Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

Total Likes 497.310
Average Likes 22.605
Total Comments 2.757
Average Comments 126
Alhamdulillah .. Kaw kaw! Malam semalam @mat.flava buat pendaratan sebanyak 100,000 botol di @tycoon_vape_station lepas ni dah xde masalah seperti ‘kali bakar’ lagi! ๐Ÿคฃ  #confirmstimmat
seronok ada mini office kat rmh, hari2 duk melepak sini je.. apa youtube channel? ๐Ÿค”  kasi like dulu nnt shuk fikir ๐Ÿ˜
Wow..!!! Ini GEMPAK!!! Jom korg semua... kita bleh jmp & racing ramai2 dan menangi hadiah!!! Kat mana? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป -  Di Pavilion, KL pd 20 September 2019 - Grand Final tempat sama juga pd 21 & 22 September 2019  Peserta e-Racer Malaysia akan bertanding sama untuk memenangi hadiah terkumpul bernilai RM70,000.  Bukan tu aje.... ada pameran kereta Toyota GR Supra... So korg jgn ‘missed’ utk dtg ke event Toyota GR Supra ni nnt di Pavilion KL... ok!!! Jmp nnt !!! #toyotagazooracingmalaysia #toyotamalaysia #allaboutthedrive
Cuti2 pjg mcm ni., ngam kalau buat aktiviti2 riadah & santai2 je kan? Tau ke kita cuti sbb apa? BIJAK!!! ๐Ÿ‘๐Ÿผ “Hari MALAYSIA” sempena memperingati hari penyatuan Tanah Melayu, Sabah, Sarawak & Singapura membentuk Malaysia.  Happy holiday guys..!!! #viosasneverb4 #toyotamy #driveโ— #drivevios #allaboutthedrive
let me put a smile on your face ๐Ÿ˜‰
Thank you orang2 Ganu untuk support yang sangat awesome! jumpa lagi insyaallah.. so see you guys next round on this coming November in KL! ๐Ÿ˜˜ #toyotagazooracingmalaysia #toyotamalaysia
Good morning! last race here at Stadium Gong Badak, meh maghi sini rama2 pakat support kami seme! ๐Ÿคช #toyotagazooracingmalaysia #toyotamalaysia
it’s a nice weather, nice race i’ve had today.. jumpa esok okay? last day ๐Ÿ˜˜ #toyotagazooracingmalaysia #toyotamalaysia
wish me luck for qualifying & Race1 today.. jemput dtg ke Stadium Gong Badak utk support kami semua! ๐Ÿ˜˜ #toyotagazooracingmalaysia #toyotamalaysia
Thank you yang datang Pasarnita tadi, jumpa esok di Stadium Sultan Mizan ye! โœŒ๐Ÿผ #toyotagazooracingmalaysia
practice day for #toyotagazooracingmalaysia at Terengganu. Happy dpt masuk track balik ๐Ÿคช #toyotamalaysia oh lupa nk bg tau, mlm ni jam 8pm jumpa kami semua di Pasarnita, SEMUA DRIVER/RACER ade ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ
sudah sampai Terengganu guys, harini buat track-walk, Jumaat Sabtu ni race.. #toyotagazooracingmalaysia
Birthday shout out to my Bos, Happy Birthday bro, may all your wishes come true! Amin.. @mat.flava #confirmstimmat
Walaupun Shuk & @shawnleebeatbox berlainan agama dan bangsa, we are ‘brothers’... warna keretapun x sama ๐Ÿคฃ.. Tapi inilah kecantikan MALAYSIA.. sbb perpaduan inilah kite semua hidup bebas harmoni & chhiiillll.. So, tanamkan rasa cinta kita pd NEGARAKU dan laungkan MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!  Selamat Hari Kemerdekaan..... #viosasneverb4 #toyotamy #driveโ— #drivevios #allaboutthedrive
OMG i’m starstruck jumpa dengan Ben Amir! ๐Ÿ˜ฑ
pepagi dah insecure, nasib baik bini pandai sedapkan hati, Ayah dkt blkg tengah sembang apa tah ๐Ÿคฃ @mat.flava
“Gaya.. sebergaya panahan cahaya LED  di matanya”.. ๐Ÿ˜Ž #viosasneverb4 #toyotamy #driveโ— #drivevios #allaboutthedrive
Good Morninggg.. jum layan jem sama-sama ๐Ÿ˜Š
Tak tau kenapa duk ulang banyak kali video ni ๐Ÿคฃ @mat.flava
Kaw kaw flavour dari @mat.flava ni, baru turun semalam bukan main banyak, harini ‘yenggey poringgek’! ๐Ÿคฃ 2nd pendaratan is on the way guys! Place your order now at @tycoon_vape_station and don’t worry they still have a few stocks for you guys!  #confirmstimmat
ye awak saya tahu flavour tu sedap, ye saya dah tengok dah video @mat.flava tu ๐Ÿคฃ
Harini last practice, kita jumpa dekat Stadium Sultan Mizan Terengganu 6&7 September ni okay!  #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #toyotamalaysia

Loading