Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#heatpress

Posts tagged as #heatpress on Instagram

321.940 Posts

I’m sure excited about these!! Windowpane 😍😍 . Mini designs would be adorable! More details to come later today. . . #tadpolesandtutus #monogram #embroidery #heatpress #minidesigns #personalized #christmas #fall #pumpkin #santa #christmastree #kidsclothing
Another order in the books❗️❗️❗️ contact our DM for quotes. Thank you to our current clientele❗️We love bringing your ideas and brands to life❗️#1upprinting #screenprinters #screenprintingshop #teeshirts #heatpressvinyl #heatpress #embroidery #tampa
Rosin Press Machine CK220 with twist handwheel design to offer bigger pressure.  Do you want to know more about it ? Pm or comment! #rosinpress #rosin #rosinlife #rosinrevolution #resinacompany#rosinrevolution #dabstagram #dabs #cannabiscommunity #terps#dabpress #canadianrosinpress #rosinextracts #canabis#cannabisextracts #extracts #weed #thcextracts #solventless#solventlesslife #solventlessrosin #dabsociety #710society#rosintechnologies #heatpress #badder #rosintech #flowerrosin#hashrosin
🔥TruckerHats 🔥 @nomadastudio . . . . .#nomadapr #nomadaec #estudiocreativo . . . . . #design#pinbackbuttons#printstudio#tshirtshop#heatpressstudio#heatpress#vinylcraft#customtshirt#customapparels#illustrator#pinbutton#vinyldecal#transfer#tshirt#tshirtbrand#fashion#exclusive#smallbusiness#art#vector#puertorico
This is seriously my favorite time of the year - and also the busiest! I’m sure the holidays are going to come up fast!! And I’m trying to do a few more trips to the park before then! . . . . ✨ ✨✨ ✨✨✨ ✨✨ ✨ . #diy #craftymom #cricut #ironon #heatpress #siser #htv #custom #crafting #craftingismytherapy #everwondercreations #minniemouse #disneyears #customminnieears #custommickeyears #disneystyle #mickeyears #mouseears #disneyig #shareyourears #disney #disneyland #magicmail #magicsale #styledbypixiedust #brandrep #branderepsearch #waltsarmy #smallshopmagic
🔥Screen printing in house, we have you covered. A minimum quantity  of 12 shirts needed.  Contact us today via email : info@threads4heads.com or via dm.  _______________________________ • • • •Music by : @melissalyric • #clothing #embroidery #fashion #style #travelfashion #fashionaddicts #embroideryart #stich #godfirst #t4hcustom #vinyltransfer #vinyl #customtees #customjerseys #customtshirts #backtoschool #printlife #footballprinting #heatpress #stickers #crossstitch #screenprinting #diy #lax  #newyork #clifton #printshop #music #reggae  #customshirts_______________________________
This is such an awesome shot of the light up TNBC ears!! Can’t wait to see @yourghosthost_999 light up the parks with these for her honeymoon! 🤩 . . . . . . Enter now for the 1K giveaway for an early entry!! Check out original post for how to enter! 1K giveaway will begin once i hit 1,000 followers! good luck! . . . . ✨ ✨✨ ✨✨✨ ✨✨ ✨ . #diy #craftymom #cricut #ironon #heatpress #siser #htv #custom #crafting #craftingismytherapy #everwondercreations #minniemouse #disneyears #customminnieears #custommickeyears #disneystyle #mickeyears #mouseears #disneyig #shareyourears #disney #disneyland #magicmail #magicsale #styledbypixiedust #brandrep #branderepsearch #waltsarmy #smallshopmagic
New on the Mission Imprintables blog: Gettin Fleecy With It, where we delve into all things fleece from our top-selling brands. You won’t want to miss this one! Go to blogmissionimprintables.com to get the scoop. . . . . #missionimprintables #independenttradingcompany #fastfashion #bellacanvas #nextlevelapparel #gildan #hanes #jerzees #latapparel #rabbitskins #shakawear #simplexapparel #wholesaler #shoplocal #wholesaleapparel #promotionalproducts #screenprinters #screenprintlife #embroidery #streetwear #silkscreen #heatpress #embroiderersofinstagram #adspecialty #blankapparel #fashion #distributor #supplier #wholesaleclothing #apparel
[ SUBLIMATION PRESS MACHINE ] ㅤ  Preview dari Heat Press Machine terbaru dari " RHINOTEC " ㅤ  RHINOTEC Sublimation Press Machine dengan kode : RSM-01 ㅤ  Kelebihan2 dari mesin ini selain untuk press kaos, mesin ini bisa dan sangat setabil untuk press bahan2 sublimasi yang suhu pressnya di atas 200 derajat Celsius...ㅤㅤㅤㅤ  ㅤ ㅤ  Selain stabil dan mampu press di suhu2 yang sangat tinggi mesin ini tergolong low watt krn hanya 1500 watt... ㅤㅤ  ㅤ Kelebihan lainya mesin ini berukuran 40x50 sehingga untuk baju2 ukuran besar bisa sekali press saja. ㅤ  Mesin ini juga sudah di lengkapi sistem Pull Out ( bagian bawah bisa di tarik keluar sehingga tangan tidak terkena panas) , Hydrolic system ( bisa mengangkat otomatis) dan juga di lengkapi layar digital & Memory save system ㅤ Masih ada lagi mesin ini sudah dilengkapi fiture double heat pressure sehingga menjamin pressan yg rata di setiap sudutnya... Wow..!! banyak banget kan kelebihanya yuck tunggu apa lagi buruan di order, Mesin Super Canggih dan bagus memiliki harga yang sangat terjangkau....!!! ㅤ ㅤ #custombaju #topicustom #sublime #machine #heattransfer #heatpress #heatpressprinting #heatpresstshirt #mesinpress #sublimationprinting #rhinotec #rhinoflex #thisisrhino #sablon #custom #sublimation #transferpaper #fotoframe
[ SUBLIMATION PRESS MACHINE ] ㅤ  Preview dari Heat Press Machine terbaru dari " RHINOTEC " ㅤ  RHINOTEC Sublimation Press Machine dengan kode : RSM-02 ㅤ  Kelebihan2 dari mesin ini selain untuk press kaos, mesin ini bisa dan sangat setabil untuk press bahan2 sublimasi yang suhu pressnya di atas 200 derajat Celsius...ㅤㅤㅤㅤ  ㅤ ㅤ  Selain stabil dan mampu press di suhu2 yang sangat tinggi mesin ini tergolong low watt krn hanya 1500 watt... ㅤㅤ  ㅤ Kelebihan lainya mesin ini berukuran 40x50 sehingga untuk baju2 ukuran besar bisa sekali press saja. ㅤ  Mesin ini juga sudah di lengkapi sistem Pull Out ( bagian bawah bisa di tarik keluar sehingga tangan tidak terkena panas) , Hydrolic system ( bisa mengangkat otomatis) dan juga di lengkapi layar digital & Memory save system ㅤ  Wow..!! banyak banget kan kelebihanya yuck tunggu apa lagi buruan di order, Mesin Super Canggih dan bagus memiliki harga yang sangat terjangkau....!!! ㅤ ㅤ #custombaju #topicustom #sublime #machine #heattransfer #heatpress #heatpressprinting #heatpresstshirt #mesinpress #sublimationprinting #rhinotec #rhinoflex #thisisrhino #sablon #custom #sublimation #transferpaper #fotoframe #mesinpressmurah #jualmesinpreassurabaya
• • • • • RHINOTEC  Heat Press Machine / Mesin Press  Kenapa harus memilih Mesin press #rhinotec ini ? *suhu stabil & panas lebih merata *lebih kuat dan tahan lama *kualitas terbaik di kelasnya *sparepart selalu tersedia *bergaransi *harga terjangkau  #rhino #thisisrhino #rhinoflex #mesin #mesinpress #mesinpressbaju #heatpress #heatpresstshirt #heatpressprinting #heatpressmachines #heat #mesinpresssablon #mesincutting  #custom #customtshirt #tshirt #baju #distro #swingheatpress #peluangusaha #peluangbisnis #custommug #piring #gelas #5in1
Good Morning. Happy Wednesday good people. I’m so ready for FALL, but with Fall coming its time to revitalize your hair! It’s time to get moisturizing treatment, and a really good trim!!!! So let me know when you are ready.  Its  also Roller-Set time.....and guess what I am the Roller Set Queen! So who is ready for their Set, oh and guess what we have SPECIAL PRICES TOO, get in contact with me to find out!!!! #rollersetqueen.  Mondays and Tuesdays are my off days from, LaShaundaB Salon Suite, so if you would like to make an appointment send us a email.  Oh At @shaundasgifts you can still place your orders, for custom stemless wine glasses, mugs and T-shirts. You can send us a email to place your order. THANK YOU💕💕 Shaundasgifts@Gmail.com  I’m also here building a brand! My job is never done!!! I’m very thankful for all my new Followers!!! Fill free to call and make your hair appointments.  I’m looking forward on hearing from you.  Other then my hair services, stick around to see my Home Decor Style and my love for Makeup and everything Fall and Christmas!!! Follow me @shaundasgifts #41andfabulous #breastcancerawareness #seniorcitizenwednesdays #heatpress #positivevibes #shopsmall #vinylallthethings #hyattsville #womensupportwomen #everyothersundaywithlashaundab #falliscoming #autumnvibes🍁 #happyhumpdayyall #fallvibes #falldecorating #shaundasgifts #referralprogram #melanin #hairtreatment #supportsmallbusiness #lashaundabandcompany #bosslady #itsabovemenow #phenixsalonsuites106 #sorrynotsorry #shaundalovesfall #rollersetqueen #custommade #browngirlboss #hyattsvillehairstylist
• • • • • [ SUBLIMATION PRESS MACHINE ] ㅤ  Kenalin nih, Mesin PRESS baru dari RHINOTEC... ㅤㅤ ㅤ  Namanya " 3D SUBLIMATION PRESS MACHINE " satu mesin untuk segala kebutuhan produksi kamu. ㅤ ㅤ  Banyak banget fungsinya, kamu bisa bikin custom MUG,  kaos,  botol , piring bahkan Case HP. ㅤ ㅤ  nah biar gak penasaran langsung cek aja previewnya berikut ini.. Silahkan.ㅤ  #heatpress #machine #rhinotec #mug #gelas #plate #bottle #custom #creative #transfer #tshirt #media #polyflex #customcase #custom #custombaju #custommug #custombotol #custompiring #peluangusaha #peluangbisnis
[ SUBLIMATION PRESS MACHINE ] ㅤ  RSM-03 Merupakan mesin terbaik untuk segala kebutuhan custom anda ㅤㅤ " 3D SUBLIMATION PRESS MACHINE " satu mesin untuk segala kebutuhan produksi kamu. ㅤ ㅤ  Banyak banget fungsinya, kamu bisa bikin custom MUG,  kaos,  botol , piring bahkan Case HP. ㅤ ㅤ  nah biar gak penasaran langsung cek aja previewnya berikut ini.. Silahkan hubungi kontak di bio 😗  #heatpress #machine #rhinotec #mug #gelas #plate #bottle #custom #creative #transfer #tshirt #media #polyflex #customcase #custom #custombaju #custommug #custombotol #custompiring #peluangusaha #peluangbisnis
Braking Black. 💥⬛️💥 With Laser Dark (No-Cut) LowTemp. Check the video for more Information. LINK IN BIO (http://bit.ly/Laser-Dark-No-Cut-Low-Temp) 📩 E-mail us: info@forever-ots.com⠀📩 #nocutsolutions #laserdark #heatpress #heattransfer #customshirt #impresióndigital #personalización #papeltransfer #tonerblanco #impressaodigital #personalizacao #tonerbranco #ideiascreativas

Loading