Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#appecutmax

Posts tagged as #appecutmax on Instagram

6.390 Posts

Haishh, senang je cara minum appecut ni.. Ambil 1 sachet appecut,  masukkan ke dlm mug korang yg berisi 150ml air suam, kacau sebati then minum โ˜• . Serius sedap.. rasa coklat gitewwww.. so confirm xkan muak.. . Minuman sedap ni boleh buat korg kurus tau ๐Ÿ˜ . Apa tunggu lagi, jom wasap utk order.. tekan je link wasap kat bio tu.. senang  #appecutmalaysia #appecutfeedback #testimoniappecut #jomkurus #kuruskanbadan #tipsdiet #minumankurus #minumankurusviral #appecutmax #appecuthq
Terima Kasih sis.. Selalu repeat order. ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜ . Dua kotak AppecutMax telah disambar oleh Sisthur ni demi misi kurus 2019. Uolls bila lagi ?? Jom submit order wasap now ๐Ÿ“ฒ 0183679486 . . #appecut #appecutmax #codappecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #agentwanted #pahang #keramat #damansara #bangi #jenjarom #johorbahru #negerisembilan #skudai #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #nakkurus #nakdiet #regrann #igersmalaysia #naksentap #sentap #lakukeras #jomkurus1malaysia
Kita semua ada pilihan. Kita adalah apa yang kita pilih. . No excuses . So siapa komited nak ubah hidup, nak ubah lifestyle, nak ubah bentuk badan, THIS IS YOUR CHANCE . Do it! . Appecut is here to help you. Kita guide, you follow. You kurus, you sihat, you dapat semua tu InsyaAllah . Go go go ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ช๐Ÿป . #misikurus2019 #appecutfeedback #appecut #appecutmax #appecutpower #appecuthq #appecutcodbahaumahsanbbs #appecutseremban #appecutnegerisembilan .  Siapa lagi nak #loseweight sihat dan selamat? Mesti amalkan k .  https://wa.me/60132121651
InsyaAllah Kejap je ni licin balik โ˜บ๏ธ . #appecut #appecutmax #appecutpower
Berpasukan adalah lebih baik dari begerak secara solo. Setuju? So arini seharian coaching one to one bersama Squad Admin @appecut.puchong.stockist _ Untuk pengetahuan semua Squad Admin ni berusia 54 tahun. Berminat berniaga Appecut selepas minum dan berjaya turunkan berat sebanyak 10 kg ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ _ Squad Admin ni tdk mencari financial freedom tetapi mencari saham akhirat dgn membantu org lain utk capai impian bersama Appecut. Sambil turunkan berat badan beliau dapat bantu org lain jana income dgn Appecut _ Kelebihan join Squad Admin anda akan dibimbing oleh Admin sepenuhnya. Admin adalah proven Top Stokis di Seribeautyofficial dahulu. Anda akan dibantu dgn group support yg sangat supportive. Material disediakan sepenuhnya. Tips meroket, letopskan sale dan kembangkan team akan diberi secara percuma.  _ Jika anda ingin ubah hidup dan nak Admin guide dari zero to hero jom jumpa di wasap. Admin hanya perlukan 10 yg terawal sahaja ๐Ÿ“ฒ 010 - 2470908 . . . #squadnerry #coaching #squadgoals #appecut #appecutmax #appecutmaxnerrys #appecutnerrys #appecutkasipecah #kualalumpur #masterstokiswanted #agentdropship #stokisdiperlukan #agentneeded #cyberjaya #agentwanted #agents #terengganu #perlis #damansara #melaka #selangor #johorbahru #negerisembilan #perak #kedah #singapore #kelantan #malaysia #brunei #indonesia
Sekotak AppecutMax loss 4 kg utk Sisthur ni ๐Ÿฅฐ Kalau eat clean, berdiet, intermittent fasting blom tentu dapat turunkan berat badan sebanyak ini. Setuju tak ?? So apa tunggu lagi !! Jom kita jumpa di wasap ๐Ÿ“ฑ01116084977 . . . #appecutnerrys #appecut #appecutmax #appecutkasipecah  #kawalseleramakan  #weightloss  #appecutmaxfeedback #jomsihat #bestslimmingproduct #naksentap #appecutfeedback  #healthylifestyle #kualalumpur  #selangor #melaka #perak #kedah #sabah #sarawak #johor #singapore  #agentwanted  #pahang #kelantan #terengganu #perlis  #brunei #negerisembilan  #penang
SEMUA ORANG BOLEH KURUS . . APPECUT WEIGHT LOSS CHOCO DRINK๐Ÿ˜ . Apa yang BEST bila amalkannya ?! . ๐Ÿ”ฅ๏ธ BERAT BADAN MENURUN ๐Ÿ”ฅ๏ธ SELERA MAKAN TERKAWAL ๐Ÿ”ฅ๏ธ KADAR PENGAMBILAN MAKANAN YG PELIK2  BERKURANGAN ๐Ÿ”ฅ KADAR PENGAMBILAN GULA DAN MAKANAN YANG MANIS2 BERKURANGAN ๐Ÿ”ฅ๏ธ METABOLISMA MENINGKAT ๐Ÿ”ฅ๏ธ BERTENAGA SEPANJANG HARI ๐Ÿ”ฅ TANPA BERSENAM ๐Ÿ”ฅ๏ธ TANPA BERLAPAR ๐Ÿ”ฅ๏ธ TANPA KESAN SAMPINGAN ๐Ÿ”ฅ๏ธ BOLEH DIMINUM OLEH LELAKI DAN WANITA ๐Ÿ”ฅ๏ธ LULUS KKM ๐Ÿ”ฅ๏ธ RASA COKLAT YANG SEDAP . . #appecut  #appecutmax
Serbuk perisa coklat berhantu, paling padu dan laku keras ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ sekotak boleh turunkan berat badan sebanyak 2 kg hingga 6 kg ๐Ÿ˜ฑ Jom Sis bantu turunkan berat badan dgn pantas tuntas !! jumpa di wasap ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/+601126969653 . . .#agenappecutkuantan #appecutnerrys #appecut #appecutmax #appecutkasipecah  #kawalseleramakan  #weightloss  #appecutmaxfeedback #jomsihat #bestslimmingproduct #naksentap #appecutfeedback  #healthylifestyle #kualalumpur  #selangor #melaka #perak #kedah #sabah #sarawak #johor #singapore  #agentwanted  #pahang #kelantan #terengganu #perlis  #brunei #teamainniwann  #teamappecuttemerlohphg
Stok Appecut, AppecutMax dan Lipocut dah jadi bff dgn Sis. Kemana saja Sis usung untuk memenuhi permintaan customer tersayang ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ Jom submit order now esok dah boleh mulakan misi kurus bersama Appecut๐Ÿ“ฑ011-10679705 . . #appecut #appecutmax #codappecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #postageappecut #appecutmaxfeedback #appecutfeedback #kualalumpur #pahang #keramat #damansara #bangi #jenjarom #johorbahru #negerisembilan #skudai #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #nakkurus #kawalseleramakan #naksentap #viral #lakukeras #jomkurus1malaysia
ATTENTION๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Ni semua REAL FEEDBACKS from #appecut customers. Korang boleh compare kan before and after consume #appecut . Dalam seminggu confirm turun berat tu. Bila dah achieve berat ideal korang, stop consume #appecut tak kan mendadak naik berat. . Sebab apa? Sebab #appecut ni bukan ubat kurus tau. #appecut ni adalah supplement yang bantu korang In Shaa Allah untuk MATIKAN nafsu makan makanan yang merapu tu. . #appecut especially made untuk bagi korang hilangkan selera makan dan yang terkandung dalam #appecut ni akan bagi korang rasa kenyang. . Thats why lah ramai yang bercita2 nak kurus/lose weight sbb ramai culas untuk eat clean/diet sebab godaan makanan and cravings. . So kalau korang memang alami problems ni, this is the right time untuk korg cuba #appecut and guarantee tak menyesal. . Jom join postage & COD hari ni โœ…Kuala Lumpur โœ…Shah Alam โœ…Johor Bahru โœ…Pasir Gudang . WhatsApp 0182448188 link ada kt bio just click je. . #appecut #appecutmax #appecutjohorbahru #appecutjb #appecutjohor #appecutpasirgudang #appecutshahalam #appecutkl #appecutperak #appecutmelaka #bajuplussize #kurusraya2019 #jjcm #jalanjalancarimakan #makansedapjb #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang
ATTENTION๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Ni semua REAL FEEDBACKS from #appecut customers. Korang boleh compare kan before and after consume #appecut . Dalam seminggu confirm turun berat tu. Bila dah achieve berat ideal korang, stop consume #appecut tak kan mendadak naik berat. . Sebab apa? Sebab #appecut ni bukan ubat kurus tau. #appecut ni adalah supplement yang bantu korang In Shaa Allah untuk MATIKAN nafsu makan makanan yang merapu tu. . #appecut especially made untuk bagi korang hilangkan selera makan dan yang terkandung dalam #appecut ni akan bagi korang rasa kenyang. . Thats why lah ramai yang bercita2 nak kurus/lose weight sbb ramai culas untuk eat clean/diet sebab godaan makanan and cravings. . So kalau korang memang alami problems ni, this is the right time untuk korg cuba #appecut and guarantee tak menyesal. . Jom join postage & COD hari ni โœ…Kuala Lumpur โœ…Shah Alam โœ…Johor Bahru โœ…Pasir Gudang . WhatsApp 0182448188 link ada kt bio just click je. . #appecut #appecutmax #appecutjohorbahru #appecutjb #appecutjohor #appecutpasirgudang #appecutshahalam #appecutkl #appecutperak #appecutmelaka #bajuplussize #kurusraya2019 #jjcm #jalanjalancarimakan #makansedapjb #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang
ATTENTION๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Ni semua REAL FEEDBACKS from #appecut customers. Korang boleh compare kan before and after consume #appecut . Dalam seminggu confirm turun berat tu. Bila dah achieve berat ideal korang, stop consume #appecut tak kan mendadak naik berat. . Sebab apa? Sebab #appecut ni bukan ubat kurus tau. #appecut ni adalah supplement yang bantu korang In Shaa Allah untuk MATIKAN nafsu makan makanan yang merapu tu. . #appecut especially made untuk bagi korang hilangkan selera makan dan yang terkandung dalam #appecut ni akan bagi korang rasa kenyang. . Thats why lah ramai yang bercita2 nak kurus/lose weight sbb ramai culas untuk eat clean/diet sebab godaan makanan and cravings. . So kalau korang memang alami problems ni, this is the right time untuk korg cuba #appecut and guarantee tak menyesal. . Jom join postage & COD hari ni โœ…Kuala Lumpur โœ…Shah Alam โœ…Johor Bahru โœ…Pasir Gudang . WhatsApp 0182448188 link ada kt bio just click je. . #appecut #appecutmax #appecutjohorbahru #appecutjb #appecutjohor #appecutpasirgudang #appecutshahalam #appecutkl #appecutperak #appecutmelaka #bajuplussize #kurusraya2019 #jjcm #jalanjalancarimakan #makansedapjb #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang
ATTENTION๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Ni semua REAL FEEDBACKS from #appecut customers. Korang boleh compare kan before and after consume #appecut . Dalam seminggu confirm turun berat tu. Bila dah achieve berat ideal korang, stop consume #appecut tak kan mendadak naik berat. . Sebab apa? Sebab #appecut ni bukan ubat kurus tau. #appecut ni adalah supplement yang bantu korang In Shaa Allah untuk MATIKAN nafsu makan makanan yang merapu tu. . #appecut especially made untuk bagi korang hilangkan selera makan dan yang terkandung dalam #appecut ni akan bagi korang rasa kenyang. . Thats why lah ramai yang bercita2 nak kurus/lose weight sbb ramai culas untuk eat clean/diet sebab godaan makanan and cravings. . So kalau korang memang alami problems ni, this is the right time untuk korg cuba #appecut and guarantee tak menyesal. . Jom join postage & COD hari ni โœ…Kuala Lumpur โœ…Shah Alam โœ…Johor Bahru โœ…Pasir Gudang . WhatsApp 0182448188 link ada kt bio just click je. . #appecut #appecutmax #appecutjohorbahru #appecutjb #appecutjohor #appecutpasirgudang #appecutshahalam #appecutkl #appecutperak #appecutmelaka #bajuplussize #kurusraya2019 #jjcm #jalanjalancarimakan #makansedapjb #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang
Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera.  Berminat nak dapatkan APPECUT terus ke tangan anda?  Saya boleh delivery di : . ๐Ÿš— Seluruh kawasan Putrajaya ๐Ÿš— Sg Merab ๐Ÿš— Petronas Research dan pusat latihan bank Sg Merab ๐Ÿš— AADK ๐Ÿš— ILIM ๐Ÿš— INSPEN ๐Ÿš— UNITEN ๐Ÿš— IUKL ๐Ÿš— LLM ๐Ÿš— Sg Ramal, Kajang ๐Ÿš— Country Heights, Kajang ๐Ÿš— Bandar Baru Bangi ๐Ÿš— Bandar Seri Putra ๐Ÿš— MAEPS ๐Ÿš— MARDI ๐Ÿš— Taman Sri Serdang ๐Ÿš— Seri Kembangan  Delivery setiap hari sesi pagi, petang dan malam. Book delivery anda di 017-6722447 atau klik pada link di bio. ๐Ÿ˜Š  #appecut #appecutmax  #appecutarmy  #appecutputrajaya  #appecutmaxputrajaya  #deliveryservice  #deliveryavailable  #readystock  #postageseluruhnegeri #nakkurus #gemuk  #putrajaya #presintdiplomatik  #bangi #bandarbarubangi #bandarseriputra #serdang #kajang
Hi ! Malam ni aten nak share siapa yang perlu consume Appecut max ni. - โœ… Perut buncit โœ… Tak nak diet โœ… Paha bergesel โœ… Malas bersenam โœ… Jalan cepat mengah โœ… Selera makan yang tinggi -  Haa kalau awak rasa dah tergolong dalam kalangan tu cepat-cepat WhatsApp aten. Aten akan cerita Apebende AppecutMax ni๐Ÿ˜‰ - #appecut #appecutmix #appecutmax #appecutmixmurah #appecutmaxmurah #appecutmalaysia #appecutmurahmalaysia #appecutkualaterengganu #appecutterengganu  #appecutmaxkualaterengganu #appecutunisza #appecutmixkualaterengganu #appecutraub #appecutmaxterengganu #appecutsarawak #appecutsabah #appecutmixterengganu #appecutpahang #appecutmurah #ubatkurus
TIADA YG MUSTAHIL ! . Beribu2 testimoni pengguna yg berjaya menurunkan berat badan dengan jayanya ๐Ÿ”ฅ . ๐ŸซMinuman berperisa coklat ๐Ÿ’ฏ Kesan dalam masa 1 minggu sahaja ๐Ÿ‹ Tidak perlu bersenam ๐ŸŒฎ Tidak perlu diet ketat . Appecut pasti membantu anda ๐Ÿ˜š  #appecutmalaysia #appecutfeedback #testimoniappecut #jomkurus #kuruskanbadan #tipsdiet #minumankurus #minumankurusviral #appecutmax #appecuthq
Rezeki ari Selasa. Alhamdulillah syukur selamat sudah COD AppecutMax dan Venocut ke tangan customer. Ada lagi yg nak selit order ?? Jom submit order wasap now ๐Ÿ“ฒ 011-36170181 . . #appecut #appecutmax #codappecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #agentwanted #pahang #keramat #damansara #bangi #jenjarom #johorbahru #negerisembilan #skudai #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #nakkurus #nakdiet #regrann #igersmalaysia #naksentap #sentap #lakukeras #jomkurus1malaysia
Dua kotak AppecutMax telah disambar oleh Sisthur ni demi misi kurus 2019. Uolls bila lagi ?? Jom submit order wasap now ๐Ÿ“ฒ 011-36170181 . . #appecut #appecutmax #codappecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #agentwanted #pahang #keramat #damansara #bangi #jenjarom #johorbahru #negerisembilan #skudai #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #nakkurus #nakdiet #regrann #igersmalaysia #naksentap #sentap #lakukeras #jomkurus1malaysia
WOAH TERUS REPEAT.!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Feedback yang @appecutatiqaa dapat dari consumer Appecut ๐Ÿ˜ . Selera dah tak memongan, selalu rasa kenyang, tak makan banyak pun tak gastrik. Alhamdulillah mesti dapat turunkan berat & dapatkan berat ideal dengan Appecut ni ualls ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Pantas bertindak segera, yang NAK APPECUT komen NAKK nanti @appecutatiqaa DM ualls ๐Ÿค— . . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #beforeafterappecut #testimoni #appecutatiqaa #appecutsarawak #appecutsarawakhq #appecutkuching #appecutbintulu #appecutmiri #appecutsibu #appecutmukah #appecutsibumukah #appecutsaratok #weightloss #nakturunberatbadan #nakkurus #nakcantik #weightlosstransformation #weightlossjourney
TIADA YANG MUSTAHIL!  Yang paling penting, jangan patah semangat dan terus berusaha ๐Ÿ’ช๐Ÿป Si cantik manis ni dah berjaya. Uolss bila lagi?  Jom order cepatttttttttt . ๐Ÿ“ฒ0194564169 (zinn) ๐Ÿ“ฒ0194564169 (zinn) ๐Ÿ“ฒ0194564169 (zinn)  #appecut  #appecutchocomix #appecutfeedback #appecuttestimoni #appecutmax #appecutmaxtestimoni #appecutmaxfeedback #appecutarmy #appecutputrajaya  #appecutmaxputrajaya  #readystock #postageseluruhnegeri  #plussizefashion
Seharian coaching Squad Nerry @appecut.puchong.stockist Kelebihan join Squad Nerry anda akan dibimbing oleh Nerry sepenuhnya. Nerry adalah proven TopStokis di Seribeautyofficial dahulu. Anda akan dibantu dgn group support yg sangat supportive. Material disediakan sepenuhnya. Tips meroket, letopskan sale dan kembangkan team akan diberi secara percuma. Jika anda ingin ubah hidup dan nak Nerry guide anda dari zero to hero jom jumpa di wasap ๐Ÿ“ฒ 010 - 2470908 . . #squadnerry #coaching #squadgoals #appecut #appecutmax #appecutmaxnerrys #appecutnerrys #appecutkasipecah #kualalumpur #masterstokiswanted #agentdropship #stokisdiperlukan #agentneeded #cyberjaya #agentwanted #agents #terengganu #perlis #damansara #melaka #selangor #johorbahru #negerisembilan #perak #kedah #singapore #kelantan #malaysia #brunei #indonesia
Stok Appecut, AppecutMax dan Lipocut dah jadi bff dgn Kakjura.Kemana saja Kakjura usung untuk memenuhi permintaan customer tersayang ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ Jom submit order now esok dah boleh mulakan misi kurus bersama Appecut๐Ÿ“ฑ0183679486 . . #appecut #appecutmax #codappecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #postageappecut #appecutmaxfeedback #appecutfeedback #kualalumpur #pahang #keramat #damansara #bangi #jenjarom #johorbahru #negerisembilan #skudai #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #nakkurus #kawalseleramakan #naksentap #viral #lakukeras #jomkurus1malaysia
Dalam Usaha nak Upgrade kan Kesihatan yg Lebih Cemerlang?? . .  Langkah mudah, iaitu Kurangkan Sodium Intake in our Daily Meals!! . . "Alamak, x sedap ler nanti lauk pauk tawar jer, bland jer rasanya?!".. guys, selain garam banyak lagi natural ingredients yg blh diletakkan bagi menggantikan garam laut tau . .  Jikalau sebelum ni 1-2 sudu yg diletakkan dlm each meal, jadi mulai sekarang cer kurangkan kpd half spoon jer..nak naikkan lagi aroma, just boil anchovies without salt at all..sedap & lebih fresh gitu๐Ÿ˜‰ . .  So, selamat mencuba & selamat b"amal" tau  appecut.azwani +6013-9686461  #appecut #venocut #appecutshahalam #appecutfeedback #appecutmix #appecutmax #appecutmalaysia #appecuthq #kurusmudah #appecutseksyen15shahalam #aeonshahalam #msu #kurustanpadiet #kuruscepat #kurusselamat #appecutstokisselangor #appecutstokis #appecutagen #dropshipwanted #dropshipappecutshahalam #weightloss #appecutboosterkurus #appecutweightloss #appecutmurahshahalam #appecutmurah #appecutoriginal #inchloss #appecutkelantan #maukurus #kurusselamat #kurustanpadiet
Rezeki ari selasa. Alhamdulillah syukur selamat sudah COD AppecutMax dan Venocut ke tangan customer. Ada lagi yg nak selit order ?? Jom submit order wasap now ๐Ÿ“ฒ 0183679486 . . #appecut #appecutmax #codappecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #agentwanted #pahang #keramat #damansara #bangi #jenjarom #johorbahru #negerisembilan #skudai #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #nakkurus #nakdiet #regrann #igersmalaysia #naksentap #sentap #lakukeras #jomkurus1malaysia #bandarsaujanaputra
#trustedseller ..alhmdulillah.. brg cust dh slmt smpai... so yg nk ain postage cpt wasap ๐Ÿ“ฒ0199273569  #teamappecuttemerlohphg  #teamainniwann  #appecuttemerloh  #appecutmax  #apecutnerrys
We have all done it. Tried different diets, joined new and better gyms, experimented with alternative methods of losing weight.  But the main drawback is that we expect results too soon without staying 100% committed. And then again we start over with a new diet plan and a new gym.  This process tires you out, robs you of your confidence, and is a demotivator. Identify your weak points, write them down, and strategize a solution. For example, if you have the habit of snacking frequently, better snack on healthy foods.  If you can’t get up in the morning, go to the gym after work or school or workout at home.  For Easier Way To Lose Your Weight Try Appecut Max! #appecutkuchingbysherry #appecutmax #appecutarmy
Rezeki ari Rabu. Alhamdulillah syukur selamat sudah COD AppecutMax dan Venocut ke tangan customer. Ada lagi yg nak selit order ?? Jom submit order wasap now ๐Ÿ“ฒ 01158591910 . . #appecut #appecutmax #codappecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #agentwanted #pahang #keramat #damansara #bangi #jenjarom #johorbahru #negerisembilan #skudai #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #nakkurus #nakdiet #regrann #igersmalaysia #naksentap #sentap #lakukeras #jomkurus1malaysia
COD APPECUT, APPECUT MAX, VENOCUT, LADYUP DAN LIPOCUT๐Ÿ‘  Hai uolss.  Kakct COD semua produk di kawasan berikut. . - Seremban, Seremban 2 & Seremban 3 - Senawang, TTJ & BSS - Sikamat, Ampangan & Paroi - Gadong, Sendayan & Bandar Sri Sendayan - Gemas, Gemencheh & Bahau . . . #appecut #appecutmax #venocut #ladyup #lipocut #appecutweightloss . #appecutnerrys #appecutkasipecah #appecutseremban #viral #lakukeras #dramasweetdreams #sweetdreams #mirafilzah #benamir #kauyangpertama #fikryibrahim #fashionvalet #vivyyusof #ctdk #aafiyahanakibu #cuticutimalaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #kurus #nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #diet #tipsdiet

Loading