Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#dresslabuh

Posts tagged as #dresslabuh on Instagram

258.624 Posts

👗..DRESS FLORAL..👗 Tak tergoda ke tengok kecantikan dress floral ni 🤩🤩🤩 Murah je uolls kalau nk cantik mcm ni sbb harga yg kami bagi mmg termurah 😘😘 🤩🤩 👗 (cotton sejuk) 👗 Muat normal size dari XS to XL ✔️KAIN TAK JARANG ✔️KAIN SELESA & SEJUK  Nk order wasap no kt bawah 👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60124505375  #dress#dresssantai #dressbunga #floraldress #plaindress #dressmurah #dresslabuh #cardiganmurah #jaketjeansmurah #pregnantdress #bajumengandung #dressmengandung #preggydress #bajumengandungmurah
. 🌸NEW COLLECTION READYSTOCK🌸 . . Kate Middleton Dress . ✅PRICE : RM79 exc post ✅POSTAGE : RM9 SEMENANJUNG / RM15 SABAH SARAWAK . . Material Printed Moss Crepe Functioning Button at front side (BF FRIENDLY) Button at sleeves Elastic waist Flare cutting Comes with removeable ribbon sash . . ❤️FREESIZE (can fits S to Small L) ⚠️(Model body size S, height 170cm) . . Measurement : Shoulder 14-15 inch Bust 36-38inch Waist 30-36inch (elastic) Length 52.5 inch Armhole 18inch Sleeve 23 inch . . Berminat?? 📲0145347345 atau tekan link di bio 😚 . . . #dress #dressmurah #dresslawa #dresscantik #dresslabuh #dresssopan #dressmuslimah #longdress #maxidress #preggydress #dressmaker #dressplain #dressstripe #dresscorak #dressjeans #dressprinted #dresskembang #pleateddress #printedmosscrepe #wudukfriendly
. 🌸NEW COLLECTION READYSTOCK🌸 . . Kate Middleton Dress . ✅PRICE : RM79 exc post ✅POSTAGE : RM9 SEMENANJUNG / RM15 SABAH SARAWAK . . Material Printed Moss Crepe Functioning Button at front side (BF FRIENDLY) Button at sleeves Elastic waist Flare cutting Comes with removeable ribbon sash . . ❤️FREESIZE (can fits S to Small L) ⚠️(Model body size S, height 170cm) . . Measurement : Shoulder 14-15 inch Bust 36-38inch Waist 30-36inch (elastic) Length 52.5 inch Armhole 18inch Sleeve 23 inch . . Berminat?? 📲0145347345 atau tekan link di bio 😚 . . . #dress #dressmurah #dresslawa #dresscantik #dresslabuh #dresssopan #dressmuslimah #longdress #maxidress #preggydress #dressmaker #dressplain #dressstripe #dresscorak #dressjeans #dressprinted #dresskembang #pleateddress #printedmosscrepe #wudukfriendly
. 🌸NEW COLLECTION READYSTOCK🌸 . . Kate Middleton Dress . ✅PRICE : RM79 exc post ✅POSTAGE : RM9 SEMENANJUNG / RM15 SABAH SARAWAK . . Material Printed Moss Crepe Functioning Button at front side (BF FRIENDLY) Button at sleeves Elastic waist Flare cutting Comes with removeable ribbon sash . . ❤️FREESIZE (can fits S to Small L) ⚠️(Model body size S, height 170cm) . . Measurement : Shoulder 14-15 inch Bust 36-38inch Waist 30-36inch (elastic) Length 52.5 inch Armhole 18inch Sleeve 23 inch . . Berminat?? 📲0145347345 atau tekan link di bio 😚 . . . #dress #dressmurah #dresslawa #dresscantik #dresslabuh #dresssopan #dressmuslimah #longdress #maxidress #preggydress #dressmaker #dressplain #dressstripe #dresscorak #dressjeans #dressprinted #dresskembang #pleateddress #printedmosscrepe #wudukfriendly
. 🌸NEW COLLECTION READYSTOCK🌸 . . Kate Middleton Dress . ✅PRICE : RM79 exc post ✅POSTAGE : RM9 SEMENANJUNG / RM15 SABAH SARAWAK . . Material Printed Moss Crepe Functioning Button at front side (BF FRIENDLY) Button at sleeves Elastic waist Flare cutting Comes with removeable ribbon sash . . ❤️FREESIZE (can fits S to Small L) ⚠️(Model body size S, height 170cm) . . Measurement : Shoulder 14-15 inch Bust 36-38inch Waist 30-36inch (elastic) Length 52.5 inch Armhole 18inch Sleeve 23 inch . . Berminat?? 📲0145347345 atau tekan link di bio 😚 . . . #dress #dressmurah #dresslawa #dresscantik #dresslabuh #dresssopan #dressmuslimah #longdress #maxidress #preggydress #dressmaker #dressplain #dressstripe #dresscorak #dressjeans #dressprinted #dresskembang #pleateddress #printedmosscrepe #wudukfriendly
. 🌸NEW COLLECTION READYSTOCK🌸 . . Kate Middleton Dress . ✅PRICE : RM79 exc post ✅POSTAGE : RM9 SEMENANJUNG / RM15 SABAH SARAWAK . . Material Printed Moss Crepe Functioning Button at front side (BF FRIENDLY) Button at sleeves Elastic waist Flare cutting Comes with removeable ribbon sash . . ❤️FREESIZE (can fits S to Small L) ⚠️(Model body size S, height 170cm) . . Measurement : Shoulder 14-15 inch Bust 36-38inch Waist 30-36inch (elastic) Length 52.5 inch Armhole 18inch Sleeve 23 inch . . Berminat?? 📲0145347345 atau tekan link di bio 😚 . . . #dress #dressmurah #dresslawa #dresscantik #dresslabuh #dresssopan #dressmuslimah #longdress #maxidress #preggydress #dressmaker #dressplain #dressstripe #dresscorak #dressjeans #dressprinted #dresskembang #pleateddress #printedmosscrepe #wudukfriendly
. 🌸NEW COLLECTION READYSTOCK🌸 . . Kate Middleton Dress . ✅PRICE : RM79 exc post ✅POSTAGE : RM9 SEMENANJUNG / RM15 SABAH SARAWAK . . Material Printed Moss Crepe Functioning Button at front side (BF FRIENDLY) Button at sleeves Elastic waist Flare cutting Comes with removeable ribbon sash . . ❤️FREESIZE (can fits S to Small L) ⚠️(Model body size S, height 170cm) . . Measurement : Shoulder 14-15 inch Bust 36-38inch Waist 30-36inch (elastic) Length 52.5 inch Armhole 18inch Sleeve 23 inch . . Berminat?? 📲0145347345 atau tekan link di bio 😚 . . . #dress #dressmurah #dresslawa #dresscantik #dresslabuh #dresssopan #dressmuslimah #longdress #maxidress #preggydress #dressmaker #dressplain #dressstripe #dresscorak #dressjeans #dressprinted #dresskembang #pleateddress #printedmosscrepe #wudukfriendly
PROMO BELLA DRESS ONLY RM30!! 😱😱 . .  Bella Dress ni muat smpai 3xl taw sbb dia ada getah didada bole tarik2. So siapa yg plus size bole try bella dress 😉 . . 😍 Material : Moss crepe (sejuk & tak jarang) 😍 Free size till XXXl (preggy mommy can wear) 😍 Promo Price : RM30 (N/P : RM32) 😍 Postage : RM8 SM / RM12 SS 😍 Whatsapp : 0145085562 . . .. #dressmurah #bajupregnant #dressplussizemurah #dressplussize #seluarplussize #longdressmurah #blouseplussizemurahmalaysia #plussizemurahmalaysia #jubahmenyusu #maxidressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #bajuibuhamil #bajumelayubudak #dressmengandung #prelovedmalaysia #kurtamurah #dropshipwantedmalaysia #pregnantdress #preggydress #setibudananak #prelovedmurahmalaysia #bajubudakmurah #duckscarves #dressraya #dresslabuh #armanidress #plussizemurah
. ♥♥♥♥
. Sis ni pakai dress sabrini black.lawa kan
. Cun sangat pakai dress dari @gerobok.chenta
👗..DRESS FLORAL..👗 Tak tergoda ke tengok kecantikan dress floral ni 🤩🤩🤩 Murah je uolls kalau nk cantik mcm ni sbb harga yg kami bagi mmg termurah 😘😘 🤩🤩 👗 (cotton sejuk) 👗 Muat normal size dari XS to XL ✔️KAIN TAK JARANG ✔️KAIN SELESA & SEJUK  Nk order wasap no kt bawah 👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60124505375  #dress#dresssantai #dressbunga #floraldress #plaindress #dressmurah #dresslabuh #cardiganmurah #jaketjeansmurah #pregnantdress #bajumengandung #dressmengandung #preggydress #bajumengandungmurah
👗..DRESS FLORAL..👗 Tak tergoda ke tengok kecantikan dress floral ni 🤩🤩🤩 Murah je uolls kalau nk cantik mcm ni sbb harga yg kami bagi mmg termurah 😘😘 🤩🤩 👗 (cotton sejuk) 👗 Muat normal size dari XS to XL ✔️KAIN TAK JARANG ✔️KAIN SELESA & SEJUK  Nk order wasap no kt bawah 👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60124505375  #dress#dresssantai #dressbunga #floraldress #plaindress #dressmurah #dresslabuh #cardiganmurah #jaketjeansmurah #pregnantdress #bajumengandung #dressmengandung #preggydress #bajumengandungmurah
Lawanyaaa Irine Nadia pakai dress warna purple macam ni!😍 Tak nampak macam mak anak 4 kan ?😄 _ Harga RM60 Postage RM5 FREE SIZE fits badan S hingga L Material como crepe | Bf friendly  Whatsapp +6013 3110623 Atau klik link di bio  #dressdinnermalaysia #dressmalaysia #dresslabuh #dressmuslimah #bajumengandungmalaysia #dressmengandung
Walaupun raya dah habis, tapi baju kurung bila2 pon boleh pakai kann. So, warna ape korang berkenan? Ada 10 warna semuanya😍😍 . . . . ELISSA KURUNG . harga RM100 sm/RM105 ss FREE POSTAGE .  Materials :  100% pearl skin satin .  Features :  1. Zip di belakang blouse (zip sorok) 2. Wudhu friendly (zip sorok) . Warna : 10 pilihan warna  Size :  XS, S, M, L & XL . .  JIKA BERMINAT, KLIK WHATSAPP www.wasap.my/60145389415/ElissaKurung www.wasap.my/60145389415/ElissaKurung www.wasap.my/60145389415/ElissaKurung  #elissakurung #kurungelissa  #bajukurungmoden #bajukurungterkini #kurungmini  #kainacut #kainduyung #kainmermaid #songketbungatabur #jubahmuslimah #kebayamoden #kebarung #freepostage #kainsongket #songketsarawak #blousepolos #koleksiraya2019 #dresslabuh  #koleksibajudressmeletop #designterkini #nursingfriendly #maternitydress  #wudhukfriendly
FAZZ BASIC CARDIGAN . FREE POSTAGE-VALID TILL 16 SEPT 2019 . Harga: Sehelai RM69 Beli 2 RM100(jimat RM38)😍 . Whatsapp 0184605052 atau boleh terus klik je link di bio IG kami 😊 . #cardigan#cardiganmalaysia #cardiganlabuhmurah #cardiganlabuh#cardiganmalaysia#cardigancantikmalaysia #cardiganplussize #cardiganplussizemalaysia #seluarmengandungmurah #culottes #culotespants #culottesmalaysia#dresslabuh #dressmalaysia#bajumengandung #cardigantravel #cardigantrendy#tiktokmalaysia
🖤”One is never over-dressed or under-dressed with a Little Black Dress." —Karl Lagerfeld🖤. . Assalamualaikum haai 😊🌸. . Memang black dress ni kena ada sangat2 dalam wardrobe kita tauu.. nak kemana pun sesuai je.. ☺️👍🏼👍🏼. . Sekarang dress kita dah ada 2 potongan.. Ada yang potongan kembang n yang potongan pleated 💃🏼💃🏼. Dua2 gorgeous 😍. . Semestinya labuh, flowy, ada size sampai XXL ☺️👍🏼👍🏼dan colour semua lawaaaa sangat 😁. . Jom order sekarang dapat harga promo hebatt tauu 😍😍. Whatsapp kak norma 016 626 4435 atau click saja link wasap kat bio kak norma ni k.. 😁
🌸 NEW COLLECTION RAYA 🌸  EYKIN LACEY DRESS  __ price : RM 85 SM / RM 95 SS  __ 🌸 FREE SIZE : . Shoulder : 14.5” Bust : 38-44“  Waist : 35 " - 39“  Length :  140 CM  Sleeve : 23.5” Armhole : 9” ___ 🌸 PLUS SIZE : . Shoulder : 16” Bust : 45-51” Waist : 40-44”  Length :  104 CM  Sleeve : 23.5” Armhole : 10.5” __ 🌸MATERIAL : Cotton Stretchable with lace . 🌸 Tak perlu gosok . 🌸 Tidak mudah kedut . 🌸 Tidak jarang .  #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhcantik
PROMO BELLA DRESS ONLY RM30!! 😱😱 . .  Bella Dress ni muat smpai 3xl taw sbb dia ada getah didada bole tarik2. So siapa yg plus size bole try bella dress 😉 . . 😍 Material : Moss crepe (sejuk & tak jarang) 😍 Free size till XXXl (preggy mommy can wear) 😍 Promo Price : RM30 (N/P : RM32) 😍 Postage : RM8 SM / RM12 SS 😍 Whatsapp : 0145085562 . . .. #dressmurah #bajupregnant #dressmurahmalaysia #dresspanjangmurah #bajumesramenyusu #longdressmurah #bajukurungmenyusu #dressfloral #jubahmenyusu #maxidressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #bajukurungmurah #salesraya #dressmengandung #prelovedmalaysia #bajukurungraya #dropshipwantedmalaysia #pregnantdress #preggydress #shawlraya #bajupreloved #floraldressmalaysia  #kebayasongket #dressraya #dresslabuh #armanidress #promoraya
Cantik kan #alannablouse ni? 😍😍. If berkenan cepat2 lah grab sebelum orang lain sapu😏 . . . . ALANNA BLOUSE . Harga RM80 sm/RM85 ss FREE POSTAGE .  Materials :  100% chiffon .  Lining :  100% interlock .  Features :  1. Zip di belakang blouse (zip sorok) 2. Wudhu friendly (zip sorok) .  Warna : 6 pilihan warna  Size :  XS, S, M, L & XL . .  JIKA BERMINAT, KLIK WHATSAPP www.wasap.my/60145389415/AlannaBlouse www.wasap.my/60145389415/AlannaBlouse www.wasap.my/60145389415/AlannaBlouse  #blousealanna #chiffonblouse  #bajukurungmoden #bajukurungterkini #kurungmini  #kainacut #kainduyung #kainmermaid #songketbungatabur #jubahmuslimah #kebayamoden #kebarung #freepostage #kainsongket #songketsarawak #blousepolos #koleksiraya2019 #dresslabuh  #koleksibajudressmeletop #designterkini #nursingfriendly #maternitydress  #wudhukfriendly
👗..DRESS SANTAI..👗 Tak tergoda ke tengok kecantikan dress santai ni 🤩🤩🤩 Murah je uolls kalau nk cantik mcm ni sbb harga yg kami bagi mmg termurah 😘😘 🤩🤩 👗 (cotton sejuk) 👗 Muat normal size dari XS to XL ✔️KAIN TAK JARANG ✔️KAIN SELESA & SEJUK  Nk order wasap no kt bawah 👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60124505375  #dress #dresssantai #dressbunga #floraldress #plaindress #dressmurah #dresslabuh #cardiganmurah #jaketjeansmurah #pregnantdress #bajumengandung #dressmengandung #preggydress #bajumengandungmurah
Promo set rm55 .. sahaja sempena #merdeka Normal Postage RM9 - SEM RM15 - SABAH & SARAWAK  Material : Crepe  Measurement Tag Free size  S- L size baju Sila Whatsapp ya utk order 📲0192327062fatin  #zaifatinshoppe #bajukurung #bajukurungmoden #dressmurah blouse blousemurah #bajudinner #sayajualonline #bajuraya bajumalaysia #bajuraya2019 sayajualmurah busanamuslim #wawazainal #bajumuslimah semuasizeada #goodvibes trustedseller #gopro trustedshop #dressmurahmalaysia  #dresscantik #bajurayamurah  #bajuraya2019 bajukurungterkini #instashopping #l4l #blauslabuh #dresslabuh  skirt #ootd #fashion #newlookfashion #bajukurungmurah #bajukebaya  #bajuraya #raya2019 👉0192327062
🥰cust c maria berpuas hati✨ Normal Postage RM9 - SEM RM15 - SABAH & SARAWAK  Material : Crepe  Measurement Tag Free size  S- L size baju Sila Whatsapp ya utk order 📲0192327062fatin  #zaifatinshoppe #bajukurung #bajukurungmoden #dressmurah blouse blousemurah #bajudinner #sayajualonline #bajuraya bajumalaysia #bajuraya2019 sayajualmurah busanamuslim #wawazainal #bajumuslimah semuasizeada #goodvibes trustedseller #gopro trustedshop #dressmurahmalaysia  #dresscantik #bajurayamurah  #bajuraya2019 bajukurungterkini #instashopping #l4l #blauslabuh #dresslabuh  skirt #ootd #fashion #newlookfashion #bajukurungmurah #bajukebaya  #bajuraya #raya2019 👉0192327062
Promo blouse Rm22 shj Normal Postage RM9 - SEM RM15 - SABAH & SARAWAK  Material : Crepe  Measurement Tag Free size  S- L size baju Sila Whatsapp ya utk order 📲0192327062fatin  #zaifatinshoppe #bajukurung #bajukurungmoden #dressmurah blouse blousemurah #bajudinner #sayajualonline #bajuraya bajumalaysia #bajuraya2019 sayajualmurah busanamuslim #wawazainal #bajumuslimah semuasizeada #goodvibes trustedseller #gopro trustedshop #dressmurahmalaysia  #dresscantik #bajurayamurah  #bajuraya2019 bajukurungterkini #instashopping #l4l #blauslabuh #dresslabuh  skirt #ootd #fashion #newlookfashion #bajukurungmurah #bajukebaya  #bajuraya #raya2019 👉0192327062
Available now halus/normal saiz 🌸Harga murah 🌸High Quality 🌸Kain flowy mcm princess gittew 🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa 🌸Tak payah iron 🌸Preggy mummy boleh pakai ******************************* 💕Material : Cotton Crepe 💕Free size : fits XS till small XL 💕Dada : 34inci (can stretch till 38inci) 💕Pinggang : 40inci 💕Pinggul : 46inci 💕Labuh : suit for 167cm ke bawah  Dress rm37 Postage rm9 ***************************************** 📲 ws 0145087629  #longdress #dresslabuh #dresslawa #dressmengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans #codkuantan #kuantancod  #cbsjayagading
Available now halus/normal saiz 🌸Harga murah 🌸High Quality 🌸Kain flowy mcm princess gittew 🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa 🌸Tak payah iron 🌸Preggy mummy boleh pakai ******************************* 💕Material : Cotton Crepe 💕Free size : fits XS till small XL 💕Dada : 34inci (can stretch till 38inci) 💕Pinggang : 40inci 💕Pinggul : 46inci 💕Labuh : suit for 167cm ke bawah  Dress rm37 Postage rm9 ***************************************** 📲 ws 0145087629  #longdress #dresslabuh #dresslawa #dressmengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans #codkuantan #kuantancod  #cbsjayagading
Available now halus/normal saiz 🌸Harga murah 🌸High Quality 🌸Kain flowy mcm princess gittew 🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa 🌸Tak payah iron 🌸Preggy mummy boleh pakai ******************************* 💕Material : Cotton Crepe 💕Free size : fits XS till small XL 💕Dada : 34inci (can stretch till 38inci) 💕Pinggang : 40inci 💕Pinggul : 46inci 💕Labuh : suit for 167cm ke bawah  Dress rm37 Postage rm9 ***************************************** 📲 ws 0145087629  #longdress #dresslabuh #dresslawa #dressmengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans #codkuantan #kuantancod  #cbsjayagading
FAZZ BASIC CARDIGAN . FREE POSTAGE-VALID TILL 16 SEPT 2019 . Harga: Sehelai RM69 Beli 2 RM100(jimat RM38)😍 . Whatsapp 0184605052 atau boleh terus klik je link di bio IG kami 😊 . #cardigan#cardiganmalaysia #cardiganlabuhmurah #cardiganlabuh#cardiganmalaysia#cardigancantikmalaysia #cardiganplussize #cardiganplussizemalaysia #seluarmengandungmurah #culottes #culotespants #culottesmalaysia#dresslabuh #dressmalaysia#bajumengandung #cardigantravel #cardigantrendy
THIS PROMO PRICE END THIS AUGUST 🔥  _ 🌸 ONORA BLOUSE  _ 1 PCS RM33  2 PCS RM57  4 PCS RM114 _ Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 (Postage 1-4pcs) _ Material : Italy crepe _ Other : •1 function button at front, 3 others design only. •Functional button at cuff. _ Measurement :  In cm Length 62, shoulder 38, sleeve 58, armhole 44, bust 100, hip 102.  In inch  Length 24.5, shoulder 15, sleeve 23, armhole 17, bust 39.5, hip 40. _ 📲 WHATSAPP 0189877034 (Click link on bio to order) . . #bajumuslimah #bajulabuh #bajumuslimahmurah #blouseplussizemurah #blouseplussize #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #blouseprinted #blouse #blousemurah #blouselabuh #blouselabuhmurah #dropshipneeded  #cardiganmuslimah #setblousepalazo #blousemuslimah #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardigan #pallazo #pallazomurah #tutuskirt #dresslabuh #setkemejalabuhpalazo #dress #dressmurah #dressmuslimah #dresslabuh #kemejalabuh #kemejalabuhmurah
. MALIA DRESS RM45 exc postage Bahu 16 Dada 42 Available all colours, boleh direct dm/wasap niza💞 . . #dresslabuh #dressmurahmalaysia #dressplussize #dressuntukdijual #bazaarpaknil

Loading