Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@rd.tshirtprinting

R&D T-SHIRT PRINTING

rd.tshirtprinting

002876522-X Tshirt /Jersi / Muslimah /Baju Korporat Silkscreen Heatpress COD Available (T&C) Banting>Klang>Shah Alam Penghantaran Satu Malaysia.

Total Likes 153
Average Likes 9
Total Comments 3
Average Comments 1
Assalamualaikum Salam Sejahtera Salam Selamat Petang Gais. Belum Order Tshirt keluaran @rd.tshirtprinting sempena bulan merdeka ni? Mari la, kita buat skli jln ni hew2 😁  #malaysiamerdeka #merdekamalaysia #negaraku #malaysia #sayangmalaysia #bajumerdeka #tshirtmerdeka #merdeka2019 #sayaanakmalaysia #maluapabossku #carirezekihalal
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam ceria buat semua rakyat Malaysia.  Di kesempatan ini saya mengeluarkan T-shirt sempena bulan kemerdekaan yang ke 62.  Buat yang berminat dan ingin memiliki boleh hubungi saya @rd.tshirtprinting.  Tempahan preorder anda akan siap dalam 3 hari waktu bekerja selepas pembayaran dr anda di terima.(T&C)  Penghantaran percuma di kawasan Lembah Klang (t&c). Postage disediakan. Sebarang pertanyaan blh terus hubungi saya atau WhatsApp di nombor yang tertera atau klik link ini http://www.wasap.my/60182135477/rd.tshirtprinting  Like FB : R&D Printing Follow IG : @rd.tshirtprinting Utk lihat update dr kami. Salam Merdeka!! *Posting ini hanya untuk tujuan iklan. Boleh diabaikan. Support kami dgn share post ini. Terima kasih  #malaysiamerdeka #merdekamalaysia #negaraku #malaysia #sayangmalaysia #bajumerdeka #tshirtmerdeka #merdeka2019 #sayaanakmalaysia #maluapabossku #carirezekihalal
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam ceria buat semua rakyat Malaysia.  Di kesempatan ini saya mengeluarkan T-shirt sempena bulan kemerdekaan yang ke 62.  Buat yang berminat dan ingin memiliki boleh hubungi saya @rd.tshirtprinting.  Tempahan preorder anda akan siap dalam 3 hari waktu bekerja selepas pembayaran dr anda di terima.(T&C)  Penghantaran percuma di kawasan Lembah Klang (t&c). Postage disediakan. Sebarang pertanyaan blh terus hubungi saya atau WhatsApp di nombor yang tertera atau klik link ini http://www.wasap.my/60182135477/rd.tshirtprinting  Like FB : R&D Printing Follow IG : @rd.tshirtprinting Utk lihat update dr kami. Salam Merdeka!! *Posting ini hanya untuk tujuan iklan. Boleh diabaikan. Support kami dgn share post ini. Terima kasih  #malaysiamerdeka #merdekamalaysia #negaraku #malaysia #sayangmalaysia #bajumerdeka #tshirtmerdeka #merdeka2019 #sayaanakmalaysia #maluapabossku #carirezekihalal
Terbaik dari komuniti Liar & Angkuh πŸ˜ŠπŸ‘ Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan.  Like FB : R&D Printing Follow IG : @rd.tshirtprinting  NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? - Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut. http://www.wasap.my/60182135477/rd.tshirtprinting  #weddingtshirt #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare #printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen #silkscreenprinting #heatpress #embroidery #cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt #bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily #tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat #tshirtprinting #printingtshirt #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Alhamdulillah, selesai batch yg pertama. Katanya akn masuk lg yg batch kedua. Huhu. Terima kasih kepada komuniti Liar & Angkuh support @rd.tshirtprinting.  Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan.  Like FB : R&D Printing Follow IG : @rd.tshirtprinting  NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? - Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut. http://www.wasap.my/60182135477/rd.tshirtprinting  #weddingtshirt #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare #printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen #silkscreenprinting #heatpress #embroidery #cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt #bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily #tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat #tshirtprinting #printingtshirt #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Pandangan yang jelas belum pasti melihatkan sesuatu jaminan di setiap akhiran. Liar & Angkuh dituju bukan dr sifat. Tetapi hakikat nyata yg berada di setiap sudut pandangan.  Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan.  Like FB : R&D Printing Follow IG : @rd.tshirtprinting  NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? - Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut. http://www.wasap.my/60182135477/rd.tshirtprinting  #weddingtshirt #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare #printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen #silkscreenprinting #heatpress #embroidery #cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt #bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily #tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat #tshirtprinting #printingtshirt #heatpressprinting #sehelaipunboleh
Mood nice, Alhamdulillah semua ok.  Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan. Like page FB : R&D Printing Follow ig: @rd.tshirtprinting  NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? - Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semoga dlm keadaan baik2 saja ya. Hendaknya segala urusan dan kerja kita dipermudahkan. Amin. Jom mkn tgh hari dulu.  Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan.  Follow @rd.tshirtprinting  NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? -  Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh
Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan.  Follow @rd.tshirtprinting  NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? -  Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  Silkscreen Printing, 1 warna.  RM13 Min 30helai RM15 Min 20helai  #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh #malaysiagiftsfair2019
Selesai singgah #malaysiagiftsfair2019 , semoga akn memberi manfaat buat masa akan datang.
M - Maybe this day is not O - One of your favourite, but N - Never forget that every D - Day you wake up is an A - Amazing gift and its up to Y - You to make it count.  SELAMAT BERHARI ISNIN SEMUAπŸ˜ŠπŸ˜ŽπŸ˜‰πŸ˜ MENCARI TEMPAT UNTUK PRINT BAJU? NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI?  Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh
MENCARI TEMPAT UNTUK PRINT BAJU? NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? ☝️Klik link WhatsApp kami yg tersedia di bio profil kami. 😎 kami bantu.  Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  Support kami dengan like page FB: R&D Printing dan invite rakan2 like kami juga. Dan jgn lupa follow ig kami @rd.tshirtprinting  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  Follow ig @rd.tshirtprinting πŸ˜ŽπŸ‘ #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Happy Monday semua. Skrng msti dah ada rasa2 semangat skit kan utk permulaan hari utk minggu ni πŸ˜ŠπŸ˜ŽπŸ˜πŸ˜„ Semoga apa jua urusan korang hari ini berjalan dengan baik dan selesai dengan sempurna.  Kawan2 ini ada promosi buat anda. Promosi apa? Kad kahwin utk korang. Mne yg blom planning nk kawin tu. Ha blh order dulu. Kita buat kn dulu. Tmpt nama pasangan kita kosongkan dulu. Nnti dah ada, ha tulis sndri dgn pen. Hahaha. 😜  Jom support. Sebarang pertanyaan hubungi no. tertera.  #weddingtshirt #kadkahwin #kadkahwinmurah #kahwin #tshirtprinting #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh
MENCARI TEMPAT UNTUK PRINT BAJU? NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? ☝️Klik link WhatsApp kami yg tersedia di bio profil kami. 😎 kami bantu.  Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  Support kami dengan like page FB: R&D Printing dan invite rakan2 like kami juga. Dan jgn lupa follow ig kami @rd.tshirtprinting  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  Follow ig @rd.tshirtprinting πŸ˜ŽπŸ‘ #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh
Silkscreen Printing, 1 warna gold.  MENCARI TEMPAT UNTUK PRINT BAJU? NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? ☝️Klik link WhatsApp kami yg tersedia di bio profil kami. 😎 kami bantu.  Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  Follow ig @rd.tshirtprinting πŸ˜ŽπŸ‘ #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh
Terima Kasih atas support EN. MISRI kpd kami @rd.tshirtprinting.  Terbit kenangan indah bila menjadi raja sehari. Kena pulak bila para penanggah kita pakai baju khas istimewa yang kita sediakan. Semakin meriah dan bertambah semangat sewaktu kita meraikan hari bahagia kita. Haaa gitewww πŸ’πŸ»‍β™€πŸ€­ boleh jugak dijadikan sebagai kenangan dan cenderahati  buat mereka  MENCARI TEMPAT UNTUK PRINT BAJU? NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? http://www.wasap.my/+60182135477/RD_Printing. πŸ‘ˆKlik sini 😎 kami bantu.  Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  Follow ig @rd.tshirtprinting πŸ˜ŽπŸ‘ #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh
Silkscreen Printing, 1 warna.  Nak buat baju? Bak sni design korang. Biar @rd.tshirtprinting buatkan.  Follow @rd.tshirtprinting  MENCARI TEMPAT UNTUK PRINT BAJU? NAK HARGA MURAH TAPI BERBALOI? ☝️Klik link WhatsApp kami yg tersedia di bio profil kami. 😎 kami bantu.  Kami menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis, acara, kumpulan, dan juga untuk perseorangan! Sehelai pun kami ambil order.  PM kami untuk ketahui lebih lanjut.  Follow ig @rd.tshirtprinting πŸ˜ŽπŸ‘ #weddingtshirt  #tshirtprinting #orensport #gildan #foursquare#printtshirtmurah #printtshirt #silkscreen#silkscreenprinting #heatpress #embroidery#cetakbaju #cetakbajumurah #baju #tshirt#bajukelas #bajumurah #bajurewang #tshirtfamily#tshirts #tshirtmuslimah #bajukorporat  #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia#tshirtprintingmurah #printingtshirtmalaysia#printingtshirtmurah #printingtshirt#heatpressprinting #sehelaipunboleh

Loading