Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#dramasweetdreams

Posts tagged as #dramasweetdreams on Instagram

25.937 Posts

"Macam isi dengan kuku..." "Bagai pinang dibelah dua.. " #dramasweetdreams … ©® 🎥 @ninajuren ・・・ Air didih menganak sungai.... maknanya hiburan mewah (seronok) Episode 10  Okay just nak ingatkan kita pakai satu hashtag je. Kita pakai #dramasweetdreams okay!  MEGADRAMA SWEET DREAMS Bermula 5 Ogos 2019. Setiap Isnin-Khamis | 10 malam Hanya di Astro Ria dan RiaHD  Diinspirasikan daripada Novel Sweet Dreams karya @aciklana  Dibintangi oleh @mfmirafilzah @benamirr @seanlje @ninajuren @yunarahim @naszsally @yusuf_bahrin @pu_azman @didiastillah @royazman30  Juga Dibintangi dan diarahkan oleh @michaelang38  #dramasweetdreams #sweetdreams
"Ini novel cinta ni 😳🤔" #dramasweetdreams … ©® 🎥 @fammythawkhairi ・・・ Dia beli novel drama kite la! Hikhikhik! STA babies mana? Bangga tak?  #dramasweetdreams #setelahterlafaznyaakad
Assalamualaikum semua🤗. . HEALTHY MIND HEALTHY BODY. . MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . #teamcoachingaz #teamnickhinhussien #enjoyhealthyeasyweightlossonline. . PT/COACH ATIKAH 📲📲📲+60128583425. . | CERTIFIED HEALTH & WELLNESS COACH | CERTIFIED PERSONAL TRAINER | NUTRITIONIST | FOOD TECHNOLOGIST |  #nakkurus #kuruscepat #kevinzahri #jomkurus #mirafilzah #coachkurus #ariani #tipskuruscepat #coachturunberat #dramasweetdreams #jannajick #primavalet #menusihat #neelofar #youcanloseweightfromhome #teamfadzil #jubahbesar #jalanjalancarimakan #tv3 #ubatkurus #isihatmagazine
Assalamualaikum semua🤗. . HEALTHY MIND HEALTHY BODY. . MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . #teamcoachingaz #teamnickhinhussien #enjoyhealthyeasyweightlossonline. . PT/COACH ATIKAH 📲📲📲+60128583425. . | CERTIFIED HEALTH & WELLNESS COACH | CERTIFIED PERSONAL TRAINER | NUTRITIONIST | FOOD TECHNOLOGIST |  #nakkurus #kuruscepat #kevinzahri #jomkurus #mirafilzah #coachkurus #ariani #tipskuruscepat #coachturunberat #dramasweetdreams #jannajick #primavalet #menusihat #neelofar #youcanloseweightfromhome #teamfadzil #jubahbesar #jalanjalancarimakan #tv3 #ubatkurus #isihatmagazine
❤️ #bougasbeautyserum 1 botol tahan hampir 2 bulan. I sendiri pakai mmg rasa berbaloi sgt dgn effect dia. Kulit kering makin lembab dan lembut. Muka bminyak pun dpt terkawal. And bila pakai serum ni sbg base, makeup jd stay maintain elok. Tak jd cakey sbb dia meresap dlm kulit. Rutin i pagi lepas bgn tido dan mlm before tido mmg akn pakai serum ni utk dia merawat kulit, dan makin hari i sedar parut luka bekas jerawat di muka makin pudar. Kulit makin rata flawless cerah glowing. Love sgt !! Alhamdulillah 🥰 . Yg bminat bole dm i, nk tnya ke nk order ke nk cod pickup ke bole ja. Anything. Reply within 24 hours. . COD SETIAP HARI KE SELURUH KAWASAN  PULAU PINANG . #bougasserum #bougasbeauty #cantikputih #bougasbeautyserum #advancedserum #bougaspenang #bougasbeautypenang #bougasserumpenang #politeknikseberangperai #uitmpermatangpauh #bougasbeautyperda #bougasbeautyjuru #bougasbeautybukitmertajam #bougasbeautypermatangpauh #bougasbeautyperai #bougasbeautyutara #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautyuitmpp  #muautara #muapenang #bougasbeautypoliteknikseberangperai #mpsp #dramasweetdreams #bougasserumpulaupinang #majlisperbandaranseberangperai #mirafilzah #codbougaspenang #codbougasserumpenang
Adehhhh...Tn Fadhil.. Tn Fadhil 🤦‍♂️ #dramasweetdreams … ©® 🎥 @pu_azman ・・・ Mula-mula memang si Lola ni tolak. .  #dramasweetdreams
"Farah cakap ko sanggup potong utk Puteri 🤔" #dramasweetdreams … ©® 🎥 @fammythawkhairi ・・・ Potong! Jangan tak potong!  Dak2 kecik jgn tanya plak potong kepala apa. Nanti dah besaq ckt korg paham la eh. Hikhikhik 😂  #dramasweetdreams @bambam_studios
"So.. kirenye kite berdua ni ade super-power la.. macam Avengers 😅😏" #dramasweetdreams … ©® 🎥 @bambam_studios ・・・ Ironman dengan Spiderman? Tapi Ironman mati! Walaupun tadi CikBam nak Lempang Qash, CikBam tak nak Qash mati! Qash janji jangan tinggal CikBam! CikBam tak nak jadi janda berhias. Eh!  Nak ingatkan lagi dan lagi, kita pakai satu hashtag je, yakni #dramasweetdreams okay! Make sure ejaan korang betul okay!  Malam ini MEGADRAMA SWEET DREAMS Bermula 5 Ogos 2019. Setiap Isnin-Khamis | 10 malam Hanya di Astro Ria dan RiaHD  Diinspirasikan daripada Novel Sweet Dreams karya @aciklana  Dibintangi oleh @mfmirafilzah @benamirr @seanlje @ninajuren @yunarahim @naszsally @yusuf_bahrin @pu_azman @didiastillah @royazman30 @jalaludinhassan  Juga Dibintangi dan diarahkan oleh @michaelang38  #dramasweetdreams
"Kite mmg tak pernah ada apa-apa 🙄" #dramasweetdreams … ©® 🎥 @bambam_studios ・・・ Kenapa Qash cakap macam tu? Luluh hati CikBam, Puteri dan rakyat Malaysia!  Stay strong girls semua. Biar CikBam settle kan masalah ni.  Nak ingatkan lagi dan lagi, kita pakai satu hashtag je, yakni #dramasweetdreams okay! Make sure ejaan korang betul okay!  MEGADRAMA SWEET DREAMS Bermula 5 Ogos 2019. Setiap Isnin-Khamis | 10 malam Hanya di Astro Ria dan RiaHD  Diinspirasikan daripada Novel Sweet Dreams karya @aciklana  Dibintangi oleh @mfmirafilzah @benamirr @seanlje @ninajuren @yunarahim @naszsally @yusuf_bahrin @pu_azman @didiastillah @royazman30 @jalaludinhassan  Juga Dibintangi dan diarahkan oleh @michaelang38  #dramasweetdreams
"Puteri 😒" #dramasweetdreams … ©® 🎥 @bambam_studios ・・・ Nak ingatkan lagi dan lagi, kita pakai satu hashtag je, yakni #dramasweetdreams okay! Make sure ejaan korang betul okay!  MEGADRAMA SWEET DREAMS Bermula 5 Ogos 2019. Setiap Isnin-Khamis | 10 malam Hanya di Astro Ria dan RiaHD  Diinspirasikan daripada Novel Sweet Dreams karya @aciklana  Dibintangi oleh @mfmirafilzah @benamirr @seanlje @ninajuren @yunarahim @naszsally @yusuf_bahrin @pu_azman @didiastillah @royazman30 @jalaludinhassan  Juga Dibintangi dan diarahkan oleh @michaelang38  #dramasweetdreams
Doa di antara 2 sujud kita dah mintak kepada Allah tentang kehidupan kita di dunia supaya terselamat. . Termasuk kesihatan yang baik.Masha Allah. . Boleh tag and share. . Online Coaching Intake Bulan SEPTEMBER . ✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching ✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari ✔️ Combo workout step by step dari rumah ✔️ Groceries checklist . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . Follow second IG @befit_ahmad.mizah3 untuk perkongsian menu sihat. . 📲 Click link Whatsapp di bio .  Coach Mizah +60137975813 Coach Ahmad +60124830348 .  #cikreenencikngokngekraya #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #kamaladli #sayasukamakan #foodbrunei #kurusselepasraya #kakimakan #astrogempak #onlinesg #kevinzahri #sghalalfood #singaporeairlines #kauyangpertama #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #whitv3
Karl 👨‍🦰 . Follow @sweetdreams_drama . . #dramasweetdreams  #mirafilzah  #benamir  #megadrama  #astroria
Puteri💕 . @sweetdreams_drama . . #dramasweetdreams  #mirafilzah  #benamir  #megadrama  #astroria
KUTU CASH RM300 x 10 BULAN Total : RM3000 (Termasuk diri sendiri) - TURN 1▶️25/8-Nurul TURN 2▶️25/9- Wan TURN 3▶️25/10- Siti TURN 4▶️25/11- Yati TURN 5▶️25/12- Yenz TURN 6▶️25/01- ______ TURN 7▶️25/02- ______ TURN 8▶️25/03- ______ TURN 9▶️25/04- Asraf TURN10▶️25/05- Epul - Berminat? whatsapp wasap.my/60146793676/KUTURM300x10BULAN - #kutucash #kutuduit #kututrusted #tarikan #kutusimpanan #duitkutu #makkutu #ibukutu #kututrusted #jommenyimpan #dramasweetdreams
KUTU CASH RM300 x 10 BULAN Total : RM3000 (Termasuk diri sendiri) - TURN 1▶️25/8-Nurul TURN 2▶️25/9- Wan TURN 3▶️25/10- Siti TURN 4▶️25/11- Yati TURN 5▶️25/12- Yenz TURN 6▶️25/01- ______ TURN 7▶️25/02- ______ TURN 8▶️25/03- ______ TURN 9▶️25/04- Asraf TURN10▶️25/05- Epul - Berminat? whatsapp wasap.my/60146793676/KUTURM300x10BULAN - #kutucash #kutuduit #kututrusted #tarikan #kutusimpanan #duitkutu #makkutu #ibukutu #kututrusted #jommenyimpan #dramasweetdreams
Are u a mascara lover? Or you are into false lashes? I prefer mascara. Easy to apply. Easy to remove. Can get false lashes effect too. All u need is just to pick a right one. Then, try our Boonga Mascara for best result! 🥰 . #eyeliner #liquideyeliner #eyelinermurah #blackeyeliner #eyelinerpen #boongaeyeliner #waterproofeyeliner #sayajualeyeliner #kosmetikmurah #kosmetikviral #lipmatteviral #lipmattelonglasting #boongalipmatte #lipmattemalaysia #sayajuallipmatte #boongamascara #mascaralentik #volumeexpressmascara #mascaramurah #dramasweetdreams #qashadam #putri #benamir #liptint #gelliptint #boongaliptint #babyliptint #boongababytint
Aminnnn . . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi SEPTEMBER untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥. . . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Eyfa O136771609 Follow @eyfasoleh #teamcoacheyfa. . #cikreenencikngokngekraya #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #kamaladli #sayasukamakan #foodbrunei  #kurusselepasraya  #kakimakan #astrogempak #onlinesg #kevinzahri #sghalalfood #singaporeairlines #kauyangpertama #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #whitv3
Ehem ehem, excuse me, kata takde apa apa hubungan. wekk 🤪 hahahaha muka Qash lepas kena perli tu cute 🤣 #dramasweetdreams
My obsession!😍🔥😍🔥⠀ K-Drama Queen shirt available at fabographixs.com⠀ https://buff.ly/31z917f⠀ :⠀ :⠀ #kdramafansselcaday #kdrama #korea⠀ #korean #kpop #bts #blackpink #drama⠀ #dramasweetdreams #fans #army #anime⠀ #anime #army #koreandrama #koreanmusic⠀ #instafashion #shopping #funny #slogan #tshirt #fashion #style #graphictees
Wahhh... Wahh... Dr. Ammar belajar pick up line dengan sape ni 😏 xkan dari drama Korea lak kannn 😅 #dramasweetdreams … ©® 🎥 @yusuf_bahrin ・・・ Sorang jual mahal, sorang lagi nak ajak join persatuan forever alone dia . Pening ah  #dramasweetdreams  #episode10  @benamirr  @mfmirafilzah  @seanlje  @ninajuren  @yusuf_bahrin  @yunarahim  @naszsally  @pu_azman  @royazman30  @didiastillah  Director @michaelang38
😍💕💘 Aiseyyy, Tn Fadhil dah terjatuh cinta bile dengar bebelan kak Lola @sirambutblonde1970_ laaaa  #dramasweetdreams … ©® 🎥 @pu_azman ・・・ Kau dah jatuh cinta dengan mak Putri ke Fadhil??. . Malam ini episod 10. . #dramasweetdreams
Okay last video untuk episod 10..Aa banyak sangat scene yang best2 harini,sorry cikbam sera terkerat banyak pulak #scenepilihansera harini haishh siapa suruh buat cerita best sangat semua salah mike! 😂 Haahaha . . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND  #scenepilihansera Episod 10 #dramasweetdreams #qashadam #benamir #mirafilzah #putribisu #sweetdreams #seanlee
Bawal batu tabur rm 15 je per pcs. Exc postage. Beli 2? Sis kasi rm28 je. #tudungmurah #dramasweetdreams #kauyangpertama #makcun5 #keranadiamanusiabiasa #kejayaantanpabatasan

Loading