Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#cottonbatik

Posts tagged as #cottonbatik on Instagram

88.712 Posts

SEDONDON COTTON CORAK BATIK ❤🔥 Smua harga mampu milik. Bermula rm45-rm59 sahaja ‼ Tak perlu susah2 cari tailor. Ada yg dh siap utk uolls gayakan 1 family 🙂 *Harga blm termasuk pos, postage fee ikut berat /kuantiti order.  Order? Screenshot & whatsapp ke 016-4600699 atau klik je link wsp ni 👇🏼 http://www.wasap.my/60164600699  Lebih pilihan di @ Kurung Cotton Zyelista @ fb page Zyelista ❗Kurung Moden RM59 ❗Mini Moden RM59 ❗Mini Riau RM59 ❗Kebaya Labuh RM59 ❗Kemeja dewasa RM49 ❗Kemeja kids RM45 ❗Kbaya kids RM50 ❗Mini Kurung Kids RM45 ❗Peplum Kids RM45  #kurungcantik #bajubatiksedondon #bajukurungenglishcotton #cottontakkecut #cottonsedondon #kurungcottonzyelista #kurungcottonmurah #bajucottonbridesmaid #kainacut #minikurungkainduyung #kurungmoden #cottonbatik #bajucottonlawa #kurungmodencotton  #kurungmodenbatik
SheRa Batik Catalogue 2019 . . 🎨 Handrawn Batik dari pembatik berpengalaman. . . 🎨 Kami guna Color Batik yang berkualiti, kain tidak lusuh apabila dibasuh beberapa kali. . . 🎨 Boleh customade design yang anda pilih dari pembatik lain. Color latar boleh tukar. . . 🎨 Boleh bagi ukuran sendiri jika hendak batik siap jahit. . . 🎨 Item ready stock akan segera di post selepas pembayaran dilakukan. Item pre order deposit rm 50 sahaja. Tempoh siap 1 - 2 minggu. . .  So uols boleh terus Whatsapp admin (tekan link kat profile) / DM. . .  She Ra Batik " Gaya Batik Terkini "  #batik#sayajualbatik#sherabatik#batiklovermalaysia#kainbatik#batikmodern#batikmurah#batikcotton#batikasli#batiksuteramurah#batiksutera#suteracrepebatik#cottonbatik#kainpasang#jubahbatikcotton#jubahcrepebatik#minikurungbatik#bajukurungbatik#batikpastel#batikcorakabtract#batikmalaysia#brunei#indonesia#singapura
SheRa Batik Catalogue 2019 . . 🎨 Handrawn Batik dari pembatik berpengalaman. . . 🎨 Kami guna Color Batik yang berkualiti, kain tidak lusuh apabila dibasuh beberapa kali. . . 🎨 Boleh customade design yang anda pilih dari pembatik lain. Color latar boleh tukar. . . 🎨 Boleh bagi ukuran sendiri jika hendak batik siap jahit. . . 🎨 Item ready stock akan segera di post selepas pembayaran dilakukan. Item pre order deposit rm 50 sahaja. Tempoh siap 1 - 2 minggu. . .  So uols boleh terus Whatsapp admin (tekan link kat profile) / DM. . .  She Ra Batik " Gaya Batik Terkini "  #batik#sayajualbatik#sherabatik#batiklovermalaysia#kainbatik#batikmodern#batikmurah#batikcotton#batikasli#batiksuteramurah#batiksutera#suteracrepebatik#cottonbatik#kainpasang#jubahbatikcotton#jubahcrepebatik#minikurungbatik#bajukurungbatik#batikpastel#batikcorakabtract#batikmalaysia#brunei#indonesia#singapura
Japanese Cotton. . . Antara cotton yang kaklong paling sukaaa. Sebab kain dia Lembut, sejuk, less iron, tak kecut  Dan tak luntur! . . ramai yg tanya kaklong beza  English cotton dengan japanese cotton! Beza. Memang berbeza! Pilihlah japanese cotton! . Percayalah taste kaklong.. i will buy and recommend like i buy mine.. hehe... . . HANYA RM75/3.5meter! .  #cottonbatik #japanesecotton #cottonlover #cottonembroidery #cotton #cottonlovers #assalamualaikum #premiumbykaklong
Rm150 siap jahit mini kurung Dengan kasih sayang nak bagi harga ni..1 hari saje (22/09/2019) design dalam slide ni je tau. Sape cepat dia dapat.  Jimat rm20 awak 😘😘😘❤️ kalau yang kain tu kena jahit dulu.. Estimate 3-5 hari.  Kalau ready stock dengan saiz boleh pos terus Kain pasang rm140 3.8 meter Ukuran size XS/S/M/L/XL/XXL BAHU 14 /14.5/15/16/17/18 Dada 35/37/38/40/42/44 Labuh tangan 22 /22 /22 /23/23/23 Labuh baju 27/27/27/28/28/28 Pinggang 29/31/33/35/37/40 Punggung kain 37/39/41/43/46/49 Labuh kain 41/41/41/41/41/41 📣#batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #batikcanting #ootd #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik #batiksedondon #sayajualbatik #batikpastelmalaysia #batikpastel #kainpastelmalaysia #kainbatikpasangpastel
Rm150 siap jahit mini kurung Dengan kasih sayang nak bagi harga ni..1 hari saje (22/09/2019) design dalam slide ni je tau. Sape cepat dia dapat.  Jimat rm20 awak 😘😘😘❤️ kalau yang kain tu kena jahit dulu.. Estimate 3-5 hari.  Kalau ready stock dengan saiz boleh pos terus Kain pasang rm140 3.8 meter Ukuran size XS/S/M/L/XL/XXL BAHU 14 /14.5/15/16/17/18 Dada 35/37/38/40/42/44 Labuh tangan 22 /22 /22 /23/23/23 Labuh baju 27/27/27/28/28/28 Pinggang 29/31/33/35/37/40 Punggung kain 37/39/41/43/46/49 Labuh kain 41/41/41/41/41/41 📣#batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #batikcanting #ootd #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik #batiksedondon #sayajualbatik #batikpastelmalaysia #batikpastel #kainpastelmalaysia #kainbatikpasangpastel
💥 Kota Linen 💥  Cotton Kota Linen in bright parrot Green printed drape bounded with a contrast color Kommai boader,  clubbed with a plain blouse...! . . DM For more details or 7373755733📞 . .  handwoven#cottonbatik#kalyanipattucotton#silkcotton#kanchicotton#Kanchipattu#pollachicotton#Negammamcotton#chettinaducotton##handloomedsilk#silkcotton#kotacotton#kotalinen#ikaatcotton#ikkat#indiandesigners#cottonchudi#silkcottonchudi#cottongerogette#pccotton#indianhandloom#iwearhandloom#indianbloggers#indianlooms#
SheRa Batik Catalogue 2019 . . 🎨 Handrawn Batik dari pembatik berpengalaman. . . 🎨 Kami guna Color Batik yang berkualiti, kain tidak lusuh apabila dibasuh beberapa kali. . . 🎨 Boleh customade design yang anda pilih dari pembatik lain. Color latar boleh tukar. . . 🎨 Boleh bagi ukuran sendiri jika hendak batik siap jahit. . . 🎨 Item ready stock akan segera di post selepas pembayaran dilakukan. Item pre order deposit rm 50 sahaja. Tempoh siap 1 - 2 minggu. . .  So uols boleh terus Whatsapp admin (tekan link kat profile) / DM. . .  She Ra Batik " Gaya Batik Terkini "  #batik#sayajualbatik#sherabatik#batiklovermalaysia#kainbatik#batikmodern#batikmurah#batikcotton#batikasli#batiksuteramurah#batiksutera#suteracrepebatik#cottonbatik#kainpasang#jubahbatikcotton#jubahcrepebatik#minikurungbatik#bajukurungbatik#batikpastel#batikcorakabtract#batikmalaysia#brunei#indonesia#singapura
SheRa Batik Catalogue 2019 . . 🎨 Handrawn Batik dari pembatik berpengalaman. . . 🎨 Kami guna Color Batik yang berkualiti, kain tidak lusuh apabila dibasuh beberapa kali. . . 🎨 Boleh customade design yang anda pilih dari pembatik lain. Color latar boleh tukar. . . 🎨 Boleh bagi ukuran sendiri jika hendak batik siap jahit. . . 🎨 Item ready stock akan segera di post selepas pembayaran dilakukan. Item pre order deposit rm 50 sahaja. Tempoh siap 1 - 2 minggu. . .  So uols boleh terus Whatsapp admin (tekan link kat profile) / DM. . .  She Ra Batik " Gaya Batik Terkini "  #batik#sayajualbatik#sherabatik#batiklovermalaysia#kainbatik#batikmodern#batikmurah#batikcotton#batikasli#batiksuteramurah#batiksutera#suteracrepebatik#cottonbatik#kainpasang#jubahbatikcotton#jubahcrepebatik#minikurungbatik#bajukurungbatik#batikpastel#batikcorakabtract#batikmalaysia#brunei#indonesia#singapura
PROMOSI‼️PROMOSI‼️(FREE POS SERAGAM 50psg keatas)  Kain psg(4m)Tempahan lepas Raya Haji dibuka dgn harga promosi 😱Order lebih, Jimat Lebih🥰  1psg-RM100 2-4psg- RM95 5-9psg- RM90 10psg keats RM85 utk 1psg  sila booking segera utk dapatkn harga promosi🥰 Kpd yg tak ada tukang jahit, jgn risau.. kita boleh tlg anda tempah skali jahit👍🏻upah jahit RM38 spsg shj😱  www.wasap.my/+601114920048  #batikkelantanmurah #batikkelantan #batiklukiskelantan #batikcotton #batikcottonmurah #batikcottonmalaysia #jubahbatikcotton #batikcottonspan #batikcottonviscose #batikcrepe #suteracrepe #batikexclusive #batikdieyanadieyabatik #dieyanadieyabatik #dyfabatikempire#batiksedondong#seragambatik #seragambatiksekolah #batiksutera #batiksuterakelantan #batikcottonmalaysia #cottonbatik #kemejabatikcotton #kemejabatiklukis #blousebatikmurah #blousebatik #kaftanbatik #jubahkaftan #jubahsuteracrepe #jubahcotton
PROMOSI‼️PROMOSI‼️(FREE POS SERAGAM 50psg keatas)  Kain psg(4m)Tempahan lepas Raya Haji dibuka dgn harga promosi 😱Order lebih, Jimat Lebih🥰  1psg-RM100 2-4psg- RM95 5-9psg- RM90 10psg keats RM85 utk 1psg  sila booking segera utk dapatkn harga promosi🥰 Kpd yg tak ada tukang jahit, jgn risau.. kita boleh tlg anda tempah skali jahit👍🏻upah jahit RM38 spsg shj😱  www.wasap.my/+601114920048  #batikkelantanmurah #batikkelantan #batiklukiskelantan #batikcotton #batikcottonmurah #batikcottonmalaysia #jubahbatikcotton #batikcottonspan #batikcottonviscose #batikcrepe #suteracrepe #batikexclusive #batikdieyanadieyabatik #dieyanadieyabatik #dyfabatikempire#batiksedondong#seragambatik #seragambatiksekolah #batiksutera #batiksuterakelantan #batikcottonmalaysia #cottonbatik #kemejabatikcotton #kemejabatiklukis #blousebatikmurah #blousebatik #kaftanbatik #jubahkaftan #jubahsuteracrepe #jubahcotton
PROMOSI‼️PROMOSI‼️(FREE POS SERAGAM 50psg keatas)  Kain psg(4m)Tempahan lepas Raya Haji dibuka dgn harga promosi 😱Order lebih, Jimat Lebih🥰  1psg-RM100 2-4psg- RM95 5-9psg- RM90 10psg keats RM85 utk 1psg  sila booking segera utk dapatkn harga promosi🥰 Kpd yg tak ada tukang jahit, jgn risau.. kita boleh tlg anda tempah skali jahit👍🏻upah jahit RM38 spsg shj😱  www.wasap.my/+601114920048  #batikkelantanmurah #batikkelantan #batiklukiskelantan #batikcotton #batikcottonmurah #batikcottonmalaysia #jubahbatikcotton #batikcottonspan #batikcottonviscose #batikcrepe #suteracrepe #batikexclusive #batikdieyanadieyabatik #dieyanadieyabatik #dyfabatikempire#batiksedondong#seragambatik #seragambatiksekolah #batiksutera #batiksuterakelantan #batikcottonmalaysia #cottonbatik #kemejabatikcotton #kemejabatiklukis #blousebatikmurah #blousebatik #kaftanbatik #jubahkaftan #jubahsuteracrepe #jubahcotton
PROMOSI‼️PROMOSI‼️(FREE POS SERAGAM 50psg keatas)  Kain psg(4m)Tempahan lepas Raya Haji dibuka dgn harga promosi 😱Order lebih, Jimat Lebih🥰  1psg-RM100 2-4psg- RM95 5-9psg- RM90 10psg keats RM85 utk 1psg  sila booking segera utk dapatkn harga promosi🥰 Kpd yg tak ada tukang jahit, jgn risau.. kita boleh tlg anda tempah skali jahit👍🏻upah jahit RM38 spsg shj😱  www.wasap.my/+601114920048  #batikkelantanmurah #batikkelantan #batiklukiskelantan #batikcotton #batikcottonmurah #batikcottonmalaysia #jubahbatikcotton #batikcottonspan #batikcottonviscose #batikcrepe #suteracrepe #batikexclusive #batikdieyanadieyabatik #dieyanadieyabatik #dyfabatikempire#batiksedondong#seragambatik #seragambatiksekolah #batiksutera #batiksuterakelantan #batikcottonmalaysia #cottonbatik #kemejabatikcotton #kemejabatiklukis #blousebatikmurah #blousebatik #kaftanbatik #jubahkaftan #jubahsuteracrepe #jubahcotton
MINI KURUNG BATIK EXCLUSIVE 👗Mini Kurung Batik Exclusive / Kain Pasang Belum Jahit (PRE ORDER) 👍🏻Material : Cotton Viscose Italy No 1 ✂️Size : XS - XXL 📱 WS http://www.wasap.my/60109883239 (For Serious Buyer Do Whatsapp Me Now) ✔✔boleh request colour.. ❗❗tempoh order 2 ke 4 minggu (bergantung pada keadaan cuaca dan juga mengikut giliran tempahan. SIAP AWAL POS AWAL) ❌❌warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan  #minikurungbatik #batik #cottonbatik #batiklukis #cottonbatikkelantan #cottonbatikmurah #minikurung  #batikkelantan #batiksuteracrepe #tempahbatik #batikcantik  #handrawn #batikhandrawn  #sayajualbatikmurah #bajuraya2019murah #bazarpaknil #sayajual #kainpasangmurah #kainpasang #bajumurah #raya2019 #bazaar #batiklovers #raya2019 #aidiladha2019
MINI KURUNG BATIK EXCLUSIVE 👗Mini Kurung Batik Exclusive / Kain Pasang Belum Jahit (PRE ORDER) 👍🏻Material : Cotton Viscose Italy No 1 ✂️Size : XS - XXL 📱 WS http://www.wasap.my/60109883239 (For Serious Buyer Do Whatsapp Me Now) ✔✔boleh request colour.. ❗❗tempoh order 2 ke 4 minggu (bergantung pada keadaan cuaca dan juga mengikut giliran tempahan. SIAP AWAL POS AWAL) ❌❌warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan  #minikurungbatik #batik #cottonbatik #batiklukis #cottonbatikkelantan #cottonbatikmurah #minikurung  #batikkelantan #batiksuteracrepe #tempahbatik #batikcantik  #handrawn #batikhandrawn  #sayajualbatikmurah #bajuraya2019murah #bazarpaknil #sayajual #kainpasangmurah #kainpasang #bajumurah #raya2019 #bazaar #batiklovers #raya2019 #aidiladha2019

Loading