Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#doorgift

Posts tagged as #doorgift on Instagram

1.043.827 Posts

Asalamualikum , Salam Jumaat dan Salam Republik Madu Semua !!! . . Anda kini bole mendapatkan produk2 Mampu Milik dr Republik Madu di Mesin Layandiri Kami @ Suria Jaya Mall Sect 16 Shah Alam atau dari Agen2 Sah kami πŸ’ͺ😍🐝. Berminat utk pendaftaran Agen?  Sila wassap : +60 19 325 9827 . . . . .  #ladangkamihargakami  #republik_madu #thequality  #beeworldpremier  @royazman30  @badrul718  @lebah.raja  @rodziah_ismail  @thabibhusain  @aziz_noordin  @bee_hamdanharun  @azizulbold3 #dropshipping  #dropship  #usahawan  #bridalhouse  #premiumgift  #doorgift  #hamper #tya.pinky #718machines #honeyrepublikmadu #so_sedaptive #honeybarbottle #honeybar #718machine #ladanglebah . #ladangkamihargakami  #republik_madu #thequality  #beeworldpremier  @royazman30  @badrul718  @lebah.raja  @rodziah_ismail  @thabibhusain  @aziz_noordin  @bee_hamdanharun  @azizulbold3 #dropshipping  #dropship  #usahawan  #bridalhouse  #premiumgift  #doorgift  #hamper #tya.pinky #718machines #honeyrepublikmadu #so_sedaptive #honeybarbottle #honeybar #718machines #fyda_princess
Asalamualikum , Salam Jumaat dan Salam Republik Madu Semua !!! . . Anda kini bole mendapatkan produk2 Mampu Milik dr Republik Madu di Mesin Layandiri Kami @ Suria Jaya Mall Sect 16 Shah Alam atau dari Agen2 Sah kami πŸ’ͺ😍🐝. Berminat utk pendaftaran Agen?  Sila wassap : +60 19 325 9827 . . . . .  #ladangkamihargakami  #republik_madu #thequality  #beeworldpremier  @royazman30  @badrul718  @lebah.raja  @rodziah_ismail  @thabibhusain  @aziz_noordin  @bee_hamdanharun  @azizulbold3 #dropshipping  #dropship  #usahawan  #bridalhouse  #premiumgift  #doorgift  #hamper #tya.pinky #718machines #honeyrepublikmadu #so_sedaptive #honeybarbottle #honeybar #718machine #ladanglebah . #ladangkamihargakami  #republik_madu #thequality  #beeworldpremier  @royazman30  @badrul718  @lebah.raja  @rodziah_ismail  @thabibhusain  @aziz_noordin  @bee_hamdanharun  @azizulbold3 #dropshipping  #dropship  #usahawan  #bridalhouse  #premiumgift  #doorgift  #hamper #tya.pinky #718machines #honeyrepublikmadu #so_sedaptive #honeybarbottle #honeybar #718machines #fyda_princess
Thanks to Tai Thong Group for having wedding industry players to work together for this photo shooting. @steven__leong , @simplygorgeousbridal, @thatspecialoccasion_tso, @gngstudiobooth, @chiio_by_thenittygritty, @muajingy.jazce, @momentshoes, @evangelinecraft, @littlecolliinskl, @ss2uwedding, @taithonggroup, @thepinning_ as well as @dorothyscentsds. Models: Edwina & Peng Fei . . #ss2uwedding #chinesewedding  #doorgift #orientalwedding #weddingdinner #kwa  #wedding #bride #groom #taithong #weddingphotography #orientaltheme #bridalgown #eveninggown #decor #backdrop #eveninggown #decor #backdrop #stylijg #weddingcake #weddingstationery #weddingfavours #shoes #makeup #hair #chineserestaurant #weddingsmalaysia
These are the FUDGY BROWNIES you're looking for! Guaranteed!! . . Order now! . . #fudgybrownies #delivery #doorgift #goodies #alorsetar #perlis #kedah #bakesateleven
Hai semua yang tertanya2 stock jagung pilus bundle😚  Stock bundle perisa original dan spicy masih available.  Cepat order untuk buat DOORGIFT or sebarang majlis, JIMAT dan SEDAP.  Hanya Rm 60 untuk 4kg. Borong lebih jangan risau kita bagi lagi murahπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ WHATSAPP 0176805905/ JUST TEKAN LINK AT BIO  #kerepek #jagungpilus #kerepekmurah #anekakerepek #kekacang #doorgift #jagungpilusmurah #jagungpilusoriginal #jagungpilusbundle #jajan #jag
* Nak bawa buah tangan utk kenduri, party @ utk bagi penanggah makan? * Nak berkumpul adik beradik sambil makan2? * Weekend ni nak makan kek?  Kita ada 3 biji extra kek ni ye.. Nak tahan lama simpan fridge, boleh tahan 2-3 minggu πŸ˜ƒ * Kek pisang moist 7” - RM23 sebiji * Kek gula hangus 7” - RM23 sebiji * Kek pure butter 7” - RM30 sebiji  Ready stock so boleh wassap πŸ‘‰ http://www.wasap.my/+60122753886/kek  #kekpisangmoist #kekgulahangus #kekpurebutter #kuihopah #homemadekuih #kuihtradisional #homebaker #kekshahalam #kuihshahalam #kuihkotakemuning #kuihjalankebun #makanpetang #minumpagi #kenduri #makanmakan #akikah #potluck #doorgift #kuihmuihshahalam #kuihmuih
Assalamualaikum 😍  Blessed Friday everyone 😍 Thank you for your order ❀  #elokcookies #cookieslover #desserts #sweettooth #doorgift #doorgiftmurah #tunang #birthday  #festivalcelebration #raya #surprise #giftideas
Berita baik lagi uolls! Sis nak buat promotion this set Untuk MOQ 500pcs & above!  180ml hex Jar + 10pcs cookies + tagging + twine rope = RM2.50 NP: RM2.80  180ml hex jar + 10pcs cookies + tagging + cloth + twine rope = RM3  NP: RM3.50  This promotion valid until 31/8/2019.  #kotakmengkuang #dodol #doorgiftdodol #doorgiftshahalam #doorgiftkualalumpur #doorgifttradisional #doorgiftselangor #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkawen #doorgifttunang #doorgift #doorgifthoney #doorgiftjar #doorgiftmadu #madu #berkatsingapore #berkatkahwin #kahwinmalaysia #tunangmalaysia #taggingkahwin #stickerkahwin #botolmurah #doorgiftklang #doorgiftshahalam #goodiesmurah #doorgiftsingapura #doorgiftcookies #chocchipcookies #doorgiftshahalam #cookiesmurah #berkatsingapore
KESEDAPAN KEK MARBLE YANG TIADA TANDINGAN DARIPADA @bahuluadik ! Sesiapa yg berminat untuk membuat tempahan whatsapps kami segera ! Tempahan untuk doorgift atau semua jenis majlis keraian anda juga diterima πŸ‘ŒπŸ» . . #bahuluadik #bahuluadiklovers #kekmarble #kekmarblesedap #kekmarblemurah #cakemarble #bahulu #bahulusedap #bahulumurah #bahululovers #sedap  #doorgift  #gift  #hantaran  #perkhawinan  #murah  #lembut  #gebu #wedding  #pertunangan  #simple  #comel #cantik #coorporateevent  #coorporategift #doorgiftmurah #doorgiftcantik #doorgiftkahwin #goodiebags
Siapa suka warna macam ni? Say ‘me’. Nak tengok berapa ramai minat shades macam ni? And what colour is your most favourite? πŸ˜‰ Comment below okay?β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β € Warna dalam gambar ni :-β €β €β €β €β €β €β €β €β € Koleksi : Bawal Chiffon 45’β €β €β €β €β €β €β €β €β € • Vanillaβ €β €β €β €β €β €β €β €β € • Caramelβ €β €β €β €β €β €β €β €β € • Suideβ €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β € #mustveri #gift #mustveriacademy #mvacademy #supriseboxmurah #tudunggiftbox #bawal #bawalchiffon #bawalchiffonbidang50 #giftboxmalaysia #combosetmustveri #hadiahkahwin #hantaran #doorgift #hadiahpengantin #birthdaygift #birthday #giftideas #supriseboxmalaysia #bawalcotton #suprisejb #squarehijab #blackpink #supriseboxmalaysia #suprisebouquet #bawalcottonbidang45 #bawalcottonbidang50
100% homemade n 100% handmade ya. Coklat cube y sangat2 sesuai untuk semua peringkat umur. Memang takkan menyesal beli 1. . 🀩 *COKLAT CUBE FUN FACTS* 🀩 . 🍫 CC ni mmg coklat mahal & terbukti bila korg dah gigit je terus jatuh cinta! . 🍫 CC ni mmg 100% coklat, memang rich with coklat dan bukan cookies yg ada tepung2. No tepung  at all βœ‹ . 🍫 Memang best buat snack! first *Exclusive Snack* yg pernah korg rasa! Layan gila makan time tgh study, tgok tv, lepak santai2 . 🍫 CC tahan sehingga 4-5 bulan sbb dia mmg 100% coklat & like any coklat dkt pasaran tahan memang lama sehingga 1 tahun . 🍫 CC ni luaran nampak kering! Tapi bila gigit YA AMPUNNNNNM lembut & sedap! Bestlah tak kotorkan tangan kita sbb luaran coklat ni kering . 🍫 Cara nak jimat makan CC senang je, makan time takde orang dekat dgn kita! πŸ€ͺ . Cara order : 🍫 Screenshoot item 🍫 Whatsapp eida (019-4550165) . #qudapqukiss #homemadechocolate #penggemarcoklat #coklatlover #coklathomemade #chocojar #coklat #coklatcube #bubblejar  #coklatsedap #coklatjimat #coklatmurah #coklatdiet #doorgift #wedding #tunang #kawin #kenduri #buahtangan #hantaranmurah #hantarancoklat #doorgiftcoklat #doorgiftmurah #hantucoklat #coklatvip
100% homemade n 100% handmade ya. Coklat cube y sangat2 sesuai untuk semua peringkat umur. Memang takkan menyesal beli 1. . 🀩 *COKLAT CUBE FUN FACTS* 🀩 . 🍫 CC ni mmg coklat mahal & terbukti bila korg dah gigit je terus jatuh cinta! . 🍫 CC ni mmg 100% coklat, memang rich with coklat dan bukan cookies yg ada tepung2. No tepung  at all βœ‹ . 🍫 Memang best buat snack! first *Exclusive Snack* yg pernah korg rasa! Layan gila makan time tgh study, tgok tv, lepak santai2 . 🍫 CC tahan sehingga 4-5 bulan sbb dia mmg 100% coklat & like any coklat dkt pasaran tahan memang lama sehingga 1 tahun . 🍫 CC ni luaran nampak kering! Tapi bila gigit YA AMPUNNNNNM lembut & sedap! Bestlah tak kotorkan tangan kita sbb luaran coklat ni kering . 🍫 Cara nak jimat makan CC senang je, makan time takde orang dekat dgn kita! πŸ€ͺ . Cara order : 🍫 Screenshoot item 🍫 Whatsapp eida (019-4550165) . #qudapqukiss #homemadechocolate #penggemarcoklat #coklatlover #coklathomemade #chocojar #coklat #coklatcube #bubblejar  #coklatsedap #coklatjimat #coklatmurah #coklatdiet #doorgift #wedding #tunang #kawin #kenduri #buahtangan #hantaranmurah #hantarancoklat #doorgiftcoklat #doorgiftmurah #hantucoklat #coklatvip
100% homemade n 100% handmade ya. Coklat cube y sangat2 sesuai untuk semua peringkat umur. Memang takkan menyesal beli 1. . 🀩 *COKLAT CUBE FUN FACTS* 🀩 . 🍫 CC ni mmg coklat mahal & terbukti bila korg dah gigit je terus jatuh cinta! . 🍫 CC ni mmg 100% coklat, memang rich with coklat dan bukan cookies yg ada tepung2. No tepung  at all βœ‹ . 🍫 Memang best buat snack! first *Exclusive Snack* yg pernah korg rasa! Layan gila makan time tgh study, tgok tv, lepak santai2 . 🍫 CC tahan sehingga 4-5 bulan sbb dia mmg 100% coklat & like any coklat dkt pasaran tahan memang lama sehingga 1 tahun . 🍫 CC ni luaran nampak kering! Tapi bila gigit YA AMPUNNNNNM lembut & sedap! Bestlah tak kotorkan tangan kita sbb luaran coklat ni kering . 🍫 Cara nak jimat makan CC senang je, makan time takde orang dekat dgn kita! πŸ€ͺ . Cara order : 🍫 Screenshoot item 🍫 Whatsapp eida (019-4550165) . #qudapqukiss #homemadechocolate #penggemarcoklat #coklatlover #coklathomemade #chocojar #coklat #coklatcube #bubblejar  #coklatsedap #coklatjimat #coklatmurah #coklatdiet #doorgift #wedding #tunang #kawin #kenduri #buahtangan #hantaranmurah #hantarancoklat #doorgiftcoklat #doorgiftmurah #hantucoklat #coklatvip
Alhamdulillah... Rezeki hari Jumaat 😍 Bunga2 Korean flower deco With devil food choc cake inside Kek Hantaran kahwin Tq yana 🌼πŸ₯€πŸŒ»πŸŒΊπŸŒ»πŸ₯€πŸŒΌπŸ₯€πŸŒ»πŸŒΊπŸŒ»πŸ₯€πŸŒΌπŸ₯€πŸŒ» . . . Made by QASEH NAJDAH'S Bakery Any request @order Just call@wassup me 0123627260 #bestcookies&cakes #birthdaycake #kekhantaran #weddingcake #surprisecake #customecake #premiumcake #dessert #goodies #doorgift #sayajualkek #keksedap #cakesofinstagram #cakecafe #cakeart #melaka #melakabaker #homebake #homebaker #masjidtanah #pengkalanbalak #tanjungbidara #kualasungaibaru #alorgajah #kuim #alam #uitmmelaka #uitm #kemterendak
. .  بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„Ω‘ΩŽΩ‡Ω Ψ§Ω„Ψ±Ω‘ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±Ω‘ΩŽΨ­ΩΩŠΩ…Ω  Assalamualaikum Morning Bleaching powder Fast respon WhatsApp ya . . #oem #kkm#gmp #kilangjenamasendiri #muabellaz #produkjenamasendiri #lipmatte #lipmattebottle #packaging #bottle #bekas #container #hotstamping #silkscreen #doorgift #doorgiftkahwin #botolkosmetikmurah #botollipmatte #botol #boxmurah #kotak #boxskincare #exclusivebox #skincare #bodycare #sabun
Rezeki hari JumaatπŸ₯° Alhamdulillah... Kek Hantaran Kahwin #walnut butterscotch cake 🌻πŸ₯€πŸŒΌπŸŒΊπŸŒ»πŸ₯€πŸŒΌπŸŒΊπŸŒ»πŸ₯€πŸŒΌπŸŒΊπŸŒ»πŸ₯€πŸŒΌ Tq yana . . . Made by QASEH NAJDAH'S Bakery Any request @order Just call@wassup me 0123627260 #bestcookies&cakes #birthdaycake #kekhantaran #weddingcake #surprisecake #customecake #premiumcake #dessert #goodies #doorgift #sayajualkek #keksedap #cakesofinstagram #cakecafe #cakeart #melaka #melakabaker #homebake #homebaker #masjidtanah #pengkalanbalak #tanjungbidara #kualasungaibaru #alorgajah #kuim #alam #uitmmelaka #uitm #kemterendak
Doorgift homemade coklat. Nak coklat y sedap, wassap eida +60194550165 . Boleh pilih : βœ”οΈ Tema warna βœ”οΈ Dark coklat βœ”οΈ Milk coklat . Add on : βœ”οΈ Warna βœ”οΈ Choc rice βœ”οΈ Rainbow rice . #qudapqukiss #homemadechocolate #penggemarcoklat #coklatlover #coklathomemade #chocojar #coklat #bubblericeinjar #bubblejar  #coklatsedap #coklatjimat #coklatmurah #coklatdiet #doorgift #wedding #tunang #kawin #kenduri #buahtangan #hantaranmurah #hantarancoklat #doorgiftcoklat #doorgiftmurah #hantucoklat
Doorgift homemade coklat. Nak coklat y sedap, wassap eida +60194550165 . Boleh pilih : βœ”οΈ Tema warna βœ”οΈ Dark coklat βœ”οΈ Milk coklat . Add on : βœ”οΈ Warna βœ”οΈ Choc rice βœ”οΈ Rainbow rice . #qudapqukiss #homemadechocolate #penggemarcoklat #coklatlover #coklathomemade #chocojar #coklat #bubblericeinjar #bubblejar  #coklatsedap #coklatjimat #coklatmurah #coklatdiet #doorgift #wedding #tunang #kawin #kenduri #buahtangan #hantaranmurah #hantarancoklat #doorgiftcoklat #doorgiftmurah #hantucoklat
Doorgift homemade coklat. Nak coklat y sedap, wassap eida +60194550165 . Boleh pilih : βœ”οΈ Tema warna βœ”οΈ Dark coklat βœ”οΈ Milk coklat . Add on : βœ”οΈ Warna βœ”οΈ Choc rice βœ”οΈ Rainbow rice . #qudapqukiss #homemadechocolate #penggemarcoklat #coklatlover #coklathomemade #chocojar #coklat #bubblericeinjar #bubblejar  #coklatsedap #coklatjimat #coklatmurah #coklatdiet #doorgift #wedding #tunang #kawin #kenduri #buahtangan #hantaranmurah #hantarancoklat #doorgiftcoklat #doorgiftmurah #hantucoklat
Asalamualikum , Salam Jumaat dan Salam Republik Madu Semua !!! . . Anda kini bole mendapatkan produk2 Mampu Milik dr Republik Madu di Mesin Layandiri Kami @ Suria Jaya Mall Sect 16 Shah Alam atau dari Agen2 Sah kami πŸ’ͺ😍🐝. Berminat utk pendaftaran Agen?  Sila wassap : +60 19 325 9827 . . . . .  #ladangkamihargakami  #republik_madu #thequality  #beeworldpremier  @royazman30  @badrul718  @lebah.raja  @rodziah_ismail  @thabibhusain  @aziz_noordin  @bee_hamdanharun  @azizulbold3 #dropshipping  #dropship  #usahawan  #bridalhouse  #premiumgift  #doorgift  #hamper #tya.pinky #718machines #honeyrepublikmadu #so_sedaptive #honeybarbottle #honeybar #718machine #ladanglebah . #ladangkamihargakami  #republik_madu #thequality  #beeworldpremier  @royazman30  @badrul718  @lebah.raja  @rodziah_ismail  @thabibhusain  @aziz_noordin  @bee_hamdanharun  @azizulbold3 #dropshipping  #dropship  #usahawan  #bridalhouse  #premiumgift  #doorgift  #hamper #tya.pinky #718machines #honeyrepublikmadu #so_sedaptive #honeybarbottle #honeybar #718machines #fyda_princess
Terima kasih berkongsi gambar Puan Nurul Jgn lupa kasi canang viralkan Eri Arrangement ye πŸ˜‰πŸ˜˜πŸ˜š I am glad u love Eri Arrangement creation.. Do spread the words @qamestile  #flowerarrangement #bunga #gift #doorgift #gubahanhantaran #hantaran #cyberjaya #putrajaya #upm #terengganu #artificialorchid #gubahan #graduationbouquet  #kelantan #ukm #hydrangeas #uitm #eriarrangement #homedecor #bouquet #bouquetbunga #vase #orkidlatex #orkidmurah #puspanita
RM300 Artificial Hydrangea -  1. Bunga diperbuat dari silk berkualti GRED A 2. Pasu Kaca Tebal Berat  3. 10 Pcs  4. Khidmat penghantaran disediakan. Caj dikenakan mengikut kawasan. 5. Untuk tempahan: Bro Eri 0136544402 6. Harga berubah mengikut pilihan Pasu/Vase  #flowerarrangement #bunga #gift #doorgift #gubahanhantaran #hantaran #cyberjaya #putrajaya #upm #terengganu #artificialorchid #gubahan #graduationbouquet  #kelantan #ukm #hydrangeas #uitm #eriarrangement #homedecor #bouquet #bouquetbunga #vase #orkidlatex #orkidmurah #puspanita

Loading