Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#bajutakpayahgosok

Posts tagged as #bajutakpayahgosok on Instagram

18.330 Posts

Alolooo sumil belako sume. Memasing pakat pakai baju fellicia.  Paling best baju ni tak perlu gosok. Jimat masa jimat karen😍  #fellicia #bajutakpayahgosok #sabella #bridesmaid
Dah ready ke untuk #flashpromo #steliablouse ESOK ?? . Ehh, promo kali ni boleh campo dengan #rebeenablouse atau #leesapalazzo tauu. Lagi JIMAT kott. ♥ . Takpe, malam ni uolls boleh jenjalan kat @bussainasyarie_catalog dulu okey ? Cuci mata & boleh buat pilihan mana yang berkenan di hati ♥ . . #squadbd #sahabat_bs #bussaina_syarie #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #bajutakpayahgosok #bajutanpagosok #blousemuslimah #blouselabuh #nursingblouse
Suka design sesimple tak?  Lepas tu tak payah gosok?  U olls yang pernah cuba mestiii tahu betapa bestnya Korean Lycra. Jenis kain sejuk, flowy, dan kalau nak buat design mesti kena design yang special baru tak melekap!  InsyaAllah blouse Noura tak melekap pun! 😘 . . #nourablouse #blousenursing  #blouseluna  #blousetakpayahgosok  #bajumuslimah  #blousemuslimah  #bajutakpayahgosok  #bajutakpayahiron  #seluarmuslimah #seluarloose #seluartakpayahgosok  #bajulabuh  #blouselabuh  #skirtmuslimah #skirtcantik  #skirttakpayahgosok  #picoftheday  #preggyblouse #wudukfriendly  #bffriendly  #bajumengandung  #ootd  #blouseplain #bazaaronline #bazaarpaknil
#sabellasedondon dengan kurung Estella  Warna Prussian Blue.  Ya ampunnnn...lawa sangatt kan πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ sale  RM59 jer Combo 2 Rm54/psg Combo 5 Rm270  NAK ORDER? WHATSAPP SEGERAβ†˜οΈ πŸ“²0179560165  ATAU KLIK JE www.wasap.my/60179570175/estella  #bajutakpayahgosok #bajuviral #kurungviral #kurungmosscrepe #sabella #koleksisabella2019 #bajutravel #bajurayasedondon #katana #raudhah #lorez #estella #zehraa #madeena #mawaddah #cassandra #amanda #adora #felicia #elroyale #khasyazcollection
Korang WAJIB ada sorang satu blouse #ezy ni sbb senang gilerrr nak gi travel 😍, tak payah susah2 nak iron baju dahhh . . Terus pakai jerrrr, zassss dah siap πŸ‘
Testimoni Lorez Purple  Alolo omenya bridemaid ni kan😍. Memasing pakat guna lorez purple.  Baju Lorez ni memang jadi pilihan ramai sebab material kain terbaik bakk hang πŸ‘πŸ‘, keselesaan terjamin dannnn tak payah susoh² nak gosok 😁  CANTIK | SELESA l PANTAS l MENUTUP AURAT l  #lorez #sabella #bajutakpayahgosok
VIOLET SUMMER TSHIRT LUDANI. . FEATURES : βœ…COTTON SPANDEX βœ…MATERNITY 🀰 (3-6 monts) βœ…SELAK JER ( BREASTFEEDING 🀱) ❌NO ZIP ❌NO BUTTON ❌NO IRON or LESS .  Berminat boleh whatsapp πŸ“² .  www.wasap.my/60135931460 .  ATAU .  SHOPPING DI SHOPEE untuk dapatkan FREE POSTAGE  www.shopee.com.my/izzrindarahim (OPEN 24 HOURS)  #ludanicollection #ludanilovers #ludanipenang #bajumenyusu #breastfeeding #bfmom #ebm #susuibuhakanak #shopee #breastfeedingjourney #blouseselak #blousemenyusu  #bajumengandung #preggymom #makbuyong #berpantang #newborn #bajumenyususelak #selakje #selakdansuap #susuibu #antikedut #ironless #bajutravel #bajutakpayahgosok
KHAS UNTUK YANG MALAS NAK IRON BAJU 😍 . . Siapa tak sabar nak tengok warna2 lain ?? πŸ™‹
Tips travel.. Siapa suka #travel angkat tanganπŸ™‹πŸ™‹ . Sebab tu lah kena ada #bajutakpayahgosok tau..senang korang nak pergi travel.. Tak #runsing cari iron. . #tips dari kami di #littlezaracloset stay tuned untuk blouse #takpayahgosok dan #stylohabis tau. . #squadbd #bydemifaofficialreseller #bydemifa #steliablouse #rebeenablouse #leesapalazzo #nonironshirt #comelcomelnya
SIMPLE & PATUH SYARIAH . . #bajuviraltanpagosok #bajucikgu #bajutakpayahgosok #hajj #umrah #jubahseluar
Ye betul. Satu set ni RM100 je. And Eesha Doll top ni tak payah gosok tau..πŸ‘πŸ‘ . . Jom tengok material dia. Swipe sebelah utk close up πŸ‘‰πŸ‘‰ Senangkan.. sarung je terus cantik 😍😍 __ EESHA DOLL TOP matching pants YASEERA PALAZO✨ 1 RM69 2 RM100 exc postage . #nursingfriendly #wudhufriendly #noiron __ Jom beli cepat ada promo 10% sementara stock masih ada πŸ˜‚ . Uollss yg mmg tunggu nk beli mana2 collection kitorg ni la masanya.. jarang2 tau kami bagi promo  camni..😘😘 . WhatsApp hakak cepat, link ada kt bio πŸ‘†πŸ‘† saiz tinggal sikit2 lg je tau.. . Nk tgk saiz πŸ‘‰ swipe je tepi πŸ‘‰πŸ‘‰ . #yaseerapalazo #eeshadolltop #dolltop #bajutakpayahgosok #custommade printeddolltop #madetomeasure #bajubutikmurah  #hijabstylista #muslimahlongtop #qaysaabuy2rm100 #qaysaabuy2rm100 #agentqaysaaofficial
. Husband call “Sayang cepat siap-siap. Abang otw dah. Balik nanti kita keluar makan” . Zasssss. #blouse TAKPAYAH GOSOK LA JADI PILIHAN . πŸ“Œ Material lycra tidak nipis dan tidak jarang πŸ“Œ Tahan lasak & sifatnya materialnya yg tidak renyuk πŸ“Œ Nursing friendly ada zip di tengah πŸ“Œ Tangan cuff memudahkan berwuduk dihiasi kedut di bahagian siku. πŸ“Œ Cutting loose πŸ“Œ Ada poket sebelah kanan mudah menyimpan barang πŸ“Œ Ada belahan kiri dan kanan sebagai hiasan πŸ“Œ 5 design yg menarik πŸ“Œ Available size S-3XL . . RM65  Harga termasuk pos ke SM & SS . #bajukurungmurah #kurungmoden  #bajukurungmoden #kurungtakpayahgosok #kurungironless #bajukurungmosscrepe #mosscrepe #blousetakpayahgosok #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #bajuhajiumrah  #suithaji  #suitumrah #bajutakpayahgosok #bajuterkini #bajubridemaid #kurungplain #bajubridemaidcantik #kurungsedondon #kurungmuslimahcantik #kebarung #kebarungcantik #kebarungmalaysia #bajukurungmalaysia
. SUKA TRAVEL? BEG SELALU TAK MUAT ?! . . Mira percaya ramai kat sini yang suka travel. πŸ’• Bak kata pepatah, "Jauh perjalanan, luas pemandangan." Dalam seronok berjalan sambil tu dapat belajar banyak perkara. 😍 .  So, pagi ni Kak Mar nak share sikit dengan uols TIPS KEMAS PAKAIAN TRAVEL. πŸ€— Kalau ikut tips ni, uols travel lama pun still muat beg tu. Tak payah dah bawa atau beli beg besar2 tu! πŸ˜‰ .  Simple and easy, bukan? Hopefully tips ni dapat bantu bila uols nak packing untuk travel nanti! 😊 Suka tak bila Kak Mar share tips? Kalau SUKA , belanja ❀️ dan tinggalkan emoji comeyy kat komen 😘 . . . . #squadbd #blousetravel #bajuironless #travelfriendly #blousetravel #bajutakpayahgosok #bajuantikedut #ajimaura  #terapiinstagram  #instafamous  #pakaianmuslimahmalaysia  #blousecantikmalaysia  #blouselabuhmalaysia  #emmamaembong #ctdk #jubah  #cikgucikgi#teamafviral7081235 #gurumalaysia #politeknik #cikgu #bajukurung  #rozitachewan #abpbh2019 #tuniclabuh #blouselabuh #cikguseo
" Eh , beg dah penuh ?! Ermm, patutlah iron dah amik ruang banyak 😭 Sumbat je lah baju , tudung semua kat tepi , habis cerita. " . Siapa pernah pergi travel dan selalu bawa iron ? Setiap kali nak keluar je mesti kena gosok , kan dah habiskan masa dan tenaga kat situ ! 😜 . Tak kan korang nak pakai baju komot komot pulak waktu berOOTD kan ? Boleh murung seharian πŸ˜” Kenapa perlu risau , baju #bydemifa kan ada yang #takpayahgosok ! 😍 . Jom baca 4 tips yang boleh bantu korang travel. Dah baca jangan lupa tinggalkan komen SUKA dan emoji comel comel 😘 . . ____ . Hubungi #fujiwara_asuka06  Whatsapp πŸ“²+601110152796 Channel telegram t.me/azzahras_wardrobe . ____ . . #azzahraswardrobe #tipstravel #tipstravelmuslimah  #blouseironless #blousetakpayahgosok #tipsfashionwanita #blousetakyahgosok #bajutakpayahgosok #bajuterussarung #carakemaskanpakaian #blousestelia #blouserebeena #keranadiamanusiabiasa  #emmamaembong #shukriyahya #mirafilzah #remyishak #muslimahstyle #muslimahfashion #muslimahexclusive #muslimahwear #muslimah #squadbd
Fuhh. Terungkai sudah misteri ini ! . Pepagi ni nak bagi khabar berita gumbira untuk #sahabat_bs semuaaaa. Ni haa #flashpromo la untuk awak. Yeehaaa. . Item yang terlibat ? • Belian 1 helai stelia • Belian kombo #steliablouse + #rebeenablouse • Belian kombo #steliablouse + #leesapalazzo . Awak nak mana satu ? . . #squadbd #sale #offer #promosi #bajutakpayahgosok #blousetakpayahgosok #takpayahgosok #tanpagosok
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Yeay dah restock blouse Lona ni. Blouse ni guna material tanpa gosok ni dari Sabella. Memang wajib korang beli ok. Pilih je nak warna apa . Please take note, kerana lambakan order, semua item dari Sabella mengambil masa 1-7hari bekerja untuk pengeposan . Blouse Lona 🌸 Nursing Friendly 🌸 Wudhu Friendly (Hand cuff) 🌸 Cutting loose 🌸 Pilihan saiz XS-5XL  Material: Moss Crepe πŸ¦‹ Tak payah gosok πŸ¦‹ Kain sejuk selesa . Ukuran diupload dalam gambar berasingan . 🐞 Harga Sehelai: RM 49 tidak termasuk Pos 🐞 Harga 3 Helai dan ke atas: RM39/helai 🐞 Postage RM 8 (SM) / RM12 (SS) untuk 1 dan 2 helai . Murahkan.. Ajak kawan2 adik beradik grab promo pembelian 3 helai ke atas tu. Banyak boleh jimat tau . Order sekarang πŸ’˜Whatsapp / Telegram- 0132889354 . ------------ atau ------------- . πŸ“ŒKlik link whatsapp ''www.wasap.my/60132889354'' di profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: real colour may differ from picture due to editing n lighting  #bajumuslimah #blouselona #blouseironless #blousemuslimah #blouselycramurah #blousenursing #bajunursing #blousemosscrepe #ironlessblouse #blousenursingfriendly #bajunursing  #blouseironlessmurah #blousetakpayahgosok #blousemurah #blousemuslimah #blousemalaysia #blousecantik #blouseperempuan #nursingblouse #blouse #ironlessblousemurah #bajutakpayahgosok #blousemurahmalaysia  #lona #sabella #blousetakpayahgosokmurah
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Yeay dah restock blouse Lona ni. Blouse ni guna material tanpa gosok ni dari Sabella. Memang wajib korang beli ok. Pilih je nak warna apa . Please take note, kerana lambakan order, semua item dari Sabella mengambil masa 1-7hari bekerja untuk pengeposan . Blouse Lona 🌸 Nursing Friendly 🌸 Wudhu Friendly (Hand cuff) 🌸 Cutting loose 🌸 Pilihan saiz XS-5XL  Material: Moss Crepe πŸ¦‹ Tak payah gosok πŸ¦‹ Kain sejuk selesa . Ukuran diupload dalam gambar berasingan . 🐞 Harga Sehelai: RM 49 tidak termasuk Pos 🐞 Harga 3 Helai dan ke atas: RM39/helai 🐞 Postage RM 8 (SM) / RM12 (SS) untuk 1 dan 2 helai . Murahkan.. Ajak kawan2 adik beradik grab promo pembelian 3 helai ke atas tu. Banyak boleh jimat tau . Order sekarang πŸ’˜Whatsapp / Telegram- 0132889354 . ------------ atau ------------- . πŸ“ŒKlik link whatsapp ''www.wasap.my/60132889354'' di profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: real colour may differ from picture due to editing n lighting  #bajumuslimah #blouselona #blouseironless #blousemuslimah #blouselycramurah #blousenursing #bajunursing #blousemosscrepe #ironlessblouse #blousenursingfriendly #bajunursing  #blouseironlessmurah #blousetakpayahgosok #blousemurah #blousemuslimah #blousemalaysia #blousecantik #blouseperempuan #nursingblouse #blouse #ironlessblousemurah #bajutakpayahgosok #blousemurahmalaysia  #lona #sabella #blousetakpayahgosokmurah
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Yeay dah restock blouse Lona ni. Blouse ni guna material tanpa gosok ni dari Sabella. Memang wajib korang beli ok. Pilih je nak warna apa . Please take note, kerana lambakan order, semua item dari Sabella mengambil masa 1-7hari bekerja untuk pengeposan . Blouse Lona 🌸 Nursing Friendly 🌸 Wudhu Friendly (Hand cuff) 🌸 Cutting loose 🌸 Pilihan saiz XS-5XL  Material: Moss Crepe πŸ¦‹ Tak payah gosok πŸ¦‹ Kain sejuk selesa . Ukuran diupload dalam gambar berasingan . 🐞 Harga Sehelai: RM 49 tidak termasuk Pos 🐞 Harga 3 Helai dan ke atas: RM39/helai 🐞 Postage RM 8 (SM) / RM12 (SS) untuk 1 dan 2 helai . Murahkan.. Ajak kawan2 adik beradik grab promo pembelian 3 helai ke atas tu. Banyak boleh jimat tau . Order sekarang πŸ’˜Whatsapp / Telegram- 0132889354 . ------------ atau ------------- . πŸ“ŒKlik link whatsapp ''www.wasap.my/60132889354'' di profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: real colour may differ from picture due to editing n lighting  #bajumuslimah #blouselona #blouseironless #blousemuslimah #blouselycramurah #blousenursing #bajunursing #blousemosscrepe #ironlessblouse #blousenursingfriendly #bajunursing  #blouseironlessmurah #blousetakpayahgosok #blousemurah #blousemuslimah #blousemalaysia #blousecantik #blouseperempuan #nursingblouse #blouse #ironlessblousemurah #bajutakpayahgosok #blousemurahmalaysia  #lona #sabella #blousetakpayahgosokmurah
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Yeay dah restock blouse Lona ni. Blouse ni guna material tanpa gosok ni dari Sabella. Memang wajib korang beli ok. Pilih je nak warna apa . Please take note, kerana lambakan order, semua item dari Sabella mengambil masa 1-7hari bekerja untuk pengeposan . Blouse Lona 🌸 Nursing Friendly 🌸 Wudhu Friendly (Hand cuff) 🌸 Cutting loose 🌸 Pilihan saiz XS-5XL  Material: Moss Crepe πŸ¦‹ Tak payah gosok πŸ¦‹ Kain sejuk selesa . Ukuran diupload dalam gambar berasingan . 🐞 Harga Sehelai: RM 49 tidak termasuk Pos 🐞 Harga 3 Helai dan ke atas: RM39/helai 🐞 Postage RM 8 (SM) / RM12 (SS) untuk 1 dan 2 helai . Murahkan.. Ajak kawan2 adik beradik grab promo pembelian 3 helai ke atas tu. Banyak boleh jimat tau . Order sekarang πŸ’˜Whatsapp / Telegram- 0132889354 . ------------ atau ------------- . πŸ“ŒKlik link whatsapp ''www.wasap.my/60132889354'' di profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: real colour may differ from picture due to editing n lighting  #bajumuslimah #blouselona #blouseironless #blousemuslimah #blouselycramurah #blousenursing #bajunursing #blousemosscrepe #ironlessblouse #blousenursingfriendly #bajunursing  #blouseironlessmurah #blousetakpayahgosok #blousemurah #blousemuslimah #blousemalaysia #blousecantik #blouseperempuan #nursingblouse #blouse #ironlessblousemurah #bajutakpayahgosok #blousemurahmalaysia  #lona #sabella #blousetakpayahgosokmurah
بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…  Yeay dah restock blouse Lona ni. Blouse ni guna material tanpa gosok ni dari Sabella. Memang wajib korang beli ok. Pilih je nak warna apa . Please take note, kerana lambakan order, semua item dari Sabella mengambil masa 1-7hari bekerja untuk pengeposan . Blouse Lona 🌸 Nursing Friendly 🌸 Wudhu Friendly (Hand cuff) 🌸 Cutting loose 🌸 Pilihan saiz XS-5XL  Material: Moss Crepe πŸ¦‹ Tak payah gosok πŸ¦‹ Kain sejuk selesa . Ukuran diupload dalam gambar berasingan . 🐞 Harga Sehelai: RM 49 tidak termasuk Pos 🐞 Harga 3 Helai dan ke atas: RM39/helai 🐞 Postage RM 8 (SM) / RM12 (SS) untuk 1 dan 2 helai . Murahkan.. Ajak kawan2 adik beradik grab promo pembelian 3 helai ke atas tu. Banyak boleh jimat tau . Order sekarang πŸ’˜Whatsapp / Telegram- 0132889354 . ------------ atau ------------- . πŸ“ŒKlik link whatsapp ''www.wasap.my/60132889354'' di profile instagram muslimah_shoppe90 untuk direct ke whatsapp  Note: real colour may differ from picture due to editing n lighting  #bajumuslimah #blouselona #blouseironless #blousemuslimah #blouselycramurah #blousenursing #bajunursing #blousemosscrepe #ironlessblouse #blousenursingfriendly #bajunursing  #blouseironlessmurah #blousetakpayahgosok #blousemurah #blousemuslimah #blousemalaysia #blousecantik #blouseperempuan #nursingblouse #blouse #ironlessblousemurah #bajutakpayahgosok #blousemurahmalaysia  #lona #sabella #blousetakpayahgosokmurah

Loading