Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#instafemesmalaysia

Posts tagged as #instafemesmalaysia on Instagram

5.825 Posts

Bila tengok baby ni teringat anak cik yah dulu pun pernah naik ruam camni masa dalam pantang. . Kesian kat baby la gatal ke ape mane tau nak cakap. Ibu ni dah cuba skeenz untuk baby dia. Alhamdulillah kulit baby cantik flowless dah kan. . Best ke best sangat!
. πŸŽ‡admin peramahπŸ€— nak tahu apa admin azizi buat bisnes ?  boleh pm dia laju ii tau☺@big_japps01 azizi ni umur baru πŸ”°19πŸ”° tapi dah boleh wat income ribu ii dengan bisnes jutawan apps☺ Ramai yang tanya duit gaji japps ni masuk dalam akaun ka? πŸ˜„ ya syg2 semua.. Masuk terus dalam akaun.. πŸ¦πŸ’ΈπŸ’΅πŸ’΄.. Setiap selasa jumaat boleh check akaun.. Boleh keluarkan jika nak gunakan..@big_japps01 . Jangan risau bagi yang xda akaun bank pun boleh juga.. Boleh tumpang akaun bank kawan2 atau famly yang Ada akaun bank.. πŸ˜ƒπŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻 . Xda ic.. Xda document pun boleh juga.. Bawah umur pun boleh juga.. Semua boleh join.. Asalkan orang tu perlukan side income Dan Ada modalπŸ˜ƒπŸ’ͺ🏻😎@big_japps01 . Nak juga bergaji 2x seminggu Jom saya guide anda..β˜ΊοΈπŸ‘‡πŸ» . ♨http://j.mp/2J0DS6E ♨http://j.mp/2J0DS6E . Atau boleh whatsapp sayaπŸ‘‡πŸ» . πŸ“±0199972371 πŸ“±0176306495 πŸŽ‡big_japps01 . #komisen2xseminggu #janaincome #bisnesmudah #200persale #jombuatduit #kerjaviral #bisnessonline  #santai2tapimasuk #alphabravo #pendapatansampingan #surirumahbergaji #jommeroket #berjaya #belofa #bazarpaknilmurah #instafemesmalaysia #parttimeviral #majalah
Makin besar ni,makin malas nak ambil kisah and malas nak fikir.kau nak kawan,kawan lah. Tak nak,dah.aku dekat sini  layan je sesiapa  yang datang  and nak kawan dengan aku.you Good,I'M GOOD TOβ˜ΊπŸ˜‰πŸ‘βœ¨πŸ’ž #paidreview #paidreviewmalaysia #instafamous #instafemesmalaysia #sistaklawa #ayatsentap #ayatsentapdeep #kawanselamanya #follow4followback #likeforlikes #lelakivsperempuan #iglelakivsperempuan
Ramai sangat yg tanya ada lagi ke ☝️ ADA GAISSS. nak tunggu gaji pon boleh . siap2 booking pon boleh sebabnya takut time gaji stock licin kan 🀣 .  Casio Couple Set  Buy2 RM70 πŸ’“ Freepostge  Freebox  Free 1 casio (boleh pilih color) . . Buy 2 FREE 1 πŸŽ‰ Casio GredAA on sale Ready Stock β˜‘οΈ ⚠️Warranty 1year  Postage Seluruh Malaysia πŸ‡±πŸ‡· .  Like, Follow & Tag Kawan untuk FREE CASIO Black πŸŽ‰πŸŽ‰ !! (Be active followers guyss) . #topupfree #freereview  #giveawaycontest
-Bucket Hat Superbbb PADU BOSKKUUU πŸ”₯πŸ’― •RM45 1PCS πŸ’― • •KUALITI PADUUU πŸ’―β€Ό •HARINI BANK IN ESK POS BOSS πŸ“²πŸ“¦ • • CAMNA NAK ORDER?? πŸ‘‡πŸ‘‡ -πŸ”›DM -Wassap pun bolehhh gaiss [0136344329] •|•|Klik link di bio πŸ‘†βš‘πŸ’― #jarangtakpadu #jentera #jenterasado #instafemes #jenteraspeed #instashoppingmalaysiamurah #instafemes #instafemesmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopmurah  #instashopper  #terlajakmurah #komikmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #melaka #johor #pahang #negerisembilan #terengganu #kelantan #selangor #pahang #perlis #kedah #sabah #sarawak #perak
-Bucket Hat Superbbb PADU BOSKKUUU πŸ”₯πŸ’― •RM45 1PCS πŸ’― • •KUALITI PADUUU πŸ’―β€Ό •HARINI BANK IN ESK POS BOSS πŸ“²πŸ“¦ • • CAMNA NAK ORDER?? πŸ‘‡πŸ‘‡ -πŸ”›DM -Wassap pun bolehhh gaiss [0136344329] •|•|Klik link di bio πŸ‘†βš‘πŸ’― #jarangtakpadu #jentera #jenterasado #instafemes #jenteraspeed #instashoppingmalaysiamurah #instafemes #instafemesmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopmurah  #instashopper  #terlajakmurah #komikmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #melaka #johor #pahang #negerisembilan #terengganu #kelantan #selangor #pahang #perlis #kedah #sabah #sarawak #perak
#testimoni_gaji_team_japps_hari_ini_jumaatπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜πŸ˜πŸ˜ Alhamdulillah.. Masing2 yg bergaji hari ni dah share dlm group.. 😍😎πŸ’ͺπŸ»πŸ‹πŸŽπŸ‡ terbaik bisnes JApps mudah dan santai.. 🧐Masih nak tengok dan selidik dulu boleh... Silakan.. πŸ˜ƒπŸ˜Œ nak tunggu tahun depan pun silakan πŸ˜‰πŸ™ƒπŸ™ŒπŸ» tapi jangan smpai setiap bulan jumpa pula masalah kwngn yg samaπŸ€­πŸ™ƒπŸ‘‰πŸ»πŸ˜Ž Sampai bila nak tunggu.. Jom yg nak usaha bersama japps πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜ JOM BERGAJI SETIAP MINGGU MCM KAMI,MODAL SEKALI BAYAR JER,UNTUNG BERKALI2 ,XNAK MMG RUGI πŸ™ˆπŸ™ˆTAKNAK KE? NAK?JOM MENDAFTAR SECARA PERCUMA πŸ‘‡πŸ» πŸ’°http://j.mp/2IIAAF9 πŸ’°http://j.mp/2IIAAF9  ATAU BOLEH PM WASAPβœ…πŸ‘‡πŸ» πŸ“²01121142698 πŸ“²01121142698 πŸ“²01121142698  #komisen2xseminggu #janaincome #bisnesmudah #200persale #jombuatduit #kerjaviral #bisnessonline  #santai2tapimasuk #alphabravo #pendapatansampingan #surirumahbergaji #jommeroket #berjaya #belofa #bazarpaknilmurah #instafemesmalaysia #parttimeviral #majalah
#testimoni_team_japps_dah_keluarkan_hasil_gaji_japps πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Ramai yang tanya duit gaji japps ni masuk dalam akaun ka? πŸ˜„ ya syg2 semua.. Masuk terus dalam akaun.. πŸ¦πŸ’ΈπŸ’΅πŸ’΄.. Setiap selasa jumaat boleh check akaun.. Boleh keluarkan jika nak gunakan.. . Jangan risau bagi yang xda akaun bank pun boleh juga.. Boleh tumpang akaun bank kawan2 atau famly yang Ada akaun bank.. πŸ˜ƒπŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻 . Xda ic.. Xda document pun boleh juga.. Bawah umur pun boleh juga.. Semua boleh join.. Asalkan orang tu perlukan side income Dan Ada modalπŸ˜ƒπŸ’ͺ🏻😎 . Nak juga bergaji 2x seminggu Jom saya guide anda..β˜ΊοΈπŸ‘‡πŸ» . 🐝http://j.mp/2IIAAF9 🐝http://j.mp/2IIAAF9  Atau boleh whatsapp sayaπŸ‘‡πŸ» . πŸ“±01121142698 πŸ“±01121142698 . #komisen2xseminggu #janaincome #bisnesmudah #200persale #jombuatduit #kerjaviral #bisnessonline  #santai2tapimasuk #alphabravo #pendapatansampingan #surirumahbergaji #jommeroket #berjaya #belofa #bazarpaknilmurah #instafemesmalaysia #parttimeviral #majalah
#16_hari_dapat_ribu2_mcm_nie πŸ˜­πŸ“²πŸ˜­πŸ“²πŸ˜­πŸ“²πŸ˜­πŸ“²πŸ˜­πŸ“²πŸ˜­πŸ“²πŸ˜­ . Alhamdulillah dengan hanya bermodalkan SEKALI BAYAR  SEUMUR HIDUP SAHAJA... untung berkali2... masa kerja ikut suka hati xda had.. income xda limit.. seminggu 2x boleh dpt income ribu2 mcm ni ... okay ke tak okay ??? πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜πŸ‘πŸ» . Nak seribu daya tak nak seribu dalih kan..serious saya dulu pun usaha dapatkan modal sebab saya tahu bisnes ni mmg boleh buat duit...masih belum terlambat ..jom cepat ubah hidup..kita tak minta nak Kaya rata tapi cukup la dalam poket selalu ada duit dan tidak perlu meminjam Sana sini kan..yg penting BEBAS HUTANG dan KEWANGAN.. . FAST ACTION,FAST RESULT . Jom Install sekarangπŸ‘‡πŸ» 🎯http://j.mp/2IIAAF9 🎯http://j.mp/2IIAAF9 . Whatsapp saya untuk details πŸ’― 01121142698 πŸ’― 01121142698 . #komisen2xseminggu #janaincome #bisnesmudah #200persale #jombuatduit #kerjaviral #bisnessonline  #santai2tapimasuk #alphabravo #pendapatansampingan #surirumahbergaji #jommeroket #berjaya #belofa #bazarpaknilmurah #instafemesmalaysia #parttimeviral #majalah #malaysia
Alhamdulillah tahniahhh utk agent2 japps yg dapat komisyen JumaatπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Rezeki takkan salah alamat😍😍Ada Suri Rumah yg bergaji 4-5 angka seminggu❗Pelajar yg buat part time selepas kelas pun boleh cecah total komisyen RM20K ..Semua tak mustahil bila kita berusaha😎😏 Bisnes japps bukanlah Pelaburan,MLM,money game,,anda promote dapat sale,anda akan dibayar komisyen,jika dapat komisyen dr hasil kerja robot_πŸ€–πŸ€– Itu satu BONUS utk anda! . BISNES VIRAL DARI RUMAH! οΈβœ”Komisyen diberi 1 jualan Rm200 οΈβœ”100% online & kerja santai2 ikut masa sendiri οΈβœ”Suri Rumah & student juga boleh join . Jom mendaftar sekarang 🎯http://j.mp/2SZ0Wpp 🎯http://j.mp/2SZ0Wpp 🎯http://j.mp/2SZ0Wpp  Atau PM wasap abam πŸ“² 0149412964 πŸ“² 0149412964 . Follow Ig πŸ’― @rxza.jutawanapps . πŸ’― @rxza.jutawanapps . πŸ’― @rxza.jutawanapps . #komisen2xseminggu #janaincome #bisnesmudah #200persale #jombuatduit #kerjaviral #bisnessonline  #santai2tapimasuk #alphabravo #pendapatansampingan #surirumahbergaji #jommeroket #berjaya #belofa #bazarpaknilmurah #instafemesmalaysia #parttimeviral #majalah #testimoni #japps #gajijumaat
Berat Young & Glow Foundation adalah 7 gram dan ianya mengandungi bahan seperti Minyak Argan, Biji Aprikot, Vitamin C dan E, Ekstrak Pudina, SPF45 (sunblock), Serum pelembap dan boleh merawat kulit muka anda agar tidak kusam, tiada parut, tiada jeragat dan sesuai untuk semua peringkat usia... . . DM utk order.. . #youngandglow #youngandglowfeedback #foundationmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #ajimaura #instafemesmalaysia #muamalaysia #mekapmurah #glowingskin #muslimahmodel #sayajualfoundation #bazaarpaknil #goodnews #bisnesonlinemalaysia #malaysiaonlineshop #sayapakaisayajual #mesrasolat #instashopmalaysia #like4like #foundationmurah #pudarjeragat #pudarparut #alhamdulillah
-Bucket Hat Superbbb PADU BOSKKUUU πŸ”₯πŸ’― •RM45 1PCS πŸ’― • •KUALITI PADUUU πŸ’―β€Ό •HARINI BANK IN ESK POS BOSS πŸ“²πŸ“¦ • • CAMNA NAK ORDER?? πŸ‘‡πŸ‘‡ -πŸ”›DM -Wassap pun bolehhh gaiss [0136344329] •|•|Klik link di bio πŸ‘†βš‘πŸ’― #jarangtakpadu #jentera #jenterasado #instafemes #jenteraspeed #instashoppingmalaysiamurah #instafemes #instafemesmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopmurah  #instashopper  #terlajakmurah #komikmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #melaka #johor #pahang #negerisembilan #terengganu #kelantan #selangor #pahang #perlis #kedah #sabah #sarawak #perak
MANA PEMINAT" BUCKET HAT?? HAA NEW STOCK SUDAH MAREYYY 😍LAWOO LAWO GAISS πŸ”₯ • RM45 1 pcs ||•FREE POSTAGE SM ///SS HANYA TAMBAH + RM5 SAHAJA  HARINI BANKIN ESK POS πŸ’―πŸ“¦ • KUALITI SAMA MACAM GAMBAR BOSS πŸ”₯πŸ’―. •  1)CEPAT DM BOSS, ADMIN πŸ”› jee  2)WHATSAPP PUN BOLEHH πŸ“²βš‘ [SENANG SAHAJA HANYA KLIK LINK  DI ATAS] πŸ’―πŸ“žπŸ“²πŸ“¦ #jarangtakpadu #jentera #jenterasado #instafemes #jenteraspeed #instashoppingmalaysiamurah #instafemes #instafemesmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopmurah  #instashopper  #terlajakmurah #komikmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #melaka #johor #pahang #negerisembilan #terengganu #kelantan #selangor #pahang #perlis #kedah #sabah #sarawak #perak
terbaik semua pakat grab buy2free1 gaiss . dahlah murah cantik pulak tu . πŸ‘ terbaik . korang tunggu apa lagi tu . .  Like , Follow & Tag Kawan  untuk #giveawaycontest πŸŽ‰ FREE CASIO BLACK ♠️ . nak join postage tekan link dekat bio πŸ“² #trusted  #trustedseller #casio #casiowatch
Lebih kurang 3 Tahun lepas ,saya trade sendiri dalam forex.jangan kata untung modal pun tak dapat balik.Kali ni cuba nasib dengan TP.Alhamdulillah, servis memang satisfied 😍 Dari awal join sampai sekarang payment tak pernah sangkut.Slow -slow simpanan bertambah. Terbaik Takaful ProfitπŸ‘πŸ‘πŸ‘ En Ismail-42 Rompin,Pahang  Berminat nak join komen 'nak' dekat bawah atau follow je ig abam @takafulprofit_selangor daftar sana.percuma je😍  #modalrendah #janaincomeharian #extraincome #extraincomeopportunity #janaincome #student #housewife #bisnesmudah #bisnessonline #pendapatansampingan #bazarpaknilmurah #instafemesmalaysia #extra_pendapatan #jombuatduit #paidreview #igshopmalaysia #iklan #reviewmurah #paidpromote
Alhamdulillah servis Tp memang terbaik 😍..Senang Nak Join..Senang Nak Withdraw..Hari-Hari Income Masuk..Member -Member plak pantang ajak confirm join...Apa taknya modal rm100 je korang..Nak income besar join besar..Nak income suam suam ambil pakej yg suam-suam..Ni minggu lepas sorang join Rm100k terus..on the Spot dapat komisen 8k...Tq Tp..Tq Shafie 32..Bkt Jalil,Kl..korang berminat nak join .komen je 'nak' dkt bawah atau follow je ig abam @takafulprofit_selangor daftar sana😍  #modalrendah #janaincomeharian #extraincome #extraincomeopportunity #janaincome #student #housewife #bisnesmudah #bisnessonline #pendapatansampingan #bazarpaknilmurah #instafemesmalaysia #extra_pendapatan #jombuatduit #paidreview #igshopmalaysia #iklan #reviewmurah #paidpromote
FED UP buat bisnes kt ig?  post byk2 pon xde orang beli gak susah betul nk compete dengan igshop2 yg dh lama tu😒  kalau korang ada masalah ni.  igshop korang mungkin tak ckup trusted  camne nk bagi trusted?? untuk nampak trusted korang perlu ad ramai follower tau  bru la blh tarik customer2 baru untuk percaya dan beli dari korang  nak naikkan follower ig korang?  Whatsap saya‼️ #tiktokmalaysiaofficial #tiktokmalaysia #tiktokmalay #tiktokmalaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ #tiktokmalaysiarepost #tiktokvideo #tiktokgirls #tiktokviral #servermurah #servertambahfollowers #servertambahlike #serversendiri #janaincomepasif  #janaincomemudah #janaincome #founderproduk #founderprodukjenamasendiri #founderpinklady #onlineseller #aslegacy #sajat #losyenibuputih #losyensusuunta #skincareroutine #instafemesmalaysia #instafemes #instafemesjb #popularmemes #makcikbawang #makcikpuaka
Sukan malam guys πŸ”₯ . . Support & follow @ex5loverr_official  @ex5loverr_official  @ex5loverr_official . . . #ex5tetapdihati❀️ #ex5kedahoffical #ex5johorcrew #ex5perakcrew #ex5kelantanstyle #ex5terengganu #ex5pahang #ex5penang_crew #ex5melaka #ex5langkawicrew #padangbesar #perlisinderakayangan #igreaders #instafemesmalaysia #duittakramai
Dalam dunia ada 2 jenis lelaki, 1 sedang menunggu untuk melepas kan mu 2 sedang menunggu untuk memilikimuπŸ‘Œ #inshotvideo #instafemesmalaysia  #instavideo
YAYAYAYA GAISSS  WOWWWW!! • Totebag STYLE NII DAHH RESTOK GAISSS. 😍 •Untuk Awek-awek kat luar sana 😍 • RM 45 SAHAJAAA. . .. Knp kena usya gaiss??? πŸ€” • 1)BARANGG PADUUU πŸ’― 2)HARGA NICEEE DO πŸ’°πŸ’― 3)FREE POSTAGEEE πŸ“¦βœ… ___________________ Tak perlu dipersoalkan lagi pleasee πŸ˜‚ Haa JANGAN TERLEPAS NANTI MENANGISSS πŸ˜πŸ˜‚ • • πŸ‘‰Follow @reezs.co πŸ‘ˆ πŸ‘‰Follow @reezs.co πŸ‘ˆ 5 ORANG TERawal πŸ’― Adaaa special untuk awakk β€Ό Wassap [0136344329] Klink link kat bio πŸ‘†πŸ’― Dm πŸ”›πŸ’― #jarangtakpadu #jentera #jenterasado #instafemes #jenteraspeed #instashoppingmalaysiamurah #instafemes #instafemesmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopmurah  #instashopper  #terlajakmurah #komikmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #melaka #johor #pahang #negerisembilan #terengganu #kelantan #selangor #pahang #perlis #kedah #sabah #sarawak #perak
YAYAYAYA GAISSS  WOWWWW!! • Totebag STYLE NII DAHH RESTOK GAISSS. 😍 •Untuk Awek-awek kat luar sana 😍 • RM 45 SAHAJAAA. . .. Knp kena usya gaiss??? πŸ€” • 1)BARANGG PADUUU πŸ’― 2)HARGA NICEEE DO πŸ’°πŸ’― 3)FREE POSTAGEEE πŸ“¦βœ… ___________________ Tak perlu dipersoalkan lagi pleasee πŸ˜‚ Haa JANGAN TERLEPAS NANTI MENANGISSS πŸ˜πŸ˜‚ • • πŸ‘‰Follow @reezs.co πŸ‘ˆ πŸ‘‰Follow @reezs.co πŸ‘ˆ 5 ORANG TERawal πŸ’― Adaaa special untuk awakk β€Ό Wassap [0136344329] Klink link kat bio πŸ‘†πŸ’― Dm πŸ”›πŸ’― #jarangtakpadu #jentera #jenterasado #instafemes #jenteraspeed #instashoppingmalaysiamurah #instafemes #instafemesmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopmurah  #instashopper  #terlajakmurah #komikmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #melaka #johor #pahang #negerisembilan #terengganu #kelantan #selangor #pahang #perlis #kedah #sabah #sarawak #perak
YAYAYAYA GAISSS  WOWWWW!! • Totebag STYLE NII DAHH RESTOK GAISSS. 😍 •Untuk Awek-awek kat luar sana 😍 • RM 45 SAHAJAAA. . .. Knp kena usya gaiss??? πŸ€” • 1)BARANGG PADUUU πŸ’― 2)HARGA NICEEE DO πŸ’°πŸ’― 3)FREE POSTAGEEE πŸ“¦βœ… ___________________ Tak perlu dipersoalkan lagi pleasee πŸ˜‚ Haa JANGAN TERLEPAS NANTI MENANGISSS πŸ˜πŸ˜‚ • • πŸ‘‰Follow @reezs.co πŸ‘ˆ πŸ‘‰Follow @reezs.co πŸ‘ˆ 5 ORANG TERawal πŸ’― Adaaa special untuk awakk β€Ό Wassap [0136344329] Klink link kat bio πŸ‘†πŸ’― Dm πŸ”›πŸ’― #jarangtakpadu #jentera #jenterasado #instafemes #jenteraspeed #instashoppingmalaysiamurah #instafemes #instafemesmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopmurah  #instashopper  #terlajakmurah #komikmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #melaka #johor #pahang #negerisembilan #terengganu #kelantan #selangor #pahang #perlis #kedah #sabah #sarawak #perak
cantik tak?  kalau cantik double tap πŸ’“  mira nak buat giveaway ni .  Jom grab πŸ‘‡ Buy 2 FREE 1 πŸŽ‰ Casio ROSEGOLD πŸ‘GredAA β˜‘οΈReady Stock  Warranty 1year ⚠️ Beli 1 RM35 Beli 3 RM70 !  Free box  Free postage
[Dw new design, baru restok niii πŸ˜πŸ’― RM45 (1 PCS) COUPLE RM65 ---------------- KUALITI SAMA MACAM GAMBAR GAISS... JANGAN RISAUU. πŸ’― • • KALINI JANGAN TERLEPAS LAGII πŸ”₯πŸ”₯ • =DW new design β€ΌπŸ’―πŸ˜ RM45 GAISSS RM45-QUALITY PADUU πŸ”₯πŸ’― ---------- =POSTAGE SM FREE πŸ”₯ SS HANYA ++RM5 SAHAJA πŸ˜πŸ’― .  CEPAT ORDER GAISSS SEBELUM STOK HABISS ‼❀ × ------ × Klink link kat bio πŸ’― πŸ‘† Whatsapp [0136344329]  Dm πŸ”›  #jarangtakpadu #jentera #jenterasado #instafemes #jenteraspeed #instashoppingmalaysiamurah #instafemes #instafemesmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopmurah  #instashopper  #terlajakmurah #komikmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #melaka #johor #pahang #negerisembilan #terengganu #kelantan #selangor #pahang #perlis #kedah #sabah #sarawak #perak
[Dw new stok πŸ’―β€Όβ€Ό -Macam" design adaa tauuu, rugi takk order satu... Murah murah jeee 😍😍 • RM45 (1 PCS) COUPLE RM65 ---------------- KUALITI SAMA MACAM GAMBAR GAISS... JANGAN RISAUU. πŸ’― • • KALINI JANGAN TERLEPAS LAGII πŸ”₯πŸ”₯ • [DW new stok]  RM45 GAISSS RM45-QUALITY PADUU πŸ”₯πŸ’― ---------- =POSTAGE SM FREE πŸ”₯ SS HANYA ++RM5 SAHAJA πŸ˜πŸ’― .  CEPAT ORDER GAISSS SEBELUM STOK HABISS ‼❀ × ------ × Klink link kat bio πŸ’― πŸ‘† Whatsapp [0136344329]  Dm πŸ”›  #jarangtakpadu #jentera #jenterasado #instafemes #jenteraspeed #instashoppingmalaysiamurah #instafemes #instafemesmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopmurah  #instashopper  #terlajakmurah #komikmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #melaka #johor #pahang #negerisembilan #terengganu #kelantan #selangor #pahang #perlis #kedah #sabah #sarawak #perak

Loading