Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#bajucorakbunga

Posts tagged as #bajucorakbunga on Instagram

822 Posts

Cepat uolls.. Warna kiwi dan yam dah sold out tau. Tengok la, pakai dgn palazzo pun nampak gojes sopan je 😍 . . Allysa tunic #takpayahgosok RM69 exc postage Bf friendly , Wudhu Friendly, Dua poket depan . . Nak order, Whatsapp elis sekarang 011-60902015 . . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#BERITABAIK] eh eh blouse apa yg manis macam candy ni? Susanna Tunic tampil extra manis dan ceria hanya dengan sekali sarung sekaligus menepis semua statement bahawa perempuan bersiap lama 🍭 . Susanna menjimatkan masa para wanita disamping rekaannnya yg menggabungkan dua warna dan berpocket didepan pasti buat anda sering dihimpit pujian eh berserinya harini 😍😘 . Dan ironless pada baju susanna tunic menyelesaikn masalah lambat ke kelas atau kerja dan tiada lagi masalah bebelan suami menunggu lama. Yihaa 😎 ➖ . Susanna Tunic ❌Normal price rm89 . 🎉SPECIAL PRICE 🛍 1helai : RM75 2helai : RM69 each (rm138) *exclude postage *size 2xl tambah rm3 🎊50 terawal payment FREE SLING BAG custome made dari WBH ➖ . 🍭Material :Moss crepe stretchable , 90% ironless, sejuk & extra comfort 🍭Nursing friendly (zip) 🍭Pocket di hadapan 🍭Kombinasi dua colour nampak trendy casual 🍭Size S-2XL ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #susannatunic #tunicsusanna #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah #susannatunicbm
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah
[#TERBARU] Blouse labuh #tanpagosok sebagai penyelamat para wanita. Jimat Masa + Tiada lagi masalah lambat bersiap. . Disamping rekaannnya yg trendy bepocket didepan, ia datang bersama effect kurus instant 🙈 pasti buat anda tampil lebih yakin sepanjang hari 👍 ➖ . Allysa Tunic . ❌Harga normal rm85 . 🎊Harga Promosi: Rm65 (harga gempak utk first batch sahaja)🎊 *exclude postage *2xl tambah rm3 ➖ . 💕Material : Moss crepe stretchable. 90% ironless extra comfort 💕Nursing friendly 💕Pocket di hadapan & belahan di tepi 💕effect kurus instant ➖ *colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer gambar flatlay baju lipat utk warna yg hampir sama 90% *For WBH items, Processing Order may take 2-5 workdays until HQ pos out items. Thankyou for your patience😘 ➖➖➖ . for order whatsapp 01160902015 / tekan link whatsapp di bio ➖➖➖ . . #allysatunic #tunicallysa #wardatulbaydhahijab #wardatulbaydha #streetwearwbh2019 #bajucorakbunga #tuniclabuh #blousebungabunga #tunicbungabunga #dropshipwardatulbaydhahijab #tunicruffle #blouseruffle #blouselabuh #tuniclabuh #blousemosscrepe #blousetanpagosok #blousetakpayahiron #blousetakpayahgosok #tunictakpayahiron #blousemuslimah #blousemurah

Loading