Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#baliholiday

Posts tagged as #baliholiday on Instagram

632.669 Posts

Sunday Live Music  Featuring Solidev Band & Acoustic by Deni and Erik  More Info & RSVD Please contact: 📧 email info@viaipibali.com ☎️ +62 361 752355 📱 +62 87860176988 ( OFFICIAL ) ‭📱+62 813 39017941‬ ( TUTEX )  #viaipi #viaipiresto #viaipibar #viaipibali #viaipiclubandlounge #liveband #acoustic  #restaurant #italianfood #livemusic #lounge #bar  #baliholiday #legian #kuta #bali #baliliin #balilifestyle #balimylife #baligasm #houseoffashion #fashionista #fashionable #fashionshow
Take a trip down with the hill tram and find out whats awaits..! #paradise Credit 📸 @flaviaquintareli . . Further inquiries and reservations; Ph. ‪+62 361 848 2205‬ E.  Info@karmabeach.com @karmabeachbali #experiencekarma #karmabeachclubs #karmabeachbali #karmakandara #karmaresorts . . #balibeachclub #balibeachclubs #baliholiday #balivacation #baliparadise #jimbarancliff #balibeach #beachclub #jimbarancommunity #balievents #baliparty #infobali #eventsinbali #whatsnewbali #balilife #baliismylife #islandlife #baliguide #balibeachguide #balidaily
Take a trip down with the hill tram and find out whats awaits..! #paradise Credit 📸 @flaviaquintareli . . Further inquiries and reservations; Ph. ‪+62 361 848 2205‬ E.  Info@karmabeach.com @karmabeachbali #experiencekarma #karmabeachclubs #karmabeachbali #karmakandara #karmaresorts . . #balibeachclub #balibeachclubs #baliholiday #balivacation #baliparadise #jimbarancliff #balibeach #beachclub #jimbarancommunity #balievents #baliparty #infobali #eventsinbali #whatsnewbali #balilife #baliismylife #islandlife #baliguide #balibeachguide #balidaily
Dont forget your Monday romance with a movie night under the sparkle-sky, gigantic screen by the beach, surrounded by the magical silhoutte and sound of the ocean. Savour choices of fresh popcorns or wide selections from the A la Carte menu. Check on the movie schedules, ‪starts at 6.30 pm‬ and the second one starts ‪from 8.15 pm‬ onwards. Book and secure your day bed now! #karmamondaymovienight . . . Further inquiries and reservations; Ph. ‪+62 361 848 2205‬ E.  Info@karmabeach.com @karmabeachbali #experiencekarma #karmabeachclubs #karmabeachbali #karmakandara #karmaresorts . . #balibeachclub #balibeachclubs #baliholiday #balivacation #baliparadise #jimbarancliff #balibeach #beachclub #jimbarancommunity #balievents #baliparty #infobali #eventsinbali #whatsnewbali #balilife #baliismylife #islandlife #baliguide #balibeachguide #balidaily
Dont forget your Monday romance with a movie night under the sparkle-sky, gigantic screen by the beach, surrounded by the magical silhoutte and sound of the ocean. Savour choices of fresh popcorns or wide selections from the A la Carte menu. Check on the movie schedules, ‪starts at 6.30 pm‬ and the second one starts ‪from 8.15 pm‬ onwards. Book and secure your day bed now! #karmamondaymovienight . . . Further inquiries and reservations; Ph. ‪+62 361 848 2205‬ E.  Info@karmabeach.com @karmabeachbali #experiencekarma #karmabeachclubs #karmabeachbali #karmakandara #karmaresorts . . #balibeachclub #balibeachclubs #baliholiday #balivacation #baliparadise #jimbarancliff #balibeach #beachclub #jimbarancommunity #balievents #baliparty #infobali #eventsinbali #whatsnewbali #balilife #baliismylife #islandlife #baliguide #balibeachguide #balidaily
When a Sunday vacation is any place by the ocean. Nothing but a fun-filled day of a tropical beach side celebration. Beach sports, games, cocktails and soak your self in the azure clear waters, all day. Credit 📸 @jane.satova . . Further inquiries and reservations; Ph. ‪+62 361 848 2205‬ E.  Info@karmabeach.com @karmabeachbali #experiencekarma #karmabeachclubs #karmabeachbali #karmakandara #karmaresorts . . #balibeachclub #balibeachclubs #baliholiday #balivacation #baliparadise #jimbarancliff #balibeach #beachclub #jimbarancommunity #balievents #baliparty #infobali #eventsinbali #whatsnewbali #balilife #baliismylife #islandlife #baliguide #balibeachguide #balidaily
When a Sunday vacation is any place by the ocean. Nothing but a fun-filled day of a tropical beach side celebration. Beach sports, games, cocktails and soak your self in the azure clear waters, all day. Credit 📸 @jane.satova . . Further inquiries and reservations; Ph. ‪+62 361 848 2205‬ E.  Info@karmabeach.com @karmabeachbali #experiencekarma #karmabeachclubs #karmabeachbali #karmakandara #karmaresorts . . #balibeachclub #balibeachclubs #baliholiday #balivacation #baliparadise #jimbarancliff #balibeach #beachclub #jimbarancommunity #balievents #baliparty #infobali #eventsinbali #whatsnewbali #balilife #baliismylife #islandlife #baliguide #balibeachguide #balidaily
この配色がお洒落。 雨降る事考えていない所がいい! 昨日動画もあげました! 鳥のさえずりとか、癒される❣️ #バリ島 #バリ島ウブド  #バリ島旅行  #バリ島ガイド  #バリ島パワースポット  #バリ島パワースポット巡り  #パワースポット  #パワースポット巡り  #powerspot guide #powerspot  #power #bali  #balitrip  #baliholiday #baliubud
wanegiri hill#balitourdriver #balitourmurah #baliholiday #madebalidriver #malaysia #bruneidarussalam
What a great location. The Trans was conveniently located in Bali and was a quick grab away from key eateries and places around Seminyak area. . . . . #bali #seminyak #thetransresortbali #baliholiday #balitime #greatweather #lazyholiday #motherdaughter #instaholiday #kidstravel #kidsholiday #familyholiday #instatravel #hotellife #resorts #hotels #sunnyweather
Sunday’s spent poolside @labellacasavillas_bali 🌴 Planning your next #baliholiday Book the perfect villa now via the link in our bio
honeymoon set for you guys who come with a partner ☺️🌴🏠 sari bali house “your bali house “  for booking : 081916732004  #baliguesthouse#roominbali#roomincanggu#saribaliguesthouse#bali#canggu#denpsar#kuta#balihouse#hotelbali#bugedhotel#tropicalbali#saribali#penginapanmurah#penginapanbali#penginapancanggu#penginapandenpasar#baliholiday#
Alhamdulillah jazakumullah khair ust @fatihkarim ☺️🙏 MasyaAllah, ada tempat sekeren ini di Bali namanya @thekeranjangbali. Saya sempat mikir dengan waktu yg singkat apa mungkin bisa menikmati Bali semuanya. Nah, ternyata di sini tempatnya. Ada wisata @kampunglangit wisata edukasi yg memadukan teknologi dan budaya. Ada tempat belanja yang super lengkap, produknya berkualitas dan harganya terjangkau. Ada juga restoran yg menyajikan menu khas nusantara yang super lezat dan pastinya halal. Semuanya hanya di satu tempat dan bisa dinikmati dalam waktu yg singkat. Jadi buat kamu yg liburan singkat di Bali, saya saranin ke @thekeranjangbali semuanya lengkap!! Hanya 5 menit dari bandara. #thekeranjangbali #balidalamsatukeranjang #explorebali #balidaily #balinese #visitbali #bucketlist #oleholehbali #baliholiday #balitravel #balitrip #wisatabali #experiencebali #baligasm #wonderfulindonesia
Im survived!!! I'm survivor and I'm alive!!! If you really want to know, you can use the translations, but it's worth to read.. Seperti yang aku bilang, im survive, masa kelamku sudah berakhir malam ini, walaupun beberapa masalah masih ada disekeliling tidak masalah, karena aku tau aku bisa melampauinya. Aku gak malu, dan tidak akan pernah malu apa yg telah aku lakuin  setahun ini. Depression?? Yes!! Committe suiced?? Yes!! But bitch I'm alive!!! Dive into alcohol?? Yes, i can finish 750ml 45% gin a day, and took it almost everyday.. But, its really bad decision.. tepat pada tanggal 22 september 2018, my depression is started. I found the truth that i cant accepted. Dalam 10hari, rahasia2 yang mereka sembunyikan dalam hidupku terbongkar secara berturut-turut, dan aku gk sanggup menghadapinya and im run away!! Yes, aku emang pengecut, aku gk mau menghadapi kenyataan sampai aku pergi ke palembang dan bali selama satu bulan. Ah tapi kau happy2 aja sya aku liat,  mohon maaf nih, social media taunya aku anak paling bahagia yg gak ada beban yang punya gaya hidup sosialita, party animal, tapi nyatanya itu semua pelarian!!! Ku akan memberitahu salah satu yang bikin aku hancur, pasti kalian bakalan berfikir goblok bin tolol lu gegara itu aja depressi. Yap, someone cheated on me!! 😂😂😂 4 tahun ku bertahan setia menunggu walau banyak godaan lelaki di sekitarku tapi ku tak goyah dan masih menaruh harapan padanya, dan dalam satu malam bisa hancur perkara lonte, hati2 ya buat kalian ldr!! Ini pesanku. 😂😂😂😂 buat teman2 ku pasti tau betapa aku cintanya sama Dia, dan beberapa bilang bodoh dll tapi ku tetap ku bertahan, karena rasa tak pernah bohong.. 😂 okeh dan beberapa reasons lagi yang bikin aku bener2 depressi, mulai dari tekanan sosial di sekitar, conflict yg terjadi di sekitar, and etc yg gak bisa aku cerita. Singkat cerita, i dive into alcohol, depression, sehingga aku gk tau siapa diri aku sebenarnya. Hancur, dan dari situ juga aku tau kalo aku
🏋🏻‍♂️🏝🏝Missing workout days... #crossfit #bali #balilife #baliindonesia #ohs #snatch #workout #fitnessaddicted #balivacation #baliholiday #crossfitlife #travelphotography #travelholic
Give the gift of luxury with a Mulia Gift Card. Treat your friends and family to award-winning spa treatments, Michelin-star dining experiences, world-class culinary adventures, lively entertainment, and luxurious accommodations by the shores of a secluded white sandy beach in Nusa Dua, Bali. #escapetomulia⠀ ⠀ For more information, please email us at fbsales.manager@themulia.com or call +623613017777
Waiting for the Queue patiently is the key to taking good photos at this place🙃🙃. __________________________________________  Anyone who like visit bali feel free to contact us 👉 WhatsApp +6287762709446 or directly Messenger @joe_balitourdriver #joe_balitourdriver  #handaragate #balitour #balitourdriver #baliholiday #balitransport #balidriver  #baliprivatetour  #baliprivatedriver  #baliprivatetourdriver  #balitourguide  #bestbalidriver  #philippines  #nepal #singapore  #australia  #myanmar  #hongkong #india #thailand #travellers #travelstagram  #instatravel  #instaphoto  #instatour  #instafollow  #instagrammer #instagram  #kuyajoe  #pinoyclient
Happy sunday all.  Enjoy your holyday and let's go surf in @sunset_surf_bali . . . . #baliholiday  #surf  #surfinggirl

Loading