawings #imuranzo
#135 : Manusia bersekolah akan senyum ke kalau jerebu?Boleh cuti..hmmmm....btw kurangkan asap ye~ . . . . . #komikharis #komikmalaysia #komikmelayu #komikinstagram  #taktahunakhashtagapa #jerebu #k #bye
Perempuan yg pakai seksi time jerebu tau pulak pakai mask nak tutup hidung tapi x reti nak tutup badan elok2.. #lawak #hambar  #komikmalaysia #lawakkomikmalaya  Cc:@jejarigangster
Quick sketch | #characterdesign | 1 ART PER WEEK  Suuuuper bz with #ejenalithemovie and developing #hikayat Ayra.  So here's another old sketch I did. Not too old lah.  I was exploring designs for my take on Badang. Will he b in my book? Idk. Have to wait and see. Hehe  #wip #foreverwip #sketch #sketchpractice #pencilsketches #komik #komikmalaysia #gengkomik #nusantara #hangtuah
Wish you all the best @ryandeedat for #artisbaharulelakipopular #abpbh32 😘 Aaminn #jikamemangharus #propa #salimah . . #repost @ryandeedat • • • • • • “What’s meant to be will always find a way” ‘More Than 3000 Styles Under RM39’ #maxfashionasia #ryandeedat #abpbh32  Outfit : @maxfashionasia  Photo : @shukrimarch
Hayy Allahh😂😂Buna gülecek arkadaşlarını etiketlee🤣🤣 #komikvideo #komiksözler #komedi #korktunmu #aşk #aşksözleri #aşkşiirleri  #şiirlerdenparçalar #anlamlısözler #ağırsözler #komedidükkanı #şiirsokakta #özdemirasafşiirleri #komikvinetr  #komikpaylaşımlar #komikmalaysia #komiklucu #komikstripindonesia #acısözler #acıaşk #komikfotoğraflar #sokakroportajlari#kapaksözler#korktunmu#kovaburcu#yokboylesozler#espiri #küfürlüsözler#replikler#sefakındır#komedifilmi
sambung sikit citer bubble tea aritu . . . . . #komikasamkeping #komikstrip #komikinstagram #komikmalaysia
#repost @imuranzo_comic (@get_repost) ・・・ -BILA STALK IG AWEKS-👩👀 Mata laki gatal bila dok bukak IG...huhuhu apalagi tengok aweks la kan😏😏😏. Tapi yg spoilnye bila die post sekali gambar boipren 😆😆😆. . . . Tag skit member yang camni punya perangai 😁😁😁 . . . 👉Follow @imuranzo_comic for more !🍫 . . . #imuranzo @imuranzo_comic . . . . ➖➖➖➖➖ 🎌HASHTAGS🎌➖➖➖➖➖ #komik #komikmalaysia #koleksikomikmalaysia  #komikstrip #gengkomik #komikharian  #drawing #mangadrawings #imuranzo
#repost @komikasamkeping with @get_repost ・・・ johnny johnny . . . . . #komikasamkeping #komikstrip #komikinstagram #komikmalaysia
بسم الله الرحمن الرحيم . . Satu je nak cakap,.. Satu punn ... Kang caption panjang berjela. 😂 . Okay okay! Ape yg acik nak ckp, "JANGAN JADI PEMULA KEPADA YANG TAK BAIK" no. No. No. And. No! . Kadang2 tuu, seseorang lelaki tuu, dah simpan dah niat dalam hati dia. Nak berbudi bahasa, cakap baik2,. Eh2. Tup tup. Yang perempuan pulak tak tau malu, pegi tunjuk yang kau tu ganas, and tak kisah pun kalau lelaki tu cakap kasar dgn kau, and saling bercarut bagai. Apakahhhhhhhh??????? . . Soo, bila kau "terpaksa" bergaul dengan kawan lain jantina, and kau awkward. Let it be.  Tak payah, kau pergi tunjuk belang kauuuu., Kau tunjuk yang jahil diri kauu, sebab nak tarik dia, kawan rapat dengan kau.  TAK PAYAH.  Kawan "BAIK" apaaa dah kalau saling carut ke muka masing2?  Hati-hati dengan permainan syaitonnn~ Mereka licik. . . #komikmalaysia  #gengkomik  #komikdakwah  #dakwah  #muslimcomic  #muslim  #sisperingat  #hambarina

Loading