Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#cikguseo

Posts tagged as #cikguseo on Instagram

370.081 Posts

. Hitam-hitam si tampuk manggis Sungguhpun hitam di pandang manis . . Leesa Pallazo ada warna hitam tau.Senang nak mic & mac dengan baju apa saja.Tak payah takut kotor.Ada Effect tinggi pulak tu bila pakai😍. . . sapa suka Pallazo warna hitam?? Cuba πŸ™‹πŸ™‹ sikit Kak Mar nak tengok.😊 . . . . #squadbd #bydemifa #palazzoputih #pants #bootcut #bootcutpants #seluarputih #leesapalazzo #kompemselesa #blousetravel  #ajimaura #teamafviral708123215 #terapiinstagram  #instafamous  #pakaianmuslimahmalaysia  #blousecantikmalaysia  #blouselabuhmalaysia  #emmamaembong #ctdk #jubah  #cikgucikgi #gurumalaysia #politeknik #cikgu #bajukurung  #abpbh2019 #tuniclabuh #blouselabuh #cikguseo
. MERDEKA SALE MEMANG BERBALOI πŸ˜ƒ . Jimat bertambah jimat bila mommy membuat pembelian 2 item dan ke atas. Nak tau kenapa? . Sempena Medeka Sale ni kami less 5% utk pembelian loose 2 item dan ke atas. Jimat sesangat πŸ˜ƒ . Mommy list kan item yang dipilih, meh submit order kat akak. Akak kirakan okay πŸ˜‰ . Sebelum tu nak akak share info setiap produk pun boleh, whatsapp je akak. In shaa Allah akak bantu mommy membuat pilihan πŸ€—  Whatsapp tau, akak tunggu. Mommy click kat link bio tu yeh.  #nawalherbalbeauty  #setbersalinnawal #setbersalin #setberpantang #merdekasale  #gelmandianazzahra #mandiherba #herbamandian #intensivetoninglotion #slimminglotion #gelparampilis #param #setbersalinnawal #setbersalin #setberpantang #setbersalinmurah #berpantang #bersalin #ibuhamil #ibuberpantang #ibumengandung #keperluanibuberpantang #femininewash #keperluanbayi #confinementcare #urutbersalin #pilis #cikguseo #bazaarpaknil
T A H N I A H  E N C I K  F A D Z I L πŸ‘πŸ» .  Alhamdulillah syabas buat Encik Fadzil dari Kulim, Kedah. Encik Fadzil dapat nombor telefon saya dari internet. .  Beliau call saya dan beritahu nak mulakan simpanan emas. Dah lama tahu tentang Public Gold katanya tapi tak pasti macam mana nak mula. .  Jadi saya panjangkan perbualan kami di wasap pula. Alhamdulillah Encik Fadzil dah jelas macam mana caranya nak bermula dan saya bantu beliau buka akaun emas GAP. Tahniah kerana cepat bertindak! . . .  Sahabat yang ingin saya bimbing sampai bijak emas, boleh hubungi saya melalui : . . πŸ“Œ WhatsApp : +60135245899 (klik link di bio untuk respons lebih cepat) . .  Zareen Naqiyah Public Gold Business Owner  www.zareennaqiyah.com . .  #publicgoldpenang #publicgoldperak #publicgoldmelaka #publicgoldjohor #dealerpublicgold #emas #dinar #jongkongemas #goldbar #emaslimitededition #emasedisiterhad #maskawin #maskahwin #barangkemas #emas916 #emas999 #emas24karat #emas22karat #emasmurah #kedaiemasonline #emaspatuhsyariah #simpanemas #bisnesemas #pelaburanemas #akaunemas #bukuwangemas #pelaburanpatuhsyariah #duitraya #kutuemas #cikguseo
T A H N I A H  E N C I K  F A D Z I L πŸ‘πŸ» .  Alhamdulillah syabas buat Encik Fadzil dari Kulim, Kedah. Encik Fadzil dapat nombor telefon saya dari internet. .  Beliau call saya dan beritahu nak mulakan simpanan emas. Dah lama tahu tentang Public Gold katanya tapi tak pasti macam mana nak mula. .  Jadi saya panjangkan perbualan kami di wasap pula. Alhamdulillah Encik Fadzil dah jelas macam mana caranya nak bermula dan saya bantu beliau buka akaun emas GAP. Tahniah kerana cepat bertindak! . . .  Sahabat yang ingin saya bimbing sampai bijak emas, boleh hubungi saya melalui : . . πŸ“Œ WhatsApp : +60135245899 (klik link di bio untuk respons lebih cepat) . .  Zareen Naqiyah Public Gold Business Owner  www.zareennaqiyah.com . .  #publicgoldpenang #publicgoldperak #publicgoldmelaka #publicgoldjohor #dealerpublicgold #emas #dinar #jongkongemas #goldbar #emaslimitededition #emasedisiterhad #maskawin #maskahwin #barangkemas #emas916 #emas999 #emas24karat #emas22karat #emasmurah #kedaiemasonline #emaspatuhsyariah #simpanemas #bisnesemas #pelaburanemas #akaunemas #bukuwangemas #pelaburanpatuhsyariah #duitraya #kutuemas #cikguseo
The new and improved Meeracle facial cleanser is the first in Asia to have a unique blend of gemstone extracts and natural active ingredients in it's formula, leaving skin feeling pure and refreshed after every wash. . . . . www.meeracle.com.my ‡‡: @meeracle.skincare.malaysia @meeracle.skincare.malaysia @meeracle.skincare.malaysia . . Info lanjut klik links bio ke:@meeracle.cod.johor πŸ“²+6016.2170046
Nihhh min share cara nk main dengan anak/anak saudara/adik/budak2😎😎 . Tag kawan korg yg mcm ni & follow @watchoutlet_my . #lawakteroks #kiniviral #lawakhangit #lawak#125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #y15 #matmoto #ex5familia #cikguseo #uitm #unisza #upsi #upm #um #ukm #usim #utm #unitenbangi #utem
ASET WANITA ANDA KURANG MEMUASKAN? πŸ™„ . πŸ’ Payudara kendur, kecil dan saiz yang tidak seimbang 🌰 Puting gelap 🍐 Punggung pula jatuh dan leper πŸ₯œ Stretch marks & selulit πŸ— Kulit geleber  Jom gunakan happy cream sebagai penjagaan luaran mahkota anda. Jangan tunggu lama².. Lagi lama anda bertindak, lagi lama la nak dapat result yg mengancam πŸ‘πŸ˜ . Happy cream ni sesuai untuk ibu mengandung & menyusu tau. Selamat untuk baby dan suami juga 🀭 . πŸ“² Whatsapp Http://www.wasap.my/60163522165/happycream . #breastserum #teampinkladyaa #breastpumpmalaysia #cikguseo #pinkladybodyperfection #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #teampinklady #ubatbesarkanpayudara #produkpayudara #produkno1terbaikuntukwanita #pinkladyhappycream #breastcreammalaysia #instashopmalaysia #suamiisteri #asetmantap #dropshipwanted #kekalmuda #rahsiakulitcantik #payudarabesar #produkviral2019 #seksiuntuksuami #bajunikah #bazaarpaknil #kadkahwinmalaysia #jomkahwin #pelaminbajet #bconfident #tilambaby #setberpantang
ASET WANITA ANDA KURANG MEMUASKAN? πŸ™„ . πŸ’ Payudara kendur, kecil dan saiz yang tidak seimbang 🌰 Puting gelap 🍐 Punggung pula jatuh dan leper πŸ₯œ Stretch marks & selulit πŸ— Kulit geleber  Jom gunakan happy cream sebagai penjagaan luaran mahkota anda. Jangan tunggu lama².. Lagi lama anda bertindak, lagi lama la nak dapat result yg mengancam πŸ‘πŸ˜ . Happy cream ni sesuai untuk ibu mengandung & menyusu tau. Selamat untuk baby dan suami juga 🀭 . πŸ“² Whatsapp Http://www.wasap.my/60163522165/happycream . #breastserum #teampinkladyaa #breastpumpmalaysia #cikguseo #pinkladybodyperfection #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #teampinklady #ubatbesarkanpayudara #produkpayudara #produkno1terbaikuntukwanita #pinkladyhappycream #breastcreammalaysia #instashopmalaysia #suamiisteri #asetmantap #dropshipwanted #kekalmuda #rahsiakulitcantik #payudarabesar #produkviral2019 #seksiuntuksuami #bajunikah #bazaarpaknil #kadkahwinmalaysia #jomkahwin #pelaminbajet #bconfident #tilambaby #setberpantang
ASET WANITA ANDA KURANG MEMUASKAN? πŸ™„ . πŸ’ Payudara kendur, kecil dan saiz yang tidak seimbang 🌰 Puting gelap 🍐 Punggung pula jatuh dan leper πŸ₯œ Stretch marks & selulit πŸ— Kulit geleber  Jom gunakan happy cream sebagai penjagaan luaran mahkota anda. Jangan tunggu lama².. Lagi lama anda bertindak, lagi lama la nak dapat result yg mengancam πŸ‘πŸ˜ . Happy cream ni sesuai untuk ibu mengandung & menyusu tau. Selamat untuk baby dan suami juga 🀭 . πŸ“² Whatsapp Http://www.wasap.my/60163522165/happycream . #breastserum #teampinkladyaa #breastpumpmalaysia #cikguseo #pinkladybodyperfection #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #teampinklady #ubatbesarkanpayudara #produkpayudara #produkno1terbaikuntukwanita #pinkladyhappycream #breastcreammalaysia #instashopmalaysia #suamiisteri #asetmantap #dropshipwanted #kekalmuda #rahsiakulitcantik #payudarabesar #produkviral2019 #seksiuntuksuami #bajunikah #bazaarpaknil #kadkahwinmalaysia #jomkahwin #pelaminbajet #bconfident #tilambaby #setberpantang
ASET WANITA ANDA KURANG MEMUASKAN? πŸ™„ . πŸ’ Payudara kendur, kecil dan saiz yang tidak seimbang 🌰 Puting gelap 🍐 Punggung pula jatuh dan leper πŸ₯œ Stretch marks & selulit πŸ— Kulit geleber  Jom gunakan happy cream sebagai penjagaan luaran mahkota anda. Jangan tunggu lama².. Lagi lama anda bertindak, lagi lama la nak dapat result yg mengancam πŸ‘πŸ˜ . Happy cream ni sesuai untuk ibu mengandung & menyusu tau. Selamat untuk baby dan suami juga 🀭 . πŸ“² Whatsapp Http://www.wasap.my/60163522165/happycream . #breastserum #teampinkladyaa #breastpumpmalaysia #cikguseo #pinkladybodyperfection #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #teampinklady #ubatbesarkanpayudara #produkpayudara #produkno1terbaikuntukwanita #pinkladyhappycream #breastcreammalaysia #instashopmalaysia #suamiisteri #asetmantap #dropshipwanted #kekalmuda #rahsiakulitcantik #payudarabesar #produkviral2019 #seksiuntuksuami #bajunikah #bazaarpaknil #kadkahwinmalaysia #jomkahwin #pelaminbajet #bconfident #tilambaby #setberpantang
ASET WANITA ANDA KURANG MEMUASKAN? πŸ™„ . πŸ’ Payudara kendur, kecil dan saiz yang tidak seimbang 🌰 Puting gelap 🍐 Punggung pula jatuh dan leper πŸ₯œ Stretch marks & selulit πŸ— Kulit geleber  Jom gunakan happy cream sebagai penjagaan luaran mahkota anda. Jangan tunggu lama².. Lagi lama anda bertindak, lagi lama la nak dapat result yg mengancam πŸ‘πŸ˜ . Happy cream ni sesuai untuk ibu mengandung & menyusu tau. Selamat untuk baby dan suami juga 🀭 . πŸ“² Whatsapp Http://www.wasap.my/60163522165/happycream . #breastserum #teampinkladyaa #breastpumpmalaysia #cikguseo #pinkladybodyperfection #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #teampinklady #ubatbesarkanpayudara #produkpayudara #produkno1terbaikuntukwanita #pinkladyhappycream #breastcreammalaysia #instashopmalaysia #suamiisteri #asetmantap #dropshipwanted #kekalmuda #rahsiakulitcantik #payudarabesar #produkviral2019 #seksiuntuksuami #bajunikah #bazaarpaknil #kadkahwinmalaysia #jomkahwin #pelaminbajet #bconfident #tilambaby #setberpantang
ASET WANITA ANDA KURANG MEMUASKAN? πŸ™„ . πŸ’ Payudara kendur, kecil dan saiz yang tidak seimbang 🌰 Puting gelap 🍐 Punggung pula jatuh dan leper πŸ₯œ Stretch marks & selulit πŸ— Kulit geleber  Jom gunakan happy cream sebagai penjagaan luaran mahkota anda. Jangan tunggu lama².. Lagi lama anda bertindak, lagi lama la nak dapat result yg mengancam πŸ‘πŸ˜ . Happy cream ni sesuai untuk ibu mengandung & menyusu tau. Selamat untuk baby dan suami juga 🀭 . πŸ“² Whatsapp Http://www.wasap.my/60163522165/happycream . #breastserum #teampinkladyaa #breastpumpmalaysia #cikguseo #pinkladybodyperfection #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #teampinklady #ubatbesarkanpayudara #produkpayudara #produkno1terbaikuntukwanita #pinkladyhappycream #breastcreammalaysia #instashopmalaysia #suamiisteri #asetmantap #dropshipwanted #kekalmuda #rahsiakulitcantik #payudarabesar #produkviral2019 #seksiuntuksuami #bajunikah #bazaarpaknil #kadkahwinmalaysia #jomkahwin #pelaminbajet #bconfident #tilambaby #setberpantang
ROYAL BEE EYEMASK KARISMA.  With Honey & Hamamelis Virginiana Eye Mask Royal bee ini dapat membantu masalah "Eye Bag"  Penggunaan RoyalBee EyeMask secara konsisten ni akan membantu :- πŸ‘‰Menegangkan kulit bahagian mata yang kendur dan berkedut . πŸ‘‰Mencerahkan balik keliling mata yang gelap akibat mata letih dan kurang rehat . πŸ‘‰Membekalkan lembapan yang tinggi pada kulit bawah mata kerana bahagian mata sgt sensitif dan nipis . πŸ‘‰Mengurangkan garis halus iaitu tanda2 penuaan . πŸ‘‰Mengurangkan kedutan bawah mata disebabkan faktor usia. πŸ‘‰Menjadikan mata anda lebih bersinar sinar & menawan πŸ‘‰Mengurangkan rasa tidak selesa atau kerengsaan di bahagian mata akibat terlalu lama mengadap telifon @ screen komputer.  Penting nya penjagaan mata untuk kelihatan lebih muda dari usia .. 😍 jangan lupa untuk segera dapatkan produk terbaru keluaran Karisma Cosmetic ini.  Pasti....Chantikkkkk Sangattttt!!! #eyemask #karismacosmeticmelaka #karismacosmetic #karismaempayar  #stokiskcmelaka #stokissahkarisma #melorkarismaempayar #stokiskarismaempayar #cikguseo #agentwanted #dropshipwanted
ASET WANITA ANDA KURANG MEMUASKAN? πŸ™„ . πŸ’ Payudara kendur, kecil dan saiz yang tidak seimbang 🌰 Puting gelap 🍐 Punggung pula jatuh dan leper πŸ₯œ Stretch marks & selulit πŸ— Kulit geleber  Jom gunakan happy cream sebagai penjagaan luaran mahkota anda. Jangan tunggu lama².. Lagi lama anda bertindak, lagi lama la nak dapat result yg mengancam πŸ‘πŸ˜ . Happy cream ni sesuai untuk ibu mengandung & menyusu tau. Selamat untuk baby dan suami juga 🀭 . πŸ“² Whatsapp Http://www.wasap.my/60163522165/happycream . #breastserum #teampinkladyaa #breastpumpmalaysia #cikguseo #pinkladybodyperfection #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #teampinklady #ubatbesarkanpayudara #produkpayudara #produkno1terbaikuntukwanita #pinkladyhappycream #breastcreammalaysia #instashopmalaysia #suamiisteri #asetmantap #dropshipwanted #kekalmuda #rahsiakulitcantik #payudarabesar #produkviral2019 #seksiuntuksuami #bajunikah #bazaarpaknil #kadkahwinmalaysia #jomkahwin #pelaminbajet #bconfident #tilambaby #setberpantang
ASET WANITA ANDA KURANG MEMUASKAN? πŸ™„ . πŸ’ Payudara kendur, kecil dan saiz yang tidak seimbang 🌰 Puting gelap 🍐 Punggung pula jatuh dan leper πŸ₯œ Stretch marks & selulit πŸ— Kulit geleber  Jom gunakan happy cream sebagai penjagaan luaran mahkota anda. Jangan tunggu lama².. Lagi lama anda bertindak, lagi lama la nak dapat result yg mengancam πŸ‘πŸ˜ . Happy cream ni sesuai untuk ibu mengandung & menyusu tau. Selamat untuk baby dan suami juga 🀭 . πŸ“² Whatsapp Http://www.wasap.my/60163522165/happycream . #breastserum #teampinkladyaa #breastpumpmalaysia #cikguseo #pinkladybodyperfection #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #teampinklady #ubatbesarkanpayudara #produkpayudara #produkno1terbaikuntukwanita #pinkladyhappycream #breastcreammalaysia #instashopmalaysia #suamiisteri #asetmantap #dropshipwanted #kekalmuda #rahsiakulitcantik #payudarabesar #produkviral2019 #seksiuntuksuami #bajunikah #bazaarpaknil #kadkahwinmalaysia #jomkahwin #pelaminbajet #bconfident #tilambaby #setberpantang
ASET WANITA ANDA KURANG MEMUASKAN? πŸ™„ . πŸ’ Payudara kendur, kecil dan saiz yang tidak seimbang 🌰 Puting gelap 🍐 Punggung pula jatuh dan leper πŸ₯œ Stretch marks & selulit πŸ— Kulit geleber  Jom gunakan happy cream sebagai penjagaan luaran mahkota anda. Jangan tunggu lama².. Lagi lama anda bertindak, lagi lama la nak dapat result yg mengancam πŸ‘πŸ˜ . Happy cream ni sesuai untuk ibu mengandung & menyusu tau. Selamat untuk baby dan suami juga 🀭 . πŸ“² Whatsapp Http://www.wasap.my/60163522165/happycream . #breastserum #teampinkladyaa #breastpumpmalaysia #cikguseo #pinkladybodyperfection #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #teampinklady #ubatbesarkanpayudara #produkpayudara #produkno1terbaikuntukwanita #pinkladyhappycream #breastcreammalaysia #instashopmalaysia #suamiisteri #asetmantap #dropshipwanted #kekalmuda #rahsiakulitcantik #payudarabesar #produkviral2019 #seksiuntuksuami #bajunikah #bazaarpaknil #kadkahwinmalaysia #jomkahwin #pelaminbajet #bconfident #tilambaby #setberpantang
SALE BLOUSE ALYA . . ❀ Material lycra ironless ❀ nursing and wudhu friendly . πŸ’– RM45/pc / RM100/3pcs πŸ’– Pos RM8 (sem) / RM12 (SS) . Saiz s m . Order: ⭐pm fb An-Naafiqa Apparel ⭐ whatsapp 017 708 3809 . #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousemurah #blousemodern #blousepanjang #blousepanjang #blousemoden #bajukuliah #tunikmuslimahmurah #tuniccantik #tunik #bajuironless #bajukuliahmurah #bajukerjamurah #tunikmoden #tuniklabuh #tunikmuslimahmurah #blousenursingfriendly #blousenursing #blousenursingmurah #blouseruffle #blouselonggar #blousekerja #blousemurah #tunikmurah #saleblouse #clearancesale #bajubawah80 #raya2019 19 #bajuraya2019 #ajimaura #cikguseo

Loading