Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#bazarpaknil

Posts tagged as #bazarpaknil on Instagram

11.591.361 Posts

Masih nakk tahan airlio tu dari jejes ke? Korang, daya masihhh perlukann ramai agen untuk cover tempat tempat tertentu.  Percayalah, korang ambik 30 botol akan clear dalam masa beberapa jam itu adalah normal. Ada yang luarr normal sikit stok belum kami pos dah habis yillek 😂  P/S : yang ambik stok, tak buat marketing, tak buat pape, duduk dendiam tu adalah paranormal. Jangan cuba-cuba jadi #bobararacing kami kalau malas gerakk lajuzz🏎  #nutellabobara #nutella #nutellabobarabrownsugar #desaru #bikersweek #kotatinggi #johorevent #johorfoodfest #singaporeexpo #singaporeevent #singaporefood #singapore_insta #singaporefoodie #singaporeshopping #bobara #instabazar #bazarpaknil #foodporn #airviral #viral
geram I nak tarik-tarik kulit mati tu. Sapa cakap kena konsisten ? takpayah dikk. 1 pack pon dah dapat kaki gebu gebas gituhh. Rugi laa uolls tak try. Best taktaw nak habaq laa footmask ni.  Sebelum ni dok main muka jaa sebab licin selalu guna scrub. Kali ni dok main kaki sendiri pulakk dah kaki tu lembut macam bontot baby. hiksss.  #bazarpaknil #bazar #baju #bajukurung #kain #kainlace #mirafilzahfans #ctdk #fashasandha #susuibu #infographic #instagram #tbt #kakymotor #kakishare #fitnessmotivation #tv3 #tv3malaysia #sukamasak #sukamakan #ctdkjunior #kaki #kakicantik
UNIQUE GRANITE GERMANY 15PCS . . 📌Eco-friendly ceramic based coating, causes no harm to the human body (PTFE & PFOA FREE) 📌Coating made of 99.9% natural materials 📌Free of LEAD & CADMIUM 📌High heat conductivity allows cooking with low flame 📌Conducts infrared rays well to promote faster and more even cooking 📌Easy to clean with use of little detergent 📌Brings vibrant colours to your kitchen 📌Non reactive to acid and alkaline foods . . SIZE:- 20cm casserole 24cm casserole 28cm casserole 32cm casserole 28cm DEEP FRY PAN . . RM240 SM / RM270 SS . . #uniquegranitegermany15pcs#uniquegranite#periukmasak#periuk#periukmurah#perkakasrumah#perkakasdapur#visitmyigmalaysia#instamalaysia#bazarpaknilmurah#bazarpaknil#trustedsellermalaysia#kedaionlinemalaysia#kakishopping#bazarmalaysia#bazarmurah#sayajual#kelengkapanrumah_aksesori#kelengkapanrumahmalaysia
👆👆👆 OFFER  RM70 SM/RM75 SS  Siap Pos Sampai Rumah  Berminat nak order !! 📱Tekan link wassap kaklong kt bawah 👇  www.wasap.my/60199342657 - jangan malu jgn segan - open dropship group -No COD  #begmurah #dropshipwanted #sethantaranmurah #trustedseller #bazarpaknil #sethantaran #sayajualmurah  #bazarmurah #bagfashion  #bazar #bazaronline #walletmurahmalaysia #sayajualbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurahmalaysia #begtanganmurah #begmurahonline #bagmalaysia #handbagcantik #onlinebagmurah  #handbagtermurahmalaysia #handbagmurah
Linna blouse  1 PCS RM39 2 PCS RM70 3 PCS RM100  Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15  Material : Soft chiffon bubble  Other : •Functional front pocket •Functional button at cuff  Measurement :  In cm Length 55 - 65, shoulder 39, sleeve 54, armhole 44, bust 94, hip 100.  In inch  Length 21.5 - 25.5, shoulder 15, sleeve 21, armhole 17, bust 37, hip 39. . . 📲 for order: 011 2198 3050  #msbyiziati #blouse #blousekorea #blousecantik #blouselawa #blouseterkini #blousemurah #blouseembroidery #blousetrend #blousehipster #blouseplain #bajukemeja #kemejamurah #kemejaplain #kemejalawa #kemejacantik #baju3rm100 #blouselenganpanjang #kemejalenganpanjang #likeforlikes #like4likes #malaysian #malaysia #bazarpaknil #tiktokmalaysia
Linna blouse  1 PCS RM39 2 PCS RM70 3 PCS RM100  Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15  Material : Soft chiffon bubble  Other : •Functional front pocket •Functional button at cuff  Measurement :  In cm Length 55 - 65, shoulder 39, sleeve 54, armhole 44, bust 94, hip 100.  In inch  Length 21.5 - 25.5, shoulder 15, sleeve 21, armhole 17, bust 37, hip 39. . . 📲 for order: 011 2198 3050  #msbyiziati #blouse #blousekorea #blousecantik #blouselawa #blouseterkini #blousemurah #blouseembroidery #blousetrend #blousehipster #blouseplain #bajukemeja #kemejamurah #kemejaplain #kemejalawa #kemejacantik #baju3rm100 #blouselenganpanjang #kemejalenganpanjang #likeforlikes #like4likes #malaysian #malaysia #bazarpaknil #tiktokmalaysia
Linna blouse  1 PCS RM39 2 PCS RM70 3 PCS RM100  Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15  Material : Soft chiffon bubble  Other : •Functional front pocket •Functional button at cuff  Measurement :  In cm Length 55 - 65, shoulder 39, sleeve 54, armhole 44, bust 94, hip 100.  In inch  Length 21.5 - 25.5, shoulder 15, sleeve 21, armhole 17, bust 37, hip 39. . . 📲 for order: 011 2198 3050  #msbyiziati #blouse #blousekorea #blousecantik #blouselawa #blouseterkini #blousemurah #blouseembroidery #blousetrend #blousehipster #blouseplain #bajukemeja #kemejamurah #kemejaplain #kemejalawa #kemejacantik #baju3rm100 #blouselenganpanjang #kemejalenganpanjang #likeforlikes #like4likes #malaysian #malaysia #bazarpaknil #tiktokmalaysia
Linna blouse  1 PCS RM39 2 PCS RM70 3 PCS RM100  Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15  Material : Soft chiffon bubble  Other : •Functional front pocket •Functional button at cuff  Measurement :  In cm Length 55 - 65, shoulder 39, sleeve 54, armhole 44, bust 94, hip 100.  In inch  Length 21.5 - 25.5, shoulder 15, sleeve 21, armhole 17, bust 37, hip 39. . . 📲 for order: 011 2198 3050  #msbyiziati #blouse #blousekorea #blousecantik #blouselawa #blouseterkini #blousemurah #blouseembroidery #blousetrend #blousehipster #blouseplain #bajukemeja #kemejamurah #kemejaplain #kemejalawa #kemejacantik #baju3rm100 #blouselenganpanjang #kemejalenganpanjang #likeforlikes #like4likes #malaysian #malaysia #bazarpaknil #tiktokmalaysia
[ NEW ARRIVAL ] HAPPY KIDS DAY SET imported from Tupperware Indonesia -  Tumblers 360ml x 6 Square away 275ml x 6 Total 12pcs -  Molek benarlah kalau ada yg tengah mencari-cari barang utk goodies party bag. Kadang jenuh juga ya fikir apa nak beri kat tetamu. Kalau beri bekas mcm ni InshaAllah banyak guna. Jangan kata budak, mak budak pun senyum sampai telinga😁 Bekas + tumbler warna warni, lama boleh pakai dan tentunya eksklusif. So wait no more ceriakan majlis uolls berTupperware okiesss🥳 -  How to order? 👇👇👇 Feel free to dm or wsap for best price (klik link di bio) - ———————- #tupperwarebrands #tupperware #tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #bekasmakanan #canister #balang #tupperwarelelong #bazarpaknil #ricesmart #merdeka #sayangimalaysiaku #onetouch #62tahunmerdeka #bigstage #sale #botoltupperware #decodapur #koleksiresepi #menu #makananviral #tupperwareseptember #bendera #fattzura #ideadeco #tuppylovers #resepi #instamasak #foodreview #sayajualtupperwareoversea
BLOUSE DURRAH by Theaza ✨ . Color: Mocha Brown . ✅Material: Premium Como Crepe + Heavy chiffon plain ✅Flowy + Senang gosok + Selesa Pakai ✅10 Warna Pilihan ✅Size: S/M/L/XL/2XL ✅Labuh Menutupi punggung ✅Princess Cut ✅Nursing & Wudhuk Friendly ✅Poket di pinggang baju _ Harga: ( free postage SM & SS ) 1 PC RM65 2 PCS RM120 3 PCS RM 175  Nak order? Jom whatsapp Mira sekarang sementara stok masih ada. Boleh tekan link di whatsapp di bio.🤗 . . . . . . #thagent #theaza #blousedurrah #blouseterkini #blouselabuh #blousemuslimah #plussize #bajumuslimah #blouseplussize #blousemurah #blouseterkini #sayajualblouse #blouseplain #blousemurahmalaysia #trending #dramasangat #hlive #abpbh32 #lelakimuyangdulu #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bigstage2019 #kuis #uia #upm #usim #hijabista #hijrah
Sotong Besar L RM33/kg‼️‼️InshaAllah memang FRESH tuan, putih berkilat | glowing | shine bright like a diamond 🤩. Hanya terdapat di @dapurbasah_official “INGAT SEAFOOD INGAT @dapurbasah_official PASTI ANDA PUAS HATI” 😃 #ikansegar #ikansegaronline #seafoodonline #fooddeliverypuchong #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery#shahalamfooddelivery #subangjayafooddelivery #resepimudah #bazarpaknil#laukpauk #klfooddelivery#ikanfresh #paidreview #selangor
Cantik lettuupppsss kekakak kita berbaju @kurungcotton.ana 😍😍😍 Yang adik-adik superb manis tak kan nak pandang je kan. Buat koleksi penuh almari best tau hihihi . . No reservations fast payment sya terus process order ye. so you guys yg nak rebut peluang tu boleh WhatsApp sya lelaju okeysss . . WhatsApp 0183676099 . #bajukurungcottonmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungviral #codshahalam #kurungcotton #kurungmoden #bajuraya #bajurayamurah #englishcotton #kainpasang #codbajukurung #bajukonvo #bazarpaknil #uitmpuncakalam #uitmshahalam #bajukurungcotton
BLOUSE DURRAH by Theaza ✨ . Color: Mid Peach . ✅Material: Premium Como Crepe + Heavy chiffon plain ✅Flowy + Senang gosok + Selesa Pakai ✅10 Warna Pilihan ✅Size: S/M/L/XL/2XL ✅Labuh Menutupi punggung ✅Princess Cut ✅Nursing & Wudhuk Friendly ✅Poket di pinggang baju _ Harga: ( free postage SM & SS ) 1 PC RM65 2 PCS RM120 3 PCS RM 175 . Nak order? Jom whatsapp Mira sekarang sementara stok masih ada. Boleh tekan link di whatsapp di bio.🤗 . . . #thagent #theaza #blousedurrah #blouseterkini #blouselabuh #blousemuslimah #plussize #bajumuslimah #blouseplussize #blousemurah #blouseterkini #sayajualblouse #blouseplain #blousemurahmalaysia #trending #dramasangat #hlive #abpbh32 #lelakimuyangdulu #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bigstage2019 #kuis #uia #upm #usim #hijabista #hijrah
Kebaya nyonya sulam tangan original (belum jahit) 💙boleh beli baju sahaja 💙bidang kain: bidang 45 💙harga : rm70 (kain haikon) 💙sepasang : rm85 💙all item are preorder. 📱whatsapp:014-2356524 (dila) / 012-2456212 (shila) untuk keterangan lanjut (untuk pilih design) 📬FREE SHIPPING 📬FREE SHIPPING 📬 📦every monday and tuesday Direct dari SARAWAK DIrect dari SARAWAK . .  #sales #kebaya #bazaronline #bazarpaknil #kebayamurah #sarawak.signature #sale #murah #raya #bazarpaknil #terlajakmurah
Kebaya nyonya sulam tangan original (belum jahit) 💙boleh beli baju sahaja 💙bidang kain: bidang 45 💙harga : rm70 (kain haikon) 💙sepasang : rm85 💙all item are preorder. 📱whatsapp:014-2356524 (dila) / 012-2456212 (shila) untuk keterangan lanjut (untuk pilih design) 📬FREE SHIPPING 📬FREE SHIPPING 📬 📦every monday and tuesday Direct dari SARAWAK DIrect dari SARAWAK . .  #sales #kebaya #bazaronline #bazarpaknil #kebayamurah #sarawak.signature #sale #murah #raya #bazarpaknil #terlajakmurah
Kebaya nyonya sulam tangan original (belum jahit) 💙boleh beli baju sahaja 💙bidang kain: bidang 45 💙harga : rm70 (kain haikon) 💙sepasang : rm85 💙all item are preorder. 📱whatsapp:014-2356524 (dila) / 012-2456212 (shila) untuk keterangan lanjut (untuk pilih design) 📬FREE SHIPPING 📬FREE SHIPPING 📬 📦every monday and tuesday Direct dari SARAWAK DIrect dari SARAWAK . .  #sales #kebaya #bazaronline #bazarpaknil #kebayamurah #sarawak.signature #sale #murah #raya #bazarpaknil #terlajakmurah
Kebaya nyonya sulam tangan original (belum jahit) 💙boleh beli baju sahaja 💙bidang kain: bidang 45 💙harga : rm70 (kain haikon) 💙sepasang : rm85 💙all item are preorder. 📱whatsapp:014-2356524 (dila) / 012-2456212 (shila) untuk keterangan lanjut (untuk pilih design) 📬FREE SHIPPING 📬FREE SHIPPING 📬 📦every monday and tuesday Direct dari SARAWAK DIrect dari SARAWAK . .  #sales #kebaya #bazaronline #bazarpaknil #kebayamurah #sarawak.signature #sale #murah #raya #bazarpaknil #terlajakmurah
Ikan Senangin (GRED A) RM25/kg‼️‼️boleh beli 1kg dan keatas. Memang FRESH tuan, tengok kulit sisik Senangin berkilat | glowing | shine bright like a diamond 🤩. Hanya terdapat di @dapurbasah_official “INGAT SEAFOOD INGAT @dapurbasah_official PASTI ANDA PUAS HATI” 😃 #ikansegar #ikansegaronline #seafoodonline #fooddeliverypuchong #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery#shahalamfooddelivery #subangjayafooddelivery #resepimudah #bazarpaknil#laukpauk #klfooddelivery#ikanfresh #paidreview #selangor
BLOUSE DURRAH by Theaza ✨ . Color: Cream . ✅Material: Premium Como Crepe + Heavy chiffon plain ✅Flowy + Senang gosok + Selesa Pakai ✅10 Warna Pilihan ✅Size: S/M/L/XL/2XL ✅Labuh Menutupi punggung ✅Princess Cut ✅Nursing & Wudhuk Friendly ✅Poket di pinggang baju _ Harga: ( free postage SM & SS ) 1 PC RM65 2 PCS RM120 3 PCS RM 175 . Nak order? Jom whatsapp Mira sekarang sementara stok masih ada. Boleh tekan link di whatsapp di bio.🤗 . . . #thagent #theaza #blousedurrah #blouseterkini #blouselabuh #blousemuslimah #plussize #bajumuslimah #blouseplussize #blousemurah #blouseterkini #sayajualblouse #blouseplain #blousemurahmalaysia #trending #dramasangat #hlive #abpbh32 #lelakimuyangdulu  #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bigstage2019 #kuis #uia #upm #usim #hijabista #hijrah
Ini memang Rear‼️Sangat laku keras! Ikan Kerapu RM35/kg‼️‼️boleh beli 1kg dan keatas. Memang FRESH tuan, tengok kulit Kerapu berkilat | glowing | shine bright like a diamond 🤩. Hanya terdapat di @dapurbasah_official “INGAT SEAFOOD INGAT @dapurbasah_official PASTI ANDA PUAS HATI” 😃 #ikansegar #ikansegaronline #seafoodonline #fooddeliverypuchong #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery#shahalamfooddelivery #subangjayafooddelivery #resepimudah #bazarpaknil#laukpauk #klfooddelivery#ikanfresh #paidreview #selangor
📌 1 pair @ RM20 📌 Buy any 3 pair lens @ RM50 🤩 (Except lens hydrocor & hydro seattle) . 🚚 Postage RM8 sm/RM11 ss 🦄 Ready stock‼ 🍓 Diameter : 14-17.5mm 🔍 Power (0-800degree) - step 25 ⏱ Life Span : 3-6 months 💧 Water content : 38%-42% 🌻 Based curve : 8.6mm ▶ Thicknes : 0.025mm 🌼 Material : HEMA/NVP . 📩 To order : Whatsapp at 📲 +0162481474 or click in bio 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://Wassap.my/60162481474/contactlensmurah.co . #disneylens #hydrocor #hydrocorlens #pemborongcontactlens #contactlenmurah #contactlenskorea #moonlightlens #alphaspatax #contactlensmurah #salehariraya #jualanhariraya #bazarkarat #bazarpaknil #perojekhariraya #jualanhariraya #eid2019 #candyliciouslens #barbielens  #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #opendropship #dropshipcontactlens
📌 1 pair @ RM20 📌 Buy any 3 pair lens @ RM50 🤩 (Except lens hydrocor & hydro seattle) . 🚚 Postage RM8 sm/RM11 ss 🦄 Ready stock‼ 🍓 Diameter : 14-17.5mm 🔍 Power (0-800degree) - step 25 ⏱ Life Span : 3-6 months 💧 Water content : 38%-42% 🌻 Based curve : 8.6mm ▶ Thicknes : 0.025mm 🌼 Material : HEMA/NVP . 📩 To order : Whatsapp at 📲 +0162481474 or click in bio 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://Wassap.my/60162481474/contactlensmurah.co . #disneylens #hydrocor #hydrocorlens #pemborongcontactlens #contactlenmurah #contactlenskorea #moonlightlens #alphaspatax #contactlensmurah #salehariraya #jualanhariraya #bazarkarat #bazarpaknil #perojekhariraya #jualanhariraya #eid2019 #candyliciouslens #barbielens  #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #opendropship #dropshipcontactlens
. ♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️ 4️⃣ PASANG RM1️⃣2️⃣0️⃣ FREE POSTAGE ♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️ . 💜MATERIAL ROYAL SILK 💜KAIN LICIN, LEMBUT 💜MUDAH GOSOK 💜SIAP POTONG 4M . https//www.wasap.my/60133244807 . Klik no 👆👆 untuk order 😍 . #kainpasangmurah #kainmurahonline #seragammurah #seragambatik #seragamsekolah #seragampejabat #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazarmalaysia #bandarbarubangi #kualaterengganu #bajureadymade #bajutakperlugosok #bajumurah #bajumuslimah
📌 1 pair @ RM20 📌 Buy any 3 pair lens @ RM50 🤩 (Except lens hydrocor & hydro seattle) . 🚚 Postage RM8 sm/RM11 ss 🦄 Ready stock‼ 🍓 Diameter : 14-17.5mm 🔍 Power (0-800degree) - step 25 ⏱ Life Span : 3-6 months 💧 Water content : 38%-42% 🌻 Based curve : 8.6mm ▶ Thicknes : 0.025mm 🌼 Material : HEMA/NVP . 📩 To order : Whatsapp at 📲 +0162481474 or click in bio 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://Wassap.my/60162481474/contactlensmurah.co . #disneylens #hydrocor #hydrocorlens #pemborongcontactlens #contactlenmurah #contactlenskorea #moonlightlens #alphaspatax #contactlensmurah #salehariraya #jualanhariraya #bazarkarat #bazarpaknil #perojekhariraya #jualanhariraya #eid2019 #candyliciouslens #barbielens  #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #opendropship #dropshipcontactlens
Ikan Jenahak (GRED A) RM35/kg‼️‼️boleh beli 1kg dan keatas. Memang FRESH tuan, tengok kulit sisik Jenahak berkilat | glowing | shine bright like a diamond 🤩. Hanya terdapat di @dapurbasah_official “INGAT SEAFOOD INGAT @dapurbasah_official PASTI ANDA PUAS HATI” 😃 #ikansegar #ikansegaronline #seafoodonline #fooddeliverypuchong #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery#shahalamfooddelivery #subangjayafooddelivery #resepimudah #bazarpaknil#laukpauk #klfooddelivery#ikanfresh #paidreview #selangor
Assalamualaikum , Morning! 😍  Masih teringatkan Naili Blouse yg super cantikss ni? Masih ade tau pilihan warna tapi sangat limited . . Naili blouse Harga asal rm79  Harga special sehelai rm69, 3 helai rm200 🌹 . . . Grab yours NOW #emdarlings 😘😘 . . Whatsapp 0176101643 💋. Whatsapp 0176101643 💋. Whatsapp 0176101643 💋. . . . . . . . . #blouselabuhmalaysia #blousetakpayahgosok #blousetakpayahgosokmalaysia #teamelmayesya #emdarlings #blousecantik #longtopmaysia #longtopmurah #blouselabuhmuslimah #tshirtlabuh #bajukoreamurah #kurungplain #blouseplain #blousecantik #tshirtmuslimah #bazarpaknil #bawalheavychiffon #jubahplain #bajumuslimahmalaysia #kurungcottonplain #bawalcrepe #takpekak #takpanas #bffriendly #wudhukfriendlyblouse #blouselabuhmalaysia #blousemenyusu #wudhukfriendly #blousemurahmalaysia #blouselabuhpastel #ceriarayaelmayesya2019 #headscarfforharmony

Loading