Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#assalamualaikum

Posts tagged as #assalamualaikum on Instagram

1.483.559 Posts

LAYA SOAP by Junn Arjuna ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⚫Ini sabun susu bersama bird nest ⚫Kaya sangat susu melampau2 ⚫Lebih banyak susu dari sabun ⚫Lebih banyak bird nest dari sabun ⚫Buihnya lembut ⚫Puas hati cuci muka ⚫Rasa macam kene simbah susu ⚫Rasa cekang muka macam cucuk botox ⚫Haruman pandan..bau macam kuih ⚫Ada campuran vitamin c ⚫Ia mencerahkan wajah ⚫Amal setiap hari memang lehh nampak kulit cerah ⚫Ia merawat dan melembut kulit wajah ⚫Kulit² kasar leh jadi lembut sangat ⚫Kulit berjerawat boleh pulih! ⚫Kulit kering boleh lembab sangat ⚫Kulit normal makin berseri nanti ⚫30 gram Rm18 je ⚫Rugi tak ada 1 kat umah ⚫Serius cakap u oll xcuba memang rugi ⚫Sabun ni zero kimia tau ⚫Organic 100%  Nak ?  #junnarjuna #junnarjunaproduk #jamukampung  #jamuviral #buangangin #jamuberpantang #jamubasah #lawasperiod #jamucantik  #maajun #herba #jamuinsert  #tv3malaysia #whi #nakkurus #nakcantik #jualjamu #birdnestsoap #layasoap  #lotionkurus #fatburn #zumbamalaysia #spamalaysia #pengantinbaru #zumbalotion #vitamincserbuk #vitaminclemon  #neelofa  #mudahterhibur #assalamualaikum
LAYA SOAP by Junn Arjuna ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⚫Ini sabun susu bersama bird nest ⚫Kaya sangat susu melampau2 ⚫Lebih banyak susu dari sabun ⚫Lebih banyak bird nest dari sabun ⚫Buihnya lembut ⚫Puas hati cuci muka ⚫Rasa macam kene simbah susu ⚫Rasa cekang muka macam cucuk botox ⚫Haruman pandan..bau macam kuih ⚫Ada campuran vitamin c ⚫Ia mencerahkan wajah ⚫Amal setiap hari memang lehh nampak kulit cerah ⚫Ia merawat dan melembut kulit wajah ⚫Kulit² kasar leh jadi lembut sangat ⚫Kulit berjerawat boleh pulih! ⚫Kulit kering boleh lembab sangat ⚫Kulit normal makin berseri nanti ⚫30 gram Rm18 je ⚫Rugi tak ada 1 kat umah ⚫Serius cakap u oll xcuba memang rugi ⚫Sabun ni zero kimia tau ⚫Organic 100%  Nak ?  #junnarjuna #junnarjunaproduk #jamukampung  #jamuviral #buangangin #jamuberpantang #jamubasah #lawasperiod #jamucantik  #maajun #herba #jamuinsert  #tv3malaysia #whi #nakkurus #nakcantik #jualjamu #birdnestsoap #layasoap  #lotionkurus #fatburn #zumbamalaysia #spamalaysia #pengantinbaru #zumbalotion #vitamincserbuk #vitaminclemon  #neelofa  #mudahterhibur #assalamualaikum
Nak mkn mee bandung lah ptg ni...sedapnya ya Allah 😋... Alhamdulillah for everything ❤️! #assalamualaikum #alhamdulillah #syukurselalu #breakfast #lunch #dinner #mknmlm #sarapan #menuhariini #jln2 #jlnjlncarimakan #ipohfood #housewifelife #simplelife #fitandhealthy #instafood #foodpic #foodgasm #foodies
Karena ini bukan pelaminan ya,  Jadi duduknya sendiri dulu 😱😒 . . . . #assalamualaikum #happylife #janganlupabahagia #lfl #fff #ffl
Satu jam baru di post 🤩 Power off sosial media 😍😊🙏🏻 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  #assalamualaikum #indonesia #sunset #mytrip #landscape #hits #fashionstreet #nature #travel #adventure #japanstyle #style #likeforlike #likeforlikes  #fashion #fff #kpop #holiday  #lfl #boy  #selebgram #drone #gopro  #instaphoto #explore #sixpack #hunk #whptalentshows
Finally berbaki 4 hari season.Naik gak #gg#mobilelegendsinfo#mobilelegendsid#mobilelegendgame#molenkocak#mobilelegendstoday#mobilelegendsmalaysia#mobilelegendstips#malaysia#mobilelegendsmalaya#thankyou#seeyouagain#assalamualaikum
#assalamualaikum #alhamdulillah  #khimarbordir Ready khimar lipit Model rempel depan dan pet antem, desain kekinian Ready 10warna, cakep banget syg😘😍😊 Ecer@68rb Member/reseller diskon5% Vip/min.3pc diskon10% Original hijab by chantika No kw ya dear😍😘🤗
#assalamualaikum
#assalamualaikum #alhamdulillah  #khimarbordir Ready khimar lipit Model rempel depan dan pet antem, desain kekinian Ready 10warna, cakep banget syg😘😍😊 Ecer@68rb Member/reseller diskon5% Vip/min.3pc diskon10% Original hijab by chantika No kw ya dear😍😘🤗
#assalamualaikum #alhamdulillah  #khimarbordir Ready khimar lipit Model rempel depan dan pet antem, desain kekinian Ready 10warna, cakep banget syg😘😍😊 Ecer@68rb Member/reseller diskon5% Vip/min.3pc diskon10% Original hijab by chantika No kw ya dear😍😘🤗
#assalamualaikum #alhamdulillah  #khimarbordir Ready khimar lipit Model rempel depan dan pet antem, desain kekinian Ready 10warna, cakep banget syg😘😍😊 Ecer@68rb Member/reseller diskon5% Vip/min.3pc diskon10% Original hijab by chantika No kw ya dear😍😘🤗
#assalamualaikum #alhamdulillah  #khimarbordir Ready khimar lipit Model rempel depan dan pet antem, desain kekinian Ready 10warna, cakep banget syg😘😍😊 Ecer@68rb Member/reseller diskon5% Vip/min.3pc diskon10% Original hijab by chantika No kw ya dear😍😘🤗
#assalamualaikum #alhamdulillah  #khimarbordir Ready khimar lipit Model rempel depan dan pet antem, desain kekinian Ready 10warna, cakep banget syg😘😍😊 Ecer@68rb Member/reseller diskon5% Vip/min.3pc diskon10% Original hijab by chantika No kw ya dear😍😘🤗
#assalamualaikum #alhamdulillah  #khimarbordir Ready khimar lipit Model rempel depan dan pet antem, desain kekinian Ready 10warna, cakep banget syg😘😍😊 Ecer@68rb Member/reseller diskon5% Vip/min.3pc diskon10% Original hijab by chantika No kw ya dear😍😘🤗
#assalamualaikum #alhamdulillah  #khimarbordir Ready khimar lipit Model rempel depan dan pet antem, desain kekinian Ready 10warna, cakep banget syg😘😍😊 Ecer@68rb Member/reseller diskon5% Vip/min.3pc diskon10% Original hijab by chantika No kw ya dear😍😘🤗
#assalamualaikum #alhamdulillah  #khimarbordir Ready khimar lipit Model rempel depan dan pet antem, desain kekinian Ready 10warna, cakep banget syg😘😍😊 Ecer@68rb Member/reseller diskon5% Vip/min.3pc diskon10% Original hijab by chantika No kw ya dear😍😘🤗
Info jajanan sore Gaesss !!! Tekwan & Empek Empek udah tersedia  Lokasi didepan rumah aku yang jual uwak menyenx 🤤 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  #assalamualaikum #indonesia #sunset #mytrip #landscape #hits #fashionstreet #nature #travel #adventure #japanstyle #style #likeforlike #likeforlikes  #fashion #fff #kpop #holiday  #lfl #boy  #selebgram #drone #gopro  #instaphoto #explore #sixpack #hunk #whptalentshows
ZUHUD WALAUPUN BERHARTA  Seseorang bertanya kepada Sufyan al-Thauri رحمة الله تعالى : "Adakah seseorang itu boleh menjadi ahli zuhud walaupun dia seorang yang berharta?" Sufyan al-Thauri رحمة الله تعالى menjawab : "Ya boleh, jika sekiranya dia diuji (dengan kehilangan harta) dia bersabar, apabila dia diberikan (harta) dia bersyukur." [ Hilyah al-Auliya', Abu Nu'aim al-Asbahani ] #assalamualaikum #takwa #taqwa #tafakur #tawaduk #takwakal #tawasul #tauhid #tadabbur #taubat #taat #tanazzul #sunnah #islam #muslim #cinta #dunia #teamjannah #bruneidarussalam  #brunei #ilmu #manfaat #dakwah
Assalam o Alaikum! Asma ul Husna 36- Al-‘Alee The Most High,The Exalted.  لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ "To Him belongs whatever is in the heavens and whatever is in the earth, and He is the Most High, the Most Great." (Al-Quran, 42:4)  ذَلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ هُوَ الْحَقُّ وَأَنَّ مَا يَدْعُونَ مِن دُونِهِ الْبَاطِلُ وَأَنَّ اللَّهَ هُوَ الْعَلِيُّ الْكَبِيرُ "That is because Allah is the Truth, and that what they call upon other than Him is falsehood, and because Allah is the Most High, the Grand."(Al-Quran, 31:30)  Al-Alee comes from the root 'a-l-w which has the following classical Arabic connotations: to be high,elevated,lofty,to be exalted,to rise up,to overcome, overwhelm, to promote and to mount. The One Who is above and exceeds all others, there is nothing and no-one above Him. His Loftiness is absolutely perfect. He is the Highest. AI-‘Alee is above and surpasses all that has ever been, all that there now is, and all that shall ever be. #assalamualaikum #tawjih #high #loveandpeace #bismillahirrahmanirrahim #truth #elevated #namesofallah #themosthigh #exalted #lofty #loftiness #absolutely #ever #perfect #promote #exceed #riseup #overwhelmed #earth #overcome #grand #heavens #falsehood #calluponhim #liketime #blogging #repost #jazakallahkhair #instafamily
Jelek bodo amat Like❤ Comment📝 Tag👥 Share✳️ Kalau Kalian Suka Dengan Video 📼 Ini Dan Jangan Lupa Follow 📌 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔥partner acount:@ariefeka7 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲Save ? Silahkan🍁 🔁Repost ? Tag Sumber💢 🏘 Indonesia || Gorontalo limboto🕶 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ || Ignore Tag || #lfl#quotesindonesia#quotesberkelas#editorindonesia#editorberkelas#quotes#bajinganterhormat#bajinganberkelas#assalamualaikum#biji#biji_onta#bijikers#karyaindonesia#karya_bijikers#biji_anto#antokewer#vime#viral#viralindonesia#instagood#workout#kuwait#landscape#nature#photooftheday
#assalamualaikum 🖤
#segiempatbasicvoal #segiempatumama #assalamualaikum #alhamdulillah Readyyy stock Segi empat polos bahan polyster voal original by umama Ukuran standar 110x110cm Grosiran gak bisa pilih warna/motif warna sesuai dengan persediaan yang ada Kodian 310rb/kodi Ecer@20rb PROMO 3PC 50rb aja High quality n best seller Order sebelum kehabisan ya😍😘😊
#segiempatbasicvoal #segiempatumama #assalamualaikum #alhamdulillah Readyyy stock Segi empat polos bahan polyster voal original by umama Ukuran standar 110x110cm Grosiran gak bisa pilih warna/motif warna sesuai dengan persediaan yang ada Kodian 310rb/kodi Ecer@20rb PROMO 3PC 50rb aja High quality n best seller Order sebelum kehabisan ya😍😘😊
#segiempatbasicvoal #segiempatumama #assalamualaikum #alhamdulillah Readyyy stock Segi empat polos bahan polyster voal original by umama Ukuran standar 110x110cm Grosiran gak bisa pilih warna/motif warna sesuai dengan persediaan yang ada Kodian 310rb/kodi Ecer@20rb PROMO 3PC 50rb aja High quality n best seller Order sebelum kehabisan ya😍😘😊
Takpa la ibu tunggu awak bangun ye ☺ Tadi dah bangun , tengok2 sambung balik tidur , ikutkan tak boleh awak tidur petang2 nie 😅#selamatpetang#Assalamualaikum
Lucy kerudung lasercut by Kamone Indonesia . Kerudung lucy lasercut dengan bahan crystal crepe yang bagus dan mewaaaah banget ini hadir dengan 5 pilihan warna yang cantik-cantik. Jadi, bahan nya itu ada kilau nya ketika dipake, handfeel nya udah pasti lembut banget, sama sekali ga licin, ga gampang lecek, nyaman, mudah diatur dan langsung tegak didahi. . Tepian kerudung ini lasercut yang lagi hits banget, bawaan nya makin cantik karena motif lasercut nya simple dan ga berlebihan . Packaging box mika Finishing Lasercut  Ukuran : 110x110cm . ~Pilihan Warna -caramel -flamingo -deep mauve -blackpearl -blushpink . Harga :  1 pcs : 80 ribu *best price 5 pcs : 375 ribu ( seri atau bisa pilih warna) . 5pcs masuk 1kg . 🌷Order : Whats App : 081394200032 . 🌷Koleksi terlengkap : www.kiranaraya.com . 🌷Follow : @kiranaraya.grosir  @nibras.kiranaraya . #khimarpremium#hijabsegiempatjumbo#hijabsegiempatpolos #hijabsegiempat #hijabsegi4#jilbabsyari#jilbabsyaribandung#hijabsyari#kerudungsegiempat#khimkerudungsyari#hijrahsquad #hijrahbareng #hihrahfisabilillah#muslimoutfit#kiranarayagrosir#grosirhijab#hijabdiskon#premiummaterial#assalamualaikum#kamoneindonesia #kerudunglucy #hijablucy #lucybykamone #hijabpremium #kerudungmurah #kerudungcantik #kerudungbandung #kerudungpolos
Lucy kerudung lasercut by Kamone Indonesia . Kerudung lucy lasercut dengan bahan crystal crepe yang bagus dan mewaaaah banget ini hadir dengan 5 pilihan warna yang cantik-cantik. Jadi, bahan nya itu ada kilau nya ketika dipake, handfeel nya udah pasti lembut banget, sama sekali ga licin, ga gampang lecek, nyaman, mudah diatur dan langsung tegak didahi. . Tepian kerudung ini lasercut yang lagi hits banget, bawaan nya makin cantik karena motif lasercut nya simple dan ga berlebihan . Packaging box mika Finishing Lasercut  Ukuran : 110x110cm . ~Pilihan Warna -caramel -flamingo -deep mauve -blackpearl -blushpink . Harga :  1 pcs : 80 ribu *best price 5 pcs : 375 ribu ( seri atau bisa pilih warna) . 5pcs masuk 1kg . 🌷Order : Whats App : 081394200032 . 🌷Koleksi terlengkap : www.kiranaraya.com . 🌷Follow : @kiranaraya.grosir  @nibras.kiranaraya . #khimarpremium#hijabsegiempatjumbo#hijabsegiempatpolos #hijabsegiempat #hijabsegi4#jilbabsyari#jilbabsyaribandung#hijabsyari#kerudungsegiempat#khimkerudungsyari#hijrahsquad #hijrahbareng #hihrahfisabilillah#muslimoutfit#kiranarayagrosir#grosirhijab#hijabdiskon#premiummaterial#assalamualaikum#kamoneindonesia #kerudunglucy #hijablucy #lucybykamone #hijabpremium #kerudungmurah #kerudungcantik #kerudungbandung #kerudungpolos

Loading