Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#kainela

Posts tagged as #kainela on Instagram

306.085 Posts

Dah pernah ada dubai silk sebelum ni? Lagi dan lagi mereciks DUBAI SILK ni bukan yg macam sebelum ni. Kali ni admin bawa yang ๐Ÿ’ฏ ORI plus PREMUM punya. . . Rugi-rugi siapa yang sekadar tengok jer. Yang biasa ke gedung fabrik ternama di KL tuh, boleh comparekan harga kami. Corak yang sama harga yang berbeza. Series memang berbeza..sekali sekala pekena kain mak datin-datin ni apa salahnya.. . . Jangan segan tekan link wasap di BIO untuk meminang sepasang dua, buat bergaya ke majlis kenduri, bekerja atau melaram time open house plak. Merah mata makcik bawang dibuatnya. . . DUBAI SILK ๐Ÿ’ฏ ORI PREMIUM #qbeezdubaipremium SEPASANG 4 METER BIDANG 45 ๐Ÿ’‹ RM65 (tak termasuk kos pos) . . ATTENTIONโ€ผ๏ธ ๐Ÿ“Œ Serius buyer only / No fussy buyer please. ๐Ÿ“Œ Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. . . #kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah
Dah pernah ada dubai silk sebelum ni? Lagi dan lagi mereciks DUBAI SILK ni bukan yg macam sebelum ni. Kali ni admin bawa yang ๐Ÿ’ฏ ORI plus PREMUM punya. . . Rugi-rugi siapa yang sekadar tengok jer. Yang biasa ke gedung fabrik ternama di KL tuh, boleh comparekan harga kami. Corak yang sama harga yang berbeza. Series memang berbeza..sekali sekala pekena kain mak datin-datin ni apa salahnya.. . . Jangan segan tekan link wasap di BIO untuk meminang sepasang dua, buat bergaya ke majlis kenduri, bekerja atau melaram time open house plak. Merah mata makcik bawang dibuatnya. . . DUBAI SILK ๐Ÿ’ฏ ORI PREMIUM #qbeezdubaipremium SEPASANG 4 METER BIDANG 45 ๐Ÿ’‹ RM65 (tak termasuk kos pos) . . ATTENTIONโ€ผ๏ธ ๐Ÿ“Œ Serius buyer only / No fussy buyer please. ๐Ÿ“Œ Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. . . #kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah
Dah pernah ada dubai silk sebelum ni? Lagi dan lagi mereciks DUBAI SILK ni bukan yg macam sebelum ni. Kali ni admin bawa yang ๐Ÿ’ฏ ORI plus PREMUM punya. . . Rugi-rugi siapa yang sekadar tengok jer. Yang biasa ke gedung fabrik ternama di KL tuh, boleh comparekan harga kami. Corak yang sama harga yang berbeza. Series memang berbeza..sekali sekala pekena kain mak datin-datin ni apa salahnya.. . . Jangan segan tekan link wasap di BIO untuk meminang sepasang dua, buat bergaya ke majlis kenduri, bekerja atau melaram time open house plak. Merah mata makcik bawang dibuatnya. . . DUBAI SILK ๐Ÿ’ฏ ORI PREMIUM #qbeezdubaipremium SEPASANG 4 METER BIDANG 45 ๐Ÿ’‹ RM65 (tak termasuk kos pos) . . ATTENTIONโ€ผ๏ธ ๐Ÿ“Œ Serius buyer only / No fussy buyer please. ๐Ÿ“Œ Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. . . #kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah
Dah pernah ada dubai silk sebelum ni? Lagi dan lagi mereciks DUBAI SILK ni bukan yg macam sebelum ni. Kali ni admin bawa yang ๐Ÿ’ฏ ORI plus PREMUM punya. . . Rugi-rugi siapa yang sekadar tengok jer. Yang biasa ke gedung fabrik ternama di KL tuh, boleh comparekan harga kami. Corak yang sama harga yang berbeza. Series memang berbeza..sekali sekala pekena kain mak datin-datin ni apa salahnya.. . . Jangan segan tekan link wasap di BIO untuk meminang sepasang dua, buat bergaya ke majlis kenduri, bekerja atau melaram time open house plak. Merah mata makcik bawang dibuatnya. . . DUBAI SILK ๐Ÿ’ฏ ORI PREMIUM #qbeezdubaipremium SEPASANG 4 METER BIDANG 45 ๐Ÿ’‹ RM65 (tak termasuk kos pos) . . ATTENTIONโ€ผ๏ธ ๐Ÿ“Œ Serius buyer only / No fussy buyer please. ๐Ÿ“Œ Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. . . #kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah
Corak Rare dah masuk ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ. . . Sekali pandang, WOWโ€ผ๏ธmemang lain dari yang lain  Dubai Exclusive. Design ala ala Spanish Material Dubai Silk Exclusive, dubai high grade  Bidang 45 Open meter  Kain jenis lembut Sejuk Gebu Best pakai. Tak mudah kedut.  Kain benang Brown(Dubai Silk)  Amaranโ€ผ๏ธ Jangan lambat booking, nanti jadi macam kes kain hot inkjet. Ramai tak dapat ๐Ÿคฃ limited stock, hot item. . . ใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐ . . Harga  RM57/psg exc pos Dua psg dan ke atas RM50/psg exc pos  Open meter  RM14.80/m exc pos  Siapa nak seragam/borong boleh pm mira untuk risik harga ya link whatsapp ada di profile @fashlova_wardrobe  #kainpasang #sayajualkainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangopenmeter #kainela #kainelamurah #seragam #kainbatik #batikkelantan #batikterengganu #batiklangkawi .
Corak Rare dah masuk ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ. . . Sekali pandang, WOWโ€ผ๏ธmemang lain dari yang lain  Dubai Exclusive. Design ala ala Spanish Material Dubai Silk Exclusive, dubai high grade  Bidang 45 Open meter  Kain jenis lembut Sejuk Gebu Best pakai. Tak mudah kedut.  Kain benang Brown(Dubai Silk)  Amaranโ€ผ๏ธ Jangan lambat booking, nanti jadi macam kes kain hot inkjet. Ramai tak dapat ๐Ÿคฃ limited stock, hot item. . . ใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐ . . Harga  RM57/psg exc pos Dua psg dan ke atas RM50/psg exc pos  Open meter  RM14.80/m exc pos  Siapa nak seragam/borong boleh pm mira untuk risik harga ya link whatsapp ada di profile @fashlova_wardrobe  #kainpasang #sayajualkainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangopenmeter #kainela #kainelamurah #seragam #kainbatik #batikkelantan #batikterengganu #batiklangkawi .
Corak Rare dah masuk ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ. . . Sekali pandang, WOWโ€ผ๏ธmemang lain dari yang lain  Dubai Exclusive. Design ala ala Spanish Material Dubai Silk Exclusive, dubai high grade  Bidang 45 Open meter  Kain jenis lembut Sejuk Gebu Best pakai. Tak mudah kedut.  Kain benang Brown(Dubai Silk)  Amaranโ€ผ๏ธ Jangan lambat booking, nanti jadi macam kes kain hot inkjet. Ramai tak dapat ๐Ÿคฃ limited stock, hot item. . . ใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐ . . Harga  RM57/psg exc pos Dua psg dan ke atas RM50/psg exc pos  Open meter  RM14.80/m exc pos  Siapa nak seragam/borong boleh pm mira untuk risik harga ya link whatsapp ada di profile @fashlova_wardrobe  #kainpasang #sayajualkainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangopenmeter #kainela #kainelamurah #seragam #kainbatik #batikkelantan #batikterengganu #batiklangkawi .
Corak Rare dah masuk ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ. . . Sekali pandang, WOWโ€ผ๏ธmemang lain dari yang lain  Dubai Exclusive. Design ala ala Spanish Material Dubai Silk Exclusive, dubai high grade  Bidang 45 Open meter  Kain jenis lembut Sejuk Gebu Best pakai. Tak mudah kedut.  Kain benang Brown(Dubai Silk)  Amaranโ€ผ๏ธ Jangan lambat booking, nanti jadi macam kes kain hot inkjet. Ramai tak dapat ๐Ÿคฃ limited stock, hot item. . . ใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐ . . Harga  RM57/psg exc pos Dua psg dan ke atas RM50/psg exc pos  Open meter  RM14.80/m exc pos  Siapa nak seragam/borong boleh pm mira untuk risik harga ya link whatsapp ada di profile @fashlova_wardrobe  #kainpasang #sayajualkainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangopenmeter #kainela #kainelamurah #seragam #kainbatik #batikkelantan #batikterengganu #batiklangkawi .
Corak Rare dah masuk ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ. . . Sekali pandang, WOWโ€ผ๏ธmemang lain dari yang lain  Dubai Exclusive. Design ala ala Spanish Material Dubai Silk Exclusive, dubai high grade  Bidang 45 Open meter  Kain jenis lembut Sejuk Gebu Best pakai. Tak mudah kedut.  Kain benang Brown(Dubai Silk)  Amaranโ€ผ๏ธ Jangan lambat booking, nanti jadi macam kes kain hot inkjet. Ramai tak dapat ๐Ÿคฃ limited stock, hot item. . . ใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐ . . Harga  RM57/psg exc pos Dua psg dan ke atas RM50/psg exc pos  Open meter  RM14.80/m exc pos  Siapa nak seragam/borong boleh pm mira untuk risik harga ya link whatsapp ada di profile @fashlova_wardrobe  #kainpasang #sayajualkainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangopenmeter #kainela #kainelamurah #seragam #kainbatik #batikkelantan #batikterengganu #batiklangkawi .
Corak Rare dah masuk ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ. . . Sekali pandang, WOWโ€ผ๏ธmemang lain dari yang lain  Dubai Exclusive. Design ala ala Spanish Material Dubai Silk Exclusive, dubai high grade  Bidang 45 Open meter  Kain jenis lembut Sejuk Gebu Best pakai. Tak mudah kedut.  Kain benang Brown(Dubai Silk)  Amaranโ€ผ๏ธ Jangan lambat booking, nanti jadi macam kes kain hot inkjet. Ramai tak dapat ๐Ÿคฃ limited stock, hot item. . . ใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐใ€ฐ . . Harga  RM57/psg exc pos Dua psg dan ke atas RM50/psg exc pos  Open meter  RM14.80/m exc pos  Siapa nak seragam/borong boleh pm mira untuk risik harga ya link whatsapp ada di profile @fashlova_wardrobe  #kainpasang #sayajualkainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangopenmeter #kainela #kainelamurah #seragam #kainbatik #batikkelantan #batikterengganu #batiklangkawi .
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz ๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ DM /WA untuk tempahan โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60178764209/SN ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60178764209/SN ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60178764209/SN . โœ‚๏ธ Bidang 45, open meter ๐Ÿ‘• Material : Royal Silk Premium โžก๏ธ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu โšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช ๐Ÿ’ฒ Sepasang 4m RM50 ๐Ÿ’ฒ Borong mix min 3psg RM45 ๐Ÿ’ฐ Borong seragam RM48 โœ‚๏ธ Open meter RM12/m โŒ๐Ÿ“ฌ Tidak termasuk pos โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
PROJEK SERAGAM EXCLUSIVE By #ladyjajasuribiz ๐Ÿ“ฒ Www.wasap.my/60178764209 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Anda mencari seragam? Nak corak unisex? Nak material selesa dan bergaya? Nak warna yang menarik dan unik? Nak untuk kuantiti banyak?  Nak open meter?  Jangan susah hati. Kak Ja ada pilihan serasi. Menda dah readystok, tak perlu nak fikir teruk teruk. โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ#aurainsta #cikgucikgu #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #vietnamsilk #kainelacantik #kainelamurah #likes4like  #kainela #sayajualkainpasang #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz ๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ DM /WA untuk tempahan โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60178764209/SN ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60178764209/SN ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60178764209/SN . โœ‚๏ธ Bidang 45, open meter ๐Ÿ‘• Material : Royal Silk Premium โžก๏ธ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu โšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช ๐Ÿ’ฒ Sepasang 4m RM50 ๐Ÿ’ฒ Borong mix min 3psg RM45 ๐Ÿ’ฐ Borong seragam RM48 โœ‚๏ธ Open meter RM12/m โŒ๐Ÿ“ฌ Tidak termasuk pos โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz ๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ DM /WA untuk tempahan โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60178764209/SN ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60178764209/SN ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60178764209/SN . โœ‚๏ธ Bidang 45, open meter ๐Ÿ‘• Material : Royal Silk Premium โžก๏ธ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu โšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช ๐Ÿ’ฒ Sepasang 4m RM50 ๐Ÿ’ฒ Borong mix min 3psg RM45 ๐Ÿ’ฐ Borong seragam RM48 โœ‚๏ธ Open meter RM12/m โŒ๐Ÿ“ฌ Tidak termasuk pos โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
OPEN METER / SERAGAM / RETAIL  SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE  KOD SN By #ladyjajasuribiz ๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™๐Ÿ†™ DM /WA untuk tempahan โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60178764209/SN ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60178764209/SN ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60178764209/SN . โœ‚๏ธ Bidang 45, open meter ๐Ÿ‘• Material : Royal Silk Premium โžก๏ธ Lebih lembut|Gebu| Tak Renyuk | Mudah Iron | Sejuk |Tak Berbulu โšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช ๐Ÿ’ฒ Sepasang 4m RM50 ๐Ÿ’ฒ Borong mix min 3psg RM45 ๐Ÿ’ฐ Borong seragam RM48 โœ‚๏ธ Open meter RM12/m โŒ๐Ÿ“ฌ Tidak termasuk pos โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #aurainsta  #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #kainelacantik #kainelamurah #kainela #terapiinstagram #seragamopenmeter #seragambatik #kainseragambatik #cikguseo #ootd #likes4like
SILA BACA HINGGA HABIS ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡โ € .โ € ๐Ÿ“ฎPre orderโ € ๐Ÿ“ŒClosed order 1 SEPT 2019โ € ๐Ÿ›ซETA 5 SEPT 2019โ € .โ € ๐ŸCREPE SILK ๐Ÿ’ธRM75 exc postโ € โœ‚๏ธ 3.5M Sepasangโ € ๐Ÿ“Bidang 60"โ € โœ”OPEN METERโ € . โ €===================โ € .โ € Ciri-ciri kain:-โ € .โ € ๐Ÿ“KAIN ANTI KEDUTโ € ๐Ÿ“LEMBUT ๐Ÿ“TAK JARANGโ € ๐Ÿ“JATUH & FLOWYโ € ๐Ÿ“IRONLESSโ € ๐Ÿ“TERLETAK BILA DIPAKAIโ € ๐Ÿ“TAK LUNTUR WARNAโ € .โ € .โ € ============================================= โš ๏ธPLEASE LOCK YOUR ORDER WITH ATLEAST 50% DEPOSITSโš ๏ธ .โ € ============================================= . #bajuseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcotton #pemborongkainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmalaysia #kainseragam #bajusedondon #kaincottonmalaysia #cottonmurah #kainpasangbercorak #kaincorak #cottoncantik #cottonplain #cottonbercorak #kainela #kainelamurah #kainelacantik #englishcotton #kainpasangexclusive #openmeter #kainpasang2019 #kainpasangborong #kainpasangborongmurah #kainantikedut
SILA BACA HINGGA HABIS ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡โ € .โ € ๐Ÿ“ฎPre orderโ € ๐Ÿ“ŒClosed order 1 SEPT 2019โ € ๐Ÿ›ซETA 5 SEPT 2019โ € .โ € ๐ŸCREPE SILK ๐Ÿ’ธRM75 exc postโ € โœ‚๏ธ 3.5M Sepasangโ € ๐Ÿ“Bidang 60"โ € โœ”OPEN METERโ € . โ €===================โ € .โ € Ciri-ciri kain:-โ € .โ € ๐Ÿ“KAIN ANTI KEDUTโ € ๐Ÿ“LEMBUT ๐Ÿ“TAK JARANGโ € ๐Ÿ“JATUH & FLOWYโ € ๐Ÿ“IRONLESSโ € ๐Ÿ“TERLETAK BILA DIPAKAIโ € ๐Ÿ“TAK LUNTUR WARNAโ € .โ € .โ € ============================================= โš ๏ธPLEASE LOCK YOUR ORDER WITH ATLEAST 50% DEPOSITSโš ๏ธ .โ € ============================================= . #bajuseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcotton #pemborongkainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmalaysia #kainseragam #bajusedondon #kaincottonmalaysia #cottonmurah #kainpasangbercorak #kaincorak #cottoncantik #cottonplain #cottonbercorak #kainela #kainelamurah #kainelacantik #englishcotton #kainpasangexclusive #openmeter #kainpasang2019 #kainpasangborong #kainpasangborongmurah #kainantikedut
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress
Dubai de Lavishta ๐Ÿ’ƒ Special design Spanish + Bollywood ๐Ÿ’Ÿ Bidang 45 ๐Ÿ’Ÿ Open meter ๐Ÿ’Ÿ High material ๐Ÿ’Ÿ Luxury classic ๐Ÿ’Ÿ Warna pastel double print ๐Ÿ’Ÿ Lembut ๐Ÿ’Ÿ Gebus ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu linning ๐Ÿ’Ÿ Mudah Iron  Harga sepasang 4m Rm65sm/72ss  p.s: warna mungkin berbeza sedikit akibat dari pencahayaan.  PM atau www.wassap.my/60172008410 untuk order. TQ  Klik link di bio (di atas) untuk order. TQ  #kainela #kainelaseragam #kainpasang #kainpasangmurah #kaincikgu #kainpasangseragam #kainbunga #kainpasangcantik #kainpasangmurah #pembekalkainpasang #bajusedondon #bajuraya #bajucikgu #kainpasangviral #kainpasangviralmurah #kainbatik #kaincorakbatik #kainpasangbatik #kainelabatik #kainopenmeter #kainpasangterkini #kainpasang2019 #bajuseragam #bajubridesmaid #kainpasangmatching #royalsilk #kaincoraksongket #kainsongketprinted #kaindubai #kaindubaioriginal #kaindatinexpress

Loading