Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#cetakbaju

Posts tagged as #cetakbaju on Instagram

158.548 Posts

Siap tempahan dari MAREO AUDIO ENTERTAINMENT.. Deejay Ohsem Ipoh!! Semoga terus sukses dan memeriahkan lagi majlis2 yg menggunakan khidmat miker ye..inshaAllah.. Untuk sebarang tempahan & pertanyaan, sila hubungi kami di: www.wasap.my/601159008974  #zarmartworks #cetakbaju #baju #printbaju #ipohcetak #ipohcetakbaju #heatpress
Breaking news: Messi will be included in the squad for Dortmund clash & he'll start on the bench & will come on depending on the situation if all goes well he will play atleast 20 minutes!
NORIEY BRIDAL (20pcs) โœ… . . Tempahan dari Owner Noriey Bridal dan Juga Owner dari Sobella Beauty . Repeat Order untuk kali Ketiga . Alhamdulillah dpt siap pada tarikh yg diminta . ๐Ÿ˜Š . . Contact Us: 0179235773 (Whatsapp) (Reply 24hours) . Open [ 10.00am-6.00pm ] .  HARGA DIJAMIN TERMURAH!! #cetakbaju #tshirtprinting #printbaju #silkscreenprinting #bajukelas #cetakbajukelas #tshirtkelasmurah #pt3 #spm #tshirtkelas #tshirt #embroidery #heatpress #cetaktshirt #printtshirt #raglan  #gildan #raglanshirt #batch99 #batch00 #batch01 #batch02 #batch03 #bajufamilymurah #bajumurah #bajukeluarga #bajukeluargamurah #bajukelas #bajukelasmurah #bajuclub #uitm
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Jangan putus asa @syadaamzahh โค๏ธ Syada ada penyokong yang sangat supportive! Mereka banyak luangkan masa & tenaga buat Syada. Di sini bukan penamat, tapi permulaan untuk terus berusaha supaya menjadi bintang yang bersinar di luar sana. Good luck in future Syada! Thanks fans, sudi buat baju dengan Faez ๐Ÿ˜Š @syadasquad . . . “KITA BAGI HARGA KILANG” . .  #sublimation #jersi #jersimurah #tshirtprinting #interlock #cetakbaju #vinyl #silkscreen #embroidery #korporat #bajukorporat #groupbikers #grouphiking #beauty #style # food #diy #gaming #decor #music #tvandmovies #scienceandtech #animals #auto #travel #tshirtmurah #tshirtprinting #printingbangi
Thanks to our customerโค๏ธ . Untuk tempahan : Call / SMS / Whatsapp: 018-3736258 24 hours opened  COD : KL / SELANGOR  Post : Worldwide  Click link for direct Whatsapp http://Wasap.my/60183736258  We are professional for : Sublimation printing  Silkscreen printing  CMYK Printing Heatpress Embroidery  #tshirt#baju#bajumurah#cetakbajukelas#usm#bajukelas#sapotlocal#cetakbaju#ukm#um#uthm#cetakbajumurah#sublimatiohmurah#printingsublimationmurah#sbp#mrsm#sma#smka#sayajualmurah#msu
๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต Nak ride tapi nak seragam, nak baju semua geng2 dan membe2  sama, tp nak quality shantik! Kami boleh bantu anda! Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! ๐Ÿ’ฅkami print dan design ๐Ÿ’ฅcetak dan print ๐Ÿ’ฅdesign dan cetak baju ๐Ÿ’ฅquality cotton ๐Ÿ’ฅready stock utk semua size #printcetakbaju #bajubudakcetak #cetakbaju #printcetakbaju #printingbaju #shirtreadystocksize #cetakbajuteam #cetakpritnbaju #bajucompany #bajudepartment #y15  #y15malaysia  #y15official  #y15malaya_official  #rs150  #rs150malaysia  #rs150malaysia_official
๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต Nak ride tapi nak seragam, nak baju semua geng2 dan membe2  sama, tp nak quality shantik! Kami boleh bantu anda! Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! ๐Ÿ’ฅkami print dan design ๐Ÿ’ฅcetak dan print ๐Ÿ’ฅdesign dan cetak baju ๐Ÿ’ฅquality cotton ๐Ÿ’ฅready stock utk semua size #printcetakbaju #bajubudakcetak #cetakbaju #printcetakbaju #printingbaju #shirtreadystocksize #cetakbajuteam #cetakpritnbaju #bajucompany #bajudepartment #y15  #y15malaysia  #y15official  #y15malaya_official  #rs150  #rs150malaysia  #rs150malaysia_official
๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘• Anda ada company? ๐Ÿคต๐Ÿผ Anda ada kedai?๐Ÿ•ต๐Ÿผ Anda pegawai kerajaan?๐Ÿ‘ฎ๐Ÿป Anda pekerja swasta?๐Ÿ‘ท๐Ÿป ๐Ÿ‘• Nak buat baju opis, company, department anda? Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! ๐Ÿ’ฅkami print dan design ๐Ÿ’ฅcetak dan print ๐Ÿ’ฅdesign dan cetak baju ๐Ÿ’ฅquality cotton ๐Ÿ’ฅready stock utk semua size #printcetakbaju #bajubudakcetak #cetakbaju #printcetakbaju #printingbaju #shirtreadystocksize #cetakbajuteam #cetakpritnbaju #bajucompany #bajudepartment
๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘• Anda ada company? ๐Ÿคต๐Ÿผ Anda ada kedai?๐Ÿ•ต๐Ÿผ Anda pegawai kerajaan?๐Ÿ‘ฎ๐Ÿป Anda pekerja swasta?๐Ÿ‘ท๐Ÿป ๐Ÿ‘• Nak buat baju opis, company, department anda? Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! ๐Ÿ’ฅkami print dan design ๐Ÿ’ฅcetak dan print ๐Ÿ’ฅdesign dan cetak baju ๐Ÿ’ฅquality cotton ๐Ÿ’ฅready stock utk semua size #printcetakbaju #bajubudakcetak #cetakbaju #printcetakbaju #printingbaju #shirtreadystocksize #cetakbajuteam #cetakpritnbaju #bajucompany #bajudepartment
๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘• Anda ada company? ๐Ÿคต๐Ÿผ Anda ada kedai?๐Ÿ•ต๐Ÿผ Anda pegawai kerajaan?๐Ÿ‘ฎ๐Ÿป Anda pekerja swasta?๐Ÿ‘ท๐Ÿป ๐Ÿ‘• Nak buat baju opis, company, department anda? Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! ๐Ÿ’ฅkami print dan design ๐Ÿ’ฅcetak dan print ๐Ÿ’ฅdesign dan cetak baju ๐Ÿ’ฅquality cotton ๐Ÿ’ฅready stock utk semua size #printcetakbaju #bajubudakcetak #cetakbaju #printcetakbaju #printingbaju #shirtreadystocksize #cetakbajuteam #cetakpritnbaju #bajucompany #bajudepartment
Minne birthday party set Pink Romper + tutu + headband Rm45  WhatsApp 0133308381  #tshirtbirthday#tshirtfamily#tshirtptinting#printtshirt#cetakbaju#bajucetak
KILANG CETAK BAJU MURAH MURAH, “Terima Kasih Atas Kepercayaan”& Peluang Dari Nya,,, Amin • Terus Whatsupp atau klik link whatsupp di bawah  https://wa.me/60123499621?text=promo๐Ÿ˜Šsep  https://wa.me/60123499621?text=promo๐Ÿ˜Šsep  Rasa Nak lebih selesa Datang ke kilang kami , Anda Boleh lihat cara kami cetak baju,  Alamat kami: TAJAM Printing  15A jalan Jernai 2, Medan Idaman,Jalan Gombak, 53100 Kuala Lumpur. *sebelah Dobi queen ,Tingkat 1 • #tajamprinting #printingmurah #cetakbaju #cetakbajumurah #baju #bajusilkscreen #silkscreen #jomcetakbaju #bajumotor #bajukelab #bajurewang #bajudesignsendiri
Nak beli baju murah tapi tak tahu kat mana โ‰๏ธ Nak baju design cantik tapi tak tahu kat mana โ‰๏ธ Nak buat baju event yang murah dan berkualiti โ‰๏ธ Di @azclothingstyle korang boleh jumpa baju ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ √ 100% cotton √ boleh custom design √ design ikut kegemaran √ harga mampu milik √ dapat freegift untuk pembelian 5pcs ke atas √ kualiti 200%  Kami menerima tempahan t-shirt ~ baju kelas ~ baju rewang ~ family day ~ baju convoi ~ event  Haa, tunggu apa lagiโ€ผ๏ธ Meh klik link di bio ๐Ÿ“ฒ01123125732  #bajuprinting #printingcustom #printingbajumurah #printingdesign #printingbajukelas #bajubajetmurah #printingtshirtmurah #familyday #bajukelas #bajucottonmurah #bajuonline #printingservices #tshirtlovers #cetakbaju #bajustyle
KILANG CETAK BAJU MURAH MURAH, “Terima Kasih Atas Kepercayaan”& Peluang Dari Nya,,, Amin • Terus Whatsupp atau klik link whatsupp di bawah  https://wa.me/60123499621?text=promo๐Ÿ˜Šsep  https://wa.me/60123499621?text=promo๐Ÿ˜Šsep  Rasa Nak lebih selesa Datang ke kilang kami , Anda Boleh lihat cara kami cetak baju,  Alamat kami: TAJAM Printing  15A jalan Jernai 2, Medan Idaman,Jalan Gombak, 53100 Kuala Lumpur. *sebelah Dobi queen ,Tingkat 1 • #tajamprinting #printingmurah #cetakbaju #cetakbajumurah #baju #bajusilkscreen #silkscreen #jomcetakbaju #bajumotor #bajukelab #bajurewang #bajudesignsendiri
KILANG CETAK BAJU MURAH MURAH, “Terima Kasih Atas Kepercayaan”& Peluang Dari Nya,,, Amin • Terus Whatsupp atau klik link whatsupp di bawah  https://wa.me/60123499621?text=promo๐Ÿ˜Šsep  https://wa.me/60123499621?text=promo๐Ÿ˜Šsep  Rasa Nak lebih selesa Datang ke kilang kami , Anda Boleh lihat cara kami cetak baju,  Alamat kami: TAJAM Printing  15A jalan Jernai 2, Medan Idaman,Jalan Gombak, 53100 Kuala Lumpur. *sebelah Dobi queen ,Tingkat 1 • #tajamprinting #printingmurah #cetakbaju #cetakbajumurah #baju #bajusilkscreen #silkscreen #jomcetakbaju #bajumotor #bajukelab #bajurewang #bajudesignsendiri
Our back line is our biggest problem, so many mistakes in every fucking game, Ter Stegen has to suffer a lot because our the non organised back line, I hope Umtiti gets back to his best & won't have any problem with the injuries. We needed De Ligt but he didn't come, it's not the board's mistake they everything to land him but he preferred other things.
Messi & Dembele are back training with group!
@frenkiedejong โคโคโค
CETAK BAJU MURAH ๐Ÿ‘• by Bintang Printing โญ ๐Ÿฅฐ Menawarkan perkhidmatan cetakan yang mesra, cepat dan berkualiti. Perkhidmatan silkscreen, heatpress, sublimation dan sulam. ๐Ÿฅณ Rundingan atau tempahan kita boleh berhubung melalui aplikasi _whatsapp_ ataupun bersemuka di kawasan berdekatan. ๐Ÿง Berminat, hubungi nombor tertera; http://www.wasap.my/60146755979/bintangprinting  #tshirt #cetakbaju #copbaju #silkscreen #sablon #familyday #cetakbajumurah #sublimationmurahsabah #cetakbajumurahsabah #sublimation #tribaldesign #tribal #standardsublimation #silkscreen #sablon #dye #cobbajumurahsabah #tshirt #muslimah #heatpress #stiker #seluar #sulam #koprat #korporat #korporat #sulamkorporatmurah #sabahprinting #printing
CETAK BAJU MURAH ๐Ÿ‘• by Bintang Printing โญ ๐Ÿฅฐ Menawarkan perkhidmatan cetakan yang mesra, cepat dan berkualiti. Perkhidmatan silkscreen, heatpress, sublimation dan sulam. ๐Ÿฅณ Rundingan atau tempahan kita boleh berhubung melalui aplikasi _whatsapp_ ataupun bersemuka di kawasan berdekatan. ๐Ÿง Berminat, hubungi nombor tertera; http://www.wasap.my/60146755979/bintangprinting  #tshirt #cetakbaju #copbaju #silkscreen #sablon #familyday #cetakbajumurah #sublimationmurahsabah #cetakbajumurahsabah #sublimation #tribaldesign #tribal #standardsublimation #silkscreen #sablon #dye #cobbajumurahsabah #tshirt #muslimah #heatpress #stiker #seluar #sulam #koprat #korporat #korporat #sulamkorporatmurah #sabahprinting #printing
Baju FAMILY DAY? KELAB PERSATUAN? BAJU UNTUK EVENT KHAS?  WHATSAPP 017 8969 315 UNTUK RESPON SEGERA.  #cetakbaju #cetaktshirt #cetaktshirtmurah #servisprinting #heatpress #embroidery #silkscreen #cetakbajusabah #sabah #kotakinabalu #tawau #lahaddatu #sandakan #sayajual #printbajumurah #ilovesabah #bki #souvenirs #sabahsouvenirs #kilangprinting#tshirthiking #hiking#bajufamilydaymurah#printbajukk#bajukelas
Baju FAMILY DAY? KELAB PERSATUAN? BAJU UNTUK EVENT KHAS?  WHATSAPP 017 8969 315 UNTUK RESPON SEGERA.  #cetakbaju #cetaktshirt #cetaktshirtmurah #servisprinting #heatpress #embroidery #silkscreen #cetakbajusabah #sabah #kotakinabalu #tawau #lahaddatu #sandakan #sayajual #printbajumurah #ilovesabah #bki #souvenirs #sabahsouvenirs #kilangprinting#tshirthiking #hiking#bajufamilydaymurah#printbajukk#bajukelas
Baju FAMILY DAY? KELAB PERSATUAN? BAJU UNTUK EVENT KHAS?  WHATSAPP 017 8969 315 UNTUK RESPON SEGERA.  #cetakbaju #cetaktshirt #cetaktshirtmurah #servisprinting #heatpress #embroidery #silkscreen #cetakbajusabah #sabah #kotakinabalu #tawau #lahaddatu #sandakan #sayajual #printbajumurah #ilovesabah #bki #souvenirs #sabahsouvenirs #kilangprinting#tshirthiking #hiking#bajufamilydaymurah#printbajukk#bajukelas
Menarik kan ?? Mai tengok dulu ig kami... Tengah survey nak buat baju team ?? Nk pakai pada hari event biar nampak kemas dan seragam ? Kat sini boleh print baju TIADA MINIMUM ORDER . Ws kami utk order 014-5125947. Kepuasan anda keutamaan kami. Anda bayar kami buat. Mari tempah baju dengan kami mengikut design dan bajet anda. Sesuai utk cetak BAJU KELAS, BAJU KELAB , FAMILY DAY dan juga AKTIVITI KHAS. Inginkan kualiti yg cantik dengan harga yang sempurna ?? whatsapp 014-512 5947.  Harga kita bincang sampai jadi, tp jangan sampai saya yg 'mati'. Hehehe . #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakbajuselangor #cetakbajumalaysia #selamatpagimalaysia #sayasayangmalaysia #printbaju #printbajumurah #kelantanfa #quputeh #mujuradapamoga #selamatpagi #printbajumalaysia #cetakbajumalaysia #cetakbajumurmur #kingcoco #msl #faizsubri #lofattah #bajumurah #igshop #bajufashion #baju #jepsariyanti #qalifmoden #izaraaishah #davidteo #matover #coway #cowaymalaysia #superbikemalaysia
In the end patience pays off

Loading