Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kainpasangborongmurah

Posts tagged as #kainpasangborongmurah on Instagram

35.708 Posts

๐Ÿ—ฃ[[BERITA BAIK]] :  Bagi mereka yang masih mencari kain yang boleh OPEN METER, NAK METER LEBIH, NAK SERAGAM, NAK BUAT UNIFORM, haaa ini diaโ˜๏ธโ˜๏ธkain SUPER DUPER EXCLUSIVE๐Ÿ˜ฑ . Kami bawakan kain pasang khas utk anda adik² kakak² cantik gojess & juga bt abam² yang mencari kain utk bt baju kemeja๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . ๐Ÿ”ดDesign yang sesuai untuk seragam Korporat, Persatuan, Pejabat, Sekolah, University dan sebagainya . โœ”๏ธMaterial Royal Silk yang sejuk&lembut gebuss โœ”๏ธDesign yang sesuai utk LELAKI&PEREMPUAN โœ”๏ธKualiti kain yang super HIGH GRADE โœ”๏ธMudah DIGOSOK SEMUDAH ABC โœ”๏ธTahan lasak โœ”๏ธTidak berkedut . Open Meter @Boleh Request Meter Rm13/1m *Beli byk blh nego lg *Tak termasuk pos . 1psg 4m RM55Sem/Rm60Ss *Inc postage . Borong campur2 warna Rm47/1psg *Min 2psg ke ats . Seragam 4m siap potong Rm52/1psg *Min 5psg ke ats . Nak menitis air mata orang tengok corak SUPERCUN ni, so yang berminat jom wasap 011-40260130 011-40260130 . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangseragammurah  #kainpasangonline  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #kainelamurah #songket #openmeter #songketsulam #seragamsekolah #seragamopenmeter #dullsatin #seragammalaysia #seragamguru #kainplain #kainseragambatik #kainpasang #batikseragammalaysia #bazarpaknil #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #seragampejabat #seragammalaysia #kainbatikseragammalaysia #seragamsongket #kainpasang #songketcotton โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ—ฃ[[BERITA BAIK]] :  Bagi mereka yang masih mencari kain yang boleh OPEN METER, NAK METER LEBIH, NAK SERAGAM, NAK BUAT UNIFORM, haaa ini diaโ˜๏ธโ˜๏ธkain SUPER DUPER EXCLUSIVE๐Ÿ˜ฑ . Kami bawakan kain pasang khas utk anda adik² kakak² cantik gojess & juga bt abam² yang mencari kain utk bt baju kemeja๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . ๐Ÿ”ดDesign yang sesuai untuk seragam Korporat, Persatuan, Pejabat, Sekolah, University dan sebagainya . โœ”๏ธMaterial Royal Silk yang sejuk&lembut gebuss โœ”๏ธDesign yang sesuai utk LELAKI&PEREMPUAN โœ”๏ธKualiti kain yang super HIGH GRADE โœ”๏ธMudah DIGOSOK SEMUDAH ABC โœ”๏ธTahan lasak โœ”๏ธTidak berkedut . Open Meter @Boleh Request Meter Rm13/1m *Beli byk blh nego lg *Tak termasuk pos . 1psg 4m RM55Sem/Rm60Ss *Inc postage . Borong campur2 warna Rm47/1psg *Min 2psg ke ats . Seragam 4m siap potong Rm52/1psg *Min 5psg ke ats . Nak menitis air mata orang tengok corak SUPERCUN ni, so yang berminat jom wasap 011-40260130 011-40260130 . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangseragammurah  #kainpasangonline  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #kainelamurah #songket #openmeter #songketsulam #seragamsekolah #seragamopenmeter #dullsatin #seragammalaysia #seragamguru #kainplain #kainseragambatik #kainpasang #batikseragammalaysia #bazarpaknil #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #seragampejabat #seragammalaysia #kainbatikseragammalaysia #seragamsongket #kainpasang #songketcotton โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Kain terlajak LARIS, terlajak CANTIK, terlajak MURAH dan terlajak JATUH CINTA๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„.. . Hati2..Kepada yg tak nak termelting, jgn tengok lama2 takut dari mata turun ke hatiโค๏ธ..Nilah kain SB LINE FOIL . ๐Ÿ’1Psg RM 56sem/RM 61ss (freepostage) . ๐Ÿ’ Borong campur min 2psg ke atas RM 49/psg . ๐Ÿ’ Borong seragam 5psg ke atas RM 52/psg . ๐Ÿ’Open meter RM 14/m *Harga borong tak termasuk pos . ๐ŸŒŸBidang 45" . Dapatkan segera kain SB LINE terlajak laris ni..Boleh cepat2 hantar rombongan meminang si comel ni tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #kainpasangmurah #kainpasangdesignbaru #seragamurahopenmeter2019 #seragamcikgu #seragampejabat #seragamterbaru2019 #kainpasangcantik #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #seragamsekolah #seragampejabat #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #songketcotton #songketbungatabur #kain #raya2019 #temaraya2019 #kainterkini #kainpasang โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
New arrival.  Kain pasang Royal silk exlusive.  Bidang 45  Open for retails and wholesale.  Nak order?? Www.wasap.my/+60184724314  #kainpasang2019 #kainpasangborongcantik #dropshipmalaysia#dropshipwantedseluruhmalaysia #baazarpaknilmurah #baazarmalaysia #baazarig#baazaronline #bajucouple#bajucantikmalaysia #kainpasang #kainpasangborongmurah #kainpasangborongseragam #kaincottonmurah #kainpasangbatu#songketprinted #dropshipkainpasang #bazaarfashion #bazarinsta #bazarsurabaya#baazarig#baazarpaknilmurah #bazarkainpasang #baazarig#limaaksara #neelofa #sitinordianafc #zimeproduction #mirafilzah #dropshipmalaysia
New arrival.๐ŸŒธ Kain pasang Royal silk exlusive.  Material royal silk high quality๐Ÿ’‹ Bidang 45.  Open for retails and wholesale.  Nak order?? Klik je link kt bawah ni ye ๐Ÿ‘‡  Www.wasap.my/+60184724314  #kainpasang2019 #kainpasangborongcantik #dropshipmalaysia#dropshipwantedseluruhmalaysia #kainpasangborongmurah #kaincottonmurah #kainpasangterkini#kainpasangkoreansilk #kainpasangdubaisilk #kainpasangdullsatinmurah #kainpasangdubaisilkdigital #kainsuteravietnam #kainpasangborongseragammurah #kainpasangsedondon #dropshipmalaysia #neelofa #dropshipkainpasang #bazaarfashion #bazarinsta #bazarsurabaya #baazarig #bazaar#baazaronline #bazarmuslimah #batikbali
๐Ÿ—ฃ[[BERITA BAIK]] :  Bagi mereka yang masih mencari kain yang boleh OPEN METER, NAK METER LEBIH, NAK SERAGAM, NAK BUAT UNIFORM, haaa ini diaโ˜๏ธโ˜๏ธkain SUPER DUPER EXCLUSIVE๐Ÿ˜ฑ . Kami bawakan kain pasang khas utk anda adik² kakak² cantik gojess & juga bt abam² yang mencari kain utk bt baju kemeja๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . ๐Ÿ”ดDesign yang sesuai untuk seragam Korporat, Persatuan, Pejabat, Sekolah, University dan sebagainya . โœ”๏ธMaterial Royal Silk yang sejuk&lembut gebuss โœ”๏ธDesign yang sesuai utk LELAKI&PEREMPUAN โœ”๏ธKualiti kain yang super HIGH GRADE โœ”๏ธMudah DIGOSOK SEMUDAH ABC โœ”๏ธTahan lasak โœ”๏ธTidak berkedut . Open Meter @Boleh Request Meter Rm13/1m *Beli byk blh nego lg *Tak termasuk pos . 1psg 4m RM55Sem/Rm60Ss *Inc postage . Borong campur2 warna Rm47/1psg *Min 2psg ke ats . Seragam 4m siap potong Rm52/1psg *Min 5psg ke ats . Nak menitis air mata orang tengok corak SUPERCUN ni, so yang berminat jom wasap 011-40260130 011-40260130 . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangseragammurah  #kainpasangonline  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #kainelamurah #songket #openmeter #songketsulam #seragamsekolah #seragamopenmeter #dullsatin #seragammalaysia #seragamguru #kainplain #kainseragambatik #kainpasang #batikseragammalaysia #bazarpaknil #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #seragampejabat #seragammalaysia #kainbatikseragammalaysia #seragamsongket #kainpasang #songketcotton โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Kain terlajak LARIS, terlajak CANTIK, terlajak MURAH dan terlajak JATUH CINTA๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„.. . Hati2..Kepada yg tak nak termelting, jgn tengok lama2 takut dari mata turun ke hatiโค๏ธ..Nilah kain SB LINE FOIL . ๐Ÿ’1Psg RM 56sem/RM 61ss (freepostage) . ๐Ÿ’ Borong campur min 2psg ke atas RM 49/psg . ๐Ÿ’ Borong seragam 5psg ke atas RM 52/psg . ๐Ÿ’Open meter RM 14/m *Harga borong tak termasuk pos . ๐ŸŒŸBidang 45" . Dapatkan segera kain SB LINE terlajak laris ni..Boleh cepat2 hantar rombongan meminang si comel ni tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #kainpasangmurah #kainpasangdesignbaru #seragamurahopenmeter2019 #seragamcikgu #seragampejabat #seragamterbaru2019 #kainpasangcantik #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #seragamsekolah #seragampejabat #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #songketcotton #songketbungatabur #kain #raya2019 #temaraya2019 #kainterkini #kainpasang โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Kain terlajak LARIS, terlajak CANTIK, terlajak MURAH dan terlajak JATUH CINTA๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„.. . Hati2..Kepada yg tak nak termelting, jgn tengok lama2 takut dari mata turun ke hatiโค๏ธ..Nilah kain SB LINE FOIL . ๐Ÿ’1Psg RM 56sem/RM 61ss (freepostage) . ๐Ÿ’ Borong campur min 2psg ke atas RM 49/psg . ๐Ÿ’ Borong seragam 5psg ke atas RM 52/psg . ๐Ÿ’Open meter RM 14/m *Harga borong tak termasuk pos . ๐ŸŒŸBidang 45" . Dapatkan segera kain SB LINE terlajak laris ni..Boleh cepat2 hantar rombongan meminang si comel ni tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #kainpasangmurah #kainpasangdesignbaru #seragamurahopenmeter2019 #seragamcikgu #seragampejabat #seragamterbaru2019 #kainpasangcantik #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #seragamsekolah #seragampejabat #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #songketcotton #songketbungatabur #kain #raya2019 #temaraya2019 #kainterkini #kainpasang โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
ROYAL SILK NEW ARRIVAL - Masih mencari kainpasang seragam dengan harga murah? Jom2 wassap kite untuk deal ๐Ÿ˜‰ - Nak SEPASANG pon boleh, nak seragam pon lagiii boleh. Cepat2 design ni boleh seragam banyak ya! Sesuai sangat untuk yg mencari seragam2 ๐Ÿ˜‰ Yang pasti design ni memang rare tau! - Berminat?? Wassap kita untuk Order โคต โžก019-4487071 โžก019-4487071 - #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainela #kainpasangseragammurah #bajurayamurah #seragamcikgusekolah #neelofa #minikurung #songketmurah #kainbatikmurah #seragampejabat #cikgusekolah #bajukurungmoden #kainseragambatik #kainpasang #cikguseo #batikseragam #bazarpaknil #kainpasangopenmeter #kain  #kainpasangseragam #kainbatikseragammalaysia #kainpasangborong #batikmurah #cottonbali #kaincottonmurah #kaincotton # #kainbatik #batikterengganu
ROYAL SILK NEW ARRIVAL - Masih mencari kainpasang seragam dengan harga murah? Jom2 wassap kite untuk deal ๐Ÿ˜‰ - Nak SEPASANG pon boleh, nak seragam pon lagiii boleh. Cepat2 design ni boleh seragam banyak ya! Sesuai sangat untuk yg mencari seragam2 ๐Ÿ˜‰ Yang pasti design ni memang rare tau! - Berminat?? Wassap kita untuk Order โคต โžก019-4487071 โžก019-4487071 - #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainela #kainpasangseragammurah #bajurayamurah #seragamcikgusekolah #neelofa #minikurung #songketmurah #kainbatikmurah #seragampejabat #cikgusekolah #bajukurungmoden #kainseragambatik #kainpasang #cikguseo #batikseragam #bazarpaknil #kainpasangopenmeter #kain  #kainpasangseragam #kainbatikseragammalaysia #kainpasangborong #batikmurah #cottonbali #kaincottonmurah #kaincotton # #kainbatik #batikterengganu
ROYAL SILK NEW ARRIVAL - Masih mencari kainpasang seragam dengan harga murah? Jom2 wassap kite untuk deal ๐Ÿ˜‰ - Nak SEPASANG pon boleh, nak seragam pon lagiii boleh. Cepat2 design ni boleh seragam banyak ya! Sesuai sangat untuk yg mencari seragam2 ๐Ÿ˜‰ Yang pasti design ni memang rare tau! - Berminat?? Wassap kita untuk Order โคต โžก019-4487071 โžก019-4487071 - #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainela #kainpasangseragammurah #bajurayamurah #seragamcikgusekolah #neelofa #minikurung #songketmurah #kainbatikmurah #seragampejabat #cikgusekolah #bajukurungmoden #kainseragambatik #kainpasang #cikguseo #batikseragam #bazarpaknil #kainpasangopenmeter #kain  #kainpasangseragam #kainbatikseragammalaysia #kainpasangborong #batikmurah #cottonbali #kaincottonmurah #kaincotton # #kainbatik #batikterengganu
ROYAL SILK NEW ARRIVAL - Masih mencari kainpasang seragam dengan harga murah? Jom2 wassap kite untuk deal ๐Ÿ˜‰ - Nak SEPASANG pon boleh, nak seragam pon lagiii boleh. Cepat2 design ni boleh seragam banyak ya! Sesuai sangat untuk yg mencari seragam2 ๐Ÿ˜‰ Yang pasti design ni memang rare tau! - Berminat?? Wassap kita untuk Order โคต โžก019-4487071 โžก019-4487071 - #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainela #kainpasangseragammurah #bajurayamurah #seragamcikgusekolah #neelofa #minikurung #songketmurah #kainbatikmurah #seragampejabat #cikgusekolah #bajukurungmoden #kainseragambatik #kainpasang #cikguseo #batikseragam #bazarpaknil #kainpasangopenmeter #kain  #kainpasangseragam #kainbatikseragammalaysia #kainpasangborong #batikmurah #cottonbali #kaincottonmurah #kaincotton # #kainbatik #batikterengganu
ROYAL SILK NEW ARRIVAL - Masih mencari kainpasang seragam dengan harga murah? Jom2 wassap kite untuk deal ๐Ÿ˜‰ - Nak SEPASANG pon boleh, nak seragam pon lagiii boleh. Cepat2 design ni boleh seragam banyak ya! Sesuai sangat untuk yg mencari seragam2 ๐Ÿ˜‰ Yang pasti design ni memang rare tau! - Berminat?? Wassap kita untuk Order โคต โžก019-4487071 โžก019-4487071 - #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainela #kainpasangseragammurah #bajurayamurah #seragamcikgusekolah #neelofa #minikurung #songketmurah #kainbatikmurah #seragampejabat #cikgusekolah #bajukurungmoden #kainseragambatik #kainpasang #cikguseo #batikseragam #bazarpaknil #kainpasangopenmeter #kain  #kainpasangseragam #kainbatikseragammalaysia #kainpasangborong #batikmurah #cottonbali #kaincottonmurah #kaincotton # #kainbatik #batikterengganu
[Limited Edition]...Tgk sekali pasti tak berkelip ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜..Over cantik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Kain Vietnam Silk ialah kain super magic kerana boleh guna belakang dan depan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜..Kain lembut, mudah iron, gebu, dan flowy pasti akan memikat anda utk memilikinya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . ๐ŸŒท1psg RM 70SEM/RM 77SS (freepostage) . ๐ŸŒทBorong campur RM 60/psg (min 2psg ke atas) . ๐ŸŒทBorong seragam 65/psg min 5psg ke atas . ๐ŸŒทOpen meter RM 15/m *Harga borong tak termasuk pos . โ˜Ž๏ธ0145239083 . #seragamurahopenmeter2019 #seragamcikgu #seragampejabat #seragamterbaru2019 #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #dullsatin  #seragamsekolah #seragampejabat #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #songketcotton #songketbungatabur #kain #raya2019 #temaraya2019 #kainterkini #kainpasang โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
ROYAL SILK NEW ARRIVAL - Masih mencari kainpasang seragam dengan harga murah? Jom2 wassap kite untuk deal ๐Ÿ˜‰ - Nak SEPASANG pon boleh, nak seragam pon lagiii boleh. Cepat2 design ni boleh seragam banyak ya! Sesuai sangat untuk yg mencari seragam2 ๐Ÿ˜‰ Yang pasti design ni memang rare tau! - Berminat?? Wassap kita untuk Order โคต โžก019-4487071 โžก019-4487071 - #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainela #kainpasangseragammurah #bajurayamurah #seragamcikgusekolah #neelofa #minikurung #songketmurah #kainbatikmurah #seragampejabat #cikgusekolah #bajukurungmoden #kainseragambatik #kainpasang #cikguseo #batikseragam #bazarpaknil #kainpasangopenmeter #kain  #kainpasangseragam #kainbatikseragammalaysia #kainpasangborong #batikmurah #cottonbali #kaincottonmurah #kaincotton # #kainbatik #batikterengganu
Alhamdulillah..Kami sgt gembira dpt menyampaikan parcel kegembiraan anda๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜#trustedseller..Kegembiraan anda kepuasan hati kami.. . TQ sis sudi bermuamalat dgn kami..Semoga sis tampil cantik bergaya dgn kain dr @kainpasang_anggun ye๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜..Mereka sudah? Anda bila lagi? Jom2๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Pm je sis dekat link kat bio..Gerenti puas hati๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . ๐Ÿ“ž0145239083 . #seragamurahopenmeter2019 #seragamcikgu #seragampejabat #seragamterbaru2019 #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #dullsatin  #seragamsekolah #seragampejabat #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #songketcotton #songketbungatabur #kain #raya2019 #temaraya2019 #kainterkini #kainpasang โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Alhamdulillah..Kami sgt gembira dpt menyampaikan parcel kegembiraan anda๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜#trustedseller..Kegembiraan anda kepuasan hati kami.. . TQ sis sudi bermuamalat dgn kami..Semoga sis tampil cantik bergaya dgn kain dr @kainpasang_anggun ye๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜..Mereka sudah? Anda bila lagi? Jom2๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Pm je sis dekat link kat bio..Gerenti puas hati๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . ๐Ÿ“ž0145239083 . #seragamurahopenmeter2019 #seragamcikgu #seragampejabat #seragamterbaru2019 #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #dullsatin  #seragamsekolah #seragampejabat #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #songketcotton #songketbungatabur #kain #raya2019 #temaraya2019 #kainterkini #kainpasang โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Alhamdulillah..Kami sgt gembira dpt menyampaikan parcel kegembiraan anda๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜#trustedseller..Kegembiraan anda kepuasan hati kami.. . TQ sis sudi bermuamalat dgn kami..Semoga sis tampil cantik bergaya dgn kain dr @kainpasang_anggun ye๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜..Mereka sudah? Anda bila lagi? Jom2๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Pm je sis dekat link kat bio..Gerenti puas hati๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . ๐Ÿ“ž0145239083 . #seragamurahopenmeter2019 #seragamcikgu #seragampejabat #seragamterbaru2019 #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #dullsatin  #seragamsekolah #seragampejabat #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #songketcotton #songketbungatabur #kain #raya2019 #temaraya2019 #kainterkini #kainpasang โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Alhmdulillah ramai yang suka pakai sedondon reramaiโค๏ธ . Seragam songket sbline foil fuhh super duper exclusive!! Cantikk yang amattt uolss๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #seragam Siti Hawa is done.. Semoga pakaian di berkati Allah selalu๐Ÿ˜˜ . Cepat mudah murah berkualiti itulah kami๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Anda mencari seragam dan masih tak jumpa yg berkenan di hati? Jom kami settle kan dr A sampai Z๐Ÿ˜˜ . Untuk lebih details boleh terus wasap saya 011-40260130 011-40260130 . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangseragammurah  #kainpasangonline  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #kainelamurah #songket #openmeter #songketsulam #seragamsekolah #seragamopenmeter #dullsatin #seragammalaysia #seragamguru #kainplain #kainseragambatik #kainpasang #batikseragammalaysia #bazarpaknil #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #seragampejabat #seragammalaysia #kainbatikseragammalaysia #seragamsongket #kainpasang #songketcotton โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Seragam songket sbline foil fuhh super duper exclusive!! Cantikk yang amattt uolss๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #seragam Sis Hani dr Putrajaya is done.. Semoga pakaian di berkati Allah selalu๐Ÿ˜˜ . Cepat mudah murah berkualiti itulah kami๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Anda mencari seragam dan masih tak jumpa yg berkenan di hati? Jom kami settle kan dr A sampai Z๐Ÿ˜˜ . Untuk lebih details boleh terus wasap saya 011-40260130 011-40260130 . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangseragammurah  #kainpasangonline  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #kainelamurah #songket #openmeter #songketsulam #seragamsekolah #seragamopenmeter #dullsatin #seragammalaysia #seragamguru #kainplain #kainseragambatik #kainpasang #batikseragammalaysia #bazarpaknil #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #seragampejabat #seragammalaysia #kainbatikseragammalaysia #seragamsongket #kainpasang #songketcotton โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Cepat mudah murah berkualiti itulah kami๐Ÿ’‹ kali ni #seragam Sis Hazzah jauh dari Sabah๐Ÿ‘๐Ÿ‘semoga kain selamat sampai . Material kain yang Lembut Sejuk Gebu Membelai belai, memang selesa sangat.. Bayangkan Kain cantik elok dr pagi sampai petang fuhhh awesome!!! . Anda mencari seragam dan masih tak jumpa yg berkenan di hati? Jom kami settle kan dr A sampai Z๐Ÿ˜˜ Untuk lebih details boleh terus wasap saya 011-40260130 011-40260130 . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangseragammurah  #kainpasangonline  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #kainelamurah #songket #openmeter #songketsulam #seragamsekolah #seragamopenmeter #dullsatin #seragammalaysia #seragamguru #kainplain #kainseragambatik #kainpasang #batikseragammalaysia #bazarpaknil #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #seragampejabat #seragammalaysia #kainbatikseragammalaysia #seragamsongket #kainpasang #songketcotton โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Cepat mudah murah berkualiti itulah kami๐Ÿ’‹ #seragam Sis Zura is done..๐Ÿ‘๐Ÿ‘semoga pakaian di berkati Allah selalu . Memilih warna kuning sbg tema seragam cukup membuatkan si pemakai tampil LEBIH ANGGUN EXCLUSIVE GOJES ++ nampak MUDA giteww๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Anda mencari seragam dan masih tak jumpa yg berkenan di hati? Jom kami settle kan dr A sampai Z๐Ÿ˜˜ Untuk lebih details boleh terus wasap saya 011-40260130 011-40260130 . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangseragammurah  #kainpasangonline  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #kainelamurah #songket #openmeter #songketsulam #seragamsekolah #seragamopenmeter #dullsatin #seragammalaysia #seragamguru #kainplain #kainseragambatik #kainpasang #batikseragammalaysia #bazarpaknil #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #seragampejabat #seragammalaysia #kainbatikseragammalaysia #seragamsongket #kainpasang #songketcotton โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
[Limited Edition]...Tgk sekali pasti tak berkelip ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜..Over cantik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Kain Vietnam Silk ialah kain super magic kerana boleh guna belakang dan depan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜..Kain lembut, mudah iron, gebu, dan flowy pasti akan memikat anda utk memilikinya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . ๐ŸŒท1psg RM 70SEM/RM 77SS (freepostage) . ๐ŸŒทBorong campur RM 60/psg (min 2psg ke atas) . ๐ŸŒทBorong seragam 65/psg min 5psg ke atas . ๐ŸŒทOpen meter RM 15/m *Harga borong tak termasuk pos . โ˜Ž๏ธ0145239083 . #seragamurahopenmeter2019 #seragamcikgu #seragampejabat #seragamterbaru2019 #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #dullsatin  #seragamsekolah #seragampejabat #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #songketcotton #songketbungatabur #kain #raya2019 #temaraya2019 #kainterkini #kainpasang โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Kain terlajak LARIS, terlajak CANTIK, terlajak MURAH dan terlajak JATUH CINTA๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„.. . Hati2..Kepada yg tak nak termelting, jgn tengok lama2 takut dari mata turun ke hatiโค๏ธ..Nilah kain SB LINE FOIL . ๐Ÿ’1Psg RM 56sem/RM 61ss (freepostage) . ๐Ÿ’ Borong campur min 2psg ke atas RM 49/psg . ๐Ÿ’ Borong seragam 5psg ke atas RM 52/psg . ๐Ÿ’Open meter RM 14/m *Harga borong tak termasuk pos . ๐ŸŒŸBidang 45" . Dapatkan segera kain SB LINE terlajak laris ni..Boleh cepat2 hantar rombongan meminang si comel ni tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #kainpasangmurah #kainpasangdesignbaru #seragamurahopenmeter2019 #seragamcikgu #seragampejabat #seragamterbaru2019 #kainpasangcantik #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #seragamsekolah #seragampejabat #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #songketcotton #songketbungatabur #kain #raya2019 #temaraya2019 #kainterkini #kainpasang โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#trustedseller Alhmdulillah kain selamat sampai, semoga pakaian di berkati Allah selalu๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Korang yang masih tercari cari lubuk kain pasang murah tu jom shopping kain di @kainpasang.my, pelbagai jenis kain pasang ada tau โœ”๏ธYang paling best, kain yang BERKUALITI dengan HARGA MAMPU MILIK๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Untuk Pembelian Boleh Terus Wasap 011-40260130 011-40260130 . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainpasangseragammurah  #kainpasangonline  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #kainelamurah #songket #openmeter #songketsulam #seragamsekolah #seragamopenmeter #dullsatin #seragammalaysia #seragamguru #kainplain #kainseragambatik #kainpasang #batikseragammalaysia #bazarpaknil #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #seragampejabat #seragammalaysia #kainbatikseragammalaysia #seragamsongket #kainpasang #songketcotton โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

Loading