Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#cottonselesa

Posts tagged as #cottonselesa on Instagram

4.137 Posts

Lawaa sangat cust ootd  #kebayakids exclusive Rm50 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bajukebaya #bajukurungcotton #cottonselesa
Lawaa sangat cust ootd  #kebayakids exclusive Rm50 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bajukebaya #bajukurungcotton #cottonselesa
Lawaa sangat cust ootd  #kebayakids exclusive Rm50 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bajukebaya #bajukurungcotton #cottonselesa
Hai semua, harini Cotton Mandy ada buat harga promo kasih sayang ๐Ÿฅฐ  Harga promosi sempena HARI MALAYSIA  promo 16 hingga 30 Sep 2019 ๐Ÿฅฐ kain sangat selesa dan sejuk. jom grab laju laju ๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ #cottonselesa #kurungcottonxxl #cottonsejuk #kurungmodencotton
B I G  S A L E โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ B I G  S A L E โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ B I G  S A L E โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Harga ~ โœ…KURUNG MODEN ~ RM59 โœ…MINI RIAU ~ RM59 โœ…MINI MODEN ~ RM59 โœ…MINI FISHTAIL ~ RM59 โœ…KANAK-KANAK ~ RM50 (Harga tak termasuk postage SM/SS)  Haaa... harga mmg berbaloi .. so, grab sekarang sementra masih ada stokโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Berminat?  wasap klik link kat bio  #angguncotton #tejacouture #sedondonangguncotton #leeyanarahman #simplebutelegant #cottonselesa #cantikselesabergaya
Cotton premium bidang 50 code sky blue . . Cantik ke cantik ? ๐Ÿค—๐Ÿคญ . . Kebanyakan tudung cotton bila makan dek masa dia akan jadi bulu2 gitu kan? ๐Ÿ˜‰ . COTTON PREMIUM kami memang cantik, lawa dan tahan lama ๐Ÿคฉ Jenis kain yang berkualiti dan tidak berbulu selepas basuh dan still SELESA untuk dipakai ๐Ÿ’• . . . ๐ŸŒนSENANG BENTUK ๐ŸŒนFLOWY ๐ŸŒนONPOINT *ofcourse ๐Ÿ˜ ๐ŸŒนNO STARCH ๐ŸŒนNO STRESS ๐ŸŒนRINGAN ๐ŸŒนTERLETAK DI KEPALA . . Order now โšก Trusted ds and in syaa Allah trying my best untuk fast reply ๐Ÿค— . . . . #promotiontudungmurah #tudungmurahlabuh #cottonbidang50 #cottonmurah #bawalplain #cottonselesa #tudungmurah #saletudung #trustedseller #onlinesellertudung #teamizfa_island
NEW ARRIVAL KURUNG RIAU  Ciri-Ciri Kurung Riau by Lovely Cotton ๐Ÿ“Œ Material ๐Ÿ’ฏEnglish Cotton ๐Ÿ“Œ Cutting cun melecun, span sederhana nipis di bahagian bahu ๐Ÿ“Œ Ada zip sorok di bahagian belakang baju ๐Ÿ“Œ Baju kembang di bahagian punggung ๐Ÿ“Œ Wuduk Friendly ๐Ÿ“Œ Kain jenis lipat batik ๐Ÿ“Œ Kain fully getah dan berzip di tepi ๐Ÿ“Œlabuh baju bawah paras punggung menutupi punggung ๐Ÿ“Œ saiz XS hingga XXL  RM73 SM / RM76 SS #lovelycotton #kurungriau #tejacouture #leeyanarahman #cottonselesa #cottonsejuk #selesabergaya #cottonmurah
NEW ARRIVAL KURUNG RIAU  Ciri-Ciri Kurung Riau by Lovely Cotton ๐Ÿ“Œ Material ๐Ÿ’ฏEnglish Cotton ๐Ÿ“Œ Cutting cun melecun, span sederhana nipis di bahagian bahu ๐Ÿ“Œ Ada zip sorok di bahagian belakang baju ๐Ÿ“Œ Baju kembang di bahagian punggung ๐Ÿ“Œ Wuduk Friendly ๐Ÿ“Œ Kain jenis lipat batik ๐Ÿ“Œ Kain fully getah dan berzip di tepi ๐Ÿ“Œlabuh baju bawah paras punggung menutupi punggung ๐Ÿ“Œ saiz XS hingga XXL  RM73 SM / RM76 SS #lovelycotton #kurungriau #tejacouture #leeyanarahman #cottonselesa #cottonsejuk #selesabergaya #cottonmurah
NEW ARRIVAL KURUNG RIAU  Ciri-Ciri Kurung Riau by Lovely Cotton ๐Ÿ“Œ Material ๐Ÿ’ฏEnglish Cotton ๐Ÿ“Œ Cutting cun melecun, span sederhana nipis di bahagian bahu ๐Ÿ“Œ Ada zip sorok di bahagian belakang baju ๐Ÿ“Œ Baju kembang di bahagian punggung ๐Ÿ“Œ Wuduk Friendly ๐Ÿ“Œ Kain jenis lipat batik ๐Ÿ“Œ Kain fully getah dan berzip di tepi ๐Ÿ“Œlabuh baju bawah paras punggung menutupi punggung ๐Ÿ“Œ saiz XS hingga XXL  RM73 SM / RM76 SS #lovelycotton #kurungriau #tejacouture #leeyanarahman #cottonselesa #cottonsejuk #selesabergaya #cottonmurah
Lawaa sangat cust ootd  #kebayamuslimah exclusive Sale Rm59 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bajukebaya #bajukurungcotton #cottonselesa
Lawaa sangat cust ootd  #kebayamuslimah exclusive Sale Rm59 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bajukebaya #bajukurungcotton #cottonselesa
Lawaa sangat cust ootd  #kebayamuslimah exclusive Sale Rm59 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bajukebaya #bajukurungcotton #cottonselesa
. Pretty @izwanimerican_ wearing #ladysophea code #cindai โค๏ธ๐Ÿ‘— . oh ya, Iz pakai saiz S dan tinggi dia 164cm. So ugais boleh dapat agak dah what size u should to pick๐Ÿ˜‰ . Jom whatsApp  www.wasap.my/60143624769 . . #bubblyorked #orkedangels #minikurungmoden #minikurungbatik #cottonselesa #kurungcotton
Promo hari kebangsaan sehingga 16 September.  #minicotton #cottonselesa #sweetdream
Dah Lama nk melaram sesama. Dh ada baju utk cik abg.  Kemeja lelaki dhia cotton.  RM 50 shj.  #cottonselesa #dhiacottonsedondon
Nak join postage harini? YESS,  OFCOURS CAN DEAR!๐Ÿ–ค . . kita accept payment before jam 1pm kalau nak join postage harini๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ’ปFast order: klik link di BIO ๐Ÿ“ฒWhatsApp: www.wasap.my/60102049267 . GRAB YOURS NOW SAYANG SAYANG KU๐Ÿ’ƒ . #bubblyorked #butikonline #minikurungmoden #minikurungbatik #kurungmoden2019 #cottonselesa #bajukurungcotton #takpanas #antikecut
KURUNG COTTON LEENA  RM75 POS RM7 SM, RM10 SS โœ”๏ธ Kain 100% English Cotton. โœ”๏ธ Kain lembut sejuk dan paling 9 penting selesa dipakai โœ”๏ธ Kain mudah diurus, tidak luntur warna selepas dibasuh ๐Ÿ‘šKurung moden riau ๐Ÿ‘šspan di bahagian bahu ๐Ÿ‘š Ada aip nursing ๐Ÿ‘š Ada Poket
Lawaa sangat cust ootd  #kurungmini Sale Rm53 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bajukurungmini #bajukurungcotton #cottonselesa
Lawaa sangat cust ootd  #kurungmini Sale Rm53 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bajukurungmini #bajukurungcotton #cottonselesa
Lawaa sangat cust ootd  #kurungmini Sale Rm53 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bajukurungmini #bajukurungcotton #cottonselesa
It's Thursday uolsss๐Ÿ’ƒJangan senduu senduuu esok Jumaat dah๐Ÿ˜˜ . . Pretty @izwanimerican_ wearing #ladysophea code #cindai โค๏ธ๐Ÿ‘— . oh ya, Iz pakai saiz S dan tinggi dia 164cm. So ugais boleh dapat agak dah what size u should to pick๐Ÿ˜‰ . Jom whatsApp team Sis Orked di www.wasap.my/60102049267 . . Nak order laju laju boleh terus ke website okie๐Ÿ˜ฌ . #bubblyorked #orkedangels #minikurungmoden #minikurungbatik #cottonselesa #kurungcotton
Kurung Kedah Phalosa ๐Ÿ’‹kelihatan ayu bila sigadis pakai kurung kedah ni ๐Ÿ’‹ada poket kiri kanan ๐Ÿ’‹cun terokksss  wasap.my/601158822383/phalosa Instagram.com/tejacouture ๐Ÿ›RM78 SM ๐Ÿ›RM82 SS  #tejacouture #kurungkedah #phalosabyelysca #byelysca #cottonselesa #simplelookelegant
Kurung Kedah Phalosa ๐Ÿ’‹kelihatan ayu bila sigadis pakai kurung kedah ni ๐Ÿ’‹ada poket kiri kanan ๐Ÿ’‹cun terokksss  wasap.my/601158822383/phalosa Instagram.com/tejacouture ๐Ÿ›RM78 SM ๐Ÿ›RM82 SS  #tejacouture #kurungkedah #phalosabyelysca #byelysca #cottonselesa #simplelookelegant
Kurung Kedah Phalosa ๐Ÿ’‹kelihatan ayu bila sigadis pakai kurung kedah ni ๐Ÿ’‹ada poket kiri kanan ๐Ÿ’‹cun terokksss  wasap.my/601158822383/phalosa Instagram.com/tejacouture ๐Ÿ›RM78 SM ๐Ÿ›RM82 SS  #tejacouture #kurungkedah #phalosabyelysca #byelysca #cottonselesa #simplelookelegant
Kan best dalam wardrobe kita, ada baju tersusun rapi macam ni๐Ÿ˜ Just pick and wear ๐Ÿ‘— . . Da grab belum Koleksi latest kita yang ni ? #ladysophea ๐Ÿ˜˜ Kalau belum jom cuci mata.... .60143624769 . #bubblyorked #minikurungbatik #selesa #cottonselesa #antikecut #ironless
Kan best dalam wardrobe kita, ada baju tersusun rapi macam ni๐Ÿ˜ Just pick and wear ๐Ÿ‘— . . Da grab belum Koleksi latest kita yang ni ? #ladysophea ๐Ÿ˜˜ Kalau belum jom cuci mata dkt website kita and add to cart sesiap๐Ÿ‘ . . Customer Service: 60162959267 . #bubblyorked #minikurungbatik #selesa #cottonselesa #antikecut #ironless #merdekasale
Lawaa sangat cust ootd  #kurungmodenriauexclusive Sale Rm59 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bajukurungmodenriau #bajukurungcotton #cottonselesa #bajukurung

Loading