Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kainpasangborong

Posts tagged as #kainpasangborong on Instagram

164.682 Posts

Dah pernah ada dubai silk sebelum ni? Lagi dan lagi mereciks DUBAI SILK ni bukan yg macam sebelum ni. Kali ni admin bawa yang 💯 ORI plus PREMUM punya. . . Rugi-rugi siapa yang sekadar tengok jer. Yang biasa ke gedung fabrik ternama di KL tuh, boleh comparekan harga kami. Corak yang sama harga yang berbeza. Series memang berbeza..sekali sekala pekena kain mak datin-datin ni apa salahnya.. . . Jangan segan tekan link wasap di BIO untuk meminang sepasang dua, buat bergaya ke majlis kenduri, bekerja atau melaram time open house plak. Merah mata makcik bawang dibuatnya. . . DUBAI SILK 💯 ORI PREMIUM #qbeezdubaipremium SEPASANG 4 METER BIDANG 45 💋 RM65 (tak termasuk kos pos) . . ATTENTION‼️ 📌 Serius buyer only / No fussy buyer please. 📌 Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. . . #kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah
Dah pernah ada dubai silk sebelum ni? Lagi dan lagi mereciks DUBAI SILK ni bukan yg macam sebelum ni. Kali ni admin bawa yang 💯 ORI plus PREMUM punya. . . Rugi-rugi siapa yang sekadar tengok jer. Yang biasa ke gedung fabrik ternama di KL tuh, boleh comparekan harga kami. Corak yang sama harga yang berbeza. Series memang berbeza..sekali sekala pekena kain mak datin-datin ni apa salahnya.. . . Jangan segan tekan link wasap di BIO untuk meminang sepasang dua, buat bergaya ke majlis kenduri, bekerja atau melaram time open house plak. Merah mata makcik bawang dibuatnya. . . DUBAI SILK 💯 ORI PREMIUM #qbeezdubaipremium SEPASANG 4 METER BIDANG 45 💋 RM65 (tak termasuk kos pos) . . ATTENTION‼️ 📌 Serius buyer only / No fussy buyer please. 📌 Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. . . #kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah
Dah pernah ada dubai silk sebelum ni? Lagi dan lagi mereciks DUBAI SILK ni bukan yg macam sebelum ni. Kali ni admin bawa yang 💯 ORI plus PREMUM punya. . . Rugi-rugi siapa yang sekadar tengok jer. Yang biasa ke gedung fabrik ternama di KL tuh, boleh comparekan harga kami. Corak yang sama harga yang berbeza. Series memang berbeza..sekali sekala pekena kain mak datin-datin ni apa salahnya.. . . Jangan segan tekan link wasap di BIO untuk meminang sepasang dua, buat bergaya ke majlis kenduri, bekerja atau melaram time open house plak. Merah mata makcik bawang dibuatnya. . . DUBAI SILK 💯 ORI PREMIUM #qbeezdubaipremium SEPASANG 4 METER BIDANG 45 💋 RM65 (tak termasuk kos pos) . . ATTENTION‼️ 📌 Serius buyer only / No fussy buyer please. 📌 Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. . . #kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah
Dah pernah ada dubai silk sebelum ni? Lagi dan lagi mereciks DUBAI SILK ni bukan yg macam sebelum ni. Kali ni admin bawa yang 💯 ORI plus PREMUM punya. . . Rugi-rugi siapa yang sekadar tengok jer. Yang biasa ke gedung fabrik ternama di KL tuh, boleh comparekan harga kami. Corak yang sama harga yang berbeza. Series memang berbeza..sekali sekala pekena kain mak datin-datin ni apa salahnya.. . . Jangan segan tekan link wasap di BIO untuk meminang sepasang dua, buat bergaya ke majlis kenduri, bekerja atau melaram time open house plak. Merah mata makcik bawang dibuatnya. . . DUBAI SILK 💯 ORI PREMIUM #qbeezdubaipremium SEPASANG 4 METER BIDANG 45 💋 RM65 (tak termasuk kos pos) . . ATTENTION‼️ 📌 Serius buyer only / No fussy buyer please. 📌 Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. . . #kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz 🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙 DM /WA untuk tempahan ⬇️⬇️⬇️ 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN . ✂️ Bidang 45, open meter 👕 Material : Royal Silk Premium ➡️ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ 💲 Sepasang 4m RM50 💲 Borong mix min 3psg RM45 💰 Borong seragam RM48 ✂️ Open meter RM12/m ❌📬 Tidak termasuk pos ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
PROJEK SERAGAM EXCLUSIVE By #ladyjajasuribiz 📲 Www.wasap.my/60178764209 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Anda mencari seragam? Nak corak unisex? Nak material selesa dan bergaya? Nak warna yang menarik dan unik? Nak untuk kuantiti banyak?  Nak open meter?  Jangan susah hati. Kak Ja ada pilihan serasi. Menda dah readystok, tak perlu nak fikir teruk teruk. ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#aurainsta #cikgucikgu #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #vietnamsilk #kainelacantik #kainelamurah #likes4like  #kainela #sayajualkainpasang #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz 🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙 DM /WA untuk tempahan ⬇️⬇️⬇️ 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN . ✂️ Bidang 45, open meter 👕 Material : Royal Silk Premium ➡️ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ 💲 Sepasang 4m RM50 💲 Borong mix min 3psg RM45 💰 Borong seragam RM48 ✂️ Open meter RM12/m ❌📬 Tidak termasuk pos ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz 🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙 DM /WA untuk tempahan ⬇️⬇️⬇️ 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN . ✂️ Bidang 45, open meter 👕 Material : Royal Silk Premium ➡️ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ 💲 Sepasang 4m RM50 💲 Borong mix min 3psg RM45 💰 Borong seragam RM48 ✂️ Open meter RM12/m ❌📬 Tidak termasuk pos ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz 🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙 DM /WA untuk tempahan ⬇️⬇️⬇️ 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN . ✂️ Bidang 45, open meter 👕 Material : Royal Silk Premium ➡️ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ 💲 Sepasang 4m RM50 💲 Borong mix min 3psg RM45 💰 Borong seragam RM48 ✂️ Open meter RM12/m ❌📬 Tidak termasuk pos ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
SILA BACA HINGGA HABIS 👇👇👇⠀ .⠀ 📮Pre order⠀ 📌Closed order 1 SEPT 2019⠀ 🛫ETA 5 SEPT 2019⠀ .⠀ 🍁CREPE SILK 💸RM75 exc post⠀ ✂️ 3.5M Sepasang⠀ 📐Bidang 60"⠀ ✔OPEN METER⠀ . ⠀===================⠀ .⠀ Ciri-ciri kain:-⠀ .⠀ 📍KAIN ANTI KEDUT⠀ 📍LEMBUT 📍TAK JARANG⠀ 📍JATUH & FLOWY⠀ 📍IRONLESS⠀ 📍TERLETAK BILA DIPAKAI⠀ 📍TAK LUNTUR WARNA⠀ .⠀ .⠀ ============================================= ⚠️PLEASE LOCK YOUR ORDER WITH ATLEAST 50% DEPOSITS⚠️ .⠀ ============================================= . #bajuseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcotton #pemborongkainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmalaysia #kainseragam #bajusedondon #kaincottonmalaysia #cottonmurah #kainpasangbercorak #kaincorak #cottoncantik #cottonplain #cottonbercorak #kainela #kainelamurah #kainelacantik #englishcotton #kainpasangexclusive #openmeter #kainpasang2019 #kainpasangborong #kainpasangborongmurah #kainantikedut
SILA BACA HINGGA HABIS 👇👇👇⠀ .⠀ 📮Pre order⠀ 📌Closed order 1 SEPT 2019⠀ 🛫ETA 5 SEPT 2019⠀ .⠀ 🍁CREPE SILK 💸RM75 exc post⠀ ✂️ 3.5M Sepasang⠀ 📐Bidang 60"⠀ ✔OPEN METER⠀ . ⠀===================⠀ .⠀ Ciri-ciri kain:-⠀ .⠀ 📍KAIN ANTI KEDUT⠀ 📍LEMBUT 📍TAK JARANG⠀ 📍JATUH & FLOWY⠀ 📍IRONLESS⠀ 📍TERLETAK BILA DIPAKAI⠀ 📍TAK LUNTUR WARNA⠀ .⠀ .⠀ ============================================= ⚠️PLEASE LOCK YOUR ORDER WITH ATLEAST 50% DEPOSITS⚠️ .⠀ ============================================= . #bajuseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcotton #pemborongkainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmalaysia #kainseragam #bajusedondon #kaincottonmalaysia #cottonmurah #kainpasangbercorak #kaincorak #cottoncantik #cottonplain #cottonbercorak #kainela #kainelamurah #kainelacantik #englishcotton #kainpasangexclusive #openmeter #kainpasang2019 #kainpasangborong #kainpasangborongmurah #kainantikedut
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz 🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙🆙 DM /WA untuk tempahan ⬇️⬇️⬇️ 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN 📲 www.wasap.my/60178764209/SN . ✂️ Bidang 45, open meter 👕 Material : Royal Silk Premium ➡️ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ 💲 Sepasang 4m RM50 💲 Borong mix min 3psg RM45 💰 Borong seragam RM48 ✂️ Open meter RM12/m ❌📬 Tidak termasuk pos ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like #muafakat1908_9pm,x
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
💞KAIN PASANG KKP  BATIK BALI SBLINE COTTON EXCLUSIVE💞  MURAHHHH,HH MURAHHHH💥💥RM59 SAHAJAAA!!!!!!💥💥 Harga Yang sangat mampu milik. 🌷Material kain cotton sblinr 🌷Trend 2019 🌷Kain sejuk dan selesa 🌷Bidang 45 🌷Harga RM59 sepasang 🌷4 meter sepasang.  Berminat wasap no 01123085571.  #batikmalaysia #batikmurah #batikmalaysiamurah #batikterengganu #batikkelantan #batikpastel #batikcottonmalaysia #batikcottonterengganu #bridesmaids #bridesmaid #batikmodern #batikterengganuasli #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangonline #kainpasangterkini #kainpasang2018 #kainpasang2019 #bajukurung #bajukurungmoden #kainpasangmalaysia #kainpasangvietnam #kainpasangcotton #kainpasangsilk #batikfloreal #batikindonesia #batikpastel #batikpastelmurah
📣📣📣KAIN DUBAI ORI yang setanding dgn Top Gudang J yg sis cerita sebelum ni. Siapa yang nak beli kayu, sepasang, or semeter, boleh whatsapp sis. 👉🏻 https://wa.me/60173723218  STUNNING FABRICS BY A.BALQIS DUBAI SILK ORIGINAL 👉🏻 https://wa.me/60173723218 Do read price & details below before order . Material Dubai Silk original Kain lembut, gebu & sejuk Material kain tebal, berat & jatuh terletak Berat flowy & senang iron Deposit burn jika cancel order . 💰RM65 sepasang (belum masuk postage) 💰RM16.50 semeter (belum masuk postage) . . . . 📌Disclaimer, please read the terms before order: ▪️No booking, full payment only. ▪️Serius buyer, no urgent postage. ▪️The real colour of the fabrics slightly different due to your hp/desktop setting. ▪️Order will be process once the payment made. And the tracking number will be given within 3-4 working days of the postage process, or as informed. . . . . . . . #royalsilk #dubaisilk #seragamraya #seragamwedding #seragambridesmaid #seragamcikgusekolah #seragamcikgu #kainpasangseragam #kainpasangmurah #bruneionlineshop #kainmurahmalaysia #kainraya2019 #kainpasangseragammurah #bajurayasedondon #seragamfamily #kainpasang #bazaarpaknilmurah #lacemurah  #bruneionlineshopping #malaysiaonlineshop #sedondon #seragammurah #ariani #bazaarpaknil #seragammurahmalaysia #bajuraya2019 #rayasedondon #kainpasangborong #jakel #nagoya

Loading