Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#beautyhacks

Posts tagged as #beautyhacks on Instagram

383.285 Posts

__ My daily skincare routine, one set of anti aging (maklumlah dah meningkat usia), forever my favourite - set timewise miracle 3D  From left - skinvi brush+cleanser (act like exfoliator sebab tekstur cleanser seperti butiran halus ), softener, eye cream, day cream moisturiser with spf 30, cc cream. (Done! I’m ready for going to class). #marykay #marykaylife #beautytips #beautyhacks #glassskin
๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ° ° ° ° ° followforlike#ัะพะฒะตั‚ั‹#f4f#ะฒะทะฐะธะผะฝะฐัะฟะพะดะฟะธัะบะฐ#instalikes#followforfollow#lfl#beautyhacks#selfcarehacks#selfcarehelp#selfcareaccount#redaethsthetic#selfcarethreads#selfcare
Teal . . . . . . .  FOLLOW ๐Ÿ‘‰๐Ÿป@diyfashionhacks FOLLOW ๐Ÿ‘‰๐Ÿป@homedecorsideas FOLLOW ๐Ÿ‘‰๐Ÿป@diysmakeups FOLLOW ๐Ÿ‘‰๐Ÿป@womenoutfitideas  DM For Credit . ::: ๐ŸŽฅ by @diyfashionhacks  #beautyhacks #doitforyourself #beautytip #makeuphacks ::: #diycraft #diyfun #diyvideos #diytutorial #diyfuture #easydiy ::: #diyidea #tutorialsvideos #crafthandmade #craftoftheday #craftlovers #craftstagram ::: #makeityourself #makeallthethings #makingthings #makingstuff #handsatwork #craftyfingers #instacrafts #boomboom #troomtroom
GIVEAWAY BELOW ๐Ÿพโ€ผ๏ธ Wow. Today marks 1 year since I became my own boss and officially started The Mane Artistry as an independent stylist. I had been contemplating for awhile about leaving the commission salon I was currently at and making the jump going off on my own. I was scared and fearful that no one would follow. Especially after working my ass off building up a strong clientele to the point where I was so booked up I had to close my books. But let me tell ya... it was one of the best career decisions I have ever made. I wouldn’t be where I am today if it wasn’t for all my amazing clients! I am so deeply grateful for all the love and support you have continued to show me. I know many many of you reach out asking “when will you be accepting new clients”? I honestly wish I could add more working hours into my 10 hr day to be able to take on new people but the reality is, it’s just me behind the chair at the moment. I do not have an assistant, I also cut hair as well making it difficult to partner with another stylist to “finish” and in all honestly...I love styling and completing my work on my client @ the end. I will be posting some new spots for limited new clients! & stay tuned for some exciting things happening soon! HERE’S TO ALL MY BOSS LADIES๐Ÿพ๐Ÿฅ‚ out thereeeee! If any of you stylists have any questions that are more personal feel free to dm or text me ! I’d love to chat!  With that being said and in celebration of my 1 year on my own- I want to GIVEAWAY ๐ŸŽ‰  ๐Ÿ. ๐Ž๐ง๐ž ๐…๐‘๐„๐„ ๐œ๐จ๐ฅ๐จ๐ซ & ๐œ๐ฎ๐ญ ๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐œ๐ž ๐ญ๐จ ๐š ๐๐„๐– ๐‚๐‹๐ˆ๐„๐๐“. ๐Ÿ. ๐Ž๐ง๐ž ๐…๐‘๐„๐„ ๐œ๐จ๐ฅ๐จ๐ซ & ๐œ๐ฎ๐ญ ๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐œ๐ž ๐ญ๐จ ๐š ๐„๐—๐ˆ๐’๐“๐ˆ๐๐† ๐‚๐‹๐ˆ๐„๐๐“. (๐ฏ๐š๐ฅ๐ฎ๐ž๐ ๐š๐ญ $๐Ÿ๐Ÿ•๐ŸŽ+) . . All you need to do is: . . โค๏ธ 1. LIKE this photo โœจ 2. Make sure you are following me
Hayoo siapaa yg punya masalah mata pandaaa?  Nihh cobainn keduaa produk inii TAPI RUTINNN! hihiiii 1. Eye cream dari @msglowbeauty  2. sonic eye massager by @sunmay_kana  Yg aku rasainn pake kedua produk diatas secaraa rutinn dark circle sedikit memudarr begitupun mataa pandaa akuu! ๐Ÿ˜† Penasaran mending langsung aja cobaa dan buktiin sendirii bebiii!โœจ Selamat mencobaa yaahh!๐Ÿ’– . #zonamakeup #makeup #dailymakeup #tutorialmakeupnatural #ivgbeauty #ivgtips #makeupnatural  #tampilcantik #cantiknaturalaja #makeupindonesia #makeupgraduation #makeuptutorial #makeupideas #makeupparty #makeuponpoint #makeuplover  #tampilcantik #bvlogger #ragam_kecantikan #ragamkecantikan #indobeautygram  #tutorialmakeupnatural #tutorialmakeup #makeupindonesia #makeupnatural #zonacantikwanita #makeup #makeupaddict #beautyhacks #beautytips #tipsmakeup  #tutorialmakeupkorea #tutorialmakeupnatural #beauty #lipcream .
Doing a patch test beforehand is one of the most important steps you can incorporate into your beauty regimen. . . Only at @beauteoils . . #skincare #skincareroutine #acne #scarring #dryskin #eyemakeup #eyeglam #beautytutorial #eyetutorial #lashes #liner  #hudabeauty #wakeupandmakeup #beautyhacks #lipstick #lipstickhack #beautytips #beauty #eyes #eyemakeuptutorial  #makeuptutorial #makeupartist #makeuplook
Halooo bebbb ๐Ÿ’• . Kamu juga bisa lohhh melakukan facial sendiri di rumah agar kulit bisa bersih dan bebas dari kotoran yang menyumbat pori-pori ๐Ÿ˜ƒ . Yuk simak tips dari Japan Softlens ini ๐Ÿ˜‰ . 1. Cleanse  Kamu harus membersihkan wajah Kamu terlebih dahulu ya, gunakan oil cleanser lalu lanjutkan dengan cleansing foam. . 2. Exfoliate  Bersihkan sel-sel kulit mati dengan scrub wajah yang halus sekaligus melancarkan peredaran darah di wajah . 3. Steam  Kamu bisa menggunakan alat steam wajah atau bisa juga dengan uap dari rebusan air. Pelan-pelan uapi wajah di atas air hangat namun beri jarak agar tidak terlalu panas . 4. Facial Mask  Gunakan masker sesuai dengan kondisi kulitmu, pilihlah yang dapat membersihkan sampai ke pori-pori wajah. Lalu bilas sampai bersih. . 5. Moisturizer  Gunakan pelembab agar kulit Kamu kembali lembab dan terhidrasi. . Boleh banget lohhh bebbb kalau mau share info ini ke teman-teman kamu ๐Ÿ˜€ . #japansoftlens #softlens #sofltenswarna #sofltensmurah #lensakontak #facial #facialtreatment #exfoliate #moisturizer #facemask #mask #maskerwajah #skincarethreads #skincarelover #skincarediary #skincaregoals #beautyhacks #beautygram #beautyblog #beautygoals
Swipe ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ to watch ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . NOW Comment Below ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . By ๐ŸŽฅ ?? Dm . โž–โž–โž–โž–โž–๐ŸŒŸ๐ŸŒŸโž–โž–โž–โž–๐ŸŒŸ๐ŸŒŸโž–โž–โž–โž–๐ŸŒŸ๐ŸŒŸโž–โž– @beauty_hacksdaily ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ follow now  ____ @beauty_hacksdaily ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ follow now โž–โž–๐ŸŒŸ๐ŸŒŸโž–โž–โž–โž–โž–โž–๐ŸŒŸโž–โž–โž–๐ŸŒŸโž–โž–โž–๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ .  #makeup #makeupvideos #makeuptutorials #makeuplife #makeuptutorial #fashionnova #fashiongirl #nailart #nailfie #newyork #beautyhacks #beautyhack #beautybloggers #newyorkfashion #nail2inspire #eyeliner
Take the plunge! ๐Ÿ’ฆโ  โ  #jamsu #beautyhacks #theyesstylist #theyesstylistmn #beautybuzzword
The Tarte scrublet ๐ŸŽจ This to me is a manual version of the facial cleanser by foreo. I love my foreo Luna but a fraction of the price this one by @tartecosmetics is more affordable. Also if you really want to be bougie you could even double this up as a make up brush cleaner ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘ #tarte #tartescrublet #facialcleanser #foreoluna #foreo #beautyhacks #beautymusthaves #review #reviewer #gifted
Follow & Share @fitbeautyremedie For more. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Turn On Post Notifications For Regular Tips๐Ÿ’– โ € ๐Ÿ“ธ All credits to respective owner(s) //@beautyremedie Tag a friend who'd like these tips ๐Ÿ‘‡ . . . #didyouknow #beautyhacks #beauty #fitbeautyremedie #dresses #outfits #trending #instagram #skincare
Follow & Share @beautyremedie For more. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Turn On Post Notifications For Regular Tips๐Ÿ’– โ € ๐Ÿ“ธ All credits to respective owner(s) // Tag a friend who'd like these tips ๐Ÿ‘‡ . . . #didyouknow #beautyhacks #beauty #beautyremedie #dresses #outfits #trending #instagram #skincare
Video baru, background baru. Ini gatau mau dikasih nama look apa, tapi happy watching luv ๐Ÿ’• -------------------------------------------- Products used @purbasarimakeupid cushion honey beige @eminacosmetics pore ranger @pixycosmetics twin blush pop terracotta @pondsindonesia bedak tabur @maybelline push up drama @eminacosmetics cheeklit blush bittersweet  @eminacosmetics lipcream chocopuff @brunbrun_paris copper sparkle @brunbrun_paris lip cheek eye color crave @pixycosmetics Lipcream Chic Rose @pixycosmetics Aqua Beauty Protecting Mist  #makeuptutorial #mua #purbasari #makeover #pixy #emina #focallure #maybelline #cchanelbeautyid #tutorial #tutorialmakeup  #eminacosmetic #eminabeautybestie #emina #purbasari #maybelline #makeuptutorial #makeupideas #makeupjunkie #makeuptime #beautynesia #indobeautygram #makeup #makeupaddicted #cchanelfellas #makeuptips #easymakeup #dailymakeup #freshmakeup #beautyhacks @cchannel_beauty_id
August must have: Scrub corpo nutriente Rich Frameโฃ๏ธ Beauty hack by @ilariacancian ๐Ÿ’ƒ Per mantenere più a lungo l'abbronzatura usa lo scrub corpo nutriente ogni 2 - 3 giorni. Peeling super delicato ideale anche per pelli secche, grazie all' azione lenitiva dell'olio di jojoba e di mandorle dolciโœจ #zagogirls #undermakeup #zagocosmetics
Sebelom bobo skincare-an dulu donggs ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tadi pagi kan aku udah share Hasil pemakaian dari @janeetabeauty , nah skr giliran aku share full Review dari skincare ini๐ŸŽ‰ _______________________ ๐Ÿ Bee Venom A27 Acne Cleanser Sabun wajah ber-Tekstur Gel dgn busa lembut dan tidak berbau, saat di aplikasikan wajah menjadi segar, cerah & lembut _______________________ ๐Ÿ Bee Venom A27 Acne Toner Toner berwarna bening, tidak berbau & tidak greasy saat di aplikasikan rasanya dingin (aku suka) Toner ini juga bisa banget ngangkat sisa2 kotoran / Residues pd wajah _______________________ ๐Ÿ Bee Venom A27 Acne Day Cream Cream siang dgn teksture yg sangat ringan, saat di aplikasikan Licin & mudah merata ๐Ÿ˜ pas pale cream ini kulit auto Glowing, cream siang ini juga oke banget dipake sebelom Makeup2an. _______________________ ๐Ÿ Bee Venom A27 Acne Night Cream Teksturenya ga jauh berbeda dgn cream siang-nya, hanya saja cream malamnya ini sedikit lebih licin / encer / bening (duh apaya namanya aku bingung) ๐Ÿ˜… oh iya , si cream malam ini ada sedikit wangi2 propolis / madu IDK pokonya be’bauan sejenis itu.  _________________________ Bagaimana hasil nya skinkeran pake @janeetabeauty ? Yg jelas skin texture aku membaik, wajah ga kusam lagi, lebih halus & Glowing, bekas breakout bener2 memudar ๐Ÿ˜ญ tinggql bekas jerawat2 besar aja ๐ŸŽ‰ I’m so Happy ๐ŸŽ‰  Tq @janeetabeauty & @bandungbeautyvlogger โค๏ธ _________________________ #bandungbeautyvlogger #janeetaskinexpert #janeetaacneseries #janeetabeauty #bbvxjaneeta #pejuangjerawat #tyasreview #flawless #beauty #videotutorials #beautyhacks #skincareroutine #skincarelocal #skincarelovers #acnestory
• ะฝะพะฒั‹ะน ะฟะพัั‚! ะฒะฟะตั€ะฒั‹ะต ะดะตะปะฐัŽ ะฝะธั‡ะธ, ัั‚ะพะธั‚ ะปะธ ะดะตะปะฐั‚ัŒ ะตั‰ะต? ะฟะธัˆะธ ะฒ ะบะพะผะผะตะฝั‚ะฐั€ะธะธ.  ะฟะพะฝั€ะฐะฒะธะปะพััŒ? - ัั‚ะฐะฒัŒ ๐Ÿ’š ะฒะฐะถะฝะพ? - ัะพั…ั€ะฐะฝะธ ๐Ÿ“—  tags: #selfcarethreads #selfcare #seldcareaccount #aesthetic #beauty #beautyhacks #ััั‚ะตั‚ะธะบะฐ #ัะพะฒะตั‚ั‹ #ะบั€ะฐัะพั‚ะฐ #ะฒะทะฐะธะผะฝะฐัะฟะพะดะฟะธัะบะฐ #ะฟะพะดะฟะธัะบะฐ #ะปะฐะนะบะทะฐะปะฐะนะบ #ะฒะทะฐะธะผะฝั‹ะตะปะฐะนะบะธ #instalike #likeforlikes #likeforfollow #followforlike #ะทะฐะดะฐะฝะธะต_ะดะปั_ะบะปะฐััะฐ_ะฑ๐Ÿ‘
Gm xoxo โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ♥ credit: unknown โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #selfcare #selfcarethreads #skincare #skincarethreads #threads #girl #boy #beauty #beautyhacks #beautycommunity #eyebrows #lips #clearerskin #beautiful #facemask #makeup #oilyskin #dryskin #glowup #trendy #explorepage #fashion #healthcare #haircare #hair #hairgrowth #skinhelp #growlashes #selfhelp
Akhirnya bisa juga nih si mutiara nempel di pipi๐Ÿ˜ญ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Inspired by my love โค๏ธ @megachintasih . . . @beautycontent_creator @makeupyly @bvlogger.id @selalucantik.id @meriaswajah @beautybloggerindonesia @indobeautygram @tampilcantik @ragam_kecantikan @beautybloggerindonesia @rumahcantik_tutik @tips__kecantikan @ragam_cantik @bunnyneedsmakeup @indovidgram @bantenvidgram @cchannel_id @cchannel_beauty_id . .  #indobeautygram #beautybloggerindonesiarepost #beautybloggerindonesia #beautychanelid #tampilcantik #ragamkecantikan #makeupadict #beautyhacks  #beautytips #tutorialmakeupkorea #tutorialmakeupnatural #beautybloggerbanten #hijabfashion #makeuphijab #karakter #makeupadict #makeupkarakter #100daysofmakeupchallenge  #100daysofmakeup
@ruya Damn Girl ๐Ÿ”ฅ by @toofaced โ € -โ € Big bold lashes - looks greatโ € -โ € #tfdamngirl #toofacedโ € -โ € -โ € -โ € #mascara #lashes #eyes #cosmetics #makeupinspiration #beautyhacks  #beautyguru #makeupblog #makeupmafia #makeuplife #instamakeup  #instabeauty #hairandbeautyofficial #mua #simplemakeup #makeupjunkie โ € #makeupguru #dailylooks #beautybasics

Loading