Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kainpasangcantik

Posts tagged as #kainpasangcantik on Instagram

420.223 Posts

NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
JAPANESE COTTON READY STOK😍 .  DESIGN CANTIK, LEMBUT, SELESA, MATERIAL YG SGT SENANG DIJAGA.. MEMANG PUAS HATI U.. . [ #happysavers ] BELI SPSG RM68 SHJ FREE POS SM, UTK BORONG MIN 10 PSG HANYA RM58 SPSG FREE POS SM .  APA LAGI YANG BEST JAPANESE COTTON NI . ❤ Boleh open meter sbb sampai dlm roll (bidang 45) ❤ Tidak Mudah Renyuk + Senang Iron + Selesa ❤ Kain Tidak Jarang +Tak Panas +Tidak Perlu Lining ❤ Material Tidak Melekat Dibadan ❤ Bercorak Menarik ❤️ Color tidak luntur ❤ Tailor pon suka sbb senang jahit . . =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= JOM WHATSAPP SEKARANG =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= . Klik je LINK kt bio di atas ye 👆🏼👆🏼❤ .  PRICE?Mmg seriusss berbaloi2.. SPECIAL sgt, KHAS utk u olls jer tau.. . HANYA RM68 shj SPSG . . Semua Free Delivery Seluruh Semenanjung Malaysia 😄 . Dannnnnn.... SPECIAL BORONG MIN 10 psg HANYA RM58 spsg FREE DELIVERY!😍 . . Whatsaap SEKARANG sebelum STOK HABISSS! . P/s : And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2! .  #batikraya #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik#batik#kainpasangbatik#batikmalaysia
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
Batik Coral💖 . Material royal silk Bidang 45 open meter Kain sejuk Tahan lasak Less iron . . 💕RM15 SEMETER TAK MASUK POS . FOR FAST RESPON WASAP www.wasap.my/60189460255 . . #kainpasangonline  #kainpasangmurah  #kainpasangcantik  #kainpasangseragam  #borongkainpasang
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
Batik Coral💖 . Material royal silk Bidang 45 open meter Kain sejuk Tahan lasak Less iron . . 💕RM15 SEMETER TAK MASUK POS . FOR FAST RESPON WASAP www.wasap.my/60189460255 . . #kainpasangonline  #kainpasangmurah  #kainpasangcantik  #kainpasangseragam  #borongkainpasang
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah
NEW CORAK DESIGN  SONGKET SBLINE 🌸🌸 cantikkkkkkk sangat buat raya nanti. seragam pun boleh 😘😘 . ✨RETAIL RM50sepasang . 💥PROMO HANYA RM47sepasanggg (min 5 psg mix ! )💥 **5pasang sama kira seragam RM55** . 📌material sbline 📌4 meter 📌bidang 45" 📌corak printed ✅kain lembut jatuh terletak ✅kain sejuk susah kedut • Untuk order boleh whatsap 👇🏼 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal 📲http://wasap.my/+60139604965/kainpasangfloreal . . #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini  #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #batikfloreal #kainpasangfloreal #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangvietnam #kainpasangsbline  #sbline #sblinesongket #songketsbline #songketsblineprinted #halian #haliansilk #dubaisilkmurah #kainpasangdubaisilk #royalsilkmurah #royalsetapura #batikseragam #seragamsekolah #seragamcikgusekolah

Loading