Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#appecut

Posts tagged as #appecut on Instagram

41.672 Posts

Terima Kasih sis.. Selalu repeat order. 🥰😘 . Dua kotak AppecutMax telah disambar oleh Sisthur ni demi misi kurus 2019. Uolls bila lagi ?? Jom submit order wasap now 📲 0183679486 . . #appecut #appecutmax #codappecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #agentwanted #pahang #keramat #damansara #bangi #jenjarom #johorbahru #negerisembilan #skudai #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #nakkurus #nakdiet #regrann #igersmalaysia #naksentap #sentap #lakukeras #jomkurus1malaysia
Bukan senang untuk memulakan sesuatu perkara apatah lagi menceburi bidang bisnes.Permulaan bisnes bukanlah satu hal yang mudah dan adanya Niat bermulanya "KURUS CONFIRM KAYA" itula permulaan cerita menceburi bidang bisnes Appecut. Setelah melibatkan diri dalam Appecut alhamdulillah satu persatu rezeki jalan Allah beri. .  Namun tidak akan menjadi kenyataan kepada kami suami isteri tanpa adanya tunjuk ajar dan berguru dengan orang yang sangat pemurah memberi tunjuk ajar  dan pembakar semangat untuk berniaga Appecut daripada ZERO TO HERO. . Terima kasih kepada boss @carlsamsudin  kerana mencipta Appecut yang telah banyak  membantu mereka yang inginkan turun berat badan dengan jayanya sehingga menjana pendapatan kepada kami berdua. . Tidak lupa juga kepada Queen @appecut.masterstokis tidak pernah jemu untuk memberikan semangat dan sentiasa bagi tunjuk ajar yang tidak pernah putus walaupun sehari 24/7 tanpa henti.Terima kasih yang tidak terhingga.. . . . #appecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #appecutsuri #appecutbangi #appecutkajang #appecutsemenyih #appecutsabah #appecutjohor #appecutkedah #appecutmelaka #appecutsarawak #appecutpenang #appecutpahang #appecutperak #appecutkelantan #appecutachievement #touch1millin2020
Kita semua ada pilihan. Kita adalah apa yang kita pilih. . No excuses . So siapa komited nak ubah hidup, nak ubah lifestyle, nak ubah bentuk badan, THIS IS YOUR CHANCE . Do it! . Appecut is here to help you. Kita guide, you follow. You kurus, you sihat, you dapat semua tu InsyaAllah . Go go go 🔥💪🏻 . #misikurus2019 #appecutfeedback #appecut #appecutmax #appecutpower #appecuthq #appecutcodbahaumahsanbbs #appecutseremban #appecutnegerisembilan .  Siapa lagi nak #loseweight sihat dan selamat? Mesti amalkan k .  https://wa.me/60132121651
InsyaAllah Kejap je ni licin balik ☺️ . #appecut #appecutmax #appecutpower
Berpasukan adalah lebih baik dari begerak secara solo. Setuju? So arini seharian coaching one to one bersama Squad Admin @appecut.puchong.stockist _ Untuk pengetahuan semua Squad Admin ni berusia 54 tahun. Berminat berniaga Appecut selepas minum dan berjaya turunkan berat sebanyak 10 kg 😍😍 _ Squad Admin ni tdk mencari financial freedom tetapi mencari saham akhirat dgn membantu org lain utk capai impian bersama Appecut. Sambil turunkan berat badan beliau dapat bantu org lain jana income dgn Appecut _ Kelebihan join Squad Admin anda akan dibimbing oleh Admin sepenuhnya. Admin adalah proven Top Stokis di Seribeautyofficial dahulu. Anda akan dibantu dgn group support yg sangat supportive. Material disediakan sepenuhnya. Tips meroket, letopskan sale dan kembangkan team akan diberi secara percuma.  _ Jika anda ingin ubah hidup dan nak Admin guide dari zero to hero jom jumpa di wasap. Admin hanya perlukan 10 yg terawal sahaja 📲 010 - 2470908 . . . #squadnerry #coaching #squadgoals #appecut #appecutmax #appecutmaxnerrys #appecutnerrys #appecutkasipecah #kualalumpur #masterstokiswanted #agentdropship #stokisdiperlukan #agentneeded #cyberjaya #agentwanted #agents #terengganu #perlis #damansara #melaka #selangor #johorbahru #negerisembilan #perak #kedah #singapore #kelantan #malaysia #brunei #indonesia
10 sachet da turun 4.6 kg. Kalau 1 kotak agak2 turun berapa? 😍😍. Best kan. Nak kurus? Jom cuba sekarang. *Kebaikan Appecut MAX:-* 🔥Memberi tenaga 🔥2 kali ganda Mengawal selera makan 🔥Menurunkan berat badan lebih pantas 🔥Meningkatkan 2 kali ganda kadar metabolisma 🔥Mengawal paras gula dalam badan 🔥Mencantikkan kulit 🔥Memperbaharui sel kulit badan  RM 89 SM RM 99 SS (TRIAL 5 SACHET)  RM 35 SM RM 38 SS  www.wasap.my/60198303900 Self collect kingfisher likas Cod by runner rm 5 By pos rm 8  #appecutkotakinabalu #venocut #confirmkurusdenganappecut #appecutkualalumpur #appecutkurus #appecutfeedback  #appecuttestimoni  #appecut  #slimwithappecut #slimmingproduct #kurussihat #cantikberseri #appecutsabah #appecutkingfisherappecutkingfisher
Sekotak AppecutMax loss 4 kg utk Sisthur ni 🥰 Kalau eat clean, berdiet, intermittent fasting blom tentu dapat turunkan berat badan sebanyak ini. Setuju tak ?? So apa tunggu lagi !! Jom kita jumpa di wasap 📱01116084977 . . . #appecutnerrys #appecut #appecutmax #appecutkasipecah  #kawalseleramakan  #weightloss  #appecutmaxfeedback #jomsihat #bestslimmingproduct #naksentap #appecutfeedback  #healthylifestyle #kualalumpur  #selangor #melaka #perak #kedah #sabah #sarawak #johor #singapore  #agentwanted  #pahang #kelantan #terengganu #perlis  #brunei #negerisembilan  #penang
SEMUA ORANG BOLEH KURUS . . APPECUT WEIGHT LOSS CHOCO DRINK😍 . Apa yang BEST bila amalkannya ?! . 🔥️ BERAT BADAN MENURUN 🔥️ SELERA MAKAN TERKAWAL 🔥️ KADAR PENGAMBILAN MAKANAN YG PELIK2  BERKURANGAN 🔥 KADAR PENGAMBILAN GULA DAN MAKANAN YANG MANIS2 BERKURANGAN 🔥️ METABOLISMA MENINGKAT 🔥️ BERTENAGA SEPANJANG HARI 🔥 TANPA BERSENAM 🔥️ TANPA BERLAPAR 🔥️ TANPA KESAN SAMPINGAN 🔥️ BOLEH DIMINUM OLEH LELAKI DAN WANITA 🔥️ LULUS KKM 🔥️ RASA COKLAT YANG SEDAP . . #appecut  #appecutmax
Serbuk perisa coklat berhantu, paling padu dan laku keras 🔥🔥 sekotak boleh turunkan berat badan sebanyak 2 kg hingga 6 kg 😱 Jom Sis bantu turunkan berat badan dgn pantas tuntas !! jumpa di wasap 📱www.wasap.my/+601126969653 . . .#agenappecutkuantan #appecutnerrys #appecut #appecutmax #appecutkasipecah  #kawalseleramakan  #weightloss  #appecutmaxfeedback #jomsihat #bestslimmingproduct #naksentap #appecutfeedback  #healthylifestyle #kualalumpur  #selangor #melaka #perak #kedah #sabah #sarawak #johor #singapore  #agentwanted  #pahang #kelantan #terengganu #perlis  #brunei #teamainniwann  #teamappecuttemerlohphg
Stok Appecut, AppecutMax dan Lipocut dah jadi bff dgn Sis. Kemana saja Sis usung untuk memenuhi permintaan customer tersayang 🥰🥰 Jom submit order now esok dah boleh mulakan misi kurus bersama Appecut📱011-10679705 . . #appecut #appecutmax #codappecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #postageappecut #appecutmaxfeedback #appecutfeedback #kualalumpur #pahang #keramat #damansara #bangi #jenjarom #johorbahru #negerisembilan #skudai #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #nakkurus #kawalseleramakan #naksentap #viral #lakukeras #jomkurus1malaysia
ATTENTION🔥🔥🔥🔥 . Ni semua REAL FEEDBACKS from #appecut customers. Korang boleh compare kan before and after consume #appecut . Dalam seminggu confirm turun berat tu. Bila dah achieve berat ideal korang, stop consume #appecut tak kan mendadak naik berat. . Sebab apa? Sebab #appecut ni bukan ubat kurus tau. #appecut ni adalah supplement yang bantu korang In Shaa Allah untuk MATIKAN nafsu makan makanan yang merapu tu. . #appecut especially made untuk bagi korang hilangkan selera makan dan yang terkandung dalam #appecut ni akan bagi korang rasa kenyang. . Thats why lah ramai yang bercita2 nak kurus/lose weight sbb ramai culas untuk eat clean/diet sebab godaan makanan and cravings. . So kalau korang memang alami problems ni, this is the right time untuk korg cuba #appecut and guarantee tak menyesal. . Jom join postage & COD hari ni ✅Kuala Lumpur ✅Shah Alam ✅Johor Bahru ✅Pasir Gudang . WhatsApp 0182448188 link ada kt bio just click je. . #appecut #appecutmax #appecutjohorbahru #appecutjb #appecutjohor #appecutpasirgudang #appecutshahalam #appecutkl #appecutperak #appecutmelaka #bajuplussize #kurusraya2019 #jjcm #jalanjalancarimakan #makansedapjb #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang
ATTENTION🔥🔥🔥🔥 . Ni semua REAL FEEDBACKS from #appecut customers. Korang boleh compare kan before and after consume #appecut . Dalam seminggu confirm turun berat tu. Bila dah achieve berat ideal korang, stop consume #appecut tak kan mendadak naik berat. . Sebab apa? Sebab #appecut ni bukan ubat kurus tau. #appecut ni adalah supplement yang bantu korang In Shaa Allah untuk MATIKAN nafsu makan makanan yang merapu tu. . #appecut especially made untuk bagi korang hilangkan selera makan dan yang terkandung dalam #appecut ni akan bagi korang rasa kenyang. . Thats why lah ramai yang bercita2 nak kurus/lose weight sbb ramai culas untuk eat clean/diet sebab godaan makanan and cravings. . So kalau korang memang alami problems ni, this is the right time untuk korg cuba #appecut and guarantee tak menyesal. . Jom join postage & COD hari ni ✅Kuala Lumpur ✅Shah Alam ✅Johor Bahru ✅Pasir Gudang . WhatsApp 0182448188 link ada kt bio just click je. . #appecut #appecutmax #appecutjohorbahru #appecutjb #appecutjohor #appecutpasirgudang #appecutshahalam #appecutkl #appecutperak #appecutmelaka #bajuplussize #kurusraya2019 #jjcm #jalanjalancarimakan #makansedapjb #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang
ATTENTION🔥🔥🔥🔥 . Ni semua REAL FEEDBACKS from #appecut customers. Korang boleh compare kan before and after consume #appecut . Dalam seminggu confirm turun berat tu. Bila dah achieve berat ideal korang, stop consume #appecut tak kan mendadak naik berat. . Sebab apa? Sebab #appecut ni bukan ubat kurus tau. #appecut ni adalah supplement yang bantu korang In Shaa Allah untuk MATIKAN nafsu makan makanan yang merapu tu. . #appecut especially made untuk bagi korang hilangkan selera makan dan yang terkandung dalam #appecut ni akan bagi korang rasa kenyang. . Thats why lah ramai yang bercita2 nak kurus/lose weight sbb ramai culas untuk eat clean/diet sebab godaan makanan and cravings. . So kalau korang memang alami problems ni, this is the right time untuk korg cuba #appecut and guarantee tak menyesal. . Jom join postage & COD hari ni ✅Kuala Lumpur ✅Shah Alam ✅Johor Bahru ✅Pasir Gudang . WhatsApp 0182448188 link ada kt bio just click je. . #appecut #appecutmax #appecutjohorbahru #appecutjb #appecutjohor #appecutpasirgudang #appecutshahalam #appecutkl #appecutperak #appecutmelaka #bajuplussize #kurusraya2019 #jjcm #jalanjalancarimakan #makansedapjb #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang
ATTENTION🔥🔥🔥🔥 . Ni semua REAL FEEDBACKS from #appecut customers. Korang boleh compare kan before and after consume #appecut . Dalam seminggu confirm turun berat tu. Bila dah achieve berat ideal korang, stop consume #appecut tak kan mendadak naik berat. . Sebab apa? Sebab #appecut ni bukan ubat kurus tau. #appecut ni adalah supplement yang bantu korang In Shaa Allah untuk MATIKAN nafsu makan makanan yang merapu tu. . #appecut especially made untuk bagi korang hilangkan selera makan dan yang terkandung dalam #appecut ni akan bagi korang rasa kenyang. . Thats why lah ramai yang bercita2 nak kurus/lose weight sbb ramai culas untuk eat clean/diet sebab godaan makanan and cravings. . So kalau korang memang alami problems ni, this is the right time untuk korg cuba #appecut and guarantee tak menyesal. . Jom join postage & COD hari ni ✅Kuala Lumpur ✅Shah Alam ✅Johor Bahru ✅Pasir Gudang . WhatsApp 0182448188 link ada kt bio just click je. . #appecut #appecutmax #appecutjohorbahru #appecutjb #appecutjohor #appecutpasirgudang #appecutshahalam #appecutkl #appecutperak #appecutmelaka #bajuplussize #kurusraya2019 #jjcm #jalanjalancarimakan #makansedapjb #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang
TIPS SIHAT & CANTIK . Percaya atau tak ? dengan Mengamalkan beberapa jenis buah, perut buncit akan jadi kempis. . Berikut 5 jenis buah diet yang efektif membantu menghilangkan perut buncit jika anda rajin makan dalam 15 hari sahaja. . 1. Tembikai😍😍 Buah kaya air ini akan membuatkan anda kerap buang air kecil, yang sekali gus membantu mengeluarkan garam di dalam tubuh badan yang menyebabkan perut kembung.  2. Pisang😍😍 Pisang yang kaya kalium/potasium boleh mencegah terbentuk gas di dalam perut atau membantu mengeluarkan angin. Pisang juga membuat perut kenyang sehingga anda mampu kawal makan berlebihan.  3. Avokado😍😍 Avokado kaya enzim lipase yang bagus untuk pencernaan, iaitu membantu memecah lemak dan membantu memindahkan makanan dari perut ke usus sehingga mencegah angin di dalam perut.  4. Nenas😍😍 Buah nenas kaya enzim bromelain yang dapat membantu mencegah terbentuknya angin dan mampu membersihkan usus dari lemak yang berkumpul dan sisa lain di dalam pencernaan kerana jenis berserat. Malah nenas juga kaya kalium yang membantu membuang air yang ada di dalam perut.  5. Betik 😍😍 Jika pencernaan bagus, perut anda tidak mudah kembung dan buncit. Kalau amal makan betik, sistem pencernaan anda tidak akan terganggu dan tahukah anda betik muda lebih banyak enzim sehingga mampu membersihkan sistem pencernaan.  Nota : Ya bukan mudah kita nak tolak tepi nasi. Namun kalau anda mahu perut kempis lebih cepat, kena pastikan 5 jenis buah ini ada di dalam peti. Buah-buahan tersebut juga sangat bagus dan menurunkan berat badan dengan lebih cepat. 😍😍 . Semoga Bermanfaat 🌹🌹🌹
Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera.  Berminat nak dapatkan APPECUT terus ke tangan anda?  Saya boleh delivery di : . 🚗 Seluruh kawasan Putrajaya 🚗 Sg Merab 🚗 Petronas Research dan pusat latihan bank Sg Merab 🚗 AADK 🚗 ILIM 🚗 INSPEN 🚗 UNITEN 🚗 IUKL 🚗 LLM 🚗 Sg Ramal, Kajang 🚗 Country Heights, Kajang 🚗 Bandar Baru Bangi 🚗 Bandar Seri Putra 🚗 MAEPS 🚗 MARDI 🚗 Taman Sri Serdang 🚗 Seri Kembangan  Delivery setiap hari sesi pagi, petang dan malam. Book delivery anda di 017-6722447 atau klik pada link di bio. 😊  #appecut #appecutmax  #appecutarmy  #appecutputrajaya  #appecutmaxputrajaya  #deliveryservice  #deliveryavailable  #readystock  #postageseluruhnegeri #nakkurus #gemuk  #putrajaya #presintdiplomatik  #bangi #bandarbarubangi #bandarseriputra #serdang #kajang
APA SEBENARNYA APPECUT MAX NI? =========================== . Appecut MAX adalah minuman coklat berperisa Lemon dalam bentuk serbuk dengan ekstrak kopi hijau, garcinia cambogia, germa gandum, ekstrak Lemon 🍋 dan Vitamin C . Kebaikan Appecut MAX:- . 🔥 Memberi tenaga. 🔥 2 kali ganda Mengawal selera makan. 🔥 Menurunkan berat badan lebih pantas. 🔥 Meningkatkan 2 kali ganda kadar metabolisma. 🔥 Mengawal paras gula dalam badan. 🔥 Mencantikkan kulit. 🔥 Memperbaharui sel kulit badan. . EKSTRAK GRACINIA CAMBOGIA yang telah digandakan dalam Appecut MAX ini bertindak mencairkan lemak badan dengan lebih banyak dan membersihkan usus (detox). . Appecut MAX ini dikategorikan dibawah pengkelasan MAKANAN dan BUKAN UBATAN. Maka ia bebas bahan kimia yang merbahaya. . #nakappecut? Pm lekas 👇👇👇 . 📱 HP : 013-7397192 🚚 COD: PUCHONG / PJ / BANGSAR / PANTAI DALAM / KELANA JAYA / SUNWAY / BUKIT JALIL / SHAH ALAM / PUTRAJAYA / CYBERJAYA / DENGKIL 📮 POS: Setiap hari (Brg sampai esoknya) . #sale #promo #nursajat #datoaliffsyukri #kurus #weightloss #diet #azam2019 #fatburner #dietatkins #eatclean #intermittentfasting #teamroketappecut #appecut #appecutpuchong #appecutpj #appecutbangsar #appecutpantaidalam #appecutkelanajaya #appecutsunway #appecutbukitjalil #appecutshahalam #appecutputrajaya #appecutcyberjaya #appecutdengkil
Hi ! Malam ni aten nak share siapa yang perlu consume Appecut max ni. - ✅ Perut buncit ✅ Tak nak diet ✅ Paha bergesel ✅ Malas bersenam ✅ Jalan cepat mengah ✅ Selera makan yang tinggi -  Haa kalau awak rasa dah tergolong dalam kalangan tu cepat-cepat WhatsApp aten. Aten akan cerita Apebende AppecutMax ni😉 - #appecut #appecutmix #appecutmax #appecutmixmurah #appecutmaxmurah #appecutmalaysia #appecutmurahmalaysia #appecutkualaterengganu #appecutterengganu  #appecutmaxkualaterengganu #appecutunisza #appecutmixkualaterengganu #appecutraub #appecutmaxterengganu #appecutsarawak #appecutsabah #appecutmixterengganu #appecutpahang #appecutmurah #ubatkurus
Rezeki ari Selasa. Alhamdulillah syukur selamat sudah COD AppecutMax dan Venocut ke tangan customer. Ada lagi yg nak selit order ?? Jom submit order wasap now 📲 011-36170181 . . #appecut #appecutmax #codappecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #kualalumpur #agentwanted #pahang #keramat #damansara #bangi #jenjarom #johorbahru #negerisembilan #skudai #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #nakkurus #nakdiet #regrann #igersmalaysia #naksentap #sentap #lakukeras #jomkurus1malaysia
WOAH TERUS REPEAT.!! 🔥🔥 . . Feedback yang @appecutatiqaa dapat dari consumer Appecut 😍 . Selera dah tak memongan, selalu rasa kenyang, tak makan banyak pun tak gastrik. Alhamdulillah mesti dapat turunkan berat & dapatkan berat ideal dengan Appecut ni ualls 😍😍 . . Pantas bertindak segera, yang NAK APPECUT komen NAKK nanti @appecutatiqaa DM ualls 🤗 . . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #beforeafterappecut #testimoni #appecutatiqaa #appecutsarawak #appecutsarawakhq #appecutkuching #appecutbintulu #appecutmiri #appecutsibu #appecutmukah #appecutsibumukah #appecutsaratok #weightloss #nakturunberatbadan #nakkurus #nakcantik #weightlosstransformation #weightlossjourney
TIADA YANG MUSTAHIL!  Yang paling penting, jangan patah semangat dan terus berusaha 💪🏻 Si cantik manis ni dah berjaya. Uolss bila lagi?  Jom order cepatttttttttt . 📲0194564169 (zinn) 📲0194564169 (zinn) 📲0194564169 (zinn)  #appecut  #appecutchocomix #appecutfeedback #appecuttestimoni #appecutmax #appecutmaxtestimoni #appecutmaxfeedback #appecutarmy #appecutputrajaya  #appecutmaxputrajaya  #readystock #postageseluruhnegeri  #plussizefashion
Seharian coaching Squad Nerry @appecut.puchong.stockist Kelebihan join Squad Nerry anda akan dibimbing oleh Nerry sepenuhnya. Nerry adalah proven TopStokis di Seribeautyofficial dahulu. Anda akan dibantu dgn group support yg sangat supportive. Material disediakan sepenuhnya. Tips meroket, letopskan sale dan kembangkan team akan diberi secara percuma. Jika anda ingin ubah hidup dan nak Nerry guide anda dari zero to hero jom jumpa di wasap 📲 010 - 2470908 . . #squadnerry #coaching #squadgoals #appecut #appecutmax #appecutmaxnerrys #appecutnerrys #appecutkasipecah #kualalumpur #masterstokiswanted #agentdropship #stokisdiperlukan #agentneeded #cyberjaya #agentwanted #agents #terengganu #perlis #damansara #melaka #selangor #johorbahru #negerisembilan #perak #kedah #singapore #kelantan #malaysia #brunei #indonesia
Stok Appecut, AppecutMax dan Lipocut dah jadi bff dgn Kakjura.Kemana saja Kakjura usung untuk memenuhi permintaan customer tersayang 🥰🥰 Jom submit order now esok dah boleh mulakan misi kurus bersama Appecut📱0183679486 . . #appecut #appecutmax #codappecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #postageappecut #appecutmaxfeedback #appecutfeedback #kualalumpur #pahang #keramat #damansara #bangi #jenjarom #johorbahru #negerisembilan #skudai #kedah #bestslimmingproduct #kelantan #nakkurus #kawalseleramakan #naksentap #viral #lakukeras #jomkurus1malaysia
Dalam Usaha nak Upgrade kan Kesihatan yg Lebih Cemerlang?? . .  Langkah mudah, iaitu Kurangkan Sodium Intake in our Daily Meals!! . . "Alamak, x sedap ler nanti lauk pauk tawar jer, bland jer rasanya?!".. guys, selain garam banyak lagi natural ingredients yg blh diletakkan bagi menggantikan garam laut tau . .  Jikalau sebelum ni 1-2 sudu yg diletakkan dlm each meal, jadi mulai sekarang cer kurangkan kpd half spoon jer..nak naikkan lagi aroma, just boil anchovies without salt at all..sedap & lebih fresh gitu😉 . .  So, selamat mencuba & selamat b"amal" tau  appecut.azwani +6013-9686461  #appecut #venocut #appecutshahalam #appecutfeedback #appecutmix #appecutmax #appecutmalaysia #appecuthq #kurusmudah #appecutseksyen15shahalam #aeonshahalam #msu #kurustanpadiet #kuruscepat #kurusselamat #appecutstokisselangor #appecutstokis #appecutagen #dropshipwanted #dropshipappecutshahalam #weightloss #appecutboosterkurus #appecutweightloss #appecutmurahshahalam #appecutmurah #appecutoriginal #inchloss #appecutkelantan #maukurus #kurusselamat #kurustanpadiet
COD APPECUT, APPECUT MAX, VENOCUT, LADYUP DAN LIPOCUT👍  Hai uolss.  Kakct COD semua produk di kawasan berikut. . - Seremban, Seremban 2 & Seremban 3 - Senawang, TTJ & BSS - Sikamat, Ampangan & Paroi - Gadong, Sendayan & Bandar Sri Sendayan - Gemas, Gemencheh & Bahau . . . #appecut #appecutmax #venocut #ladyup #lipocut #appecutweightloss . #appecutnerrys #appecutkasipecah #appecutseremban #viral #lakukeras #dramasweetdreams #sweetdreams #mirafilzah #benamir #kauyangpertama #fikryibrahim #fashionvalet #vivyyusof #ctdk #aafiyahanakibu #cuticutimalaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #kurus #nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #diet #tipsdiet

Loading