Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#dresstunangmurah

Posts tagged as #dresstunangmurah on Instagram

29.553 Posts

Kurung Mahsuri Peplum
Risau takut nak beli dress/gown online?  Tak perlu risau sis. Kami memnag trusted seller.Sis dapat dress/gown sama macam dalam gambar ok. Tak percaya boleh tengok feedback customer kami. Tekan je #hghprincess untuk feedback.  Yang berkenan dekat gown ni promo price masih onz sampai 31/8 . Diskaun sehingga RM300 ok💙 . . #hidayahlygownhouse #hidayahlygownhousefeedback #bajupengantinmurah #weddingdressmurah #bajubridesmaidmurah #dresstunangmurah #dinnerdressmurah #sewadressmurah #sewabajupengantinmurah #sewadinnerdressmurah #ajimaura #terapiinstagram #gaunpengantin #gownwedding
Nak pilih warna2 lain untuk XYLIA KURUNG ni? Swipe left untuk tengok colour2 lain. Lagi details boleh whatsapp Irah tau . . 🌹XYLIA KURUNG 💰RM259 (promo price till 25 august 2019) 📲Whatsapp Irah UNTUK PERTANYAAN HARGA/SAIZ/STOCK and so on (click link on bio) 🚫STRICTLY NO DM or PM . .  #sayajualdress #sayajualdressmurah #sayajualbajunikah #sayajualdresskahwin #dressmurah #bajutunang #dresstunang #dresstunangmurah #dressakadnikah #bajuakadnikah #sayajualveil #sayajualveilmurah #dresssandinglace
Kebaya lacey Teja Rm185 free pos laju Size: 36 38 40 42 44 46 Material: lace+ moss crepe  To order: 🦄 Inbox page 🦄 Whatapps +60109720158 🌸design peplum kebaya 🌸Cutting terletak kemas 🌸 batu swaroski dan manik 🌸 Kain sejuk dan tak panas 🌸 Kain x mudah kedut 🌸 design premium & limited 🌸 nmpak cantik bile pakai 🌸 Material lace & moss crepe 🌸zip depan (breast feeding friendly  #kurunglace  #kurungmoden #kurungcantik #kurungmurah #bajutunang #bajunikah #sayajual #bajunikah #bajutunang #bajukurungcantik  #bajupengantin #bajupengantinmurah  #dresstunangmurah #jubahnikahmurah #bajubridesmaid #dressdinner #dresstunang #bajutunangpeplum #bajupeplum #kurungpeplum #kurungmoden #kurungmodenterkini #bajuraya2019 #raya2019  #kurungraya2019  #bajukurungterkini #koleksiraya2019 #kurungonline2019 #kebayalace #lacekebaya #bajukebayalace
🌹STELLA KEBAYA 💰RM189 🌹Material: Shantung silk 📲Whatsapp Irah UNTUK PERTANYAAN HARGA/SAIZ/STOCK and so on (click link on bio) 🚫STRICTLY NO DM or PM . .  #sayajualdress #sayajualdressmurah #sayajualbajunikah #sayajualdresskahwin #dressmurah #bajutunang #dresstunang #dresstunangmurah #dressakadnikah #bajuakadnikah #sayajualveil #sayajualveilmurah #dresssandinglace
Thank you for choosing our Kerry Kurung for your engagement day and congratulations to both of you . . 🌹KERRY KURUNG 💰RM199 📲Whatsapp Irah UNTUK PERTANYAAN HARGA/SAIZ/STOCK and so on (click link on bio) 🚫STRICTLY NO DM or PM . .  #sayajualdress #sayajualdressmurah #sayajualbajunikah #sayajualdresskahwin #dressmurah #bajutunang #dresstunang #dresstunangmurah #dressakadnikah #bajuakadnikah #sayajualveil #sayajualveilmurah #dresssandinglace
This beautiful lady look so stunning in our madeline kurung in sepia. Grab yours while stock last . . 🌹MADELINE KURUNG 💰RM189 📲Whatsapp Irah UNTUK PERTANYAAN HARGA/SAIZ/STOCK and so on (click link on bio) 🚫STRICTLY NO DM or PM . .  #sayajualdress #sayajualdressmurah #sayajualbajunikah #sayajualdresskahwin #dressmurah #bajutunang #dresstunang #dresstunangmurah #dressakadnikah #bajuakadnikah #sayajualveil #sayajualveilmurah #dresssandinglace
This beautiful lady look so stunning in our madeline kurung in sepia. Grab yours while stock last . . 🌹MADELINE KURUNG 💰RM189 📲Whatsapp Irah UNTUK PERTANYAAN HARGA/SAIZ/STOCK and so on (click link on bio) 🚫STRICTLY NO DM or PM . .  #sayajualdress #sayajualdressmurah #sayajualbajunikah #sayajualdresskahwin #dressmurah #bajutunang #dresstunang #dresstunangmurah #dressakadnikah #bajuakadnikah #sayajualveil #sayajualveilmurah #dresssandinglace
🌹SKYLAR DOLL 💰RM169 📲Whatsapp Irah UNTUK PERTANYAAN HARGA/SAIZ/STOCK and so on (click link on bio) 🚫STRICTLY NO DM or PM . .  #sayajualdress #sayajualdressmurah #sayajualbajunikah #sayajualdresskahwin #dressmurah #bajutunang #dresstunang #dresstunangmurah #dressakadnikah #bajuakadnikah #sayajualveil #sayajualveilmurah #dresssandinglace
Kebaya lacey Teja Rm185 free pos laju Size: 36 38 40 42 44 46 Material: lace+ moss crepe  To order: 🦄 Inbox page 🦄 Whatapps +60109720158 🌸design peplum kebaya 🌸Cutting terletak kemas 🌸 batu swaroski dan manik 🌸 Kain sejuk dan tak panas 🌸 Kain x mudah kedut 🌸 design premium & limited 🌸 nmpak cantik bile pakai 🌸 Material lace & moss crepe 🌸zip depan (breast feeding friendly  #kurunglace  #kurungmoden #kurungcantik #kurungmurah #bajutunang #bajunikah #sayajual #bajunikah #bajutunang #bajukurungcantik  #bajupengantin #bajupengantinmurah  #dresstunangmurah #jubahnikahmurah #bajubridesmaid #dressdinner #dresstunang #bajutunangpeplum #bajupeplum #kurungpeplum #kurungmoden #kurungmodenterkini #bajuraya2019 #raya2019  #kurungraya2019  #bajukurungterkini #koleksiraya2019 #kurungonline2019 #kebayalace #lacekebaya #bajukebayalace
On ke tak onz?  Kembang mekar setaman design yang ni. Simple yet elegant gitewww.. warna pun soft je dik non. Komen/DM/Whatsapp 0132680889 untuk details💙 . . . #hidayahlygownhouse #hidayahlygownhousefeedback #bajupengantinmurah #weddingdressmurah #bajubridesmaidmurah #dresstunangmurah #dinnerdressmurah #sewadressmurah #sewabajupengantinmurah #sewadinnerdressmurah #ajimaura #terapiinstagram #gaunpengantin #gownwedding
Keistimewaan Ezy blouse ialah menggunakan Fabrik yang sedikit stretchable memudahkan & memberikan rasa yang lebih selesa 🤩 _ Harga & details, nanti tengok kat gambar combine yg ada semua warna tau 😘
Morning uollls, dah bangun ke belum tu? Bangun tu helok kalo tengok benda yang indah indah. Boleh jugak tengok gaun-gaun kami😘 . . . Harga promo gaun ni tak sampai RM800 pun. Harga akan kembali ke asal 1 sept ni. Lambat melepas uolls🤗 . . . #hidayahlygownhouse #hidayahlygownhousefeedback #bajupengantinmurah #weddingdressmurah #bajubridesmaidmurah #dresstunangmurah #dinnerdressmurah #sewadressmurah #sewabajupengantinmurah #sewadinnerdressmurah #ajimaura #terapiinstagram #gaunpengantin #gownwedding
Kurung Lacey Rania RM200 free pos laju size: 36 38 40 42 44 46 48 material: lace full lining +kain batik bali 🌸Kurung riau 🌸tidak Jarang dan tidak panas 🌸Kain lipat batik 🌸tidak mudah kedut 🌸zip belakang dan tangan 🌸Ready stock 1-3 hari bekerja 🌸premium design  to order:
Kak yana suka yang amattt dengan Sophia glitter nie sebab tak payah susah2 nak iron 😁 Tapi bila pakai memang gojes meletop-letops 🤩 Kalau pakai dengan Kyrana bawal pun gojes cun melecun kan 🤩🤩🤩 Sophia glitter nie rm170sm / rm175ss, harga dah termasuk postage dah & stok pun dah tak banyak dah 😭 kalau nak melaram gojes meletop-letops, dapatkan Sophia Glitter sekarang 🤩
Kurung Lacey Rania RM200 free pos laju size: 36 38 40 42 44 46 48 material: lace full lining +kain batik bali 🌸Kurung riau 🌸tidak Jarang dan tidak panas 🌸Kain lipat batik 🌸tidak mudah kedut 🌸zip belakang dan tangan 🌸Ready stock 1-3 hari bekerja 🌸premium design  to order:
#ootd dengan Jameera Abaya Cardigan 😍😍😍❤️❤️
Ramai jugak yang dah risik² dress dengan lace cantik ni untuk dipakai tunang dan nikah nanti, korang tak terliur ke? 😜 . .  Xaviera Dress with Shawl | RM340 FREE POSTAGE . . Sape nak tengok colour dan saiz cepat komen "NAK" atau terus whatsapp 013-5809602  for fast respond . . . #bajunikah #qamraa #bajunikahmurah #shawlnikah #bajunikahmurahonline  #bajukahwin #bajudinner #bajutunangmurah #bajutunang #bajukenduri #shawlnikahmurah #bajuakadnikah #dresstunangmurah #dresstunang #bajupengantin #bajupengantinmurah #veilnikah #bajukurungcomocrepe #shawllace  #bajuakadnikah #dresskahwinmurah #dressmurah #bajuevent #dresscantik #bajudinnermurah #dressnikah #dresscomocrepe #bajuakad #bajubridesmaid
Black is always elegent right? For those yang nak tampil elegant boleh request Xaviera Dress in black colour. Ada 39 colour untuk korang pilih . .  Sape nak tengok colour dan saiz cepat komen "NAK" atau terus whatsapp 013-5809602  for fast respond . . . #bajunikah #qamraa #bajunikahmurah #shawlnikah #bajunikahmurahonline  #bajukahwin #bajudinner #bajutunangmurah #bajutunang #bajukenduri #shawlnikahmurah #bajuakadnikah #dresstunangmurah #dresstunang #bajupengantin #bajupengantinmurah #veilnikah #bajukurungcomocrepe #shawllace  #bajuakadnikah #dresskahwinmurah #dressmurah #bajuevent #dresscantik #bajudinnermurah #dressnikah #dresscomocrepe #bajuakad #bajubridesmaid
Kurung Lacey Rania RM200 free pos laju size: 36 38 40 42 44 46 48 material: lace full lining +kain batik bali 🌸Kurung riau 🌸tidak Jarang dan tidak panas 🌸Kain lipat batik 🌸tidak mudah kedut 🌸zip belakang dan tangan 🌸Ready stock 1-3 hari bekerja 🌸premium design  to order:
Mengancam tak belakang gaun ni..? sesuai sangat buat sanding dan yang pasti nya lain dari yang lain ok❤ . . komen/DM/Whatsapp 0132680889. . . . #hidayahlygownhouse #hidayahlygownhousefeedback #bajupengantinmurah #weddingdressmurah #bajubridesmaidmurah #dresstunangmurah #dinnerdressmurah #sewadressmurah #sewabajupengantinmurah #sewadinnerdressmurah #ajimaura #terapiinstagram #gaunpengantin #gownwedding
Kurung Seri exclusive RM190 free pos laju size: 36 38 40 42 44 46 48 50 material: moss crepe 🌸tidak panas dan tidak jarang 🌸tidak mudah kedut 🌸Exclusive dan tampil mewah 🌸zip belakang 🌸zip lengan 🌸Cutting kembang bawah  to order:
pink vs maroon ❤️❤️💖💋

Loading