Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kainseragambatik

Posts tagged as #kainseragambatik on Instagram

37.230 Posts

Dah pernah ada dubai silk sebelum ni? Lagi dan lagi mereciks DUBAI SILK ni bukan yg macam sebelum ni. Kali ni admin bawa yang 💯 ORI plus PREMUM punya. . . Rugi-rugi siapa yang sekadar tengok jer. Yang biasa ke gedung fabrik ternama di KL tuh, boleh comparekan harga kami. Corak yang sama harga yang berbeza. Series memang berbeza..sekali sekala pekena kain mak datin-datin ni apa salahnya.. . . Jangan segan tekan link wasap di BIO untuk meminang sepasang dua, buat bergaya ke majlis kenduri, bekerja atau melaram time open house plak. Merah mata makcik bawang dibuatnya. . . DUBAI SILK 💯 ORI PREMIUM #qbeezdubaipremium SEPASANG 4 METER BIDANG 45 💋 RM65 (tak termasuk kos pos) . . ATTENTION‼️ 📌 Serius buyer only / No fussy buyer please. 📌 Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. . . #kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah
Dah pernah ada dubai silk sebelum ni? Lagi dan lagi mereciks DUBAI SILK ni bukan yg macam sebelum ni. Kali ni admin bawa yang 💯 ORI plus PREMUM punya. . . Rugi-rugi siapa yang sekadar tengok jer. Yang biasa ke gedung fabrik ternama di KL tuh, boleh comparekan harga kami. Corak yang sama harga yang berbeza. Series memang berbeza..sekali sekala pekena kain mak datin-datin ni apa salahnya.. . . Jangan segan tekan link wasap di BIO untuk meminang sepasang dua, buat bergaya ke majlis kenduri, bekerja atau melaram time open house plak. Merah mata makcik bawang dibuatnya. . . DUBAI SILK 💯 ORI PREMIUM #qbeezdubaipremium SEPASANG 4 METER BIDANG 45 💋 RM65 (tak termasuk kos pos) . . ATTENTION‼️ 📌 Serius buyer only / No fussy buyer please. 📌 Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. . . #kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah
Dah pernah ada dubai silk sebelum ni? Lagi dan lagi mereciks DUBAI SILK ni bukan yg macam sebelum ni. Kali ni admin bawa yang 💯 ORI plus PREMUM punya. . . Rugi-rugi siapa yang sekadar tengok jer. Yang biasa ke gedung fabrik ternama di KL tuh, boleh comparekan harga kami. Corak yang sama harga yang berbeza. Series memang berbeza..sekali sekala pekena kain mak datin-datin ni apa salahnya.. . . Jangan segan tekan link wasap di BIO untuk meminang sepasang dua, buat bergaya ke majlis kenduri, bekerja atau melaram time open house plak. Merah mata makcik bawang dibuatnya. . . DUBAI SILK 💯 ORI PREMIUM #qbeezdubaipremium SEPASANG 4 METER BIDANG 45 💋 RM65 (tak termasuk kos pos) . . ATTENTION‼️ 📌 Serius buyer only / No fussy buyer please. 📌 Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. . . #kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah
Dah pernah ada dubai silk sebelum ni? Lagi dan lagi mereciks DUBAI SILK ni bukan yg macam sebelum ni. Kali ni admin bawa yang 💯 ORI plus PREMUM punya. . . Rugi-rugi siapa yang sekadar tengok jer. Yang biasa ke gedung fabrik ternama di KL tuh, boleh comparekan harga kami. Corak yang sama harga yang berbeza. Series memang berbeza..sekali sekala pekena kain mak datin-datin ni apa salahnya.. . . Jangan segan tekan link wasap di BIO untuk meminang sepasang dua, buat bergaya ke majlis kenduri, bekerja atau melaram time open house plak. Merah mata makcik bawang dibuatnya. . . DUBAI SILK 💯 ORI PREMIUM #qbeezdubaipremium SEPASANG 4 METER BIDANG 45 💋 RM65 (tak termasuk kos pos) . . ATTENTION‼️ 📌 Serius buyer only / No fussy buyer please. 📌 Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. . . #kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz 🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙 DM /WA untuk tempahan ⬇️⬇️⬇️ 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN . ✂️ Bidang 45, open meter 👕 Material : Royal Silk Premium ➡️ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ 💲 Sepasang 4m RM50 💲 Borong mix min 3psg RM45 💰 Borong seragam RM48 ✂️ Open meter RM12/m ❌📬 Tidak termasuk pos ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
PROJEK SERAGAM EXCLUSIVE By #ladyjajasuribiz 📲 Www.wasap.my/60178764209 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Anda mencari seragam? Nak corak unisex? Nak material selesa dan bergaya? Nak warna yang menarik dan unik? Nak untuk kuantiti banyak?  Nak open meter?  Jangan susah hati. Kak Ja ada pilihan serasi. Menda dah readystok, tak perlu nak fikir teruk teruk. ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#aurainsta #cikgucikgu #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #vietnamsilk #kainelacantik #kainelamurah #likes4like  #kainela #sayajualkainpasang #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz 🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙 DM /WA untuk tempahan ⬇️⬇️⬇️ 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN . ✂️ Bidang 45, open meter 👕 Material : Royal Silk Premium ➡️ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ 💲 Sepasang 4m RM50 💲 Borong mix min 3psg RM45 💰 Borong seragam RM48 ✂️ Open meter RM12/m ❌📬 Tidak termasuk pos ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz 🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙 DM /WA untuk tempahan ⬇️⬇️⬇️ 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN . ✂️ Bidang 45, open meter 👕 Material : Royal Silk Premium ➡️ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ 💲 Sepasang 4m RM50 💲 Borong mix min 3psg RM45 💰 Borong seragam RM48 ✂️ Open meter RM12/m ❌📬 Tidak termasuk pos ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz 🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙 DM /WA untuk tempahan ⬇️⬇️⬇️ 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN . ✂️ Bidang 45, open meter 👕 Material : Royal Silk Premium ➡️ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ 💲 Sepasang 4m RM50 💲 Borong mix min 3psg RM45 💰 Borong seragam RM48 ✂️ Open meter RM12/m ❌📬 Tidak termasuk pos ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz 🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙 DM /WA untuk tempahan ⬇️⬇️⬇️ 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN . ✂️ Bidang 45, open meter 👕 Material : Royal Silk Premium ➡️ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ 💲 Sepasang 4m RM50 💲 Borong mix min 3psg RM45 💰 Borong seragam RM48 ✂️ Open meter RM12/m ❌📬 Tidak termasuk pos ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like #muafakat1908_9pm,x
Kain baru 💃💃💃 🍂Dubai De Lavishta🍂 . Design bukan Bishe bishe Spanish + Bollywood . Kali ni kami datangkn khas buat uols pengemar kain Mewah Tanah Air. . Kain Dubai Original dan di beri nama Kain Datin Ekspres coz kain di perbuat dari Material High Kualiti moist gebu serta shinning yg menampakkan KEMEWAHAN si pemakai.. . Ciri2 kain DATIN Express♥️ ✅High material ✅Luxury classic ✅Warna pastel double print ✅Lembut ✅Gebus ✅Tak perlu linning ✅Mudah Iron ✅Klu nk tampal batu rm12 ✅Bhgian depan baju shj. ✅Bidang 45 ✅Open meter . 🍁sepasang rm53sm/rm58ss inc pos . 🍁borong campur2 designe @ warna rm43sm/rm48ss exc pos (min 2 pasang keatas) . 🍁seragam open meter satu warna yang sama rm12 semeter exc pos (min 5 oasang keatas) . P/s: warna mungkin sedikit berbeza diatas faktor pengcahayaan gajet masing2 . Welcome to DM me . http://Www.wasap.my/601110543106 . #kainpasang #kainpasangretail #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangmurah #kainpasangseragam #seragamcikgusek #kainseragambatik #seragamstudentstam #kainplain #seragampejabat #songketprinted #openmeter #songkettenun #seragamkumpulanmarhaban #kainpasangonline #kainpasangcotton #mayacollaction #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasangexclusive #seragamopenmeter #seragambatik
Kain baru 💃💃💃 🍂Dubai De Lavishta🍂 . Design bukan Bishe bishe Spanish + Bollywood . Kali ni kami datangkn khas buat uols pengemar kain Mewah Tanah Air. . Kain Dubai Original dan di beri nama Kain Datin Ekspres coz kain di perbuat dari Material High Kualiti moist gebu serta shinning yg menampakkan KEMEWAHAN si pemakai.. . Ciri2 kain DATIN Express♥️ ✅High material ✅Luxury classic ✅Warna pastel double print ✅Lembut ✅Gebus ✅Tak perlu linning ✅Mudah Iron ✅Klu nk tampal batu rm12 ✅Bhgian depan baju shj. ✅Bidang 45 ✅Open meter . 🍁sepasang rm53sm/rm58ss inc pos . 🍁borong campur2 designe @ warna rm43sm/rm48ss exc pos (min 2 pasang keatas) . 🍁seragam open meter satu warna yang sama rm12 semeter exc pos (min 5 oasang keatas) . P/s: warna mungkin sedikit berbeza diatas faktor pengcahayaan gajet masing2 . Welcome to DM me . http://Www.wasap.my/601110543106 . #kainpasang #kainpasangretail #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangmurah #kainpasangseragam #seragamcikgusek #kainseragambatik #seragamstudentstam #kainplain #seragampejabat #songketprinted #openmeter #songkettenun #seragamkumpulanmarhaban #kainpasangonline #kainpasangcotton #mayacollaction #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasangexclusive #seragamopenmeter #seragambatik
Kain baru 💃💃💃 🍂Dubai De Lavishta🍂 . Design bukan Bishe bishe Spanish + Bollywood . Kali ni kami datangkn khas buat uols pengemar kain Mewah Tanah Air. . Kain Dubai Original dan di beri nama Kain Datin Ekspres coz kain di perbuat dari Material High Kualiti moist gebu serta shinning yg menampakkan KEMEWAHAN si pemakai.. . Ciri2 kain DATIN Express♥️ ✅High material ✅Luxury classic ✅Warna pastel double print ✅Lembut ✅Gebus ✅Tak perlu linning ✅Mudah Iron ✅Klu nk tampal batu rm12 ✅Bhgian depan baju shj. ✅Bidang 45 ✅Open meter . 🍁sepasang rm53sm/rm58ss inc pos . 🍁borong campur2 designe @ warna rm43sm/rm48ss exc pos (min 2 pasang keatas) . 🍁seragam open meter satu warna yang sama rm12 semeter exc pos (min 5 oasang keatas) . P/s: warna mungkin sedikit berbeza diatas faktor pengcahayaan gajet masing2 . Welcome to DM me . http://Www.wasap.my/601110543106 . #kainpasang #kainpasangretail #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangmurah #kainpasangseragam #seragamcikgusek #kainseragambatik #seragamstudentstam #kainplain #seragampejabat #songketprinted #openmeter #songkettenun #seragamkumpulanmarhaban #kainpasangonline #kainpasangcotton #mayacollaction #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasangexclusive #seragamopenmeter #seragambatik
Kain baru 💃💃💃 🍂Dubai De Lavishta🍂 . Design bukan Bishe bishe Spanish + Bollywood . Kali ni kami datangkn khas buat uols pengemar kain Mewah Tanah Air. . Kain Dubai Original dan di beri nama Kain Datin Ekspres coz kain di perbuat dari Material High Kualiti moist gebu serta shinning yg menampakkan KEMEWAHAN si pemakai.. . Ciri2 kain DATIN Express♥️ ✅High material ✅Luxury classic ✅Warna pastel double print ✅Lembut ✅Gebus ✅Tak perlu linning ✅Mudah Iron ✅Klu nk tampal batu rm12 ✅Bhgian depan baju shj. ✅Bidang 45 ✅Open meter . 🍁sepasang rm53sm/rm58ss inc pos . 🍁borong campur2 designe @ warna rm43sm/rm48ss exc pos (min 2 pasang keatas) . 🍁seragam open meter satu warna yang sama rm12 semeter exc pos (min 5 oasang keatas) . P/s: warna mungkin sedikit berbeza diatas faktor pengcahayaan gajet masing2 . Welcome to DM me . http://Www.wasap.my/601110543106 . #kainpasang #kainpasangretail #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangmurah #kainpasangseragam #seragamcikgusek #kainseragambatik #seragamstudentstam #kainplain #seragampejabat #songketprinted #openmeter #songkettenun #seragamkumpulanmarhaban #kainpasangonline #kainpasangcotton #mayacollaction #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasangexclusive #seragamopenmeter #seragambatik
Kain baru 💃💃💃 🍂Dubai De Lavishta🍂 . Design bukan Bishe bishe Spanish + Bollywood . Kali ni kami datangkn khas buat uols pengemar kain Mewah Tanah Air. . Kain Dubai Original dan di beri nama Kain Datin Ekspres coz kain di perbuat dari Material High Kualiti moist gebu serta shinning yg menampakkan KEMEWAHAN si pemakai.. . Ciri2 kain DATIN Express♥️ ✅High material ✅Luxury classic ✅Warna pastel double print ✅Lembut ✅Gebus ✅Tak perlu linning ✅Mudah Iron ✅Klu nk tampal batu rm12 ✅Bhgian depan baju shj. ✅Bidang 45 ✅Open meter . 🍁sepasang rm53sm/rm58ss inc pos . 🍁borong campur2 designe @ warna rm43sm/rm48ss exc pos (min 2 pasang keatas) . 🍁seragam open meter satu warna yang sama rm12 semeter exc pos (min 5 oasang keatas) . P/s: warna mungkin sedikit berbeza diatas faktor pengcahayaan gajet masing2 . Welcome to DM me . http://Www.wasap.my/601110543106 . #kainpasang #kainpasangretail #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangmurah #kainpasangseragam #seragamcikgusek #kainseragambatik #seragamstudentstam #kainplain #seragampejabat #songketprinted #openmeter #songkettenun #seragamkumpulanmarhaban #kainpasangonline #kainpasangcotton #mayacollaction #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasangexclusive #seragamopenmeter #seragambatik
Kain baru 💃💃💃 🍂Dubai De Lavishta🍂 . Design bukan Bishe bishe Spanish + Bollywood . Kali ni kami datangkn khas buat uols pengemar kain Mewah Tanah Air. . Kain Dubai Original dan di beri nama Kain Datin Ekspres coz kain di perbuat dari Material High Kualiti moist gebu serta shinning yg menampakkan KEMEWAHAN si pemakai.. . Ciri2 kain DATIN Express♥️ ✅High material ✅Luxury classic ✅Warna pastel double print ✅Lembut ✅Gebus ✅Tak perlu linning ✅Mudah Iron ✅Klu nk tampal batu rm12 ✅Bhgian depan baju shj. ✅Bidang 45 ✅Open meter . 🍁sepasang rm53sm/rm58ss inc pos . 🍁borong campur2 designe @ warna rm43sm/rm48ss exc pos (min 2 pasang keatas) . 🍁seragam open meter satu warna yang sama rm12 semeter exc pos (min 5 oasang keatas) . P/s: warna mungkin sedikit berbeza diatas faktor pengcahayaan gajet masing2 . Welcome to DM me . http://Www.wasap.my/601110543106 . #kainpasang #kainpasangretail #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangmurah #kainpasangseragam #seragamcikgusek #kainseragambatik #seragamstudentstam #kainplain #seragampejabat #songketprinted #openmeter #songkettenun #seragamkumpulanmarhaban #kainpasangonline #kainpasangcotton #mayacollaction #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasangexclusive #seragamopenmeter #seragambatik
serbapeni_textile
serbapeni_textile
KAIN BATIK, BROKAT,  BALOTELLI. HARGA MURAH . 1 Set 90.000 (batik+embos) *batik print prima 50.000 ukuran (2x1m). *embos 50.000/m (1,9x1m). . Dropship/Reseller Welcome . ☎ WhatsApp : 08980764007 💳 BANK BRI/BCA . #kainbatik #kainbatikpekalongan #kainbatiksolo #kainbatikjogja #kainbatikmurah #kainbatiksarambit #kainbatikjogjamurah #kainbatiksolomurah # #kainbaloteli #kainbrokatmurah #kainkebaya kainmurah #kainseragambatik # #seragambatik #embos #batikprinting #kainbatikindonesia #batikpekalonganmurah #batikpekalongan #kainbatikzenta
KAIN BATIK, BROKAT,  BALOTELLI. HARGA MURAH . 1 Set 90.000 (batik+embos) *batik print prima 50.000 ukuran (2x1m). *embos 50.000/m (1,9x1m). . Dropship/Reseller Welcome . ☎ WhatsApp : 08980764007 💳 BANK BRI/BCA . #kainbatik #kainbatikpekalongan #kainbatiksolo #kainbatikjogja #kainbatikmurah #kainbatiksarambit #kainbatikjogjamurah #kainbatiksolomurah # #kainbaloteli #kainbrokatmurah #kainkebaya kainmurah #kainseragambatik # #seragambatik #embos #batikprinting #kainbatikindonesia #batikpekalonganmurah #batikpekalongan #kainbatikzenta
KAIN BATIK, BROKAT,  BALOTELLI. HARGA MURAH . 1 Set 90.000 (batik+embos) *batik print prima 50.000 ukuran (2x1m). *embos 50.000/m (1,9x1m). . Dropship/Reseller Welcome . ☎ WhatsApp : 08980764007 💳 BANK BRI/BCA . #kainbatik #kainbatikpekalongan #kainbatiksolo #kainbatikjogja #kainbatikmurah #kainbatiksarambit #kainbatikjogjamurah #kainbatiksolomurah # #kainbaloteli #kainbrokatmurah #kainkebaya kainmurah #kainseragambatik # #seragambatik #embos #batikprinting #kainbatikindonesia #batikpekalonganmurah #batikpekalongan #kainbatikzenta
KAIN BATIK, BROKAT,  BALOTELLI. HARGA MURAH . 1 Set 90.000 (batik+embos) *batik print prima 50.000 ukuran (2x1m). *embos 50.000/m (1,9x1m). . Dropship/Reseller Welcome . ☎ WhatsApp : 08980764007 💳 BANK BRI/BCA . #kainbatik #kainbatikpekalongan #kainbatiksolo #kainbatikjogja #kainbatikmurah #kainbatiksarambit #kainbatikjogjamurah #kainbatiksolomurah # #kainbaloteli #kainbrokatmurah #kainkebaya kainmurah #kainseragambatik # #seragambatik #embos #batikprinting #kainbatikindonesia #batikpekalonganmurah #batikpekalongan #kainbatikzenta
KAIN BATIK, BROKAT,  BALOTELLI. HARGA MURAH . 1 Set 90.000 (batik+embos) *batik print prima 50.000 ukuran (2x1m). *embos 50.000/m (1,9x1m). . Dropship/Reseller Welcome . ☎ WhatsApp : 08980764007 💳 BANK BRI/BCA . #kainbatik #kainbatikpekalongan #kainbatiksolo #kainbatikjogja #kainbatikmurah #kainbatiksarambit #kainbatikjogjamurah #kainbatiksolomurah # #kainbaloteli #kainbrokatmurah #kainkebaya kainmurah #kainseragambatik # #seragambatik #embos #batikprinting #kainbatikindonesia #batikpekalonganmurah #batikpekalongan #kainbatikzenta
KAIN BATIK, BROKAT,  BALOTELLI. HARGA MURAH . 1 Set 90.000 (batik+embos) *batik print prima 50.000 ukuran (2x1m). *embos 50.000/m (1,9x1m). . Dropship/Reseller Welcome . ☎ WhatsApp : 08980764007 💳 BANK BRI/BCA . #kainbatik #kainbatikpekalongan #kainbatiksolo #kainbatikjogja #kainbatikmurah #kainbatiksarambit #kainbatikjogjamurah #kainbatiksolomurah # #kainbaloteli #kainbrokatmurah #kainkebaya kainmurah #kainseragambatik # #seragambatik #embos #batikprinting #kainbatikindonesia #batikpekalonganmurah #batikpekalongan #kainbatikzenta
KAIN BATIK, BROKAT,  BALOTELLI. HARGA MURAH . 1 Set 90.000 (batik+embos) *batik print prima 50.000 ukuran (2x1m). *embos 50.000/m (1,9x1m). . Dropship/Reseller Welcome . ☎ WhatsApp : 08980764007 💳 BANK BRI/BCA . #kainbatik #kainbatikpekalongan #kainbatiksolo #kainbatikjogja #kainbatikmurah #kainbatiksarambit #kainbatikjogjamurah #kainbatiksolomurah # #kainbaloteli #kainbrokatmurah #kainkebaya kainmurah #kainseragambatik # #seragambatik #embos #batikprinting #kainbatikindonesia #batikpekalonganmurah #batikpekalongan #kainbatikzenta
KAIN BATIK, BROKAT,  BALOTELLI. HARGA MURAH . 1 Set 90.000 (batik+embos) *batik print prima 50.000 ukuran (2x1m). *embos 50.000/m (1,9x1m). . Dropship/Reseller Welcome . ☎ WhatsApp : 08980764007 💳 BANK BRI/BCA . #kainbatik #kainbatikpekalongan #kainbatiksolo #kainbatikjogja #kainbatikmurah #kainbatiksarambit #kainbatikjogjamurah #kainbatiksolomurah # #kainbaloteli #kainbrokatmurah #kainkebaya kainmurah #kainseragambatik # #seragambatik #embos #batikprinting #kainbatikindonesia #batikpekalonganmurah #batikpekalongan #kainbatikzenta
KAIN BATIK, BROKAT,  BALOTELLI. HARGA MURAH . 1 Set 90.000 (batik+embos) *batik print prima 50.000 ukuran (2x1m). *embos 50.000/m (1,9x1m). . Dropship/Reseller Welcome . ☎ WhatsApp : 08980764007 💳 BANK BRI/BCA . #kainbatik #kainbatikpekalongan #kainbatiksolo #kainbatikjogja #kainbatikmurah #kainbatiksarambit #kainbatikjogjamurah #kainbatiksolomurah # #kainbaloteli #kainbrokatmurah #kainkebaya kainmurah #kainseragambatik # #seragambatik #embos #batikprinting #kainbatikindonesia #batikpekalonganmurah #batikpekalongan #kainbatikzenta
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz 🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙 DM /WA untuk tempahan ⬇️⬇️⬇️ 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN . ✂️ Bidang 45, open meter 👕 Material : Royal Silk Premium ➡️ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ 💲 Sepasang 4m RM50 💲 Borong mix min 3psg RM45 💰 Borong seragam RM48 ✂️ Open meter RM12/m ❌📬 Tidak termasuk pos ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #muafakat1908_noon #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
SERAGAM SETA PURA By #ladyjajasuribiz 📲 Www.wasap.my/60178764209/seragam 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Anda mencari seragam? Nak corak unisex? Nak material selesa dan bergaya? Nak warna yang menarik dan unik? Nak untuk kuantiti banyak?  Nak open meter?  Jangan susah hati. Kak Ja ada pilihan serasi. Menda dah readystok, tak perlu nak fikir teruk teruk. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aurainsta #cikgucikgu #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #vietnamsilk #kainelacantik #kainelamurah #likes4like  #kainela #muafakat1908_10am  #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik
PINN PINN PINNN KAIN BARU MAI LAGIII!!!!😍😍😍 🌼DUBAI SILK🌼  Design ni cepat habis tau!! Ciri2 kain⏬ 🍁Dubai silk high grade 🍁Berat 🍁Mudah iron 🍁Corak latest 🍁Belakang kain warna perang  Harga?? 🌹RM52/Sepasang 📮Tak termasuk pos  Berminat?? Order ⤵ ➡019-4487071 ➡019-4487071  #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainela #kainpasangseragammurah #bajurayamurah #seragamcikgusekolah #neelofa #minikurung #songketmurah #kainbatikmurah #seragampejabat #cikgusekolah #bajukurungmoden #kainseragambatik #kainpasang #cikguseo #batikseragam #bazarpaknil #kainpasangopenmeter #kain  #kainpasangseragam #kainbatikseragammalaysia #kainpasangborong #batikmurah #cottonbali #kaincottonmurah #kaincotton # #kainbatik #batikterengganu

Loading