Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#foodgram

Posts tagged as #foodgram on Instagram

12.507.966 Posts

⭐️豐鍋招牌麻辣雞煲 (半隻) $168 - 黎到豐鍋點可以唔試佢地既招牌麻辣雞煲,但無奈平時無辣不歡既我,近排因為身體關係要暫時戒辣,好彩豐鍋既雞煲可以走辣(問過店員辣度有大、中、小、BB和走辣)~ 當你以為走左辣既雞煲就會先去風味? 我可以話你知唔會,當雞煲黎到時,店員會先你面前幫你炒香,一邊炒一邊散發香氣,令人未食已經好期待。除左雞肉嫩滑呢d基本野,雞肉無雪味和味道並唔會因為走左辣而有所失準,依然保持香氣十足,加埋入面既配菜芫茜、乾蔥、洋蔥等炒至微軟微甜,吸收埋雞煲既湯汁,哇真係好正好好食!一句說話:好野味 。 。 。 ⭐️頂級雪花肥牛 ($98) - 牛肉份量十足,而且雪花均勻,牛味重。估唔到呢個價錢既牛肉都咁高質,而且份量真係好大,兩個人食都有點多。 。 。 自創爆芝紫菜響鈴 ($42) 如果係鍾意食芝士或者紫菜既人士,真係十分推介,上菜時熱辣辣,店員提點我地要快d食,因為凍左就會無咁好味。響鈴鬆脆,中間既紫菜帶出少少咸香,最重要最重要係中間既芝士係流心狀態,一咬就流出黎,好好味呀。 。 。 ⭐️自制韭菜餃 ($58) - 一碟有8隻,大大隻,涵料好充實,第一次食到咁多肉既韭菜餃,好想問師父點解你要塞咁多料呀(誤)。 。 。 ⭐️玫瑰特飲 ($38) + 藍蝶雪梨 ($38) - 我地仲叫左兩杯飲品,外觀真係岩晒呃like打卡,玫瑰特飲其實係柚子飲,而藍蝶顧名思義就係雪梨,兩杯野飲唔會太甜,岩晒食打邊爐飲。 。 。 。 整體豐鍋真係十分抵食,雞煲好味而且價錢十分親民,打邊爐配菜比起一般雞煲店平仲大碟,下次黎到一定會試有辣味既雞煲。最後走既時候發現店外有一個好靚既影相打卡位,黎食野既朋友不彷影張相。  推介指數: 8.5/10
Суп-пюре с тыквой и гренками. Очень сытый и полезный. 1.Вода(1л)Тыква(маленька) 2.Картофелин 4 больших 3.Чеснок (головка,если кто любит) 4.Лук-порей 5.Морковь(1 большая).Соль,перец и перец Чили по желанию.30 мин все доводы до пюре и суп готов. И ещё гренки делаем,кто как пожежает.Приятного аппетита.  #instafood #instagramanet  #food #foodporn #foodie #foodgasm #foodpics #foodpic #foodstagram #foods #foodphotography #foodies #foodlover #foodforthought #foodisfuel #foodblogger #foodcoma #foodgram #fooddiary #foodblog #foodlovers #foodart #foodspotting #foodshare #foodlove  #hungry #eat #carbassa
Tips Ngemil Sehat yang Tidak Bikin Gemuk . Pada umumnya kegiatan ngemil yang banyak menjadi penyumbang kegemukan adalah kegiatan ini dilakukan dengan sembarang. . Tanpa memperhatikan jenis cemilan dan jumlah makanan yang dikonsumsi kita dapat menaikan berat badan dengan mudah. Akan tetapi, bila kita dapat mengubah kegiatan ini dengan cemilan yang sehat dan alami, maka meskipun sedang dalam proses penurunan berat badan kegiatan ngemil masih dapat dilakukan. . BANANA CAKE • GLUTEN FREE . 📲Pekanbaru 081362014989 📲Medan ‭081268830652‬ . GreenSmoothie factory HEALTHY, EASIER & TASTY #semangatsehat  www.greensmoothiefactory.com . . #semangatsehat #berbagisehat #makansehat #makanenak #lunch #cafesehat #interior #cafe #healthycafe #smoothie #smoothiebowl #smoothieinbowl #coldpressed #healthyfood #plantbased #eatclean #cleaneating #kulinermedan #medansehat #eatingcolorforhealth #wellness #wellbeing #greensmoothiefactory #kulinerpekanbaru #pekanbaru #medan #indonesia #indonesiamakansayur #foodgram #wasteless
Who here always gets their ice cream on a cone? 🙋🏻‍♀️🙋‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏾‍♀️
Perut lapar + order menu andalan Shumai Furai = Best! Nggak diragukan lagi lezatnya, karena olahan udang dan ayam yang dicampur menjadi satu menjadi paduan yang sempurna di lidah. Masih nggak percaya? Buktiin langsung aja di HokBen! . . .  #hokben #shumaifurai  #shrimp #udang  #lunch #lunchtime  #togetherness  #family #friends #tasty #enak #yummy #delicious #food #foodie #foodies #foodgram #foodstagram #foodlover #foodporn #instafood #foodoftheday #japanesefood  #restaurant #culinary #kuliner #halal
Hai mie setan lovers, masih bingung makan siang mau makan apa kalian ? Yuk buruan tenggok di aplikasi GOJEK kalian langsung saja klik GO FOOD cari @miesetanbatu lagi ada promo loh, beli 3 MIE SETAN atau 3 MIE ANGEL atau 3 MIE IBLIS langsung gratis 3 ICE LEMONTEA dan satu siomay hanya 50 ribu , tunggu apa lagi yuk buruan GOFOOD @miesetanbatu makan rame rame lebih seru yuk buruan, mimin tunggu ya , jangan lupa makan siang have a nice day everyone . . . Mie Setan Batu 🏠 : Jl. Diponegoro No. 262 Batu ⌚️ : 10.00 - 23.00 WIB Branch of : @miesetan Available On Go Food and Grab-food . . . #miesetanbatu
Types of people based on their Garlic Bread.  Type 1. Pull Apart Garlic Bread: Look man, looks matter, aesthetics are everything. Oxymorons who are responsible for coining the term "fake candids". Definitely wear sun glasses even when they don't need them.  Type 2. Stuffed Garlic Bread: Corny but the good kind, always looking for superfluous buffets, always like extra aalu in their golgappa.  Type 3. Garlic Breadsticks: Bare bones existence. In full support of "Luxury Tax" under GST. Bro, do you even sauce?  Type 4. I-don't-like-Garlic-Bread kind: Definitely a Vampire, needs to be slain as no mere human can dislike garlic bread. Sleeps in a taboot and makes Banti's ass quite uncomfortable.  Which one are you? #bhukkadbaniya #foodvid #video #videos #videostar #foodvideos #foodvideo #viral #videostarpresets #videoviral #videography #vigovideo #streetfood #nomnom #goodfood #foodporn #sexy #foodpornography #viralvideos #vines #foodgram #foodgasm #jaipurfood #eeeeeats #photography #foodphotography
Nikmati 4 rasa pasta baru dari citarasa lokal ada Chicken Geprek Spaghetti, Nyonya Style Spaghetti khas Asia, Tuna Aglio Olio spaghetti buat yang suka protein ikan, dan Carbonara Spaghetti yang creamy. Yuk ajak teman teman mu #pastipestapasta Di #pizzahutresto di @pizzahut_bsu @pizzahutbsb @ewalk_bsb  #pastipestapasta#pizzahutbsu #pizzahut #pizzahutindonesia #foodlovers #🍕 #foodgram #pizzahutindonesia #pizzahutewalk #ewalkbsb #ewalksimplyfuntastic #infobalikpapan #promobalikpapan #balikpapantl #iklanbalikpapan #infopromobpp #pizzahut #pizzahutresto #food #foodie #foodstagram
A visit to catoro cafe, good food and good company from the cats  #catoro2019 #catorocafe #wholesome #cats #tasty  #foodpics  #foodbeast  #yvreats  #veryvancouver  #foodblogger  #foodgasm  #vancouvereats  #instafood  #vancouverfoodie  #yummy  #getinmybelly  #yvrfoodie  #foodgram  #yummyinmytummy  #gettingfat  #thefatlife  #foodinstagram  #igvancouver  #604  #eatcouver  #yrvfood
Доброе утро.🌞 . . #ahkris_foodfoto
Beef Goulash, Asian Tofu Salad & Mushroom Soup The Soup Kitchen NEX Singapore, Malaysia !  Rating Ranking 3 (Singapore) [1 is the best] . Taste 3.5/5 . Price SGD21.01 - ~USD15.28 - Average (Free is best) . Speed - Average . Atmosphere 3/5 (Indoor + Aircon) . Presentation 3.5/5 [5 is the best] . Sweet Level 2/5 . Saltiness 1/5 . Spicy 0/5 . Sour 0/5 . . . . #milkremedy #lunch #malaysia  #singapore #singaporefood  #forkfeed #foodgawker #bhgfood #igfood #foodbloggers #nomnom #instayum #eatfamous #foodblog #eats #foodpics #foodlove #instaphoto #foodcoma #foodgram #nom #foodlovers #foodsnap #happytummy  #yummm #tasty #droolclub #firstweeat #good_food #foodglooby
Teksturnya yang lembut di dalam dan krenyess di luar bikin Ikan Dori Crispy ini jadi primadona di #fishwowchicken ☺️☺️ Apalagi dinikmati bareng french fries dan saus tar-tar, nikmatnya makin maksimal! . Penasaran sama kenikmatannya? Yuk sini temui menu ini di Fish Wow Chicken, atau #gofoodin aja!  #fwc #fishwowchicken #fishnchips #foodgraphy #kulinerbandung #kulinerjakarta #foodgram  #bandungkuliner #eat #culinary #food_geek #foodporn #infokuliner #yummy #eatandtreats #instafood #anakjajan #dietmulaibesok #jktfoodbang #laperbaper #foodstagram
my heart wants one of everything but my wallet said no 😢 1 like = 1 prayer  𝗽𝗶𝗰𝘁𝘂𝗿𝗲𝗱: various pastries 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻: @cafelayerstudio  #hbjpeats #hbjpeatsinseoul #pastries #cafelayerstudio #layerstudio . . . . . #instafood#foodie#seoulfoodie#koreafood#foodporn#foodgasm#foodgram#foodstagram#food#eeeeeats#jmt#cafe#카페#카페레이어스튜디오#음식#먹스타그램#맛스타그램#먹방#맛집#존맛탱#데일리#일상
El mundo al revés ... Pero sin dejar de admirar la vida 😍😍😍😍😍😍MOLT BON DIA GOOD MORNING MUY BUENOS DÍAS BuONGIORNO😘😘😘#yummy #morningfood #fooddiary #foodphotography #foodlover #foodpic #foodstagram #foodbeast #foodlovers #foodgasm #foodgram #ig_food_world #ig_foods  #photofood #foodies #foodporn #gastronomy  #gastroar #gastronomic #lovefood #foodie #foodaddict  #breakfasttime #desayunosano #breakfastporn #breakfastlove  #lovebreakfast  #foodoftheday #realfooding #desayunosaludables
Brace yourself to a pleasant surprise when we serve the classic Thai fried rice in the beautifully crafted pineapple bowl 🍍 . Taste the lovely blend of sweet and savoury flavours complete nicely with the warm aromatic fried rice that makes you go ulalala~ . Stop drooling 🤤 come and try for yourself! . 【NONG & JIMMY THAI BBQ SEAFOOD】 Lot 27363, Batu, 5, Jalan Cahaya 1, Taman Cahaya, 68000 Kuala Lumpur http://bit.ly/WA-60102934996 . 12 PM - 11 PM everyday 🚘 Waze Nong & Jimmy Thai BBQ (Pork Free) . #nongandjimmy #thaibbq
Untuk makan Siang hari ini foodie lagi ngidam apa nih ? Kuah Kari, Kuah Cak Yo, atau Kuah Ori ? jangan biarkan makan siang kalian jadi membosankan karena di Chop Buntut Cak Yo, kita punya lebih dari 30 jenis menu yang kalian bisa pilih. Cobain deh beberapa menu yang kalian belum pernah coba, pasti ada nemu menu favourite baru kalian. . . #chopbuntutcakyo #chopbuntut #cakyo #kulinerindonesia #kulinernusantara #kulinerlegendaris #kulinerenak #foodgram #goodfood #sopbuntut #soprusuksumsum #sopbuntut #buntutsapi #picoftheday
(っ◔◡◔)っ ♥ A new milestone for my account🤗, which has been in existence since 2011. (Yeh, I'm that slow) Once again, thank you so much for following me ❤ I hope to continue to share lots of yummy food and cooking photos in the days and years to come, till the day everybody gives up on IG🤞  Yours always, Kelly ♥ . . . . . . . #foodporn #foodspotting #sgfood #noms #sgeats #foodgram #igfood #whati8today #singaporefood #sgfoodies #foodstagram #foodlover #instafoodsg #foodgasm #sgigfoodies #foodstamping #sgfoodporn #sgfooddiary #foodsg #sgfoodie #instafood_sg #singaporeeats #makan #ig10kfollowers #burrplesg #food52 #thankyou

Loading